Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8276) King Unique válasza S. Szabi (#8275) üzenetére


King Unique
titán

Egyébként ez a RAW lemez alapból egy kellemetlen dolog. Jártam már úgy egyik-másik adatmentő szoftvernél, hogy a lementett fájlok egy része hibás (0 byte) volt. Sőt, olyan is előfordult, hogy látszólag megvolt minden, stimmeltek a fájlnevek, fájlméretek, mappaszerkezet stb., ellenben néhány fájlt nem lehetett megnyitni...Még szerencse, hogy egy ilyen esetnél készítettem korábban a nagy részükről biztonsági mentést, amit utólag elő tudtam bányászni. Vagyis csak minimális veszteség ért.

Tehát mielőtt újraparticionálod a külső HDD-t és visszamásolod rá a fájlokat (felülírod a korábbiakat), előtte okvetlenül ellenőrizd a lementett tartalmat!

Amúgy a GDB az etalon, illetve annál a Simple több fájlrendszert is tud kezelni, beleértve pl. Ext támogatás is van benne. De az EaseUS szintén egy jó szoftver. Utóbbi rendszerint meghagyja az eredeti mappaszerkezetet, de néhány fájlt kategóriák szerint külön mappákba is bepakol. Illetve, ha deep scan történt, akkor nyilván megtalálhat korábbi fájlokat is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.