Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1945 üzenetére
tudom,hogy nem az....
viszont előző munkahelyemen egy hét alatt mentem 4különböző időszakban.
hétfőn 8-12(ehhez kelnem kellett,hogy elérjem a buszt 5.30kor)
kedd/szerda 13.30-22.00
csütörtök 18-07.00
péntek 22-06.30(ekkor elértem a 8.15ös buszt,9re hazaértem)
tehát semmi pihenő nem volt ott sem.
annyiból jobb,hogy itt elvileg hetente váltják a műszakot,illetve "csak" műszak van.Meg aztán az ember inkább tűr a duplájáért... -
ronson
őstag
válasz
Kassadin #1868 üzenetére
Van sok munka ahol nem kell. Pl. cimborámnak a húsiparban nem kell, mert elég ha a szalag vezető beszél németül. Keres 1500EUR-ot, plusz itthon a minimálbér, Teljesen normális korszerű lakások, családi házak vannak nekik bérelve, 2 fő/ szobával, ami szintén benne van a bérben. Igaz 6*12 óráznak.
-
Xbean
tag
válasz
Kassadin #1868 üzenetére
Igen viszont tömeges feljelentést kapna az illető. Ki lehet ilyenből jönni úgy, hogy komolyabb büntetés nélkül megússza? Tudom sok hasonló átverésről írnak az interneten, de konkrétan ilyen jellegűt nem találtam.
A hirdetés azt mondja nem kell nyelvtudás, de nekem egy erős középfok szerencsére adott.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Kassadin #1861 üzenetére
Inkább ne
Csak arra utaltam, hogy ez így elég általános kérdés volt, 1000 dolgot lehet írni attól függően, hogy a HR-esre mint személyre célzunk, vagy az adott szakterület specialitásait akarjuk domborítani, netán magának a CV-nek a formai elemeivel kapcsolatban gondolkodunk azon, hogy mivel lehetne érdekesebbé tenni. (Anim.gif
)
-
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1831 üzenetére
hát a munkaügyit felejtsük el.szerencsétlen egy bagázs.Érdeklődtem a munkaügyibe,hogy önfoglalkoztatás támogatására van-e lehetőség.Erre ők:Ó hát persze,szinte mindenkinek megadják.Elkezdtük 30percig megbeszélni a feltételeket.Amikor oda került volna a sor(ismétlem több mint 30perc),hogy aláírjuk a papírokat,közli,hogy idén nem tud már támogatást adni a központ,mert elfogyott az erre a célra biztosított összeg,de ne dolgozzak januárig,akkor lehet,hogy újra indul a program.
1)Ne dolgozzak,munkaügyi központ vezetőjétől ez furcsa......
2)Ne dolgozzak,mert lehet,hogy lesz
3)Addig marad az update és a fényevés?Viccesek....
A másik:még pályakezdőként akartam egy szakmát elvégezni ott.Akkor még internetre tették fel az ajánlataikat minden hétfő reggel 9kor. 10óra után bementem jelentkezni hozzájuk,és akkora már betelt.A hirdetés feltételének napján 1óra alatt betelt egy képzés.Ugye vicc?Egy 70-80ezer fős régióban,ahol van azért olyan egyén is,aki nem munkanélkülin van,és a munkaügyi honlapját vizslatja non-stop? -
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1829 üzenetére
Na ja.Tőlem senki nem lát sohasem pénzt,még a saját anyámnak sem adok kölcsön,vagy hülyeségekre.
Én a pénzzel úgy vagyok,hogy csak annyit szabad kölcsönadni,amit ha nem adnak vissza ,akkor sem sajnálom.Dettó jelen esetben.Nem gazdagítok egy idegent semennyivel,mert egy idegentől 1ftot is sajnálok. -
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1823 üzenetére
Sajnos nem.Középfokú végzettségem van.Nem vagyok túlképzett.
Előző munkahelyem pont egy tesco áruház volt,új lett a vezetőség,mindenkit szépen lassan lecseréltek,engem is.Nem számított,hogy 2éve ott vagyok,tudom mit kellett csinálnom,nem betanítgatni kellett egy újat,inkább lecseréltek engem is.Ez van.Sajnos abból a 70-80ezerből nem tudtam nagyon félretenni,valamiből albérletet kellett fizetnem,meg élnem is.Ha nem lett volna akkor is velem a barátnőm,nem tudom,hogy mihez kezdtem volna. -
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1821 üzenetére
Mint már írtam próbálkozom.Most egy gyári raktárosi munkában bízok,ha minden igaz ha felvesznek akkor 3-4hónapot cseheknél kell próbaidőzni,utána pedig 150körül kereshetek vele nettóban 8óra alatt.csak sajnos szerintem csak a remény marad....
A boltba pedig vegyenek fel árufeltöltőnek.
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1814 üzenetére
Angolul tudok középfokon,társalogni is.Erről sajnos papírom csak érettségi van,most elkezdtem tanulni németet(12-14éve tanultam,jobban a nyelvemre áll),ezt még alap szintet tudom,de szerencsére sokkal hamarabb meg tudom ezt tanulni.Terveim szerint a későbbiekben akár nyelvvizsgázni is szeretnék belőle,de persze előtte nyelvtanár segítségét is igénybe venném.
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1802 üzenetére
Fémipari,gyártástechnológus lennék,de azt meg csak felsőfokú végzettséggel vesznek fel általában az esetek 95%ában sajnos...
Próbálkozom én gyárakban is,ahol csak tudok,nem muszáj nekem a szakmámban dolgoznom,ugyanolyan pénzt kapok más munkáért is(maximum kevesebbet)doc,tisztában vagyok vele,de azért köszi
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1800 üzenetére
Az az igazság,hogy ha valahogy össze tudnék szedni 2-300 ezer ft-ot,akkor én is felmennék pestre.Az az igazság,hogy nemt udom mire fel ez a diszkrimináció,ugyanis a pestiek vidékről(külföldről) kapják az ennivalót,a pestiek meg a gépeket gyártják a vidéki termeléshez,szóval szerintem adok-kapok elv...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Kassadin #1663 üzenetére
Úgy, hogy középiskolát végeztem, nem szakközepet. Nincs időm szakmát lerakni, OKJ-t sem, mert jövőre menni fogok egyetemre.
SZERK: félreértések elkerülése végett: kifejezetten jó képességű embernek tartom magam, és csak azért nem mentem idén egyetemre, mert más terveim vannak (egyébként felvettek államilag támogatottra).
Plazmacucci: köszi a tippet neked is, én mindenhonnan csak azt hallom, hogy itthon a papírokra hajtanak mindenhol, nem a tényleges tudásra - de akkor legalább ez nem így van, ez mindenképpen pozitív.
-
fatallerror
addikt
válasz
Kassadin #1532 üzenetére
bgf-en kereskedelmet tanultam most magát a szakmát nem írom mert hülye elnevezése van de a tanultak alapján a logisztikán át vállalatszervezésig, vezetésig bármint csinálhatnék tehát lehetek árufeltöltő, könyvelő vagy akár boss is : DD tiszta baromság a felsőoktatás
de maga az h betudok írni a cv-be 1 felsőfokú végzettséget még mindig jobb mint csak az érettségi...csak mindig jön ez:
-
buffon007
tag
válasz
Kassadin #1468 üzenetére
Hétköznapi életben műszaki pályán mozognék(bár még sosem dolgoztam benne),de minden más szóba jöhetne.
A vállalkozást azért alapítanám,mert családi problémák vannak itthon,és hogy ne hagyjam veszni,inkább átvenném,így nem lenne elbukva ez a munka.Ez egy árufuvarozással foglalkozó cég lenne. -
doc
nagyúr
válasz
Kassadin #1466 üzenetére
hm, ez nagyon valtozo
a nemeteknel a felso management nagyon orult nekunk, mert olcsobban es jobban dolgoztunk mint a nemetek, de a fejlesztoknel nagyon vegyes volt a kep, sokan gondoltak ugy hogy elvesszuk a munkajukat
de sem itthon, sem kulfoldon nem volt gondom, mindenhol jol erzem magam, jo fejek a munkatarsak
maga az orszag, az elet persze mas, nagyon sz@r tud lenni hazajonni, mintha hirtelen 50 evvel visszalepnek az idoben, az emberi kulturaltsagot tekintve meg 500 evvelPlazmacucci:
miert, azota elvaras lett hogy a munkaado bunko legyen a jelentkezokkel, vagy mi?
mondom, velem teljesen normalisak voltak, sot, mi is azok vagyunk a hozzank jelentkezokkel, alap hogy megkerdezzuk, nem kernek-e inni valamit, stb... -
doc
nagyúr
válasz
Kassadin #1459 üzenetére
miert pont en?
sosem kerestem kulfoldon allast
amugy en 4 eve, mikor munkahelyet akartam valtani, 4 cegnel voltam interjun, kettonel igent mondtak (egyiknel az interju vegen, a masiknal a masodik koros interju vegen), egynel az interju utan par nappal irasban nemleges valaszt kaptam, a negyediktol nem kerestek egyaltalan...
-
válasz
Kassadin #1434 üzenetére
Ja! Régebben be akartak szervezni a Nuskin nevű hálózatépítős játékba. Csak 300ezret kellett volna beleinvesztálnom első körben, és már fél év múlva akár milliomos is lehettem volna. Olyan jót még nem röhögtem embereken. sajnos volt ismerősöm aki belement, és jól megszívta.
-
-
amargo
addikt
válasz
Kassadin #1222 üzenetére
Az államiakba kérik a diplomát, ami most nyáron lesz meg. A pénzre inkább nem írok semmit.. mert amennyire elnéztem éhenhalás+apró.
Mercutio_: Én is a gyógyszertárakat ajánlottam felé - Ő is azt szeretné -, de jelenleg a legjobb barátnője találta meg azt a részt, amihez kedvesem ért - kicsit vicces a helyzet - így most még kivárás van.. biztos lesz másik is.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás topik
- ZIDOO médialejátszók
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB Akku: 100%, Használt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ALIEN GAMING PC // Core i5 6400 // 16GB DDR4 // 256GB SSD // KFA2 GTX1060 EX OC 3GB
- Samsung Galaxy S21 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garancia!
- Samsung Z FLIP 6 OLIMPIA
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest