Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honzi
senior tag
-
Honzi
senior tag
Rendelésnél ott van a mail címem és a tel. számom is ha nem kapják meg az adatokat akkor csak azt tudom mondani hogy szar a rendszer.
Az bosszant hogy nincs értesítés fizessek többet meg az hogy 2800 ft értékre fizetek váratlanul 1800-at pluszban.
Milyen szállítási módot kéne a jövőben választanom?
Még megéri rendelni olcsóbb dolgokat néha néha vagy gyakorlatilag úgy kell kalkulálnom hogy lehet rákerül még 800ft vagy több a végén?
Megnéztem a terméket a drágábbnál és itt nincs is más lehetőség a szálitásra. -
Honzi
senior tag
Szasztok!
Ma jött 2 csomagom mind a kettő UAXXXXXXVU számmal mind a kettőre 980 ft ot kéne fizetnem.
Amennyire utána néztem lehetne ez sokkal olcsóbb bár ezt az összeget se igazán értem semmi értesítést nem kaptam egy mailt vagy egy tetves sms-t igazán küldhettek volna persze ha fele ennyit fizetnék kevesebbet keresnének rajta.
Hogyan jön ki a 980 ft ha az egyik értéke 2000 a másiké meg 800 ft többet kérnek a vámolásért mint a csomag értéke?
Mi történik ha nem veszem át alitol vissza tudom kérni a pénzt? -
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy vezeték nélküli fülhallgatót pontosabban ezt [link]
Mivel nem épp úgy működik mint kéne kb 10%-os hangerőn is recseg pattog a hang ezért írtam az eladónak.
Erre azt a választ kaptam hogy csináljak videót róla de még is hogy kéne erről videót készítenem mikor a hanggal van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Manjaro Linux
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új ZBook Firefly 16 G11, FHD+ IPS Ultra 7 155H, RTX A500, 32GB, 1TB NVMe, IR kam, Office 2021, gar
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AMD RX 6800 16GB GDDR6 Reference Eladó!
- ThinkPad L15 Gen3 15.6" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest