Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakmaster
tag
válasz
PazsitZ #15609 üzenetére
Tapsi, _NCT, PazsitZ
Köszönöm a sok hasznos hozzászólást. Mindenképpen több interjút is bevállalok, igyekszem levonni a tanulságokat és fejlődni.
Kapkodnom nem kell, mert van egy stabil állásom amit szeretek is. A célom az Ausztriába költözés, úgyhogy megpróbálom lazábban felfogni az interjúzást. -
Sempronius89
tag
válasz
PazsitZ #15159 üzenetére
Jajj olyat én is ismerek a saját területemen aki úgy elcseszte a Budget costingot, hogy az új üzleti évre nem volt standard costja a terméknek. Így objektívan nézve nem tudta ellátni a feladatát. (Ez egyébként kb olyan szintű hiba mintha beengednéd az orosz hadsereget a pentagon szervereire.) Aztán a vezetőségben csak sajnálta mindenki és pár hónap múlva egy másik gyárban már kontrolling vezető lett. Neki is "elég jók" voltak amúgy a kapcsolatai.
-
válasz
PazsitZ #15156 üzenetére
Van egy kollégám aki 2 hónapig nem dolgozott amíg közös irodában voltunk.
Neki azért kellett bejárni, mert volt olyan, hogy HO-ban egész nap nem érték el...
Aztán 2 hónap után újra visszatért a HO világába.
Ma az egyik meetingen megpróbálták behívni, válasz nélkül csörgött ki.
Mindig felbasz, hogy ő ezért pénzt kap. -
-
válasz
PazsitZ #12208 üzenetére
Nekem egyik sincs feltüntetve.
Irreleváns egy programozói álláshoz.
Arckép irreleváns, a laptopon max a webkamera lát, és eddig még nem panaszkodott.
Születési dátum irreleváns, hiszen a gépet nem érdekli, hány éves ember írta a kódot.
Lakhely irreleváns, hiszen, ha valaki költözni szeretne az adott városba ahová pályázik, értéktelen az az infó, hogy most máshol lakik. Az esetleges ingázás pedig a dolgozó magánügye, ne legyen HR Gizikének semmilyen előfeltételezése a lakhely és utazási idő miatt.
-
axioma
veterán
válasz
PazsitZ #12208 üzenetére
En a diplomak megszerzesi evet se irtam bele a legminimalistabba, igaz nekem mar eleg regen is volt. Mondjuk nekem me'g jobb lenne, ha az egesznek a vegen lenne a nev is, mikor a lenyeget mar elolvasta, mert abbol egybol kiderul, hogy nonemu vagyok. Amugy a linkedin-en levo fotomat a mostani zimankohoz hasonlito idoben keszitettek 2 eve (rendes fenykepesz), es hat voros maradt az orrom rajta hiaba ultem a melegben elotte bo negyed orat... de most oszinten, aki ezt nezi, annal egesz biztos nem az eszem alapjan leszek megitelve.
-
Kleroo
veterán
válasz
PazsitZ #11491 üzenetére
Bérigényt tisztázni, és megfelelő érzékkel de határozottan megtudakolni, hogy az általam imént kibökött bérigény(szépen érthetően artikulálva hogy br v net) az ő erre allokált bérsávjukba belefér-e, amennyiben elég ügyesnek minősülök; avagy totálisan kívül van. Tehát már az elején eldöntheted, hogy vállalod-e így.
Illetve ha a végtelenül default kérdéseket kapod egy gynaúsan más siteról dolgozó HR-estől akkor szintén esélyes hogy senki sem tudja hogy a bérigényed reális-e a céghez képest. (Pl: X cég CEU-t egy kalap alá veszi, és más országból hív HR-es. Ő pedig nem nagyon fogja tudni, hogy adott cég lokálisan mekkora kerettel rendelkezik, illetve megmozgatnak-e köveket ha kereten kívüli a pályázó, de inkább megoldják okosba, csak ne veszítsék el)Nekem kb 100%-os ez a mutatóm, ahol éreztem hogy érdemes tisztázni, hogy stimmelnek-e az igények, ott szépen le lehetett tisztázni. Érdemes még kitérni arra is, hogy bónusz, cafeteria, medicover, stb egyéb cuccokat ki minek értelmezi.
A lényeg hogy nem ajtóstúl a házba, hogy "mi a max amit megadtok"De van ahol kb már csak "egoból" sem mentem el. svéd telco-soknál kicsit gáznak érzetem, hogy 5év finn telcos tapasztalattal a hátam mögött, egy középvezetői pozinál is default el kellett volna mennem a több órás kódolós, tesztelős, hálózatsimeretek stb tesztírásra. Igaz talán tudtak volna kviételt tenni, mert azért szóva tettem h ezt komolyan gondolták, vagy csak véletelenül a random pályakezdő fejlesztőnek szánt levelet kaptam. (De végül a bérigénynél nem találkoztunk)
-
Egon
nagyúr
válasz
PazsitZ #10690 üzenetére
alami ilyesmi formátum: example.pdf
Megnéztem. Szerintem a Personal statement részt (ha van értelme egyáltalán) inkább a motivációs levélbe raknám, egy CV-ben idegenül hat. A professional skills rész nettó bullshit: nem tényszerű, mindenki azt mond magáról amit akar, és ezek a skillek úgyis kiderülnek az interjún (ott mindenképp le kell csekkolni, ezért felesleges beírni). Personal attributes dettó.
Amit viszont hiányolok: szerintem mindenképp érdemes áldozni fél-egy oldalt a projektekre: milyen projektekben, milyen minőségben dolgoztunk korábban. -
bambano
titán
válasz
PazsitZ #10588 üzenetére
amíg csak olyanokat mond az új cégénél (pláne szóban), hogy megfontolom az ajánlatotokat, vagy gondolkodási időt kérek, addig joga van elfogadni és joga van nem elfogadni az ajánlatot.
amikor kimondta az új cégnél, hogy megegyeztünk vagy hogy elfogadom az ajánlatot, esetleg le is írta, akkor mennie kell. ha nem megy, perelhető.ugyanígy a régi cégében is feldobhatja a témát, hogy egy új cégtől kapott x ajánlatot, amire kap vagy nem kap ellenajánlatot. ott is kérhet gondolkodási időt. de ha kimondta a döntését, vagy leírta, és mégsem hajtja végre, perelhető.
persze valószínűleg nem fogják beperelni, de a hírnevének nem tesz jót.
tehát ha pl. a régi cége ráajánl az ajánlatra, és kimondja vagy leírja, hogy akkor marad, és mégis elmegy, az nem szép.
-
mufi
senior tag
-
bambano
titán
válasz
PazsitZ #9484 üzenetére
"Ekkor nagyon megfeszített munka árán talán egy email listát össze lehet pattintani.": ha nincs rendes informatikai támogatásuk, normális hr-es karrierportál (mondjuk sapban gombokért összedobják nekik, alig párszáz misi), akkor (szokásosan) csinálnak egy email címet, ahova küldöd a jelentkezésedet.
Egy kurrensebb pozícióra kapnak 400-600, rosszabb esetben ezer jelentkezést emailben. Nyilván ebből 960-at el se olvasnak. Ebből úgy lehet címlistát csinálni, hogy megnyitja mind az ezer levelet, kijelöli a feladót, cut, rámegy valami szövegszerkesztőre, pl. notepad, üt egy paste-t. Majd következő levél.
Ha nem villám a gizi, akkor egy 500-as listával egy nap alatt végez, egy ezres listával két nap alatt. Ezt a két napot egyetlen egy vezető sem fogja neki hagyni, hogy olyan dologgal csessze el, ami a cégnek nem számít. Egyszerűen nincs lehetőség arra, hogy azt a kevés munkaidejét erre áldozza.
a jelentkezőknél meg így járás esete.
ezt akkor lehetne kényelmesen megcsinálni, ha te, mint jelentkező, a jelentkezésedkor elvégzed helyettük az adminisztráció zömét. ehhez kellene rendes it támogatás, karrierportál, stb. én láttam nagy cégeknél ilyet, meg az árukat is...
-
Arcanus
aktív tag
válasz
PazsitZ #9419 üzenetére
Engem legfőképpen az zavar, hogy lassan elvégzem a BSc mérnökinformatikus képzést csúszás nélkül és bármilyen online állás hirdetést nézek annyi mindent kérnek, hogy kb semmit nem tudok teljesíteni. (elvárások pipa, de előnyt jelent - és akkor itt egy kis novella jön).
-
Mercutio_
félisten
válasz
PazsitZ #8662 üzenetére
Van most olyan aktuális oldal, ahol beírom a havi utalt összeg, rendszeres utalások és csoportos beszedés száma, (+ esetleg kártyás vásárlás összege/száma) stb. adatokat és kidobja hol érdemes számlát nyitni?
Most, hogy a joker-t kinyírták hol a legjobb a visszatérítéses funkció?
-
olloczky
senior tag
válasz
PazsitZ #8662 üzenetére
Az miért vicc kategória, ha valakinek nincs szüksége "online rendelés, online csekk fizetés, bankkártyás fizetés, banki termékek használata" és egyéb dolgokra? Nekem otp junior számlám van, ingyenes számlavezetés stb.. de mégis mindig van valami költségem. Kettőnél többször veszek fel pénzt, utalási díj, anyám kínja.. sokszor inkább elegem van belőle, mint hálás vagyok érte.
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
PazsitZ #6907 üzenetére
Szamomra nem relevans a felmondasi ido, nem "erdekel" mennyi van a szerzodesben, ha el akarok jonni el fogok. Eloszor megprobalom normalisan ha ebben nem partnerek jon a B terv. 1 honapot adnak az uj helyen en 2 ket alatt el akarom huzni a csikot.
Abban sem vagyok biztos hogy nekem van a kollektiv szerzodesrol papirom (sajat peldany). De mondom szamomra ennek nincs jelentosege, sose volt. -
F_Gergely
őstag
válasz
PazsitZ #6898 üzenetére
Az a gaz hogy nalunk azaz alapelv ha nem tetszik menj mashova dolgozni, minden ember potolhato, senki nem morzsol utanad konnycseppett... en is megkaptam mar tobbszor ezt "minden ember potolhato, barmikor ki lehet lepni".
Hatalmas nalunk a fluktuacio, es embert se tudnak felvenni mert annyira keveset fizetnek hogy nincs aki jonne ha megis egybol ratoljak meg 1-2 masik munkakor melojat es felelosseget. Elvaras az van csak fizetes nincs melle...
Hiaba multi es nagy ceg szamomra hatalmas csalodas
Sajat fonokom nem keres annyit mint amennyit nekik emelni kene ezert nem is gondolom hogy fizetnenek barmit is pluszba, illetve a fentebb irt okok miatt se. -
bambano
titán
válasz
PazsitZ #6438 üzenetére
amit leírtál, az máris egy sablon
"koherens, de logikailag szépen tagolt és egységes a CV": ilyen cv nem létezhet, és nincs is. csak olyan cv létezik, ami adott időpontban egy adott hr-esnek koherens. ez az alapvető probléma a hr szakmával.
lehetne logikailag szépen tagolt és egységes cv, akár szabványos cv is, de a hr ellenáll.
-
corevalue
csendes tag
válasz
PazsitZ #6228 üzenetére
Nekem mindkét helyzetben volt részem a volt munkahelyemen
Több alkalommal kaptam fizuemelést, annyit értem el, hogy 160-ról 250-re nőtt a fizum, mindezt úgy hogy egyszerre voltam fejlesztő, üzemeltető, tanácsadó és csoportvezető is
Amikor 2 hónappal a felmondásom előtt bejelentettem a főnökömnek, hogy lépni szeretnék, de közben többször céloztam rá, hogy ha megteremtik azokat a feltételeket akkor maradok... kb kiröhögött hogy menjek nyugodtan. Fél hónap múlva mondtam neki, hogy szeretnék vele beszélni. Képes volt a munkahelyem előtti parkban lebonyolítani a beszélgetést úgy hogy közben taxit hívott telefonon
Mikor megemlítettem neki, hogy elküldték a szerződést emailben és csak alá kell írnom, ezt követően pedig értelemszerűen beadom a felmondásom elkezdett fenyegetni... Persze én lettem a köcsög, mert hogy a kilépésemmel mekkora költségekbe kergetem a céget és tudást nem lehet át adni 30 nap alatt, mert akkor kb egymagam csináltam mindent...
Ha meg merem tenni, hogy felmondás előtt aláírok, annak jogi következményei lesznekMiután beadtam a felmondásom, egyből hívott a főnök, hogy megtartási bónusz, fizetés emelés, más munkakör és stb stb...
-
djgeg
őstag
válasz
PazsitZ #4597 üzenetére
"Én azt tapasztalom, hogy informatikában akkor tudsz könnyen elhelyezkedni, ha jól tudsz programozni (és persze akarsz programozással foglalkozni). "
Nekem a fenti egyenlő azzal, hogy az írója mást nem lát az IT ban csak a programozást. Van azért azon kívül csilló ága az Infónak amivel könnyedén el lehet helyezkedni jó pénzért. (Persze ha ért hozzá az ember....)Azoknak akik nem értenék... átfogalmazom, Az IT-ban csak akkor lehet könnyen elhelyezkedni ha fejlesztő vagy?
Saját módosítás:
Én azt tapasztalom, hogy informatikában akkor tudsz könnyen elhelyezkedni, ha értesz hozzá -
eastsider
nagyúr
válasz
PazsitZ #4115 üzenetére
persze nem arról volt szó, hogy lusta voltam, hanem megmondták, hogy nem kell
igaziból szeretek is öltönyt hordani, kényelmes is, ha leveszem a zakót meg se sülök. nekem semmi gondom nincs vele
a cucc meg szerintem se gond. bár amikor nálam volt a túrahátizsák meg a hálózsák, inkább leraktam havernál -
djgeg
őstag
válasz
PazsitZ #2857 üzenetére
Arra akartam kijukadni, hogy amikor egy munkáltató felismeri, (vagy tudta már rég csak alacsonyan tartotta a bérét), hogy egy alkalmazottja akit meg akar tartani, a reál fizetése máshol +60% akkor akár ő beajánlhatja.
Nekem egyszer 40% ajánlottak, csak maradjak náluk (szerintem akár feljebb is lehetett volna tornázni).... de inkább elhúztam.
ui.: Persze nem mind 1 mekkora fizukról beszélünk. Mert 100 e re 60% vagy 300-400 ra 60% nem mind 1
-
djgeg
őstag
válasz
PazsitZ #2854 üzenetére
Én már láttam plusz 60% különbséget.
Sajnos Magyarországon a béreket titokén kezelik... A Cégek meg minél kevesebbet szeretnek fizetni.
Rengetegen vannak akik azért nem váltanak mert félnek, illetve nem tudják a reálértékét a munkájuknak. Mert nincs is. Olyan piacon nehéz kereskedni, ahol nem tudod ki mennyit ad az áruért. Így rengeteg ember jár rosszul. -
peterszky
őstag
válasz
PazsitZ #2067 üzenetére
Manapság szerintem már elég közismert, de ennyi elég is, ez nagyon off meg kényes téma, talán kár is volt felhoznom.
De hogy legyen is valami értelmes tartalom, ne csak szemeteljek. Régóta olvasom a topikot, most leírnám a saját történetemet.
Még a gimnázium alatt jött a nagy kérdés a hogyan továbbról, a matekot szerettem, így annak néztem utána, hogy ilyen irányban mi az, ami érdekelhetne, így végül az ELTE Informatikai Karára jelentkeztem programtervező informatikus képzésre (kb. nulla programozási ismeretekkel). Negatív pont, hogy az évfolyamomnak nem volt kötelező gyakorlat előírva és mint tudjuk, lustaság fél egészség...
Egyszer elmentem az FHB Bankhoz egy három hetes programra, de a második hét után otthagytam, mivel egyáltalán nem foglalkoztak velem, kaptam egy IBM refereniciakönyvet, hogy olvasd, aztán hajrá.
Sajnos a tanulmányokkal kicsit megcsúsztam, de szerencsére nem adtam fel (pedig volt egy-két olyan pont, ahol elgondolkoztam rajta), így eljutottam a keressünk témát a diplomamunkához pontig. Abban biztos voltam, hogy nem akarok oktató által kiadottat, mert azok annyit is érnek, így a való életbeli problémák keresése felé indultam el. Itt futottam bele az olykor nagyon hangoztatott "itthon csak ismerőssel lehet" dologba, kérem szépen, ez azért nem így van. Egy nemzetközileg igen elismert adatmentő vállalat tulajdonosához volt közvetlen link, ahol várják is a végzős hallgatókat, na itt konkrétan nem is reagáltak a HR felől (én meg nem erőltettem, mert nem szeretem az ilyen nyugi, majd betolunk oda dolgot). Ezután BME állásbörze, direkt mindenhol rákérdezés a témavezetésre és mellette a munkára is. Kb. tíz helyre leadtam az önéletrajzomat és vártam a "sültgalambot".
Visszajelzés sehonnan nem érkezett egyelőre, én pedig kaptam egy email címet egy cégvezetőhöz, ahol elvileg szívesen fogadnának. Másnap írtam neki egy emailt, öt perc múlva felhívott telefonon, hogy ha ráérek, akkor aznap várnának egy beszélgetésre, természetesen ráértem
Bementem, egy pár percet beszélgettünk, hogy kb. mit hozok az oktatásból (címszavakban), milyen témában tudnának elhelyezni, valamint persze azt, hogy egyelőre ez "robot" lenne, de ha tényleg hasznukra leszek, akkor anyagi elismerés is lesz. Mivel ekkor a határidők is egyre közelebb voltak és kb. mindegy, hogy itthon vagy ott ülök "ingyé", így vállaltam, másnap kezdtem is.
Nagyjából egy fél évet voltam ilyen helyzetben, elkészült a szakdolgozatom. Egy-két jelet észleltem, hogy esetleg ott tartanának. Az állásbörze után két hónappal egy helyről felhívtak, hogy aktuális-e még, azt lemondtam, meg egy helyre hívtak volna tesztre, azt is kihagytam. Szerintem márciusban "dőlt" el a sorsom, az egyik srác, aki abban a projektben dolgozott, amiből nekem összejött a szakdolgozatom, kilépett. Ezután volt egy beszélgetés, ahol elmondták, hogy elégedettek a hozzáállásommal és azzal, ahogy beletanultam egy-két dologba és szeretnék, ha legalább júliusig maradnék, természetesen már alkalmazottként (azaz alvállalkozóként). Mivel nagyon jól éreztem magam és úgy érzem, hogy be is illeszkedtem, valamint a munka is érdekes, ezért nem volt kérdéses, hogy elfogadom-e az ajánlatot.
Mint a linkből már láthattátok, pénzügyi terület, azon belül is a bankszektor. Az egyik nagyobb itthon is megtalálható pénzintézetnek dolgozunk, feladatkör: fejlesztés/tesztelés/hibakeresés (C++, SQL, PL/SQL, Java, Oracle Forms & Reports), support, tervezés.
Ami miatt szüleimnek nagyon hálás vagyok, hogy olyan feltételeket teremtettek eddigi életük során, hogy "megengedhettem" magamnak azt az ingyen fél évet, ami a szakdolgozat elkészültéig kellett, a nyáron természetesen sikeresen államvizsgáztam is.
Ami talán kicsit tanulság, hogy viszonylag "átlagként" (az egyetemen nagyjából annak gondoltam magam) is szinte csak rajtunk múlik, mit érünk el, ha jó a hozzáállásunk és azért van egy kis sütnivalónk, akkor elérhetünk sok mindent.
-
sss
őstag
válasz
PazsitZ #2015 üzenetére
Olyan állás volt ahova juniorokat is várnak, mellesleg tesztelői, és az álláshirdetésben szó nem volt arról, hogy programozói ismereteket is elvárnak. A kérdésem inkább arra vonatkozott, hogy ez a "C++ nyelv alapfokú ismerete" helyett inkább valahogy máshogy kellene megfogalmazni azt, hogy suliban tanultam pár félév C++ -t.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
PazsitZ #1927 üzenetére
Egyetértek veled. Fontosnak tartottam a nyelvvizsga meglétét leírni, és amit vissza lehet hozni szintre bizonyos idő után, de fontos az is, h éppen mennyire vagyok benne jártas. Én ezt tapasztalatból írom, sajnos jártam úgy, h nem jeleztem az önéletrajzomban az akkor nyelvtudás szintem, és persze kiderült az interjún...
-
válasz
PazsitZ #1777 üzenetére
Mit várok? Voltál te már egyáltalán munkanélküli? Szerinted miért próbál meg mindent az ember? Egyébként kíváncsiság miatt mentem be, hogy mit szólnak ha nem csak levélben zargatok. Remélem egyszer te is leszel olyan helyzetben, hogy mindent meg kell, hogy próbálj, nehogy árufeltöltő legyél.
-
F34R
nagyúr
válasz
PazsitZ #1777 üzenetére
hat volt olyan akinek halvany lila fingja nem volt , honnan vegye elo a rendszerhuto ventillatort , es meg esztetikusan is kancsal volt
oh , hat en ugy mentem be hogy felvetelt hirdettek, utanna onelatrajzot kuldtem .
persze hogy n+1 emailbol azt se kuldik vissza hogy fuck your mother. -
Lacces
őstag
válasz
PazsitZ #1572 üzenetére
Ennyire nem formális a cég. Bejelentve se vagyok, fizetett szabadság sincs, semmi...
Akkor jövőhéten egy félhivatalos megoldás, augusztus 1, 2-án.
Felmondó levélre van valami hivatalos forma? Bár nálunk, mindig mindent e-mailben kell intézni... Majd dobok neki egyet.
Ha már ők nem azok, akkor én legyek egy kicsit "hivatalos".Nem, nem akarok így kiküzdeni jobb fizut, meg ez nem is az én módszerem..., meg amúgy is felajánlotta ezt múltkor, hogy augusztustól legyen több fizú (max 90.000-re emelné a fizut, de így feketén, plusz kiadásokkal nekem nem éri meg). Szimplán ez a megérzésem, hogy nem szeretnék ott maradni, hogy csak rosszabb lesz. Van egy fajta süllyedő hajó feelingje a cégnek is. Inkább csak bajos minden ott...
Úgy érzem, hogy én ennél jobbat érdemlek. (Nincsenek magas elvárásaim, csak nyugisabb helyre vágyom, kevesebb ordítozás, 8-tól max 16:30-ig lenni, rendesen kitölthető ebédidő. Kevesebb stressz, hogy aznap feladat nem tegnapra kellett volna kész lennie. Amit kértek mindig megcsináltam, lehet lassabban, mint akik régebb óta ott vannak...)Plusz, köszönöm a választ!
-
Tv
senior tag
Egyébként szerintetd, ha arra terelődik a kérdés, hogy milyen fizetésre gondoltam, akkor mi a bruttó összeg amit reális egy ilyen pozícióban? Nyilván csak körülbelül gondoltam. Bár viszonyítási alapom más céghez képest, de nem akarok se túl keveset se túl sokat mondani, tehát egy tárgyalóképes összeget szeretnék közölni.
-
GrandeP
addikt
Írtam egyet, meg hozzá csaptam egy nyomtatottat...biztos ami biztos.
De már meg is bántam, olyan lekezelően vették át h majdnem mondtam h inkább add vissza te kis.....
Értem én h már vagy ezren beadták, meg nem vásárolni jöttem be, hanem csak jelentkezni, de miért kell parasztnak lenni.Kérdezem, h hogy lesz az elbírálás vagy h egyáltalán értesítenek-e.....
Majd valamikor a jövőhéten, ha "kisorsoltunk" felhívunk, egyenlőre még várjuk a jelentkezőket. -
MUŁĐER
addikt
Ö, szerintetek bunkóság lenne ha minden reggel elküldeném a jelentkezésem hátha egyszercsak észreveszik és felhívnak?
(de nem akarok spam listára kerülni se...)
Gondolom ami legutoljára érkezett reggel jelentkezés azokat nézik először a HR-esek, volt amit délután küldtem el másnapra a sok utánam érkezett email tuti elnyomta.
-
-
doc
nagyúr
az emlitett elozo munkahelyemen a hr-es vette fel a seged- (illetve betanitott) munkasokat
amugy maximalisan egyetertek, szerencsere en meg csak "szabad szellemu" ill. fiatal felveteliztetovel akadtam ossze, bar a szoftverfejlesztesben ez nem igazan meglepomeg mondjuk interjuztattam is, mint fiatal es szabad szellemu
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Minden megváltozik a Pixel 10 házában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robot fűnyírók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Hangkeverő 6hó jótállással!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest