Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buffon007
tag
válasz
Mercutio_ #1966 üzenetére
semmi bosszankodás,csak röhögök magamon,hogy eddig semmi,most meg...
Eddig a meló tetszik,bár még nagyon az elején vagyok.Eddig kb semmit nem kell csinálnom.Eddig 3nap alatt 5kamiont vettem át,fogadtam,ez 3*1óra meló 5*1óra munka kb.Unalmamban már a gyári melósoknak is segítettem(volna,ha nem annyira sötétek).Viszont sajnos a közeg nem a legjobb.Vannak jó fejek,de sok a kisebbségi,aki késsel fenyegetőzik,mert én céges alkalmazott vagyok,ő meg külsős... -
buffon007
tag
imádom.....
reggel fél8kor!!!! telefon:
Interjú nélkül mehetnék dolgozni,akár azonnal.
Ilyenkor bezzeg van munka?????????????????????????? -
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1945 üzenetére
tudom,hogy nem az....
viszont előző munkahelyemen egy hét alatt mentem 4különböző időszakban.
hétfőn 8-12(ehhez kelnem kellett,hogy elérjem a buszt 5.30kor)
kedd/szerda 13.30-22.00
csütörtök 18-07.00
péntek 22-06.30(ekkor elértem a 8.15ös buszt,9re hazaértem)
tehát semmi pihenő nem volt ott sem.
annyiból jobb,hogy itt elvileg hetente váltják a műszakot,illetve "csak" műszak van.Meg aztán az ember inkább tűr a duplájáért... -
buffon007
tag
Lett munkáááááááááááám!
-
buffon007
tag
Mit takarhat amúgy az alapfokú nyelvtudás? Behívtak egy interjúra,ahol ez szükséges németből.Én angolos vagyok,németet mostanában kezdtem feleleveníteni,félek,hogy ez még nem lesz elég.
-
buffon007
tag
Veszíteni semmit,csak a drága időmet.nagyon be vagyok ám táblázva egész nap.
Egyébként droidnak fogom kiadni magam.Amikor beszélnek kiröhögöm őket,stb stb.Ha ez kell nekik....Azon gondolkoztam,hogy 2-300ezer ft körül veszek egy autót,és bele árut,azzal fogok piacozni,amíg jobb nincs.Az a baj,hogy ez is nagy rizikó,könnyen lenullázhatom magam.
-
buffon007
tag
válasz
moonguru #1849 üzenetére
Jobban nem tudom.Semmire sem vagyok jó.A napjaim is úgy telnek,hogy felkelek,gépen állást vadászok,takarítok,kaját csinálok állást vadászok,valamit kezdek utána magammal,és vagy tvzek vagy gépezek.Kezdem már unni a monotonitást is,illetve,hogy nem lehetnek céljaim amiket el kellene érnem.....Már vagy 15-20helyről hívtak vissza,hogy nem.Akkor mi ha nem selejt lennék?
Találtam a neten egy kérdést,ami nekem is aktuális.Aki ilyesmiben tud segíteni,annak megköszönném:
[link] -
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1831 üzenetére
hát a munkaügyit felejtsük el.szerencsétlen egy bagázs.Érdeklődtem a munkaügyibe,hogy önfoglalkoztatás támogatására van-e lehetőség.Erre ők:Ó hát persze,szinte mindenkinek megadják.Elkezdtük 30percig megbeszélni a feltételeket.Amikor oda került volna a sor(ismétlem több mint 30perc),hogy aláírjuk a papírokat,közli,hogy idén nem tud már támogatást adni a központ,mert elfogyott az erre a célra biztosított összeg,de ne dolgozzak januárig,akkor lehet,hogy újra indul a program.
1)Ne dolgozzak,munkaügyi központ vezetőjétől ez furcsa......
2)Ne dolgozzak,mert lehet,hogy lesz
3)Addig marad az update és a fényevés?Viccesek....
A másik:még pályakezdőként akartam egy szakmát elvégezni ott.Akkor még internetre tették fel az ajánlataikat minden hétfő reggel 9kor. 10óra után bementem jelentkezni hozzájuk,és akkora már betelt.A hirdetés feltételének napján 1óra alatt betelt egy képzés.Ugye vicc?Egy 70-80ezer fős régióban,ahol van azért olyan egyén is,aki nem munkanélkülin van,és a munkaügyi honlapját vizslatja non-stop? -
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1829 üzenetére
Na ja.Tőlem senki nem lát sohasem pénzt,még a saját anyámnak sem adok kölcsön,vagy hülyeségekre.
Én a pénzzel úgy vagyok,hogy csak annyit szabad kölcsönadni,amit ha nem adnak vissza ,akkor sem sajnálom.Dettó jelen esetben.Nem gazdagítok egy idegent semennyivel,mert egy idegentől 1ftot is sajnálok. -
buffon007
tag
http://www.expressz.hu/allas-munka/allasajanlat/hirdetes-32682282/
ez mennyire lehet valós? -
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1823 üzenetére
Sajnos nem.Középfokú végzettségem van.Nem vagyok túlképzett.
Előző munkahelyem pont egy tesco áruház volt,új lett a vezetőség,mindenkit szépen lassan lecseréltek,engem is.Nem számított,hogy 2éve ott vagyok,tudom mit kellett csinálnom,nem betanítgatni kellett egy újat,inkább lecseréltek engem is.Ez van.Sajnos abból a 70-80ezerből nem tudtam nagyon félretenni,valamiből albérletet kellett fizetnem,meg élnem is.Ha nem lett volna akkor is velem a barátnőm,nem tudom,hogy mihez kezdtem volna. -
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1821 üzenetére
Mint már írtam próbálkozom.Most egy gyári raktárosi munkában bízok,ha minden igaz ha felvesznek akkor 3-4hónapot cseheknél kell próbaidőzni,utána pedig 150körül kereshetek vele nettóban 8óra alatt.csak sajnos szerintem csak a remény marad....
A boltba pedig vegyenek fel árufeltöltőnek.
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1814 üzenetére
Angolul tudok középfokon,társalogni is.Erről sajnos papírom csak érettségi van,most elkezdtem tanulni németet(12-14éve tanultam,jobban a nyelvemre áll),ezt még alap szintet tudom,de szerencsére sokkal hamarabb meg tudom ezt tanulni.Terveim szerint a későbbiekben akár nyelvvizsgázni is szeretnék belőle,de persze előtte nyelvtanár segítségét is igénybe venném.
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1802 üzenetére
Fémipari,gyártástechnológus lennék,de azt meg csak felsőfokú végzettséggel vesznek fel általában az esetek 95%ában sajnos...
Próbálkozom én gyárakban is,ahol csak tudok,nem muszáj nekem a szakmámban dolgoznom,ugyanolyan pénzt kapok más munkáért is(maximum kevesebbet)doc,tisztában vagyok vele,de azért köszi
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1800 üzenetére
Az az igazság,hogy ha valahogy össze tudnék szedni 2-300 ezer ft-ot,akkor én is felmennék pestre.Az az igazság,hogy nemt udom mire fel ez a diszkrimináció,ugyanis a pestiek vidékről(külföldről) kapják az ennivalót,a pestiek meg a gépeket gyártják a vidéki termeléshez,szóval szerintem adok-kapok elv...
-
buffon007
tag
Bárcsak összejönne már nekem is valami.
-
buffon007
tag
Gratulálok.Bár én is találnék valamit.
-
buffon007
tag
válasz
PumpkinSeed #1753 üzenetére
ti-ti-tá-tá-ti-tá
Off.:
Family Frostos értékesítésről valaki tudna nekem mesélni? -
buffon007
tag
válasz
PumpkinSeed #1746 üzenetére
Én szolnokról küldöm majd neked a morze jeleket.:S
-
buffon007
tag
válasz
bambano #1647 üzenetére
de miért adott volna le bármilyen papírt?Az a lényege a feketén foglalkoztatásnak,hogy nem kell utána járulékot fizetni.
Ha feketén,járulék nélkül akar valaki valakit foglalkoztatni minek kell nála leadni bármilyen papírt is?Kérlek magyarázd meg,nem értem mit beszélsz.Szerintem te sem nagyon..... -
buffon007
tag
Sziasztok.Nem olvastam végig mindent,csak egy kérdés:mivel bizonyítják,hogy ő ott volt?
-
buffon007
tag
Sziasztok!Jelentkeztem egy területi képviselői állásra.Én is kiválasztott lettem.Küldtek egy szerződést,amit alá kell írnom,és 1 hónap próbaidőm indul.(OEP kiskönyvvel mi lesz????).Nem kell semmit befizetnem,nincs semmi költségem,jutalékosan fizetnek a próbaidő alatt,utána fixen.Azok maradhatnak az 1hónap után,akik teljesítenek.Kérdés:lehet ebben valami átverés?Neten nézelődtem utánuk,panasz nincs róluk,több helyen is hírdetnek.
-
buffon007
tag
Jó.Ezen legalább nem csak az én szemem ragadt meg.Ilyet 100%,hogy nem mondanak állásinterjún.Inkább azért nem vették fel,mert túl egoista....
Ez komoly.Professionon fel van töltve a cv-m.Ma kerestek egy helyi pizzériától,hogy pizzafutárnak akarok-e menni.Hát ez betojás.
Valahonnan kocsit kell kerítenem,megyek oda.
-
buffon007
tag
válasz
gordonfreemN #1554 üzenetére
Akkor mégsem annyira elveszett ez a környék ?
Eddig alig találkoztam akár itt a fórumon,akár a hardveraprón Szolnok térségbeli emberekkel. -
buffon007
tag
válasz
gordonfreemN #1552 üzenetére
Nem tán szolnoki vagy te is?
-
buffon007
tag
válasz
fatallerror #1549 üzenetére
maradjunk annyiban,hogy remélem,hogy csak árufeltöltői munkát fogsz kapni,és majd akkor beszélj úgy,ahogy.
-
buffon007
tag
válasz
fatallerror #1547 üzenetére
normál árufeltöltők szerinted nincsennek?Én 2 évig ott dolgoztam.Érezzem úgy,hogy egy senki vagyok,mert nem egy multi cég felsővezetésében dolgoztam?......
-
buffon007
tag
válasz
fatallerror #1545 üzenetére
Nálam is.Majd rájössz,hogy nem biztos az,hogy egyből a puncsos tál(szakmád,vezetőség) közelébe ülsz le.Lehet,hogy a szaros palacsintával kell kezdened(árufeltöltés)....
-
buffon007
tag
válasz
fatallerror #1536 üzenetére
nyugi,vissza fognak hívni,akár több körön keresztül is.igaz állást nem fogsz,csak nehezen találni.
-
buffon007
tag
május végén voltam állásinterjún,és a mai nap folyamán tájékoztattak,hogy nem engem választottak.nem hamarkodták el ezt nagyon?
-
buffon007
tag
válasz
Plazmacucci #1529 üzenetére
Na látod én ennek a kettőnek is örülnék....
-
buffon007
tag
komolyan elkezdtem azon gondolkozni,hogy alapítok egy vállalkozást,és embert veszek fel mindig,ahova előre be kell fizetni,és nem sikerül nekik a vizsgájuk sajnos....Ebből lehet megélni basszus
-
buffon007
tag
válasz
Mercutio_ #1523 üzenetére
Szenzációs,és még szívatnak is.Komolyan haláli.Jelentkeztem már minden hülyeségre,erre ma kapom az alábbi levelet:
Tisztelt Ferenc ! Önt választottuk a meghirdetett telefonos asszisztensi munkakörre. Csatolt mellékletként küldöm a tájékoztató anyagot, amiben a munkakör leírása és a feltételek szerepelnek. Amennyiben megfelel továbbiakban is a munka kérem, jelezze
Céges állás telefon.
Munkába mobil feltételei:Bérezés-juttatások:
Telefonos ügyfélszolgálatos tréning elvégzése, amely önképzés keretében valósítja meg. Oktatási anyagot
CD-én kapja meg.
Bejelentet fix nettó 65.000Ft + jutalék +
Vizsga.
Sikeres vizsga után a munkáltató a 15 napos oktatási napokat is beszámítja a munkaidőbe,
6. 000Ft értékű cafeteria.
visszamenőleges hatállyal.
Sikeres vizsga után a munkáltató határozott tartamú munkaszerződést köt a munkavállalóval, amelynek idő
tartalma hat hónap. Hat hónapig folyamatosan foglalkoztatja a munkavállalót.
Féléven keresztül vizsgáljuk-mérjük ügyfeleink elégedettségét a telefonos ügyfélszolgálatos munkájával
kapcsolatban és ezek az eredmények, határozzák meg hogy, a határozott munkaszerződést
határozatlan tartalmúvá váltsuk át.
Vizsga és a CD költsége 10.000 Ft.
Oktatási anyagot személyesen visszük el önnek, ekkor történik egy foglalkoztatási megállapodás, CD és
vizsga költségét ekkor kell megfizetni. -
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1468 üzenetére
Hétköznapi életben műszaki pályán mozognék(bár még sosem dolgoztam benne),de minden más szóba jöhetne.
A vállalkozást azért alapítanám,mert családi problémák vannak itthon,és hogy ne hagyjam veszni,inkább átvenném,így nem lenne elbukva ez a munka.Ez egy árufuvarozással foglalkozó cég lenne. -
buffon007
tag
Erről akkor most le is mondtam sajnos.Semmi telefon
-
buffon007
tag
válasz
Plazmacucci #1455 üzenetére
Nem az eladók döntenek.Velük is beszélgettem,elvileg az ő véleményüket is kikérik a beszélgetések alapján.
Viszont az interjúztató illető azt mondta,hogy hívni fog,ha felvettek.Nekem nagyon kezdd olyan érzésem lenni,hogy ezen a fórumon most 2en se jutottunk be az 576ba. -
buffon007
tag
válasz
Plazmacucci #1453 üzenetére
Köszi.Ezzel csak az a baj,hogy este 8ig vannak .
-
buffon007
tag
válasz
Plazmacucci #1451 üzenetére
ezzel nincs is baj,csak reménykedtem...
-
buffon007
tag
Na megvolt az állásinterjúm az 576-ban.KB 10jelentkező volt összesen.
Vidéken itt csak 1+1körös a felvételi.Na nekem megvolt a +1-edik is.Ha felvesznek,akkor ma szólnak kb 3-4között,és ha szólnak hétfőn már mennem kell megkötni a szerződést. -
buffon007
tag
válasz
Plazmacucci #1442 üzenetére
Főváros?Csak szakmádban,vagy másban is?
Az a legnagyobb gáz,hogy a régi helyemen én mondtam fel,és már így lehiggadva nem kellett volna.Valamit találni kellene de sürgősen. -
buffon007
tag
Az a gáz,hogy itt vidéken semmi munkát nem lehet sosem találni.
Már nagyon szívesen dolgoznék.Az elmúlt 3hétben kb 10!!!!!szer voltam interjún(na jó,volt ahol több körös volt),és még sehova nem vettek fel.Eddig 1 helyről szóltak,hogy nem,a másikra érzem,hogy nem fognak,hátha majd az 576ba.
-
buffon007
tag
válasz
Plazmacucci #1437 üzenetére
Ez így van sajnos.Én mikor pályakezdő voltam,a diákmunkából megkeresett pénzemet akarták velem befektetni(barát).Miután nemet mondtam,megromlott a "baráti" kapcsolatunk.Azóta nem köszön....
-
buffon007
tag
válasz
Plazmacucci #1435 üzenetére
Aki buta,az csak a saját kárán tanul(vagy nem).Olyan sehol nincs a világban,hogy a semmiből hirtelen milliomos leszel.Ha ezt valaki elhiszi,akkor meg is érdemli.
-
buffon007
tag
Na holnap én is megpróbálkozom egy 576-os állásinterjúval.Vagy össze jön,vagy nem.Hátha,bár kicsit pesszimista vagyok sajnos.
-
buffon007
tag
Sziasztok!
Egy kérdés:
Itt PH-n valaki is járt már sikerrel,talált már munkát? -
buffon007
tag
válasz
szunyog199 #1304 üzenetére
Szerintem még rosszabb is,ha erőlteted.Én ha HR-es lennék,és zaklatnának,hogy mi van vele kapcsolatban,ki is zárnálak az esélyesek közül.
-
buffon007
tag
válasz
bugizozi #1301 üzenetére
Köszi a választ.Megpróbálom őket is.most az auditól kezdve a linamaron át a claasig mindenhova beadtam.Ebből is látszik,hogy szeretnék dolgozni is,a lakhely Győrtől Békéscsabáig mindegy,csak valami legyen.
Amúgy szerintetek érdemes lenne egy minősített hegesztői tanfolyamot elvégeznem? -
buffon007
tag
Sziasztok!
Bárhol az országban bármilyen munka érdekelne.Rugalmas vagyok,költözök a munkához,ezért nem számít a munka végzés helye.
Amennyiben esetleg szakmai állás ajánlatokat tudnátok ajánlani nekem,akkor minden CNC esztergálással kapcsolatos dolog érdekelne.
2009-ben szereztem CAD-CAM technikusi végzettségemet.Gyakorlatom sajnos nincsen,eddig csak egy multi kereskedelmi cégnél dolgoztam közel 2évet,ezért az önéletrajzomban tisztán látszik,hogy nem lusta vagyok és nem dolgozni akarok,hanem sajnos eddig nem jött össze más,de próbálkoztam becsülettel,valamint helyt is álltam.
Amennyiben valaki tudna segíteni,megköszönném!
Sziasztok! -
buffon007
tag
válasz
Croft-21 #1266 üzenetére
Én 2009-ben szereztem egy viszonylag versenyképes végzettséget,mint Cad-Cam technikus,valamint CNC esztergályos.Egy évig bejártam az országot mint pályakezdő,hogy felvegyenek valahova.Volt rá példa,hogy már felvettek volna,kellettem volna,de inkább mégse,mert pályakezdő vagyok.Ezt a HR-es mondta utólag,ugyanis ő felvett volna,alá is írta a papíromat ,de az üzemvezető elutasított.Sikerült kifognoöm álmaim munkahelyét(pfff) egy Tescot.Innen lépnék,mert ez egy átok,de nincs semmi.El is felejtettem már,hogy a szakmámban mit kellene csinálni.Most elmegyek egy hegesztői tanfolyamra,hátha.Igaz,hogy legyen pénzem,mindenemet el kell adnom,van amit áron alul.
-
buffon007
tag
juppíííí
valószínűleg gyarapítom a munkanélküliek táborát márciustól.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Számítógépház bazár! Kolink, Jonsbo, Bitfenix, Aerocool
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ IPS érintő i9-12900H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- P14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U Radeon 780M 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Hibás VGA Bazár // RX480/570/580/R9 FURY stb
- Eladó/cserélhető újszerű Apple Watch S10, GPS+Cellular, 46mm, Apple gari 2027.12.20, ezüst,100% akku
- Callisto Protocol steelbook a Collector's Editionből ps4 ps5 xbox playstation 4 5
- MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8gb 2026 augusztusig garis
- AMD FX 8320, ASROCK 970 PRO3 R2.0, 16 GB DDR3 1600MHZ
- Xbox One játékok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair H100x RGB Elite Vízhűtés új 6hó jótállással!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest