- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacoka55
tag
Sziasztok
Egy nap eltéréssel volt 2 rendelésem kicsi boríték méretű csomag
az egyik LP00 a másik CNG00 kezdetű követőt kapott ezek egy idő után megváltoztak és lett belőle DPD mennyire jellemző hogy hogy ilyen kicsi csomagot a DPD hozza ki
Más
Ez a repülővel szállított aksi csomagom HRBC1002915881 milyen útvonalon fog jönni mert azt látom hogy megérkezett hollandiába
majd onnan tovább viszik németbe Order date: Mar 24
30db 18650 akksi
[kép]
Bele néztem ebbe a késes linkbe pár perc után már a 3+ is sok késes ajánlatot tartalmazott amit én eddig sosem kerestem és ez eddig nem szerepelt az ajánlatok között -
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #80905 üzenetére
Végül tudtam egyenként törölni mindkettőt, aztán újra megrendeltem,most jónak tűnik.
-
Bigemperor
senior tag
Így még nem jártam,rendeltem két terméket,rendben be is terhelte az Ali a Paypal-on keresztül az árukat ( nyilván csak befoglalta), erre egy órára rá jön egy üzenet hogy fizessen ki az egyik tételt (a drágábbat) külön mert ott nem teljesült a fizetés,ja és persze itt már teli áron, kedvezmény nélkül,a kettőre jött némi kedvezmény,de így ami fennmaradt az önmagában drágább mint a kettő együtt volt. Mi a teendő ilyenkor?
-
djsunstealer
aktív tag
LOVE-Q Store: rendeltem telefonhoz színes szilikon tokot, sajnos a sötét zöld színe másfél hónap után a rendeltetésszerű használat ellenére erősen kopni kezdett (a többezer rendelés közül ilyen hiba nem nagyon volt), így írtam az eladónak (mivel már a 15 napból kifutottam rég), csatoltam képeket a hibáról. Felajánlotta, hogy rendeljek még egyet, és küld kettőt. Mondom az nem jó nekem, mert nagyjából ~1200 Ft körüli összegre még rájön a + 700 shipping free, úgy már nem éri meg a Choice féle. Mivel nem viszolygok a Saver Shipping metódustól, így felvetettem neki, hogy nincs-e rá lehetőség, hogy azzal adja fel. Linkelt egy 1.22$-os újraküldő "felületet", mindent leegyeztettünk. Majd rámentem a coins discount felületemre, ahol feldobott - 62 $-ot így megvoltam 0.47 $-ból. [kép] Röhejes összeg. A coins discount a világ legjobb dolga.
-
Két vámon is át kell jönni, ha szerinte nem jön át és meg sem próbálja elküldeni akkor igazad van hogy minek az AliExpressen hirdet, hirdesse meg a kínai hirdetési oldalakon. Ha van idő ezzel az eladóval foglalkozni, akkor nézd meg hogy van-e értékelés a terméknél és az mely országra utal ha van külföld akkor némileg tarthatatlan az állítása.
Az igaz hogy ha nem kerül elküldésre akkor visszakapod a pénzed, szankció nem valószínű mert írhat észszerű indokot ha felelősségre akarnák vonni, pl nem jön át a vámon, tönkre ment, ellopták.
Keress másnál. -
Ka_
csendes tag
Pár kör előre generált sablon után felajánlotta az agent opciót, ami után valószínűleg AI bottal beszélgettem, aki elmondta, hogy én vagyok a legfontosabb, meg értékes vásárló vagyok, meg hogy a szíve megszakad, és hogy csekkolja a részleteket.. Aztán benyögte ugyanazt a sablon választ, amit az eredeti sablon is visszaadott, hogy valószínűleg nem menne át a vámon ezért nem tudták küldeni... Majd megkérdeztem, hogy miért ne menne át és hogy ha nem tudják küldeni, akkor miért listázzák és engedik megrendelni, de csak a türelmemet kérte, amíg ellenőrzi a dolgokat... Aztán mivel nem válaszolt bizonyos időn belül, az Ali automatikusan lezárta a beszélgetést. Ennyi...
Az igaz, hogy az eladó kap egy "fekete pontot" , vagy flaget vagy ilyesmit, ha nem shippelik a megadott időn belül és auto refund jön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest