- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
Ok, azzal én is egyetértek, hogy általánosan nem igaz, de egyre elterjedtebb, hogy többet adnak a képzetlenebb munkakörökben is mert főleg itt jellemző az, hogy elvándorol a munkaerő. Például építőipar. Lakásfelújításra olyan ajánlatokat kaptam tavaly, hogy nem hittem el
Inkább megcsináltuk haverokkal, és ahhoz képest nem is lett rossz.
-
AMDFan
addikt
Bocs, ha nem voltam egyértelmű. Nem a kasszás munkakörre gondoltam, mint bolti eladó, hanem mondjuk egy plázai bolti eladóra, ahol szintén hiány van. Ott is kb ennyi a bruttó alapbér, de kapnak jutalékot is rá az eladott termékek után.
Nyilván ez sem igaz minden boltra, és nem is szeretnék ezen vitakozni, biztosan mindenre van ellenpélda, de szerintem érdemesebb inkább mindenkit a nagyobb bérigény felé terelni, ahelyett, hogy mindenki elmegy bruttó 300-ért dolgozni, aztán meg megy a sírás hogy nincs pénz semmire. Azért ha IT supportos is vagyok, szeretnék egy emberi életszinvonalat biztosítani magamnak. Havi nettó 200 egyedülálló embernek az kb a megélhetési szint, nem is túl magas szinvonalon. Nemár...
-
AMDFan
addikt
válasz
Cathfaern #9180 üzenetére
Igen igen, de a befektetőktől kapott pénznek is valahol meg kell jelennie nem? Nem vagyok egy könyvelőguru, szóval nem tudom, hogy hol kellene látszódnia, de így ránézésre ez a cég éppolyannak tűnik mint az én cégem volt. Én nem tudtam volna kifizetni egy top managert havi 1M+ bérrel
Persze lehet hogy jó magyar szokás szerint több cégük van "adóoptimalizálás" miatt. Alapvetően én miután abbahagytam a vállalkozósdit pont ettől menekültem el. Ha már kockázatot vállalok és bizonytalan a havi jövedelmem, akkor inkább saját céggel játszok
De ez nagyon off már, elnézést...
-
AMDFan
addikt
Ha minden induló garázscégre rámondjuk hogy startup, akkor valóban. Én sosem mennék el egy ilyen beszámolóval bíró céghez dolgozni. Éves szinten volt 40 millió bevételük, OK, és akkor miből fognak engem kifizetni? Ezért mondom, hogy szerintem ez a cég amit e-beszamolon találtunk nem egyezik azzal amelyik orvosi informatikával foglalkozik és erre az elég komoly pozira keres embert. Valahogy nem stimmel a kettő.
-
AMDFan
addikt
válasz
bambano #1805 üzenetére
Ezt mondjuk én nem így látom. Ismerem az albérleti viszonyokat Pécsen, Veszprémben és BP-n is. BP-n sokkal nehezebb albérletet találni mint a másik két említett városban. Ehhez persze hozzájárul a város mérete is, mivel aki 13. kerületben dolgozik, az nem fog Csepelen albérletet kivenni. És ha így szűkíted BP-t akkor máris látszik, hogy rosszabb a helyzet mint egy vidéki város esetén, ahol busszal 20 perc egyik végéből a másikba.
A magasabb pesti fizetésekre pedig még egy indok: vidéken egy meghirdetett állásra sokkal többen jelentkeznek mint pesten, és a munkaerőtúlkínálat nyomja le az árakat.
-
AMDFan
addikt
válasz
PumpkinSeed #1740 üzenetére
Ha érdekel akkor megéri és el tudsz helyezkedni (jellemzően Budapesten), ha nem érdekel akkor viszont kész gyötrelem lesz az egész.
-
AMDFan
addikt
válasz
Plazmacucci #1730 üzenetére
Publikus, hogy kihez jelentkeztél?
-
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Van itt valaki aki Linux/Unix operatorként dolgozott a Lufthansa-nál, vagy ismeri a munkakört/céget?
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest