Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimi_bacsi
tag
* 320 GB 5400 RPM Western Digital SATA Hard Drive (New)
* 500 GB 5400 RPM Western Digital SATA Hard Drive (New)
* 320 GB 7200 RPM Seagate SATA Hard Drive (New)
* 500 GB 7200 RPM Seagate SATA Hard Drive (New)Egy Mac Bookba kellene, kicsi a mostani HDD, TI melyiket ajánljátok?
-
tlac
nagyúr
válasz mimi_bacsi #4352 üzenetére
keress egy vinyós topikot, ott jobban értenek hozzá
segeate-tel mostanában szoktak problémák lenni, én inkább wd-t vennék
tárhelyet meg te tudod -
Stoto
tag
válasz mimi_bacsi #4352 üzenetére
Én mindenképpen 500GB@5400 RPM-et választanék. A 7200as szerintem jóval gyorsabban enné meg az akksit.
-
+ valószínű hangosab is a 7200-as fordulatú. Ha nincs szükséged gyors adatátvitelre, és eddig sem a sebesség hanem a kapacitás zavart, akkor 5400-as a jó választás, és természetesen a nagyobb méretű. Winyóból és ramból sose lehet elég.
Gyártó alapján úgy érdemes szelektálni, hogy megnézem mennyi garit vállalnak rá.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
rii
nagyúr
RBrowser-ben van cahce ürítés?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
-
Alvin_ti4200
félisten
Bátorkodom belinkelni, hogy elkészült az új 27"-os iMac-ről a tesztem
-
Cyrin
addikt
válasz Alvin_ti4200 #4361 üzenetére
ok, ezt letudtad, most jöhet egy erősebbik mac mini teszt SSD-vel
-
BLOODSHOT
senior tag
Nemtudja valaki hogy be lehet-e bindelni az r betűt valamelyik más gombra?
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
BLOODSHOT
senior tag
Jó kis teszt!
Bár a beszeljükmac-en szidják mint a bokrot.
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
válasz Alvin_ti4200 #4366 üzenetére
Te nagyon naív vagy. Tud te hány frissítés megjelent, és még mindíg egy kalap ürülékhez hasonlatos teljesítményt produkál a flash?!
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #4366 üzenetére
Én mindenesetre várok februárig a 27-es vásárlásával. Addira talán világossá fog vállni hogy szükségem van-e az i7-es verzióra, vagy elég az i5-is Aperture/PS vagy bármi más fotós melóhoz, vagy észrvehetően gyorsabb az i7.
[ Szerkesztve ]
-
Polacsko
tag
Hello mindenkinek!
kaptam én egy Apple gépet!konkrétan ezt:[link]
azt szeretném megtudni, hogy milyen oprendszert javasoltok rá?esetleg magyarba elérhető vmelyik?
előre is köszi a választ!
üdv -
bmwk1200s
őstag
Üdv!
Lehet furcsának fog tűnni a kérdésem, de egy PC-hez viszonyítva, mennyire tartja az árát egy Mac?
Úgy értem, hogy még egy jól összerakott, komoly hardvereket tartalmazó gép is gyorsan veszít az értékéből, mi a helyzet ilyen téren a Mac-ekkel?Semmit sem írok alá!
-
xedos
addikt
válasz bmwk1200s #4378 üzenetére
Ha az új árát nézzük, akkor fénysebességgel esik. Ha használtan veszed, akkor már jól tartja! Dollár-Euro-Forint váltás itthon nagyon magas az ára -kintről jelentősen olcsóbban lehet behozni. Ezért sokszor előfordul, hogy drágábban adnak egy itthon vásárolt gépet, mint egy új kintit...
-
válasz Alvin_ti4200 #4371 üzenetére
Ez már önmagában is ellentmondás nem? Az hogy nincs raktáron attól még az árlistán szerepel.
pro
+ SD kártyaolvasó minden új imac-ban, nem a 27-es privilégiuma
+ HFS+ driver Windows alatt mind1ik mac-en ingyen elérhető a paralelsel.
+ vezeték nélküli desktop, de lehet vezetékes is, ha a bill, egér, nyomtató, lan nem wifi/bt-n jön bezony igenis vezetékes (Bár 1 darabig gondolkodnom kellett, hogy a munkaterület desktop, vagy a gép desktop )Kontra:
- kevés video memória a natív felbontásban történő játékhoz, persze aki játszani akar 27-es imac-en natív felbontásban az 4850-el veszi 512M rammal... (a felhassználók többsége játszik? kétlem)
- a merevlemez lehetne halkabb és gyorsabb is, nagyobb is
- Windows alatt még nem kiforrott, persze lehet windows-t futtatni, de a lényeg veszik el, az OSX
- a távirányító ezúttal kimaradt a csomagból, mint az összes többi gépbőlSzóval elég szubijektíven próbál obijektív lenni, és a pro/kontra lista általánosan igaz mind1ik mac-re ami persze érvényes a 27-esre is, de akkor most melyikről/miről szólt a cikk?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Alvin_ti4200 #4382 üzenetére
A HFS+ driver egyébként is az új BootCamp 3.0 képessége (~Snow Leopard), még csak nem is iMac specifikus
“All nothings are not equal.”
-
joey04
titán
élvezetes teszt, tetszik. én is szemezek egy példánnyal, csak én az alap 21.5 darabot néztem ki
-
joey04
titán
válasz bmwk1200s #4385 üzenetére
erre van pénz.
meg nekem PC-ben is azért kellett erős, mert játszottam. egyébként csak nagy ritkán egy kis videó konvertálás az, ami ki tudná használni a nagyobb erőt. Játékra meg a "gyenge" VGA miatt nem igazán alkalmas egyik imac sem, de ez persze szvsz, én mindig is egy kicsit túl erős VGA-t vettem a gépbe...
Meg a mac nem játékra való én ezt vallom.Egyébként most jutott el arra a szintre az alapgép is amire azt mondom nekem elég. a régiben a TN panel, a 2.4es cpu, az ati2400, és a csak 2gb ram mind kevéske volt. mind csak éppenhogy, de kevés. Ez a mostani a vga-n kívül szinte csontra egyezik a mostani gépemmel, és mivel az osx jobban bánik a vassal, olyan mintha erősebb lenne.
Ez a gép nem 1-2 hanem akár 4-5 évig is kiszolgálna, ezzel a felszereltséggel. csak a játékok miatt hezitálok még.
a tesztnél van egy komment, amivel 100%-ban egyetértek:
az iMac arra let kitalálva, hogy kirakják bármelyik asztalra és az egész család a mindennapi dolgait tudja rajta intézni és alkalmas legyen egy alapszintű szórakoztató központ funkcióját betölteni, ezt a kitűzött célt szerintem elég jól elérték, nyilván egy progamer sose fog ilyet venni
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
A játékhoz manapság X360 vagy PS3 kell én azt vallom. Annyira kevés PC exkluzív gamma érkezik, ami jó is, hogy azért fenntartani egy erős VGA-t butaság, főleg annak tudatában, hogy a konzol 2-3 év múlva is ugyanúgy kiszolgál, míg a VGA azon kívül, hogy elértéktelenedik, még lassú is lesz a kor előrehaladtával. nekem is az alap 21,5"-os birizgálja a fantáziámat egyébként
-
Pisztillus
senior tag
Jó teszt, köszönjük szépen! Engem is gondolkodóba ejtettek ám ezek a gépek... Ha lesz rá pénz, akkor bizony lehet, hogy egy alap 21,5"-os fog landolni az asztalomon.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Ijk
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #4387 üzenetére
RTS-t és FPS-t rengetegen játszanak, engem speciel ez a két műfaj érdekel. Ezen a téren halott ügy a konzol
Amúgy egy 27"-ost bevállalnék[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
bmwk1200s
őstag
válasz Alvin_ti4200 #4388 üzenetére
Saját véleményed szerint, mennyivel nyújt nagyobb teljesítményt az emelt órajellel és gyorsítótárral kért iMac az alap verziónál? 3.06GHz 3MB L2 cache contra 3,33GHz 6MB L2 cache? Természetesen ha mindkettőben HD 4670 van....
Bár nem vagyok egy progamer, de szivesen játszanék Boot Camp alatt win7-re írt FPS-ekkel! (Alien vs. Predator - persze a tesszelátor hiánya nem gond, csak a DX10.1 menjen! )
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
joey04
titán
válasz Alvin_ti4200 #4387 üzenetére
Hát én maradi vagyok, és azt vallom, inkább a pokol, mint a konzol.
Ha macre váltok egyszer, akkor otthagyom a játékvilágot teljesen, az tuti. -
bmwk1200s
őstag
Bár tudom, hogy a Mac eredendően nem játékra van kitalálva, holott szerintem sok újabb rajongót szerezhetne, ha jobban odafigyelnének Steve-ék a játékos rétegre.
Nem régiben pont a Gamepod-on láttam egy videót, ahol a CryEngine 3-at mutatta be egy videó. A videóban van egy rész, ha jól emlékszem, a tervezési szakaszban a programozó lényegében egyszerre készíti a játékot PC-re, Xbox-ra, PlayStation-re, melyet le is tud ellenőrizni. (Remélem nem tévedek ezzel kapcsolatban )
Már ekkor eszembe jutott, hogy a Crytek, ha érdekelt lenne persze, készíthetne olyan alkalmazásokat, mellyel a programozók egyszerre írhatnának PC-re és Mac-re játékot.
Persze nem vagyok hozzáértő, csak lelkes laikus , így ha nem lehet ezt megoldani kérlek ne szidjatok le a tudatlanságomért. Álmodozni szabad!Semmit sem írok alá!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bmwk1200s #4395 üzenetére
Mivel hardver tekintetében a mostani Mac-ek gyakorlatilag semmiben nem különböznek egy inteles PC-től ezért abszolút okafogyott az álmodozásod, mivel simán tudsz rajta játszani. Arról van szó, hogy a mai modern játékoknak annál izmosabb hardver kell, mint ami az átlag Mac-ekben lakik. De egy MacPro-val pl. simán játszahtnál Crysis-t. Más kérdés, hogy valószinüleg egészen sokan felpofoznának , ha te azért vásárolnál egy Pro-t, hogy kríziselj rajta.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
bmwk1200s
őstag
válasz Nyugdíjas #4396 üzenetére
Szerintem meg pont azért lehetne rá optimalizálni, mert csak néhány hardvert kell támogatni, nem milliónyit (variációkra értem), az intel proci meg csak könnyít a fejlesztőknek, nem PowerPc-re kell fejleszteni. A jelenlegi AMD videogyorsítók meg bőven jók játékra is! Csak optimalizálni kell!
Amúgy a Crysis meg simán elfut még egy 9400m-en is!Csak még egy példa
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
bmwk1200s
őstag
válasz Nyugdíjas #4398 üzenetére
Arról, hogy nativan sokkal jobban fut egy játék, mint BootCamp alatt...persze megint csak fenn áll a lehetősége, hogy tévedek....de a videok alapján szebben és gyorsabban is futott egy játék OSX-re írt változata OSX alatt, mint a PC-re írt változat BootCamp-es windows alatt.
Mert ráoptimalizálták az OSX-re! Én csak arról beszéltem, hogy lehetne egy olyan fejlesztő "közeget" létrehozni, ahol az alkotók párhuzamosan fejlesztenek játékot PC-re és Mac-re egyaránt, és így sok sok erőforrást megtakarítanának (pénz, időt, stb.)
Mert azért valljuk be, sokan csak azért tesznek fel windowst a Mac-re, hogy időnként játszhasson kedvencével, ami véletlen nem jelent meg Mac-re.
Én csak jót akarnék na....Semmit sem írok alá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest