Új hozzászólás Aktív témák

• FirstTripla

tag

Na a múltkori elveszett rendelés tartalmam miatt múlt pénteken rendeltem ismét még ilyen tesztpadot, 2db-t, hogy legyen egy tartalék, ha kellene még egy embernek. Ma jött a DPD (6 nap szállítás rendeléstől csak, eddigi rekord), és láttam már futárnál, hogy sérült és szóltam neki. Mondta, hogy ha kínai akkor kérjek visszatérítést rá, mert sajna 2 hengerből megint 1 érkezett csak meg 1kg-os csomagból 0,5kg eltűnt... Most leigazoltam, hogy megjött, már csak ki kell várnom, hogy tudjak refundot indítani, mert jelenleg nem engedi "Refund can't be processed right now" (parcelapp-on még nincs az átvétel benne, szóval gondolom azt meg kell várnom).
    Egyébként nem értem, hogy miként szakad ki ennyire, olyan mintha valaki már felvágná feladás után a csomagot, mert súlyra jól szerepel rajta a cetlin. Most alul felül volt kilyukadva, és felül volt rajta egy félig felhelyezett ragasztószalag. Videót a kicsomagolásról persze amint lakásba értem készítettem is, remélem sikerül majd ezt is visszatéríttetni részlegesen. Asszem ez volt az utolsó ilyen amit rendeltem bárkinek is, nincs kedvem folyamatosan aggódni meg idegeskedni, hogy vajon mi marad a csomagomba és visszakapom e pénzem majd idővel.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák