Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:29:55

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2751) csacsacsa111 válasza wwenigma (#2750) üzenetére


csacsacsa111
újonc

Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Molvany sajnos nincs igazad a bankszámla és 5 éves gyerek dologban, sok idősebb ismerősömet. nekem kellett erről felvilágosítani és sajnos én sem régóta tudom.
De nem adtam ki és mindent kért a kártyám összes adatát, ezért lett gyanús,,, és jelentettem az ali felé.
De sajnos nem számol már vissza, szerintem ott rontottam el nagyon, hogy elfogadtam, hogy visszaadnak a pénzből, mielőtt árut kaptam volna, mert szerintem ez miatt késznek vette az üzletet. Azt írja ki, hogy kész és újra felvehetem a kosárba, ami még félelmetes, hogy nincs is ilyen eladó már,,, Szóval szerintem megkapta a pénzemet, pénzünket a többi vásárlóval és lelépett.:(:,(

(#2752) wwenigma válasza csacsacsa111 (#2751) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Erdemes lenne esetleg még irni a supportnak hogy mi tortent, benne legyen order number es a tortenet. De jo esellyel ez mar buko, valszeg leokeztatta veled hogy megerkezett a rendeles. :(

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2753) csacsacsa111 válasza csacsacsa111 (#2751) üzenetére


csacsacsa111
újonc

Szóval azt gondolom, hogy így játszották ki a rendszert, hogy azt ígérték, hogy DHL-lel postáznak és utána írtak nekem egy levelet, hogy bocs olcsóbban adtuk fel China Post-tal ezért visszadunk neked 6 usd(itt nem kértek semmi bankszámla infot). Azt kérték nyissak ez miatt egy vitát, megtettem, ott jelöltem, hogy még nem kaptam árut és a postázás miatt kérek vissza 6 dollárt.a 6 dollárt nem tudtam bejelölni rendesen, csak a teljes összeget engedte. Csak a mellékelt üzenetbe írtam bele, hogy 6. Erre válasz vitát kaptam amiben az szerepel, hogy nem kaptam árut és 6 dollárt kapok vissza. Ezt elfogadtam és innentől késznek vette az üzletet. :((( A következő emailjük az volt, hogy:
Hello, friends, because we store freeze, we need refund your money, please send your credit card number, we wait for the refund to you, thank you.
In order to accurately refund your money, please send the correct credit card
(Credit Card Type:
(credit card number:
(Cardholder Name:
(Expiration Date:
(Security Code:
send it to us, we refund to your credit card within one day!

Ezután jelentettem őket az alinak, anélkül, hogy válaszoltam volna,majd vártam az alitól a levelet, mivel nem történt semmi, megpróbáltam megfenyegetni őket, írtam nekik egy emailt, hogy azonnal küldjék vissza a pénzemet vagy az alihoz fordulok. Azóta sem történt semmi. Az egyetlen szerintem, amin el lehet indulni, hogy az van a vitában, hogy nem kaptam árut, de a rendszer lehet, hogy úgy kezelte, hogy elfogadtam a kártérítést vagyis a 6 dollart :Y . Jó lenne valahogy kapcsolatba lépni velük, valaki valami ötlet? Mindenkinek köszönöm a segítséget.

(#2754) wwenigma válasza csacsacsa111 (#2753) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Igen, kb. az tortent. Es mivel lezarodott a megrendeles ezert ok meg megkaptak a vetelarat. Alinak kell irni, hatha...de szabalyok szerint ok nem hibasak sajnos es a penz sincs naluk mert azt akkor tovabbutaltak az eladonak amikor leokeztad. Az eladot meg kitiltottak a csalas miatt azota.

Szvsz tanulopenz. :(

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2755) csacsacsa111 válasza wwenigma (#2754) üzenetére


csacsacsa111
újonc

wwenigma:köszi.

és az alinak, hogy tudok írni? mert a supportnál nekem csak a robot jelentkezik be.

(#2756) csacsacsa111 válasza csacsacsa111 (#2755) üzenetére


csacsacsa111
újonc

Átváltott nem robotra és Tracy ezt írta:
Next time, please don't ask for partial refund until you receive your order or could track your shipping information.
Tracy :(2014-11-17 21:47:51)
Since you did not receive your order, and there is no tracking information, I will submit a work order to the Case Management Specialist and I will mark your concern as "Very Urgent" so that it will be prioritize.<br>The Case Management Specialist will process your issue at the soonest. <br>
Tracy :(2014-11-17 21:48:57)
I have sent your case to the relevant team. Please come back to us if you don't receive the email from the relevant team in a week.

Szóval még reménykedek:)Köszönöm még egyszer:)

(#2757) wwenigma válasza csacsacsa111 (#2756) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Na ez igy korrektnak tunik nagyon. Latjak hogy nem volt tracking info ezert foglalkoznak vele. :K Ha 1 heten belul nem jelentkezik senki akkor irj megint nekik.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2758) g_vaci


g_vaci
újonc

Segítséget szeretnék kérni.
Valaki érti ezt, hogy hogyan működik?

Dispute Process Result
Status of case: Complaint Substantiated

What the buyer/seller needs to do now:
Buyer: confirm us with your choice based on the options provided by AliExpress.
Seller: respond with counter evidence or negotiate a solution with the buyer.
Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response.
Please log in to <http://trade.aliexpress.com/issue/issueDetail.htm?issueId=60208736415536> to respond the case before the due date.
----------------------------------

Dear Gabor,

Thank you for contacting AliExpress. This is Miley from AliExpress Case Management Team.

We apologize for the inconvenience that may have caused to you. Due to an unexpected surge in order volume, we are experiencing a backlog of cases. We are doing our best to process your case as soon as possible. Thank you very much for your patience and understanding.
Please kindly understand that our mediation is on the basis that you provided enough evidence for your claim. If you failed to provide sufficient valid evidence eventually, AliExpress Case Management Team could not consider your claim as requested.

Regarding your dispute about the order<63883862505536>, Aliexpress can provide you two following options, and we kindly invite you to choose one of them:
Option 1) 40% refund without returning goods. (We checked the information and supportive evidence you provided for this dispute, your claim about product does not have oki chip is accepted. According to the problem of the order, we can provide you this partial refund option. If you would like to get a full refund, we suggest you to choose option 2.)

Option 2) Return the goods for a full refund. (Please kindly note that if there is no agreement that seller pay the returning shipping fee, according to the return policy that seller set for this order, buyer may need to pay for the returning freight; Thus a partial refund as compensation would be a better choice if you would like to keep the product that still has certain value.)

Please let us know your choice or other remarks within 3 calendar days. If you fail to choose or reach an agreement with seller before the deadline, we will close this dispute directly according to the option 1. If the seller provides valid counter evidence as response, we might update options you could choose.

Note: If you have already settled the dispute with seller, please kindly give a response in the complaint center so that we can be informed and follow this dispute based on the settlement.
Thank you in advance for your understanding and great cooperation.

Best regards,
Miley
AliExpress Case Management Team

Ezek szerint akkor Cancel arbitration, és akkor az 1-es opció a 40 % lép életbe?
Vagy ha nem, akkor hova kell válaszolnom?

(#2759) wwenigma válasza g_vaci (#2758) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Válaszolsz nekik hogy melyiket valasztod, es az lep eletbe. Ha nem valaszolsz 3 napon belul akkor automatikusan az elso verzio lep eletbe es 40% refund. Vagy visszakuldod es full refund.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2760) csacsacsa111 válasza wwenigma (#2759) üzenetére


csacsacsa111
újonc

Igen szerintem is.Igazából nekik nem tudsz válaszolni erre az emailre vagy mit kaptál nem tudom, szerintem a link azt jelzi, hogy a terméknél tudsz választani a lehetőségek közül a vitában.Ha az 1 -est választod azt megkapod, ha a 2-est azt nem biztos, az eladó dönt.Ha nem adja vissza, akkor vissza kell küldened a terméket(ami neked sokba fog kerülni). Ha nem válaszolsz megkapod az első lehetőséget.Szerintem,,,de az a baj, hogy nem tudom pontosan, miről van szó.

(#2761) csacsacsa111 válasza csacsacsa111 (#2760) üzenetére


csacsacsa111
újonc

0 visszatérítést ne fogadj el, nézd az én példámat. A jelentés complaint a help menü alatt van, a chat is, ahol sikerült nekem beszélni velük (help center: support).

(#2762) To_Pet válasza molvany (#2746) üzenetére


To_Pet
tag

Köszi, kipróbáltam.
4 rendelésem van de mindegyikhez ezt írja:
"Sorry, requested item yet not registered in postal database. If your item was sent less than 2 days ago, it may not appear in database. Please check later"

Mindegyik legalább 4 napja shipped.

(#2763) molvany válasza To_Pet (#2762) üzenetére


molvany
senior tag

Nekem is van úton több vásárlásom, pl.az egyik 29. - i vásárlás és e - hó 04. - i az elsö infó róla a keresöben.
A másik 30. - i rendelés és 05 - én jelent meg elöször a keresöben.

WhatsApp :+491737182060

(#2764) MrRL19


MrRL19
senior tag

Helló!

annyi kérdésem lenne , hogy lehetne kérni dobozt a cipőhözt?!+kis tatyi jár hozzá ezt hogy jelezem?!

Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R

(#2765) molvany válasza MrRL19 (#2764) üzenetére


molvany
senior tag

Azon elmélkedek, hogy kérjek - e cipöt is a dobozhoz :F

WhatsApp :+491737182060

(#2766) MrRL19 válasza molvany (#2765) üzenetére


MrRL19
senior tag

vennék egy cipőt amihez szeretnék dobozt ,de az több miont valószínű , hogy adnak viszont jár hozzá kis táska NA EZT szeretném ki deríteni , hogy lehetséges :C :R

Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R

(#2767) molvany válasza MrRL19 (#2766) üzenetére


molvany
senior tag

Szerintem az eladó a leg megfelelöbb alany a válaszra :K

WhatsApp :+491737182060

(#2768) wwenigma válasza MrRL19 (#2766) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Cipot, ruhat es ilyeneket egeszen biztos a legjobb olyan helyrol venni ahol nem tudod felprobalni? Meretileg az elado azt fogja kuldeni amit kersz tehat egy dispute eseten neki lesz igaza, refund csak ugy lesz ha visszakuldod az arut...

Annyi sok jo es olcso hely van az orszagban, biztos hogy onnan kell egy hamis Nikef vagy Adiads?

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2769) MrRL19 válasza wwenigma (#2768) üzenetére


MrRL19
senior tag

Bocsi de am pár cuccot rendeltem már és semmi baja nem volt a minőségnek :) tehát kb 1-1 olyan mint az eredeti de m1 :) :R én csak kérdeztem , hogyan lehetséges az , hogy kapjak hozzá dobi+tatyi

Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R

(#2770) Gépötty válasza MrRL19 (#2769) üzenetére


Gépötty
senior tag

Mi sem célravezetőbb, mint egy internetes fórumba beírni a vágyaid!
Kérésed ügyfélszolgálatunk már továbbította is az eladó felé, neked már csak annyi dolgod, hogy várd a postást!

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#2771) WOT-H-A-C válasza Gépötty (#2770) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

:C :DD

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#2772) Nataniel válasza kurtuzov (#2533) üzenetére


Nataniel
senior tag

No, tesztelem az első kártyát. a jó hir,hogy túlhaladtuk a 8 gigás irást. a hgwtest 64 gigának látja a kártyát

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny

(#2773) Nataniel válasza Nataniel (#2772) üzenetére


Nataniel
senior tag

Válasz magamra:

Eddig az írás rendben, több,mint 40 giga.
Olvasás a mellékelt olvasóval elsőre gyors, most kb 4 mega.
A laposomban beépített olvasó is van, de a mellékelt perpillanat a tesztalany.
Részletek,később.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny

(#2774) Nataniel válasza Nataniel (#2773) üzenetére


Nataniel
senior tag

Kedves kollégák, buherált cucc. Disputtyoltam.

Kerülendő...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny

(#2775) WOT-H-A-C válasza Nataniel (#2774) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

:R

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#2776) cracked


cracked
csendes tag

Nem ehhez a topichoz tartozik de hátha tud valaki segitetni.Ebay-en vásároltam, paypalal fizettem.
Japánból rendeltem egy kést, japo rá is írta az árát..
Ma kaptam SMS-t, hogy keresem meg a posta.hu-vám.
Itt látok fenn egy rakás doksit posta oldalán. Vámot nem kell fizetnem "csak" 27% áfát.
Tudja valaki hogyan tudom a legrövidebb idö alatt ezt elintézni?( nem akarok rohangálni, nyomtatgatni)
Meg egyáltalán mi ennek a menete.
Köszönöm a segitséget.

[ Szerkesztve ]

(#2777) WOT-H-A-C válasza cracked (#2776) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Csinálj egy screenshotot a rendelés részleteiről amin látszik a TN meg az ár és csinálj egyet az átutalási bizonylatról ezt illeszd be a mail-be írd le mit rendeltél és menniért a tárgyba pedig a TN-t és küldd el a megadott email címre.

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#2778) Zsiráfnyál


Zsiráfnyál
aktív tag

Üdv,

Egy fejhallgató vásárlásán gondolkoztam el, itthon ~ 24.000, Aliexpress-en 13.000, tehát szinte féláron van. Az egyetlen különbség elméletileg annyi, hogy eredetileg egy kemény tokos táskát adnak a fejhallgatóhoz, amit az Aliexpress-es eladó kivesz a csomagból, és e nélkül forgalmazza, mert így olcsóbb neki a szállítás. De gyanítom azért csak becsomagolja valamibe, és nem törik ripityára mire ideér.

[Aliexpress link]

Ilyen áron még akkor is jó vétel, ha esetleg csalódnék a termékben, legfeljebb eladom használtként végső vésztartalék B tervként (de ennek kicsi az esélye, mert csupa jót olvastam róla).

A kérdésem : Van bármiféle félnivalóm, vagy bátran megvehetem ? Előfordulhat, hogy hibás terméket kapok (értsd : gyárilag recseg, vagy akármi gyártási hibája van), és max akkor cserélik ki, ha saját költségen visszapostázom a világ túlsó végére, vagy nincs ilyen veszélye a dolognak ? Mi történik, ha szállítás közben megsérül a termék ? Szintén nyelem a 13 ezret, vagy az Aliexpress-nél van ilyenkor valami kapaszkodó ?

A kérdés azért sürgős kicsit, mert a weboldal szerint 3 napig él az ajánlat, szóval ma-holnap döntenem kéne.

[ Szerkesztve ]

(#2779) Nataniel válasza WOT-H-A-C (#2775) üzenetére


Nataniel
senior tag

Jelzem... 50 centiről esett le földre... a kitört darab az olvasó érintkezőjéböl van...
Parasztvakító fény a komolyabbikból....

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny

(#2780) WOT-H-A-C válasza Nataniel (#2779) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

:Y :Y :Y Igazi minőségi darab... :D

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#2781) Nataniel válasza WOT-H-A-C (#2780) üzenetére


Nataniel
senior tag

Alkatrészáron érdekel? :Y :U ;] ;] ;] ;]

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny

(#2782) lm83


lm83
őstag

Sima külföldi rendelés topicban kérdeztem [link]
De sajnos nem nagyon jött válasz, itt tudna valaki?

(#2783) WOT-H-A-C válasza lm83 (#2782) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Kérj partial refundot aztán passzold el...

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#2784) Zsiráfnyál válasza Zsiráfnyál (#2778) üzenetére


Zsiráfnyál
aktív tag

Bocsánat, egy kérdés még lemaradt az eredeti hozzászólásomból :

Ez a 13.000 Ft tényleg 13.000 Ft, vagy erre még rájön / rájöhet itthon az Áfa, postai kezelési díj, vám, akármi ?

(#2785) wwenigma válasza Zsiráfnyál (#2784) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

22$ felett 27% afa, es hamisitvanyt fogsz venni.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2786) Zsiráfnyál válasza wwenigma (#2785) üzenetére


Zsiráfnyál
aktív tag

Ezt a hamisítvány dolgot miből gondolod ?

(#2787) Gépötty válasza wwenigma (#2785) üzenetére


Gépötty
senior tag

Euro az a Dollár, de a 22 stimmel.
Zsiráfnyál
És szerintem is hamisítvány - lenne, de erről a Takstarról sosem hallottam :U Ez valami márka?
Mert ha tényleg az, akkor simán benne van, hogy lefoglalják, és megsemmisítik.
Természetesen ha hibás, az eladó kérheti a visszaküldést, aminek a költségét neked kell állni.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#2788) Zsiráfnyál válasza Gépötty (#2787) üzenetére


Zsiráfnyál
aktív tag

Igen, ez egy általánosságban jó kritikákat kapó fejhallgató, de én se sűrűn hallottam eddig a nevét.

De így, hogy rájön az ÁFA, és gyakorlatilag nincs garancia, inkább maradok a drágább, de biztonságosabb hazai vételnél. Köszi a válaszokat.

(#2789) lm83 válasza WOT-H-A-C (#2783) üzenetére


lm83
őstag

És kb mennyit lehet ilyenkor kérni?
Mennyi amire az Ali is rábólint, ha úgy van?

(#2790) Szokimoki válasza Zsiráfnyál (#2788) üzenetére


Szokimoki
csendes tag

Ez eredetileg is kínai, de ennyiért már a Media Marktban is lehet kapni vállalható minőségben is.
Ráadásul a feedback-ban van egy pár megjegyzés a kábelről....

[ Szerkesztve ]

(#2791) Zsiráfnyál válasza Szokimoki (#2790) üzenetére


Zsiráfnyál
aktív tag

A kábelt azért reklamálják páran, mert a modellnek két verziója van, a 2014 előtti, és a 2014 utáni. A 2014 előttinek csavaros kábele volt, a 2014 utáninak egyenes. Az eladó a 2014 utánit árulja, de a 2014 előtti képet töltötte fel hozzá, ezért ebben eltér a kettő.

(#2792) gubabela válasza Zsiráfnyál (#2791) üzenetére


gubabela
senior tag

Szia!
itt olcsóbb és jobb az eladó értékelése. Nyugodtan vedd meg, ha nem sürgős, mert jó esetben csak karácsony után fogod megkapni. Ehhez nem jár doboz és ha gariztatni kell akkor visszaküldős. Valszeg átjön a vámon, nem kell fizetned rá semmit.

(#2793) wwenigma válasza Zsiráfnyál (#2786) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ha eredetit akarsz féláron, azt ne Ali-n keresd. Max egy jo hamisitvanyt foghatsz ki. Ertekelesekbe se lehet bizni, sokan egybol proba nelkul aradoznak es adjak az 5 csillagot.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2794) Zsiráfnyál


Zsiráfnyál
aktív tag

Hát, köszi a válaszokat, de lemondtam erről, túl kockázatos. Marad a magyar forgalmazó, meg amúgy is vacillálok két modell között (a Shure SRH 440 a másik).

(#2795) gubabela válasza Zsiráfnyál (#2794) üzenetére


gubabela
senior tag

Már miért lenne kockázatos? Rengeteg mindent rendeltem már aliról (köztük telefont is) és eddig nem volt negatív tapasztalatom. Körültekintően kell eladót választani. Ha meg valami elveszik eltörik szállítás során, akkor ott az alinak a vevővédelme. Kibontáskor meg készíts videót, hogy tudd bizonyítani az igazadat. Egyébként a takstar pro 80 sokkal jobb vétel mint a shure. Döntsd el, hogy megéri -e neked a +10e ft azt, hogy később kapod meg és ha gond van, akkor kínába kell postáznod.

(#2796) Zsiráfnyál válasza gubabela (#2795) üzenetére


Zsiráfnyál
aktív tag

Ezt most bocsi, de nem értem. Először azt írod, hogy nincs mitől félni, aztán meg azt, hogy ha bármi baj van, kínába kell postáznom. Az a +10 meg -10 akart lenni, nem ? :) Én az itt olvasott hozzászólások után mondtam le végleg a dologról, itt azért elég sokan panaszkodnak is. Mindenkinél máshol van a határ, nekem kifejezetten alacsonyan, nálam ez a kockázat már túl sok.

Azt nem tudom, hogy a Takstar és a Shure közül melyik passzol jobban az igényeimhez, ezt csak akkor tudnám eldönteni, ha mindkettőt kipróbálhatnám. A Shure-nak annyi helyzeti előnye van, hogy azt ki tudom próbálni, egy ismerősöm használ ilyet.

Ha biztos lehetnék abban, hogy ezért a 15.000 Ft-ért garantáltan kézhez kapok egy hibátlan, eredeti Pro 80-at, akkor azonnal rendelném, de én úgy látom, van egy kb 5% esélye annak, hogy ez nem így lesz, ezt pedig én nem merem megkockáztatni. De ha ti igen, akkor vegyetek sokat, főleg Pécsre, aztán majd én megveszem tőletek. :)

(#2797) gubabela válasza Zsiráfnyál (#2796) üzenetére


gubabela
senior tag

Ezzel csak azt akartam leírni, hogy természetesen van kockázata a kínából való rendelésnek, de közel sem annyi, mint az itt leírtakból leszűrtél. A pénzed nem fog eltünni, ha nem kapod meg, ezért van az alinak is védelme. Ha meg hibás vagy a garancia ideje alatt elromlik akkor kell visszaküldened kínába. +10 a hazai ára a kínaiéhoz képest +1 doboz. (egyébként a shurenak kissebb a drivere, csak 40mm a takié 53)

[ Szerkesztve ]

(#2798) kurtuzov válasza Zsiráfnyál (#2796) üzenetére


kurtuzov
senior tag

A törés-zúzás miatt szerintem ne aggódj. Nem tudom a donozt miért veszi ki, lehet, azért, hogy elmenjen gift kategóriában, mint a cipők, de amit eddig én kaptam motyót, az többszörösen be volt buborék fóliázva. Tény, fejhallgatót még nem rendeltem.

(#2799) daja28


daja28
tag

Valaki valamit tud erről a telefonról ? Megéri a pénzét ? Vagy ennyi pénzért jobbat kapok ?

http://www.aliexpress.com/item/3000MAh-MTK6582-original-JIAYU-G4-G4C-Advanced-Quad-Core-phone-1G-RAM-4G-ROM-3G-Android/750720628.html

(#2800) gubabela válasza kurtuzov (#2798) üzenetére


gubabela
senior tag

Azért veszik ki a dobozából, mert így könnyebb a csomag ezért olcsóbb a szállítás. (dobozzal 2kg, doboz nélkül kb 05)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.