Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Vasinger! #2497 üzenetére
ezek altalaban ugy kezdodnek hogy 'fizess be Xezer regisztracios dijat, Yezret az elso munkacsomagert, Zezret a tanfolyamert, meg meg ezert, meg meg azert', szoval felejtos...
ha telemarketingesnek keresnek, akkor azzal meg lehet valamennyi penzt keresni, de nem erdemes (itt a PH-n vannak paran akik csinaltak, talan meg Logout bejegyzes is szuletett rola) -
Vasinger!
nagyúr
Ki mit gondol ezekről az állásokról amelyek otthon végezhető számítógépes munkát ajánlanak, amellyel napi pár óra munkával, akár 200 ezres havi fizetést is el lehet érni? E-maileket kell küldözgetni, telefonálni, kapcsolatba lépni másokkal interneten keresztül etc. Ha jól tudom MLM a neve ennek a dolognak.
Ha valaki nem ismerné fel, vagy még nem látott volna ilyet, akkor bemásolok hosszabb leírást is.
De ez a tipikus esete a túl szép, hogy igaz legyen....
-
bambano
titán
egyrészt ez is lehet, meg az is lehet, hogy nem önálló adatbázisszerveren kell dolgozni, hanem olyan táblákkal, amiket mások lockolgatnak, hogy van már intézményi tűzfal/load balancer, mentő rendszer, hogy fel kell fogni, hogy amit megcsináltál, azt mások tesztelni fogják, megint mások üzemeltetni és ennek megfelelően kell dolgozni.
nagyon sok mindent jelenthet.
-
djgeg
őstag
Azt, jelenti, vagy szeretné, hogy jól kell csapatban dolgoznod, Hierarchiában és igen, jelenthet olyat is, hogy a cég szemléletét veszed alapul a munkád során... Azt viszont, hogy milyen" függvényeit " használod, az inkább melótól függ, hogy mik az igények, nem hogy mi éppen a cég szemlélete ilyen téren... Ha csapatban vagy épp az lesz a feladat, hogy a csapat, részeként te, kielégítse az igényeket.
„Rendszerben való gondolkozás– a rendszer szemlélete.
A rendszerszemléletet – ezt a fogalmat gyakran használjuk és emlegetjük, mint az egyedüli helyes világszemléleti, világnézeti módot. De ezzel a fogalommal is az a helyzet, hogy ahány ember, annyiféle meghatározás, és annyiféle tartalom. Ennek az egyik oka, hogy a rendszer részeként nagyon nehéz átlátni a rendszert és így valós rendszerszemléletben gondolkodni.
Az univerzum egy egységet alkot, s ez az egység végtelenszámú részre bontható, amelyek ugyanazon törvényszerűségeknek engedelmeskednek, és egy mással is kölcsönhatásban vannak. Ennek ellenére az oktatási rendszerünktől kezdve az intézményrendszerünkig mindent külön létezőként kezelünk. Sem a megszerzett tudás, sem a világról alkotott elképzelésünk sem tud összefüggő lenni, mert… hiányzik a szintetizáló képességünk, és a dolgok összefüggéseinek a megértése." -
Általában közel sem csak erről van szó, formai és tartalmi szabályok is vannak egy rendszerben, sőt legtöbb helyen saját keretrendszerben fogsz fejleszteni. Egy komoly cégnél nem lehet "hegeszteni". Ezzel a kritériummal egyébként a komoly cégnél sosem dolgozó, otthon programot bökködő pistikét szokás kiszűrni, aki szerint az már elég, ha nem dob hibát a program azt jóvan. Egy Carnation, SenseNet stb. nem ilyen embereket keres.
-
SOAD19
addikt
A debreceni topikba beírt egy srác, hogy lenne egy álláslehetőség programozónak/webfejlesztőnek, hátha valakit érdekelhet innen: [link]
-
válasz
westcoastog #2484 üzenetére
ha nem az állami/önkormányzati szektorba jelentkezel, akkor nem.
ez már nem a 90es évek, nyelv tekintetében nem a papír számít. lesz majd az interjún olyan, aki beszéli a kérdéses nyelvet, ha más nem, akkor a hr-es, és át fog majd rá váltani, és azon a nyelven kell produkálnod. ha rám hallgatsz, önszorgalomból nekiállsz kiszótárazni néhány ahhoz kapcsolódó kifejezést, amire az önéletrajzod alapján rákérdezhetnek.
-
Lacces
őstag
Hali,
Programozói (webes) álláshirdetésben a következő kitétel van néha:
"Rendelkezzen / Legyen rendszer szemlélete"
Ez pontosan mit jelent? Mit értenek rendszer szemlélet alatt? -
djgeg
őstag
válasz
westcoastog #2484 üzenetére
Az előnyök között van, és kiemelném a lényeget "nyelvtudás"
Ha nincs is nyelvvizsgád de van nyelvtudásod akkor azt jelezd és szerintem kész! -
westcoastog
veterán
Na most ránéztem még egyszer a melóra amire jelentkeznék, fel van sorolva angol vagy német nyelvtudás, csak nem tudom papírt is kell e nekik felmutatni.
GÉPÉSZMÉRNÖK
munkatársakat
tervezőmérnöki pozícióra,a balassagyarmati, bátonyterenyei vagy győri telephelyünkre.
Követelmények
- Solid Edge V20 vagy ST3 és/vagy Inventor 9 3D-s tervezőprogram ismerete
- pneumatikus ismeretek
- megbízható, pontos munkavégzés
- kreativitás, precizitás, szorgalom.Előny:
- angol- és/vagy német nyelvtudásJelentkezni önéletrajzzal az alábbi elérhetőségeken lehet:
-
djgeg
őstag
Szintén zenész, Van papír... de sose kérték, 99% mindig letesztelték ha fontos volt. Volt olyan hely ahol oda se írtam, (kimaradt
)... Igaz az eddigi munkatapasztalataimból bőven kiderül, hogy használnom kellet az angolt aktívan, szerintem ez is fontos, mivel ma már a nyelvvizsga is olyan kb mint az alap diploma... Letenni szinte bárki le tudja, de attól még nem azt jelenti, hogy ért is e hozzá, vagy a tudást használni is tudja gyakorlatban! Ismerek olyan embereket akik 2-3 emelt nyelvvizsgával rohangáltak, aztán olyan melóhelyekről ahol tényleg aktívan használni kellet volna, rövid úton eltávolították őket
-
válasz
westcoastog #2478 üzenetére
Attól függ, nekem még sose kérték sehol a papírt, elbeszélgetésen úgyis kiderül, hogy megy-e az angol.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Érdemes, legalább kicsit rendszerezed a tudásod és felkészülsz a nyelvvizsga feladatokból.
CV-be meg írd be, hogy "nyelvvizsga: folyamatban" -
SOAD19
addikt
válasz
Szerintem, ha nincs legalább egy közép nyelvvizsgád, akkor mindenképp érdemes mihamarabb megcsinálni.
Nekem máskom volt, hogy így is felvettek, hogy csak egy alap nyelvvizsgám van, de kérdezte a tulaj, hogy van nyelvvizsgám. Szerencsére, csak ketten jelentkeztünk a melóra, és lehet kicsit szimpatikusabb voltam neki, legalábbis, mintha ezt mondta a telefonban, mikor rákérdeztem, hogy miért engem választott a másik helyett.Persze add be az önéletrajzod, hátha nyelvvizsga nélkül is lenne esélyed, aztán egy esetleges elbeszélgetésen elmondod, hogy tervezed, hogy minél hamarabb leteszed a nyelvvizsgát.
-
westcoastog
veterán
Még annyit hogy érdemes lenne inkább először csinálnom egy nyelvvizsgát és utána munkát keresni? Nem tudom mekkora előny lenne.
(csak mert akkor el kell adni a videó kártyámat mert nincs pénz.)
-
SOAD19
addikt
válasz
westcoastog #2475 üzenetére
Részemről sok sikert kívánok, hajrá!
-
westcoastog
veterán
Értem.
Ez az álláskeresés olyan próba-szerencse típusú dolog..(#2474) SOAD19
Akkor megkapják emailben aztán várakozunk.
Motivációs levelet biztosan fogok írni, el kell magyaráznom miért akarok tervezőmérnöki pozícióbal elhelyezkedni mint cad-cam informatikus.
(Egyébként a 3d modellezés miatt, 2d-s műhelyrajzokból modelleket varázsolni, meg a többi, de azért gépészet terén van mit tanulnom még amit ott meg is tennék, csak kérdés megelőlegezik e azt azzal hogy felvesznek.)
Ha nem jön be akkor keresek tovább. -
SOAD19
addikt
válasz
westcoastog #2472 üzenetére
Szerintem is jobb ez az út. Én is gondolkodtam nem rég, hogy személyesen kellene bevinni az önéletrajzom az itteni Teva-ba,. De letettem róla, mert hogy nézne már ki, hogy mindenki személyesen akarná bevinni. Meg nem akartam tolakodó lenni, úgy gondoltam, hogy talán még ártok magamnak vele, mint segítek, ahogy írták is előttem. Szerintem küld be az önéletrajzod egy motivációs levéllel megfejelve, amiben leírsz mindent indokot, hogy miért is szeretnél ott dolgozni.
Mondjuk, én írtam egy ilyen mailt a Tevaba, hogy nagyon szeretnék ott dolgozni, mert jókat hallottam róluk, és a többi-és a többi, de csak jött a válasz, hogy semmi.
Végül, úgy néz ki felvettek a korábban említett céghez, igaz nagy volt az esélyem, mert csak ketten jelentkeztünk a melóra. -
válasz
westcoastog #2472 üzenetére
Gerilla önéletrajzos tippek között egyébként szoktak olyant mondani, hogy levélben kell beküldeni, szépen kinyomtatva. Bár csomó HR szakértő szerint ez se sokat segít, de aztán a fene se tudja.
-
válasz
westcoastog #2470 üzenetére
Rosszul úgy sülhet el, hogy röhögnek egyet miután kimész, aztán bevágják az iratmegsemmisítőbe.
Igazából, ha nagyon kell a meló akkor megpróbálhatod, de nagyon cég és emberfüggő, hogy hol jön ez be és hol nem. Hozzánk valaki bejött volna egy életrajzzal, biztos jót röhögünk, de nem változtatott volna azon, hogy kell-e nekünk vagy nem. De többnyire inkább nem.
-
westcoastog
veterán
válasz
Mercutio_ #2469 üzenetére
Gerilla önéletrajz tippek?
Megfelelő embernek? Ki a megfelelő ember?
Recepción: csókolom szeretném beadni az önéletrajzomat, de valami nagykutyának ha lehetne!
Rosszul hogyan sülhet el?
Vagy inkább benyalom magam hogy: még 1 éve a suliból az osztállyal voltunk itt látogatáson és nagyon szimpatikus a hely, szeretnék itt dolgozni. ^ ^ -
Mercutio_
félisten
válasz
westcoastog #2468 üzenetére
Ha jó a megjelenésed és a megfelelő embernek sikerül leadnod lehet előnye, hisz rólad a többiekkel szemben már riport előtt lesz benyomásuk, de rosszul is elsülhet.
Csak nem gerilla önéletrajz tippeket olvasol? -
westcoastog
veterán
Urak! Érdemes önéletrajzzal személyesen besétálni a céghez ahová szeretnék menni? A közeli kisvárosban (Balassagyarmat) van egy cég és oda bepróbálkoznék, érdemes lenne megjelennem személyesen és úgy benyújtani a cv-t vagy tökmindegy hogy emailben küldöm, nem tudom minimális hatása lehet arra hogy behívjanak interjúra?
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Melyik Pesti céghez keresnek kezdő embereket infó területen ahol nem programozni kell?
Kezdő pozi lenne a legjobb. A win és linux szerverek ismerete valamit az sql az megy, programozni nagyon keveset javaban tudok, de nem tűnik az én világomnak
Ahogy nézem az állásokat mindenhova 1-3 év közötti tapasztalat kell minimum.
Valakinek valami kis ismeretsége ahova betudnám adni a pályázatomat?
Diploma van Mérnök Infós, és beszélek is angolul.
-
válasz
Jhonny06 #2462 üzenetére
Valahol mindent el kell kezdeni, azt hittem könnyebb lesz. Legalább egy félévem van még hátra, de inkább több, elsősorban gyakornoki programokra mennék, jelentkeznék vagy diákmunkára. A C# és .net állások jók, csak kicsit "tartok" tőle mert a többi nyelvből több a tapasztalat.
mobal,
-
bambano
titán
navngo (mai nevén nng) folyamatosan vesz fel c++-os embereket.
szerintem meg igen, szabadságolási szezon van, amit nyugodtan hívhatsz uborkaszezonnak.
a fejvadászok dolgoznak, de a cégek döntéshozói nem, tehát ha cégekhez mentél, érthető okból nem kaptál választ. meg ha fejvadász ígérte, hogy továbbküldi a cv-det, ott is elakadt a dolog. -
Jhonny06
veterán
Hát ez tényleg meglepő egyébként.
Egyáltalán nincs uborkaszezon, sőt.. rengeteg helyen keresnek embereket. Amúgy melyik egyetemre jársz és mikor végzel? Van használható tapasztalatod (gyakornoki vagy diákmunka)? Ha nincs, akkor ennek hiányával lehetnek elégedetlenek. Feltételezem, hogy akkor még legalább a jövő féléved hátra van. Kevés tárgy mellett simán lehet vállalni diákmunkát (Schönherz Iskolaszövetkezet), vagy gyakornoki munkát pl. az Evosoft-nál, amit már említettek is. Előbbinél van C# teszt, ez egy általános szűrő, de nem vészes, szóval lehet munkát találni és onnan vagy felvesznek állandóra, vagy lesz tapasztalatod, amivel átmehetsz máshova.
-
bugizozi
őstag
Olyan céget nem tudtok esetleg aki üzemeltetésre keres "szinte mindig" embert és nem kell hozzá tárgyalóképes nyelvtudás?!
-
Helló!
Segítségetek, tanácsotokat kérném. Az a helyzet, hogy nem találok munkát (milyen meglepő). Amit jó tudni:
- Fejlesztői munkát keresek
- OOP programozási szemlélet nem gond
- Beszélek angolul, PHPul, Jávául és C# - de nem akadály számomra semmi csak adott esetben több idő kell ugyeNemsokára befejezem az egyetemet - pár tárgyam van. Na most én vagyok a béna vagy tényleg "uborka" szezon van?
Elsősorban észrevételeket, tanácsokat minden hasznos infót várnék ez ügyben. Köszi!
Szerk.: sok helyre beadtam a papírt de "semmi".
mobal,
-
cucka
addikt
Szerintem félrebeszélsz.
Amikor frissdiplomás bérekről van szó, akkor az olyan emberekre vonatkozik, akik most jöttek ki az egyetemről és nincs komoly munkatapasztalatuk.
Ha ott kezdődik a dolog, hogy komolyan vehető szaktudást kell felmutatnia a jelöltnek, akkor ott már nem frissdiplomás bérről van szó. Van ismerősöm, aki mostanában fogja elvégezni az egyetemet, viszont van sok éves munkatapasztalata és senior fejlesztő szinten van. Szóval akkor írjam én is ide, hogy az ismerős frissdiplomásként 500 nettót keres?
(Az 500-as számot hasraütésszerűen írtam, nem ez a fontos) -
Blaise
veterán
válasz
bambano #2451 üzenetére
Tudom, hogy nehéz elhinni, de legalább 5 céget fel tudnék sorolni, akik simán kifizetnek ennyit akár egy frissidplomásnak, aki valamilyen manapság menő területen otthonosan mozog (iOS, Android, HTML5+JS keretrendszerek stb.)
Az, hogy ti nem tudtok ekkora összegeket elképzelni, arról nem én tehetek.
-
bambano
titán
elfogadom, hogy az, hogy a második mondatomban miről van szó, az csak az előző hsz szövegkörnyezetével együtt érthető vagy úgy sem. ezért pontosítok:
általam ismert multinál 350 nettót igazolt gyakorlattal, kőkemény, már-már szőrszálhasogató szakmai felvételi után adtak meg programozói állásban.
fentiek alapján (kőkemény szakmai felvételi) teljesen kizártnak tartom, hogy egy friss diplomás ekkora bért kapjon. az itt elhangzott béreket az én személyes tapasztalatom alapján túlzónak gondolom, úgy programozói mint rendszergazdai körben.
-
Lortech
addikt
válasz
bambano #2448 üzenetére
Válság előtt ~2008-ban 375k volt 200k nettó, ez volt egy standard fővárosi frissdiplomás fejlesztői kezdőfizetés. Most ugyanolyan munkáltatói költség ~250 nettó körül jelent. Persze még volt némi infláció is.
Aki ki tudja termelni, az megadja, aki meg nem, az választ a maradékból. Oda érdemes menni, aki ki tudja termelni, és nem döglődik, mert ott van perspektíva. -
bambano
titán
így van, kérni lehet, de nem tanácsos.
általam ismert multinál 350 nettót igazolt gyakorlattal, kőkemény, már-már szőrszálhasogató szakmai felvételi után adtak meg. ugyanennél a multinál a valóban nullkilométeres rendszergazda 130 nettót kért és ezt elfogadták reálisan a hr-esek.úgy érzem, a válság óta ezek a paraméterek nemigen vannak már meg.
-
djgeg
őstag
Úgy már reálisabb
Nálam se épp, tapasztalatlanok az ismerősök, de még is sok helyen már az első körben tapasztalat hányában (Kezdő poziciók
) kiestek... Habár ilyen okos helyekre melózni se kell menni
Igaz a kedvencem amikor, egy HTML5 ös ismerőst tapasztalat hinyában elutasította az okos HR-es mert 8 év tapasztalatot kértek...
-
-
djgeg
őstag
Egyetemről kiszabadulva, tapasztalat nélkül? Az most egy dolog, hogy valakinek van e gyakorlata, vagy pár órás mellékállása egyetem mellet.Az egy plusz pont, de nem igazi "szakmai" tapasztalat.
Az én tapasztalatom a 200-350 e Netto körül. Ennyiért láttam ismerősöket elhelyezkedni, igazi tapasztalat nélkül. Azért a Brutto 500 e(Netto 320 e) fix kezdő fizuként kezelni szerintem elrugaszkodott, vagy pedig tényleg hosszúra nyúlhat a munkakeresési idő
(Persze mindenki ismer ennél jóval kevesebbért, és jóval többért is kezdőként elhelyezkedő egyéneket)
-
ami nem referencia, amit bárki be tud mondani, én meg elhiszem, ha akarom. szóval ettől ez még bőven a junior kategória, a bruttó 500-550 meg bőven nem az.
persze ezzel nem azt mondtam, hogy nem fordult elő, fordul elő, és fog előfordulni, hogy valakit felvegyenek kezdőként ilyen bérigénnyel, hanem azt, hogy meglehetősen sokáig fog tartani az álláskeresés. -
amargo
addikt
Oks, tiszta sor, én konkrétan egy csoportra gondoltam, csak nem írtam be
A most kezdtünk el programozni és láttunk már IDE-t ezek a kezdők csoportja (most nem is foglalkozom vele). Én úgy gondolnám mindegy, hogy egy matuzsálem c, fortran, cobol... vagy (c++), .NET, java stb programozóról beszélünk, mert mindegyik bevállalt valamit. Az egyik része, hogy nem vált nyelvet ezért a kiöregedett rendszerek keresni fognak rá, a másik pedig folyton napra készen próbálja magát tartani. Mind a kettőre elég nagy a kereslet. Admin-t nem kevernék ide. -
Az a baj, hogy nem tudod definialni a kategoriat. Kicsit olyan, mintha a 'soforok' fizeteset kerdezned. Nem mindegy, hogy taxit vagy repulogepet vezetsz, egyszeruen tul nagy halmazon ertelmezunk atlagot, nem relevans.
Mondjuk mittudomen, mainframe adminisztrator vagy banki J2EE programozo fizeteseket lehet nezegetni, ott is eleg nagy a szoras, de legalabb valamennyire relevans lehet.
-
amargo
addikt
vegyészmérnök, bár azért fura vagy sok kezdő regisztrál itt vagy valami ferdítés van itt. Programozóknál bruttó 400 környékét hozott ki, amit karcsúnak találok, ki mit gondol (mármint aki jártas benne)?
-
SOAD19
addikt
válasz
Mercutio_ #2427 üzenetére
Igazad van, de sajna meló után már annyira fáradt vagyok, hogy örülök, ha kicsit pihenhetek. De, már bánom, hogy nem erőltettem meg már korábban magam, és csináltam meg. Amúgy nagyon gyorsan eltelt ez a pár év. Mikor 4 éve felvettek a mostani melóhelyre, akkor lett egy egy barátnőm, meg régi álmomat megvalósítván, vette egy dobot, és elkezdtem tanulni. Szóval, más került előtérbe, kicsit ezekkel is vigasztaltam magam, hogy milyen melót kell végeznem.
Amúgy a félreértések elkerülése végett, én a korábban említett összegeket nettóban értettem. Vagy még nettóban 120-130k kezdő fizu is elég kevés, még akkor is, ha biztosra szeretnék menni, és kisebb összeget adok meg?
(#2428) amargo Kösz, de ha jól látom fizetős...
-
amargo
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz
bambano #2425 üzenetére
Köszönöm Uraim! A mostani helyről nagyon menekülhetnékem van, ezért is mennék el kis fizuért is, később, meg majd emelkedik. Négy éve nem találtam semmi más melót, volt, hogy a Tevaba írtam egy mail-t (miután elvégeztem egy munkavédelmis okj-s képzést is), hogy bármit elvállalnék, de írták, hogy nincs semmi.
De, átgondolom még a dolgot.
Köszi!
-
Jhonny06
veterán
Ezek kezdő bérek, ráadásul átlagolva. 110-120k-t majdnem teljesen bullshit munkahelyeken is megadnak, e.g. bolti eladó, meg ilyenek. Egyetértek emvy-vel, ennyiért vegyészmérnököt foglalkoztatni vicc (de nem vicces). Most az egy dolog, hogy az eddigi munkái miatt bármi jobb lenne, de azért nem árt reálisan tekinteni a dologra.
-
Mercutio_
félisten
Az nagyon karcsú pénz egy vegyészmérnöknek szerintem, még vidéken is, de ha biztosra akarsz menni, akkor mondd azt, hogy 120-350 közötti sávban az egyéb juttatások, feladat nehézsége, felelősség, fejlődési lehetőség és esetleges képzési támogatás függvényében.
Ja és amikor már azt látod, hogy téged akarnak nyugodtan kérd, hogy a szerződésedbe rögzítsék, hogy a próbaidő letelte után a béredet és egyéb juttatásokat újratárgyaljátok, addigra hátha megtudod mások mennyit keresnek és mennyire reális a fizudEgyébként nem tudom pesten mennyire eladható a tudásod, de szerintem sokkal több maradna még az albérlet kifizetése után is mint 120 és legalább a szakmádban dolgozhatnál, én a helyedben utána néznék ennek az irányvonalnak is.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Egy nem túl nagy céghez keresnek vegyészmérnököt, és behívtak egy személyes elbeszélgetésre. Mit gondoltok, fizunak mennyit lenne érdemes megadni, hogy ne legyen túl sok, nem akarnék emiatt eleve kiesni. Jelenleg 115k környékén keresek raktárosként, és akár ugyanennyiért is elmennék más céghez, csak ne kelljen ennyi fizikai munkát végeznem. Úgyhogy szerintem 120k-t mondok majd, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Köszi!
-
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan próbáljak elhelyezkedni a nyárra úgy kb. 1 hónapot melózni?
Igazából nem muszáj konkrét melóhely, akár alkalmi melók is érdekelnek, előnyben vannak a nem kötött munkaidős munkák is.
Igazából amihez értek és papírom van róla:
- Számítógéprendszer-karbantartó
- Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető
- Felsőfokú Angol nyelvvizsgaTehát igazából számítógép hardveres része és informatikai hálózatok amikkel eléggé képben vagyok, továbbá a szoftveres részével szerver és kliens oldali szolgáltatásokkal. Programozásban nem érzem magam túl erősnek, de egyébként C és C++ nyelveket tanultam. BME-VIK mérnökinformatikusnak tanulok.
Helyileg Pesten vagy Vácon és környékén lenne jó.
Ki mit mond, merre nézelődjek és mit?
-
Funthomi
aktív tag
Ez nagyon hasonlít pl. a Zepterhez. Annak idején én poénból elmentem egy ilyenre, mert volt időm rá és kíváncsi voltam az egészre. Osztom az előttem szólok véleményét, itt olyan dumagépnek kell lenni, h még a vevőnek ne legyen kétsége a termék felől
Arról nem is beszélve, h szegény vevőket (főleg nyugdíjasok) néha emberszámba sem nézik, max addig, míg alá nem írta a szerződést és viszlát. Valaki alá dolgozol, akinek jó ha eladsz. Itt meggazdagodni nehezen lehet, vagy nagyon hosszú idő, de a hosszú távú jövődet tekintve kétséges a dolog. Véletlenül nem a budapesti Váci útra kellene menned "tanfolyamra"?
-
F34R
nagyúr
válasz
bambano #2403 üzenetére
Elvileg nem kernek el erte penzt.
Kereskedelmi cég **** irodába két fő munkatársat keres azonnali kezdéssel, hosszú távra. Elvárások:
- minimum középfokú végzettség
-jó kommunikációs képesség
-üzleties megjelenésFeladatok:
-kapcsolat tartás az ügyfelekkel(régi és új ügyfelek)
-ajánlatok készítése, értékesítés
-új piac felkutatása
-adminisztratív ügyintézésAmit kínálunk:
-folyamatos szakmai fejlődés
-biztos szakmai háttér
-versenyképes jövedelem
-karrier lehetőségnem epp ez volt de hasonlo.
-
F34R
nagyúr
Hi valaki nekem tudna mondani pontos informaciot ?
szoval egy kereskedelmi kisceghez , konkret vegzettseg nelkul ( erettsegit irnak csak ) visszairtak email-re.
az illeto akirol szo van meg kozeleben sem volt ilyen dolgoknak, gyakorlatot nem irnak csak precizitast, jo kommunikacios kepesseget stb. 4 napos kurzus utan akinek sikeres a vizsga az mar mehet dolgozni. Elkepzelheto ilyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Eladó számítógép
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest