- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
80200 - 80101
85197 - 84001 84000 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
Pontosan, mit gondolsz miért írok olyanokat hogy a Kínába visszaküldés eladó általi finanszírozása az nem igazán működik.
-
V/
Topikgazda
Te már nem fogsz semmit sem kapni, ez kézbesítve lett a címzettnek.
Ha FEDEX csomag az nem kerül postai kezelésbe, ezért értelmetlen az eladó üzenete.
Ne fogadd el.Viszont nem biztos hogy el fogják lfogadni a dispute-ot, mert nem egyértelmű amit megadtál de ha a vásárlási nyomkövetésnél nincs másik a nyomkövetési azonosító csak a FEDEX-es és te csatolsz olyat hogy Budapesten kézbesítve bvoiszont te nem ott laksz, nem budapesti címre vásároltál akkor talámn elfogadásra kerül
Ez a 17track nyomkövetése

Ez az eladó képe nem azonos a te képeddel és nem látszik a nyomkövetési szám, de ez egy China Post küldemény, bárkié lehet, bármely országban, mert még az sem látszik hogy mely országba tart, utalás sincs Magyarországra:

Szóval 9. pont lesz az érvényes.
-
babosf
aktív tag
pont erre kérdeztem, hogy mi van ha elfogadom és mégsem küldi? a dispute-nál ugye csak accept meg reject van nem tudom leírni neki hogy miért china post-os trakinget küld válaszként ha a track id meg fedex-es....ha jó indulatú (balek??) akarok lenni akkor lehet az hogy rossz track id-t adott meg az alinak a feladó és tényleg elküldte? (parcel is detained by the counrty of destination) vagy sima átverés? ha nem fogadom el akkor az Ali "rendezi" az ügyet...nem volt még ilyen ügyem hogy nem jött meg csomag.
-
shokobanana
csendes tag
-
babosf
aktív tag
lehet hogy nem voltam egyértelmű: egy csomagról van szó Fedex_ESTracking number: 771678504586. ez van az alin a rendelésnél megadva. erre írtam hogy : Your package has been delivered.
Amit te küldtél Fedex-es info a csomagról arra írtam hogy a sulyból méretból adódóan biztos nem az én rendelésem. A dispute-ban leírtam hogy leszálltottnak van jelölve BUDAPESTEN de én nem kaptam semmit és beírtam a címemet. meg feltöltöttem azt a képet amit a parcelsapp-on a trackingről van info. erre jött az a szöveg az eladótól amit eloző hozzászólásomban írtam és az a két kép. itt tartunk. bocs ha nem voltm egyértelmű. és a kérdés hogy akkor elfogadjam vagy ne? azért kérdezem mert nem tudom mi a processz ha elfogadom de mégsem jön meg?(vmi egy dollár refundot ír méd amit eddig nem írtam) köszönöm -
dredjudge84
őstag
-
V/
Topikgazda
Nem kapod vissza a pénzed történik.
Kínába történő visszaküldésre nem fogsz kapni return címkét, egyeztess az eladóval. -
dredjudge84
őstag
Van egy vitám, ahol az ali azt az ítéletet hozta, hogy az eladó vegye vissza a csomagot és fizesse a visszautat. Namost ha nem kapok return címkét, és lejár az idő, akkor mi történik?Jelenleg ezt látom:
A fura az egészben hogy elvileg eu raktárból vásároltam, de kínába küldjem vissza.
-
V/
Topikgazda
Innen indultunk: hogy leszállítottnak van jelezve a csomag, ha megnézem a17tracken és a Parcelsapp-on mindegyiken uaz: fedex leszállította Budapestre, A 9-es pontban az van leírva hogy mit csinálj ha "kamu" azonosítót kaptál, pont az a releváns ennél az esetnél.
Kaptál egy nyomkövetési azonosítót és ezt a csomagot máshol kézbesítették, erre van írva a tanács.Ha te nekem egy rossz azonosítót adsz meg akkor azzal teljesen megzavarsz.
A FEDEX csomaggal (771678504586) van gondod vagy egy másik kínai postás csomaggal? Ha ez utóbbi akkor annak add meg a nyomkövetési számát. Mert nem mindegy hogy mi a csomag helyzete, addig nem lehetmit válaszolni, de már említettem ha nem felel meg az amit ír az eladó akkor azt nem kell elfogadni.

-
shokobanana
csendes tag
-
babosf
aktív tag
köszöm, ez biztos nem az én csomagom. így a 9-es pont nem releváns.
ez jött az dispute-ban:
Hello, your package is ready for delivery at the local post office. We saw that you initiated a dispute, so we notified the post office to intercept your package. To make up for the waiting time, we will compensate you with a portion of the amount. I hope you can reach an agreement within 2 days or end the dispute as soon as possible. If you do not do so, we will notify the post office to stop delivering packages until the dispute is resolved. We can deliver the package to you.tett még két képet be:
akkor az a kérdés hogy ez elfogadjam?
köszönöm -
mexel
veterán
Nem okéztam le és a csomagban sok más is volt, egybe csomagolnak vagy tíz tételt is akár.
És igen, bármennyire is próbálsz hülyének beállítani cinikusan, de feltűnt volna.
És azt is írtam hogy erősen hibás vagyok mert nem néztem az express one emailját ( nyilván mert vettem át aznap csomagot) csak azt nem ellenőriztem minek kellett volna abban a rendelésszámban benne lenni.
A ali automatiusan írja hogy kiszállítva, látják a trackingből. -
V/
Topikgazda
Amit megadtak neked nyomkövetési azonosítót az nem a te csomagod volt szerintem.
A Fedextől annyit lehet megtudni ami a képeken van a súly és méret alapján összehasonlítható azzal amit vettél, az átvevőnek ezt írják: Signed for by: E.KEPEC
Ha ilyen probléma merül fel akkor azt csinálom ami az Összefoglalóba itt van írva: 9. Teendők, ha máshol kézbesítik a nekünk megadott nyomkövetési számú küldeményt.
-
V/
Topikgazda
No nem egészen megy a dolog, nekem az Express One leigazolta hogy a csomag nem megfelelő súlyú volt, a hiányzó termék súlya is hiányzott és nem fogadta el az AliExpress az iagzolást, az EO nem szokott méricskélni, sőt az adott súlyhatáron belül egyik szállító sem, amit megadnak nekik súlyt az elektronikus adatok közt az az adat jön tovább.
-
yogibear
addikt
megvan mindkettő csomagszámú. Azaz megkaptam.
Viszont a termék hiányzik, a 3 db műszaki cikk nincs meg. ( 100%)Felmerül a kérdés: mi volt a 2. zacskóban... csak volt benne valami és nem egy üreset nyitottál fel... az már csak feltűnt volna...
Másik kérdés... az ember, ha megjön egy csomag, felbontja megnézi megvan-e benne minden tétel és csak utána okézza le Alin a termékek megérkezését... esetleg ha vmi elektromos cucc, előtte elindítja, kipróbálja, hogy egyáltalán működik-e, nem döglött...netán még szöveget is ír a cucchoz...
Nálad nem így szokott működni?
-
mexel
veterán
-
Met
nagyúr
-
babosf
aktív tag
szia ez az azonosító van a rendelésnél: Fedex_ES Tracking number: 771678504586
Your package has been delivered.
nem kértek semmit.
a dispute-hoz feltöltöttem
számora nem világos hogy a dispute-nál mit várnak mit töltsek fel ami bizonyítja hogy nem kaptam meg a csomagot..
köszönöm BF -
ace22
tag
Tegnap nekem hajnalban jött email, hogy csomagpontra viszik (eddig házhoz hozták és előző nap értesítettek), majd hogy kapacitáshiány miatt nem hozzák, majd délután becsönget a futár:
11 Feb 2025 14:07 Successful delivery
11 Feb 2025 14:02 Delivery failed status withdrawn by CS
11 Feb 2025 13:07 Delivered
11 Feb 2025 11:44 Missing parcel, under investigation
11 Feb 2025 10:44 Delivery attempt failure,Other reasons
11 Feb 2025 06:22 Delivery depot inbound (HU - Budapest)Valami változik az EO-nál, és nem jó irányba...
-
mexel
veterán
Nos közben érdekes a dolog. Jó ideig soha nem dobom ki a csomagolóanyagokat éppen ilyenek miatt. Most feltúrtam a száz csomianyagot és megvan mindkettő csomagszámú. Azaz megkaptam.
Viszont a termék hiányzik, a 3 db műszaki cikk nincs meg. ( 100%)
Innentől nem az OE a hibás, a csomag bontatlan volt csak nem volt benne ami kell. Most nem videóztam a nyitást.
Vajon a súly megvan valahol? Megnézem.Ilyen esetben Alinak hiába írok azt hiszem, ez bukó. És az OE-t sem hibáztathatom.
-
Met
nagyúr
Csesztesd ez EO-t, hogy nézzenek utána.
Esetleg utalhatsz rá hogy ha nem csinálnak valamit akkor feljelentést teszel.
Mondjuk nem tudom ilyenkor hogy megy, megkérdezik hogy figyi, egy hónapja amit kivittél csomagszám, azt kinek adtad oda? Ha emlékszik is, menj már oda és kérd vissza
-
mexel
veterán
Igen, itt is így megy. Van amikor 2 csomag is jön és egy csomagszámmal. Ilyenkor ha az egyiket nem adja oda fogalmam sincs megkapom-e. Soha nem kell aláírni, aki odamegy hozzá annak a kezébe nyomja a csomagot. Engem már ismer, pár naponta jön, ezért nem örülnék ha lenyúlta volna, de ha ő beírta hogy kézbesítve akkor csak ott lehet a bibi. De bizonyítani nem tudom, de 1000%-ra biztos hogy nem kaptam meg, mert vártam a tételt.
Kérdés hogy a cég tesz-e valamit. Szerintem magasról tesznek rá.
Feljelentésnek van értelme? -
Met
nagyúr
Így hogy kézbesítve lett mindkettő az EO-on kell leverned.
Csomagszám alapján azt meg tudják nézni melyik futárnál volt.Úgy általánosságban, nagyon el vannak kényelmesedve a futárok. Mindenféle azonosítás nélkül a kezembe nyomják a csomagot. Néha, nagy ritkán, a nevet megkérdezik, de azt is úgy hogy kérdezik XY?, fizetős? nem, akkor persze hogy én vagyok XY
-
mexel
veterán
Sziasztok.
Egy igen kellemetlen és fájó problémába futottam bele.
Aliról szoktam rendelni egyforma cuccokat, amik hol egyesével, hol több van csomagolva. Januárban rendeltem műszaki cuccot, 2x3 db-ot pár nap eltéréssel.
Az egyik 3-as csomag ( egyben csomagolva ahog szokott) megérkezett valamikor januárban még. A másik nem, de nem érdekelt mert a kínai ünnepre gondoltam hogy az késni fog 1-2 hetet.
Gondoltam ma ránézek merre jár, és azt látom hogy 28-án már meg is érkezett, a másik pedig 23-án. ( nem emlékszem mikor vettem át az egyik csomagot.)
Megnéztem az emaileket és valóban az Expressone levelei között ott van, hogy 23-án és 28-án is kézbesítve.Viszont csak az egyiket kaptam meg. Tisztában vagyok vele hogy hibás vagyok erősen mert nem nézem minden nap ezeket az emaileket, akkor rögtön kellett volna reagálni és reklamálni.
A futár srácot hívtam, ismer, azt mondta nála nem maradt, az Expressone azt mondta utánanéznek...
Van valami esélíem, illetve mit érdemes tennem ilyenkor? Aláírni soha nem kell, most az én szavam áll a futáréval szemben mindössze, és a papír szerint hozzám megérkezett, kézbesítve.
Nem kis összeg, kb 45 ezer ft.
-
V/
Topikgazda
Milyen azonosítót adtak meg? Mert csak a postai azonosítós kerül a postára.
Kiszállítva vagy kézbesítve?
A Fedex az kérni szokott dolgokat, ha tőled nem kértek semmit az nem a te csomagod volt, szerintem. De rákérdeztél a Fedex ügyfélszolgálatra ha tényleg ők szállították volna?Nem fognak itt el semmit, a rendőrség és a posta két eltérő valami lenne.
De ha marhaságot ír az eladó akkor természetesen nem kell elfogadni. Bizonyítéknak a dispute-hoz mit töltöttél fel?
-
babosf
aktív tag
sziasztok, elolvastam az összefoglalót de maradt bennem kérdés. köszönöm hogy segítetek. nagyon röviden: ha a dispute-ra jön válasz a feladótól akkor csak elfogani vagy visszutasítani tudom? kérdést nem tehetek fel?
(a történet annyi, hogy leszállítottnak van jelezve a csomag, ha megnézem a17tracken és a Parcelsapp-on mindegyiken uaz: fedex leszállította Budapestre, (nem oda kellett volna)
a dispute-ban az eladó pedig azt írja hogy a csomag készen áll a szállításra a helyi postán. a vita kezdeménezésem miatt értesítették a postát és elfogták a csomagom.)
szóval erre kérdeznék rá az eladónál,,, (ha a fedex leszállította vhova akkor hogy fogtál el a postán???) ez átverés? vagy fogadjam el? ez az első ilyen ügyem az alin.
köszönöm BF -
Alpachino
veterán
-
V/
Topikgazda
Már 10-én elindították ide, nem pár órán belül érkeznek meg, még nem adták át az Express One-nak, de jelezték hogy érkezni fog.Türelem!
-
Alpachino
veterán
CK130087184NL
Ez a csomag vajon most hol tart ? mert azt látom, hogy valahol Hollandiában dekkol.
-
hubber19
tag
-
dzf007
senior tag
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Alin hol találom a kuponokat? Boltokét bezsákoltam, ami elérhető volt, de eddig volt asszem a főoldalon is, hogy X ft vásárlás, ennyi lejön, stb... ezeket nem találom
-
V/
Topikgazda
-
jojoando
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
ecaddsell
senior tag
-
hubber19
tag
Úgy néz ki el van átkozva egy a francos EO küldemény, hosszú hetek után beérkezett az országba, de EO-nál továbbra sincsen még

EO :
-
V/
Topikgazda
-
jojoando
senior tag
-
atos30
aktív tag
Legalább gyűjtjük a ragasztókkal való tapasztalatokat
.Régebben a Li-ion cellákkal volt, hogy repülőre nem engették fel(azóta nem tudom van-e változás), de vonaton símán elküldték őket.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
atos30
aktív tag
Nekem ez sajna nem jó
. Átlátszó vagy közel átlátszó ,rugalmas kötésű kell, ami még erős is és csőrős adagolású a vége. 2 év alatt fogyott el a 25ml-es B7000-em. Lehet most az a probléma , hogy a 110ml-eseket próbálom berendelni. Vagy az összetevői miatt tiltólistára rakták repülőn való szállításnál. (A végén még felhagyok a fillérb@szással és emagról lesz lerendelve
) -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ragasztóból ilyet rendeltem utoljára még '24 nyáron, ez simán megérkezett.
-
törölt tag
-
atos30
aktív tag
Úgy néz ki , megint megfogták a kínai reptéren a B7000-es ragasztót. Már minden megjött ,amit Bundle csomagban rendeltem, de megint a ragasztó a problémás. Nem adom fel, ha megjön a refund bepróbálkozok megint
. (próbáltam már síma cipőragasztót, meg a B és T sorozatú ragasztókat, de vagy kiveszi fizetéskor a kosárból, vagy össze se csomagolják a többivel, vagy a reptérnél megfogják és jön a refund) -
V/
Topikgazda
Ez egy EMS csomag csak a címzettnek adják oda, így ha ezt az azonosítót adták meg az ismerősödnek akkor becsapták, mert ez más csomagjáé. Egyébként egy 1800 grammos csomag, gondolom tudja hogy milyen súlyú valamit várt.
Ez a cím a Budapest Csepeli posta kézbesítési körzetéhez tartozik, HU1839 az egy belső azonosító a Postánál, nem releváns.
Eleve keresték volna az ismerősödet a vámügynöki díj fizetése miatt, mivel nem keresték az is azt bizonyítja hogy nem az ő csomagjáról van szó.
Javaslat az Összefoglalóban, 9. Teendők, ha máshol kézbesítik a nekünk megadott nyomkövetési számú küldeményt. -
törölt tag
Sziasztok!
EV058487025CN
Erre ki mit mond?
Ismerős küldte, hogy nézzek rá. 2435 Nagylók a címe. HU1839-re semmit nem dob az internet és az eladó is eltűnt, megszűnt létezni. -
dzf007
senior tag
Nekem most a holland azonosítós 5 napig állt a kínai reptéren, talán ma elindul... A többi már itt van, vámkezelés megtörtént a héten lehet hozza a DPD..Szóval lassú a holland..Hollandiába szintén vagy 5 nap, átellenőrzik utána indul ide..
-
V/
Topikgazda
CP az más küldemény más az kezelése egy kicsit. Azok biztos postai kézbesítésűek. Mivel elektronikusan küldöd be elég akkor amikor elindul a szállítóeszköz és egyértelműen a Magyar Postás kézbesítés lesz majd, hamarabb náluk lesz mint mire ideér a csomag mert az 1-2 mp, amaz meg 1-2 nap.
Csak az e-Vám használata esetén lényeges hogy hamarabb a Postánál legyen, hogy tudjanak arról nem nekik kell vámolni, a többi esetben nincs jelentősége, akkor is jó amikor megérkezik és ők kérik. -
Harcipocok84
tag
Hát akkor valamit nem értek... Rengetegszer vámoltattam már. Kezdetben egy belsős CP kezdetű számuk volt a csomagoknak ha jól emlékszem, nemrég kapták meg az NL-végűt. Eddig ahogy megkaptam a normális nyomkövetési számot már küldtem is a vámolási megbízást, hiszen annak pont az az értelme, hogy mielőtt odaér a csomag már náluk legyenek a papírok! Ez eddig kismilliószor működött már. Ha meg véletlenül olyat küldök el amit nem ők kézbesítenek akkor nincs semmi.... Beküldéskör megadom melyik csomaghoz küldtem, ha nekik nem érkezik ilyen csomag akkor nem is fognak zaklatni. Hozzáteszem eddig bármennyiszer is rendeltem a vállalkozói fiókomból az mindig posta volt. Ha a magánszemélyes accountomról akkor pedig mindig ExpressOne. Itt az kavart be hogy összevonták... Az is lehet hogy ezt az ExpressOne fogja kiszállítani nem is a magyar posta... Bár ez lenne az első ilyen
-
dzf007
senior tag
NL=Holland azonosítós csomagoknak töb idő kell mire ideérnek..Nekem általában 22-25 nap...Hasonló az akkumulátorokhoz, bár azoknak más az útvonala.
-
khron78
őstag
Sziasztok!
Január 24-e óta áll egy csomagom, ezzel a megjegyzéssel.
Korlátozott áruk - elektromos termékek.
Vajon várható, hogy megérkezik a termék, vagy innen már nem mozdul?
Hordozható audiólejátszó van benne. Nem értem mi lehet a gond.
Találkozott már valaki ezzel az állapottal? -
V/
Topikgazda
Nem áll meg a tudomány, a postai kézbesítésű csomagokat nem vonják össze! Nem biznisz ha három csomagért kaphat a MP-től pénzt, hogy egyet csináljanak belőle, mert ezek darab áron fizetősek a posták közt.
Egyébként még Kínában van, ott ahol akár Express One azonosítót fog kapni vagy ezzel az azonosítóval ők kézbesítik és ezért nem kerül a Magyar Postához. Még az export vámolás sem történt meg, ezért sem küldözgetsz a Magyar Postának semmit, mi van ha ki sem engedi a kínai vám?
Ez az utolsó bejegyzés, ekkor még semmi tennivalód:
Mielőtt bármit küldözgetnél a Postának ellenőrizd hogy náluk látható-e a nyomkövetési azonosító, hanem akkor ne küldj semmit ha ez van:

Mivel kell minimum 24 óra hogy ideérjen amikor ténylegesen elindult és ténylegesen Magyar Postás akkor is időben vagy a beküldéssel.
-
törölt tag
A postának akkor kellenek a papírok, ha itt a csomag.
Ezt nyomkövető alapján jó, ha 2 napja rendelted. Még bőven Kínában van. -
Harcipocok84
tag
Hát most megállt a tudomány: rendeltem vállalkozóként 3 csomagot az Aliexpress-ről, külön -külön eladóktól, külön-külön fizetve. Majd ezt kiszállításkor összevonták egy csomagra:
LR237716465NL
Előzetes vámkezelési megbízásokat küldtem be a Postának, majd visszadobták hogy nincs ilyen szám a rendszerükben.
Túl korán küldtem be, vagy lehet nem is ők fogják szállítani?
Esetleg nem is ez a valós számuk? Az Aliexpress felületén mindhárom rendelésnek ez a száma. -
V/
Topikgazda
Használd a magyar fiókok alap devizájára állítva az AliExpress-t ami USD, esetleg HUF ez azért esetleg, mert rossz az AliExpress USD->HUF váltása, de persze vásárolhatsz azzal is.
EUR csak abban az esetben ha EU raktáras a termék, más esetben az idézett szöveget kapod. -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje szinte semmit sem tudok rendelni az Ali-ról, mert a címemre nem küldhető státusz van folyamatosan. Az AliExpress ügyfélszolgálata nem ad magyarázatot. Miért lehet ez? -
joergie
őstag
Közben rájöttem, hogy nem ebben a csoportban akartam kérdezni, hanem az
eBay-es kütyük kis pénzért csoporban
Amúgy találtam euronics-ban jóárasítottat. -
joergie
őstag
Bárkinek van tapasztalata jófajta jóáru szónikus fogkefével, ami nem 30k+philips?
-
V/
Topikgazda
-
Xes
csendes tag
És ez fizetős lesz ilyenkor? Ezer éve nem küldtek így csomagot csak mindig futárszolgálattal.
Azóta frissült a tracking is, ez is új nekem:09 Feb 202500:33az ön levele előzetesen bejelentésre kerül (október 2-től)Az EU vámhatóságának követelményei szerint
09 Feb 202502:09A küldeményét ellenőrizték az EU vámhatóságok és továbbították a feldolgozás következő lépéséhezGuangzhou, Guangdong
-
djsunstealer
aktív tag
-
btraven
őstag
Nekem egy USB-táp átalakító tűnt el. A fülhallgatók megérkeznek, úgy látszik a postás nem használ füleseket
-
V/
Topikgazda
-
Xes
csendes tag
LMXXXXXXXXXCN errol valakinek info, hogy ki szállítja, posta vagy futár? thx
-
djsunstealer
aktív tag
-
btraven
őstag
Nekem is megjönnek. Kivéve amikor nem, volt amit elloptak.
Az a baj hogy 2 dolláros cuccra nincs kedvem 5 dollár standard díjat fizetni. +borravaló a futárnak.
A postás meg bedobja a postaládába ingyen. Kivéve amikor nem
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Első ilyen tapasztalatom (lehet másnál már volt ilyen), hogy egy AE Saver Shipping szállítással rendelt cucc átváltott AE Standard Shippingre és két másik termékkel (ezek AE Standard Shippingesek voltak eleve) egybecsomagolva EO-s számot kapott.
U.i.: Kap hideget meleget a Saver Shipping általában itt a fórumon (is), de sokszor szoktam ezzel rendelni olcsó kacatokat, amiket a kacattárban vagy a coins discount-nál fel sem ajánl és eddig mindig mindegyik megérkezett. -
V/
Topikgazda
-
Hauptmann
veterán
A VPID milyen gyorsan jön meg igénylés után?
-
törölt tag
-
atala
addikt
Több hete tárgyalunk. Indítottam Disput-ot, de az Ali úgy döntött, saját költségemre kell visszaküldenem a kamerát.
Az eladó most azt írja, hogy ne adjak rossz értékelést, de még is mit lehetne tenni, ha a hírdetésben hazudnak, és ráadásul a 64-es kártya helyett csak 32-est küldenek 64-re szitázva. -
V/
Topikgazda
-
btraven
őstag
-
atala
addikt
Lehet egy leadott értékelést javítani? Pl leadok egy 1 csillagos értékelést, de az eladó mégis kompezál valamivel, akkor fel lehet javítani több csillagosra?
Valamint egy törölt hírdetést is lehet értékelni? -
Dani0504
tag
-
dredjudge84
őstag
-
V/
Topikgazda
Ha eltelt már 1 óra akkor vagy elfogadja a vásárlás törlést vagy nem. Nálad nem akarja elfogadni valamiért. Nem igazán tudsz vele mit kezdeni ha nem fogadja el.
A mobil app-on mennek-jönnek az üzenetek? -
dredjudge84
őstag
Van egy rendelésem február 4-én adtam le. 7-én még nem volt feladva, ranyomtam hogy cancel order. Azóta napi kétszer visszaáll a rendelés, mintha nem nyomtam volna cancelt. Gondolom ezt az eladó csinálja, de miért? Írtam chaten neki is hogy nem kell a cucc, de nem olvas el semmit, minden unread. Ha nem figyelem minden nap, akkor simán visszavonja a cancelt aztán egyszercsak kapok majd egy csomagszámot és fél fogja adni. ezt a cancel dolgot 4 napja játsszuk már. Ez miért van? Mit lehet tenni?
-
törölt tag
-
V/
Topikgazda
Ha nem a Posta kézbesíti akkor miért ott nézné meg, miért küldöd oda? Főleg ha egy nem nagy településen lévő postáról van szó, ahol jóformán mindenki ismer mindenkit.
Te tudsz olyanról hogy a Maygar Posta nem kéri a Kínából, Hong Kongból érkező csomagokra a vámügynöki díjat?
A megjegyzésed meg ha követnéd a postával kapcsolatos hozzászólásaimat akkor rájöhetnél hogy nem igazán kedvelem ezt a társaságot. -
törölt tag
-
V/
Topikgazda
Honnan veszed hogy a Mengtu logisztikai azonosítós csomagokat a Magyar Posta kézbesíti? Ők nem vámolnak ingyen és addig nem kézbesítik amíg nincs kifizetve.
Mostanában jött ilyen azonosítós kettő (tied és az övé) és még nincs információ arról hogy kihez tartozik nálunk.
A tiéd is még mindig Hong Kongban van.
Egyébként írta hogy a postás ismerőse nem szólt és 4-e után volt már 3 munkanap arra hogy ha náluk lenne akkor történjen valami, de nem a kézbesítésről küldenek valamit. -
törölt tag
-
V/
Topikgazda
-
Ladirobi
újonc
-
törölt tag
-
Ladirobi
újonc
-
V/
Topikgazda
-
dredjudge84
őstag
-
Ladirobi
újonc
-
V/
Topikgazda
Ha a teljes azonosítót megadnád akkor tudnánk ellenőrizni, így semmit nem mond, EX kódú ország nincs, még ha az MT érvényes lenne de az a postazsákok kódja. Persze a betűpárok közt 9 számjegynek kell lenni.
A Mengtu logisztikai cég itteni partnere nem ismert.
Megvárod hogy a szállítási védelmi idő lejárjon, ha addig nem kapod meg visszakéred a pénzed. -
Ladirobi
újonc
-
törölt tag
Jaaa értem. Közvetlen Alin kell használni kártyás fizetésre. Különben csak Paypalnak érzékeli és ott nincs a cashback.
-
dredjudge84
őstag
-
törölt tag
Azt a Zen kártyát nem lehet betenni Paypal alá?
-
yogibear
addikt
Ha nem akarsz várni és még nem adta fel, nyomsz egy cancel ordert és kb 2 munkanap alatt visszaadja az Ali a pénzt (nekem annyi szokott lenni)...
Aztán vagy újra megrendeled vagy keresel másik eladót és tőle rendeled meg... én így tettem pár hónapja és még jóval olcsóbban is jöttem ki... -
dredjudge84
őstag
-
ace22
tag
A PayPal megint elérhető Magyarországról is. Ez nem ad még egy esélyt a kártérítésre?
Vagy ha az sem, a pénzvisszatérítéses eljárás (chargeback)?
Valakinek van ezekkel kapcsolatban tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
80200 - 80101
85197 - 84001 84000 - 82001 82000 - 81901 81900 - 81801 81800 - 81701 81700 - 81601 81600 - 81501 81500 - 81401 81400 - 81301 81300 - 81201 81200 - 81101 81100 - 81001 81000 - 80901 80900 - 80801 80800 - 80701 80700 - 80601 80600 - 80501 80500 - 80401 80400 - 80301 80300 - 80201 80200 - 80101 80100 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Innen indultunk: hogy leszállítottnak van jelezve a csomag, ha megnézem a17tracken és a Parcelsapp-on mindegyiken uaz: fedex leszállította Budapestre, 

számora nem világos hogy a dispute-nál mit várnak mit töltsek fel ami bizonyítja hogy nem kaptam meg a csomagot..
köszönöm BF

)