Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funthomi
aktív tag
válasz
izomhod #1925 üzenetére
Jogos amit mondasz, mert azt valóban elfelejtettem, h oda kell írni, rendelkezel nyelvvizsgával és azt mikor szerezted meg, de sztem fontos az is, ha odaírod, használod-e vagy sem, mert 1. interjún kiderül, 2. meló közben ciki lenne, ha használnod kellene és közben felejtettél el dolgokat!
-
doc
nagyúr
válasz
izomhod #1895 üzenetére
nezd meg hogy mit irt korabban: biztos nem atveres, mert akkor mar egy csomoan feljelentettek volna
na EZERT kell feljelenteni, mert ha csondben marad, akkor vidaman folytathatja a kis kocsog gond nelkul
szoval en azt mondom, igenis feljelentes (azt az egy orat igazan ra lehet szanni)
plusz meg a homarnak is el kell kuldeni, a ceg nevevel egyutt, ugy legalabb a gugli is kidobja majd (amig mas alneven nem all neki szervezkedni) -
doc
nagyúr
válasz
izomhod #1893 üzenetére
nehogymar nem kapott semmilyen szerzodest...
egyebkent meg akkor is siman el lehet menni a rendorsegre (ha jol tudom, a magyar jog ismeri a szobeli szerzodes fogalmat is), valoszinuleg (remelhetoleg) nem o lesz az egyetlen. ha meg megvan a hirdetes, onnan mar nem lesz nehez (elvileg) a rendorsegnek elindulni -
-
doc
nagyúr
válasz
izomhod #1699 üzenetére
mibol gondolod hogy 15-tel kevesebbet ajanlottak?
ha mindent osszeadok (cafeteria, ev vegi bonusz) akkor tulajdonkeppen mar az indulo fizetes is kijon annyira, mint a mostani helyemen (sot, egy csoppet talan meg tobbre is), a gond hogy teljes osszegu ev vegi bonuszt azt csak jovo ev vegen kapok nyilvan
es amint juniorbol serniorra avanzsalok, meglesz az a +100Goose-T
azert ez nem igy mukodik
arrol van szo, hogy teljesen mas jellegu a melo mint amiket eddig csinaltam, igy azon a teruleten nincs tapasztalatom. ezert nem seniorkent, hanem juniorkent kezdenek
aztan ha elegge kepbe kerulok ahhoz, hogy az adott teruleten rutinosnak mondhassam magam, akkor 'atminosulok' seniorra - es ez fizetesben is eleg szep emelest jelent
ez alapvetoen csak tolem fugg, en meg bizom annyira a tudasomban hogy mondhatni biztosra megyekna kezdem egesz szepen rabeszelni magam
azert majd beszelek a HR-es kislannyal, foleg hogy o maga ajanlotta, kivancsi vagyok mennyire fix ez a fix -
bambano
titán
válasz
izomhod #1682 üzenetére
a cafeteriával az a gond, hogy folyamatosan változik a jogszabály. lehet, hogy most kiharcol valami kedvező megoldást, jövőre meg megszavaznak valami újat és akkor rosszul jár.
szerintem a havi alapbér legyen olyan, amivel már elégedett, a többi meg ajándék, vagy van vagy nincs. mint a bónusz, azzal is szeretnek szórakozni a vezetők.
-
doc
nagyúr
válasz
izomhod #1676 üzenetére
dunantuli varos, szoftverfejlesztes, tobbeves tapasztalat
de nem (feltetlenul) osszegre vagyok kivancsi, bar arra is johetnek otletek, hanem valami 'taktikara' amit erdemes bevetni.
esetleg az erdekelne, hogy milyen beren kivuli juttatasokat erdemes kerni/emliteni
a mostani munkahelyemen van egy szerintem atlagos osszegu cafeteria, meg ceges notebook(ok), aztan kb ennyi...
a HR-es kislannyal tortent elso beszelgetesen mar mondtam egy minimum osszeget, ami alatt meg gondolkodni sem fogok a valtason, most meg elvileg ajanlatot tesznek, szoval az anyagiakkal remelhetoleg nagy gond nem lesz (csak aztan nehogy meglepetesek erjenek)
-
Lirion
addikt
válasz
izomhod #1658 üzenetére
Havi 10 rugot ha félre teszel évi 6% kamattal (ami egyáltalán nem sok), akkor kamatadó mentességgel kb. 15 milliód lesz 30 év múlva. Kamat nélkül csak 3.6 millió lenne.
Ha figyelembe veszed az inflációt, ami általában több, mint az ilyen banki kamatok, szóval legalább 7-8%, akkor világos, hogy a 15 misi 30 év múlva harmadát-negyedét fogja érni a mai értéknek. Ma pedig 3-4 millióból nem tudsz 10-20 évig elélni, ugyebár... -
Kassadin
addikt
válasz
izomhod #1634 üzenetére
"mivel nincs szerződés, semmi, de mégis a főnök adott nekem pénzt 1 évig, annyit megteszek, hogy aug 31-ig vállalom új munkavállaló betanítását, de arra az egy hónapra jól esne az emelés, 10-20-30e ft, annyi amennyi."
Szerintem, örülhetsz, ha nem dobnak ki páros lábbal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB Akku: 100%, Használt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ALIEN GAMING PC // Core i5 6400 // 16GB DDR4 // 256GB SSD // KFA2 GTX1060 EX OC 3GB
- Samsung Galaxy S21 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garancia!
- Samsung Z FLIP 6 OLIMPIA
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest