- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Hány éves a kocsid?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- FRITZ!Box 7490
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
Na a múltkori elveszett rendelés tartalmam miatt múlt pénteken rendeltem ismét még ilyen tesztpadot, 2db-t, hogy legyen egy tartalék, ha kellene még egy embernek. Ma jött a DPD (6 nap szállítás rendeléstől csak, eddigi rekord), és láttam már futárnál, hogy sérült és szóltam neki. Mondta, hogy ha kínai akkor kérjek visszatérítést rá, mert sajna 2 hengerből megint 1 érkezett csak meg 1kg-os csomagból 0,5kg eltűnt... Most leigazoltam, hogy megjött, már csak ki kell várnom, hogy tudjak refundot indítani, mert jelenleg nem engedi "Refund can't be processed right now" (parcelapp-on még nincs az átvétel benne, szóval gondolom azt meg kell várnom).
Egyébként nem értem, hogy miként szakad ki ennyire, olyan mintha valaki már felvágná feladás után a csomagot, mert súlyra jól szerepel rajta a cetlin. Most alul felül volt kilyukadva, és felül volt rajta egy félig felhelyezett ragasztószalag. Videót a kicsomagolásról persze amint lakásba értem készítettem is, remélem sikerül majd ezt is visszatéríttetni részlegesen. Asszem ez volt az utolsó ilyen amit rendeltem bárkinek is, nincs kedvem folyamatosan aggódni meg idegeskedni, hogy vajon mi marad a csomagomba és visszakapom e pénzem majd idővel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S22 / 128 GB / Fehér / Független / 2025.12.09-ig garancia / Tökéletes állapot
- Szép! HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 32/512 FHD IPS Matt
- Lenovo Thinkpad T15 G1 Üzleti "Golyóálló" Laptop 15,6" -70% i5-10310U 4Magos 16/256 FHD
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,SSD
- ninebot MAX G30LE II
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest