Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC, mini PC, barebone, szerver  »  Apple asztali gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-31 18:13:51

LOGOUT.hu

Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3101) Alex91 válasza rii (#3100) üzenetére


Alex91
félisten

[link]

Nem vagy semmi :DD!

[link]

[ Szerkesztve ]

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#3102) rii válasza Alex91 (#3101) üzenetére


rii
nagyúr

ha jól tudom, ennek külön tápellátást is kell biztosítani, nem

amit linkeltél, arra emlékszem tisztán ... az az adc-dvi átalakító
sôt még a bolt nevéit is tudom, vagyis a tulaj nevét, ahonnan annó megrendeltem ....

de ezek a régi plexis cinemák honnan veszik fel az áramot?
csak egy adatkábel megy a VGA-ba

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#3103) tlac válasza Alex91 (#3097) üzenetére


tlac
nagyúr

kösz, ez egész jól működik
a vlc plugint is néztem, de hasonlóan béna, mint linux alatt

(#3104) asysoft


asysoft
aktív tag

Üdv!

Néhány hete beszereztem használtan egy G3-as iMac konfigot (400MHz, 384MB RAM, slot-in CD, OS9) a Mac OS X-el való ismerkedés céljából. FW-s a gép, a legújabb BIOS-al (bocs, nem tudom, mi az idevágó terminus technicus Mac-es körökben:) ), tehát elvileg készen áll valamelyik vadmacska fogadására. Azonban hiába próbáltam eddig akárhány telepítőt (Tigert, Panthert) a legtöbb nem bootolt (gondolom kiírás során elveszett a bootinfo), vagy ha igen, akkor is a második lemez beadása után úgy döntött, hogy továbbra is kéri a második lemezt (nem kis riadalmat okozva nekem azzal, hogy miképp fogom kibányászni a lemezt a gépből, de szerencsére a gemkapcsos dolog itt is működik).
Ezek után rábukkantam a neten az XPostFacto nevű programra, s gondoltam ha képes egy elvileg inkompatibilis gépre feltuszkolni egy nagymacskát, akkor egy OSX-capable gépen is képes alkalmazni ezt a trükköt. Nos, teóriám eddig nem nyert igazolást: OS9 telepítő nem talál számára megfelelő particiót, s eddig még nem találtam meg a Disk Utility-t...
A következő kérdéseim lennének:
-Milyen lehetőségeim vannak OS9 telepítőn belül particionálásra?
-Esetleg valakinek van valamilyen ötlete, mi okozhat problémát (hibás telepítő médián kívül, de valahogy kétlem, hogy 5 jónak mondott telepítőkészletből mind rossz legyen; fent említett érdekes viselkedésű pedig az installer saját Disk Check-jén is átment).
-Ha már OS X: Tiger vagy Panthert lenne célszerűbb felrakni a fenti gépre?
-alma gombnak melyik felel meg "windowsos" billentyűzeten?

Válaszokat előre is köszönöm! :R

(#3105) 1010 válasza asysoft (#3104) üzenetére


1010
őstag

tigert tegyel,azt kell

es winfos bill meg ne hasznalj mac el mert nem felel meg egy gomb se az almanak,meg egyebkent is kicsit gaz :U

OS9meg ne szedd le mert akkor nem lesz classic kornyezet tigerben,
tiger lemezen ott vna a disk utility az utility menuben mikor elindul egy os X telpites azt emgnyitod es csinalsz egy particiot a a tigernek
a lemezfenn marado egesz resze mehet neki os 9tobbe ugyse hasznalod mert a tiger majd visszanyul bele ha classic kell

(#3106) asysoft válasza 1010 (#3105) üzenetére


asysoft
aktív tag

Én is Tigerrel próbálkoztam elsődlegesen, de élénken él emlékeimben, hogy régebben Mac-es fórumokban gyakran biztatták a friss mini tulajokat, hogy "bővítsd a memóriát 1 GB-ra, meglátod, mennyit gyorsul a Tigris", ezek után elgondolkoztam, 384MB-al miképp muzsikálna...
Gépet eredeti perifériák nélkül kaptam, így kénytelen voltam az itthon fellelhető USB-s eszközöket használni (amelyek, hogy tetézzem a dolgot, Microsoft gyártmányúak:) ).
Tudtommal Classic környezet csak a régi alkalmazások használatához szükséges, s mivel a 10GB HDD szűkös lehet egy OS X mellett, gondoltam letörlöm. Legközelebb kétszer is meggondolom, mert jelen pillanatban van egy használhatatlan műanyaghalmom... De akkor ezek szerint Tiger lemezével meg lehet formázni a megfelelő formátumra a particiót (ami végülis triviális, de valahogy nem jutott eszembe...), amint lesz egy szusszanásnyi időm az egyetemen, újult erővel vetem bele magam a küzdelembe:)

(#3107) 1010 válasza asysoft (#3106) üzenetére


1010
őstag

10gigas vinyo akkor tenyleg hagyd,
jatekok szoktak meg kerni a classicot
nem is olyan rosszak is....

jaaaj sok hulye meg a biztatas,tegyel g4 re elopardot mindenfelekeppen emgeri,blablaba
suket duma,belassitja,max ha nagyon kell valami uj funkcio,apple mail 3.0meg ilyenek,hadjuk mar,szegeny mac mini,egy 24"imac mellett valoban senki.

e bayen meg lehet venni olcsoert apple egeret es billt,persze angol,
a maggya bill 13k hozza,neten emg van 4ert is szep fekete asszem az pont imac hez adtak regen

(#3108) rii válasza Alex91 (#3101) üzenetére


rii
nagyúr

amit te linkeltél, és én annó kerestem, az a converter.
de ami most kell az meg az adapter.

megtaláltam, ebay-ről lesz ... de itthon is van 22.500+FA ért

de az még most sem értem, miért írtad :) , hogy többe lenne az átalíkító, mint a monitor ...
ugyanis egy 20"-os keról a marseus-nál 80-90.000-be, a 23-as meg 114.000-be

[ Szerkesztve ]

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#3109) Alex91 válasza rii (#3108) üzenetére


Alex91
félisten

Csak azt akartam jelezni, hogy nem lesz olcso...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#3110) rii válasza Alex91 (#3109) üzenetére


rii
nagyúr

elnézést, akkor félre értettelek

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#3111) rii


rii
nagyúr

MAC-hez tudtok lécci ajánlani rádiós , vagy bluetooth-os web-cam-ot?

melyiknek nagyobb a hatótáolásga? A rádiósnak?

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#3112) 1010


1010
őstag

nemeteknek szep mikulas lesz
dec 6 nyilik naluk 1 szem apple store

nalunk meg ember sincs eleg feltolteni a genius bart+ipod bar

[ Szerkesztve ]

(#3113) joey04


joey04
titán

Ma lehetőségem volt szemügyre venni az egész Apple palettát, sokaktól olvastam hogy a kisebb imac kijelzője láthatóan gyengébb mint a nagyobb.Én a mai napig egy crt monitor előtt ülök ilyen szemmel tudom megítélni a kérdést, de a 20as imacnek tényleg nem valami jó a képe, és a betekintési szögek sem valami jók(hozzáteszem én így látom szinte minden olcsóbb paneles monitornál a dolgot)a 24es rendben volt, meg volt egy mac pro ami valami batár nagy cinema displayre volt kikötve nahát az persze csodás volt. mindezt csak azért írom le, mert sokan mondják hogy otthoni átlagos használatra a 20as is jó, nincs gond a képével. hát engem nem győzött meg, pont olyan képe és olyan hibái vannak, ami miatt a mai napig nem cseréltem le a monitoromat, mert aminek olyan képe van amire rábólintanék, az meg horror áron van.

Az új macbook és mb pro kijelzője szintén ilyen, betekintési szög nekem ott sem elég bár a hordozható gépek között tényleg kiemelkedő képük van.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#3114) joey04


joey04
titán

Ma lehetőségem volt szemügyre venni az egész Apple palettát, sokaktól olvastam hogy a kisebb imac kijelzője láthatóan gyengébb mint a nagyobb.Én a mai napig egy crt monitor előtt ülök ilyen szemmel tudom megítélni a kérdést, de a 20as imacnek tényleg nem valami jó a képe, és a betekintési szögek sem valami jók(hozzáteszem én így látom szinte minden olcsóbb paneles monitornál a dolgot)plusz a fényerő maxon volt, így kb elég volt, de itt sem azt tapasztaltam amit sok helyen hallottam,hogy a fényerő még 50%-on is sok...a 24es rendben volt, meg volt egy mac pro ami valami batár nagy cinema displayre volt kikötve nahát az persze csodás volt. mindezt csak azért írom le, mert sokan mondják hogy otthoni átlagos használatra a 20as is jó, nincs gond a képével. hát engem nem győzött meg, pont olyan képe és olyan hibái vannak, ami miatt a mai napig nem cseréltem le a monitoromat, mert aminek olyan képe van amire rábólintanék, az meg horror áron van.

Az új macbook és mb pro kijelzője szintén ilyen, betekintési szög nekem ott sem elég bár a hordozható gépek között tényleg kiemelkedő képük van.

hozzáteszem átlagos felhasználó vagyok, grafikusi munkánk közelébe nem kerülök, mégis zavaró.

Összességében azt mondhatom hogy a laptopok lenyűgöztek, a kicsi imac egy picit csalódás, a nagyobb olyan mint gondoltam.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#3115) Alex91 válasza joey04 (#3114) üzenetére


Alex91
félisten

Nekem is csalodas volt a 20"-os iMac kijelzoje. Grafikai munkara teljesen alkalmatlan. Talan meg a TN-film panelek kozott is a gagyibb kategoria betekintesi szogeket nezve.
De amugy a tobbi dologra elmegy, otthoni hasznalatra (amire alapvetoen szantak) igy is elmegy. A kijelzo csak az egyik komponens...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#3116) baliii


baliii
senior tag

sziasztok!
nemrég vettem egy powermac G4-et, hogy ismerkedjek a mac-el, eddig csak az ipod nano-mat és a mostani touchomat ismertem meg közelebbről, de jók a tapasztalataim ugyhogy ebbe is belevágok :) (persze wines gép azért marad :D )
a lénye: OS9 van rajta, utánaolvastam, hogy erre a Tigert érdemes feltenni az OSX-ek közül, így ebben kérném a segítségeteket
úgy informáltak hogy egy géphez adott lemez csak ahoz a géphez jó. láttam neten 4cd-s iso változatokaz, ha azokat leszedem a win-rs géppel és kiirom akkor jol fel fog települni a mac-re a Tiger a cd-kről bootlova és telepítve?
esetleg ha valaki tudna nekem tiger telepítő cd-t vagy dvd-t kölcsönözni egy install erejéig, azt megköszönném mert ebayen néztem és bőven 100$ felett van ami többszöröse annak mint amennyiért magát a gépet vettem :)

[ Szerkesztve ]

(#3117) asysoft válasza baliii (#3116) üzenetére


asysoft
aktív tag

Én is hasonló helyzetben vagyok (csak G3-as iMac-el), temérdek 4CD-s Tiger/Panther telepítőkészletet szereztem be, de PC-n még nem sikerült működő módon kiírnom (legnagyobb eredményem az, hogy az első lemezt feltelepíti, de a másodikat már nem fogadja el...). Ha minden igaz, elkövetkező napokban végre véget ér számomra is a szorgalmi időszak, s akkor lesz időm nekiveselkedni megint a dolognak, majd beszámolok a tapasztalataimról.

(#3118) baliii válasza asysoft (#3117) üzenetére


baliii
senior tag

nem hiszem el hogy ennyire macerás, hihetetlen :( és hogy szidja a sok mac fanatikus a Windowst, pedig ezek szerint azt sokkal egyszerűbb telepíteni, hihettelen :(
valaki tudna segíteni vagy vigyem mac szervizbe a gépet és ott felrakják...?

(#3119) asysoft válasza baliii (#3118) üzenetére


asysoft
aktív tag

Sokáig én is dühöngtem emiatt, de gondolj bele: windows hasonló módú beszerzését és telepítését sem Mac asszisztálásával csinálod, lehet az sem lenne leányálom (nomeg egyáltalán, warezról beszélünk, ennek nehézségeit csak ne dörgöljük az Apple "orra alá":) )
Amúgy G4-ben DVD van, lehet azzal kevesebb a szívás, egy próbát megér (csak arra ügyelj, hogy ne dmg-ben szerezd be a képfájlt, azt nem lehet bootinformációk megmaradása mellett Windows alól lemezre varázsolni).

(#3120) biker válasza asysoft (#3119) üzenetére


biker
nagyúr

legalább ne szívasd már!!!

1: dmg = iso. ha winen akarod kiírni, akkor a .dmg-t átírod .iso-ra, és néroval röpül az írás
2: ha rossz a cd, rossz a cd, DVD-s tigert kell keresni, és meg van oldva

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3121) biker válasza baliii (#3118) üzenetére


biker
nagyúr

linket ide nem írnék, de priviben küldök majd tiger telepítőhöz.
és nem kell ennyire megkattanni, csak mert 2 szólás alatt nem kaptál kielégítő választ :)
várd meg amíg hozzáértők jelentkeznek, és segítenek.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3122) asysoft válasza biker (#3120) üzenetére


asysoft
aktív tag

"dmg = iso" Ezt több helyen is olvasam, de tapasztalataim nem támasztják alá. Nomeg gondolom ezért szól be az összes program, amivel megpróbáltam megnyitni azt a temérdek fájlt, amit leszedtem, ezért van külön dmg2iso konverter...

[ Szerkesztve ]

(#3123) baliii válasza biker (#3121) üzenetére


baliii
senior tag

köszönöm :)
amugy már sok helyen kértem segítséget, de a legtöbb helyen mac fanatikusok voltak és elküldtek hogy vegyem meg boltban mert ez nem jo hozzáállás amit a win-es világbol hoztam magammal :D (amugy több eredeti win cd kulcsom is van amiket számítógépekhez kaptam, legális úton úgyhogy végképp nem igaz :) ) sajnos nincs ennyi pénzem rá... a linket várom szeretettel :C
amugy szeretem az apple-t, mielött még valaki félreértené, ezért van touchom is, meg ezért szeretném az asztali masinákat is kipróbálni! ;)

[ Szerkesztve ]

(#3124) biker válasza asysoft (#3122) üzenetére


biker
nagyúr

én meg csináltam, mivel a legtöbb program csak dmg-be ment ha "save as disk image" funkciót választasz, és erre még senki nem panaszkodott mikor megkapta.

csak átírod, és kész.

az meg, hogy van rá konverter, hát igen, sok ember végez programmal olyat, amit nem kellene :)
pl macre acrobat reader, holott gyári támogatott a pdf, és sorolhatnám

ami a diffi tud lenni, hogy az iso nem írható-olvasható lemezkép, hanem csak olvasható, míg a dmg írható is.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3125) biker válasza baliii (#3123) üzenetére


biker
nagyúr

nekem tigerből csak upgrade lemezem van, azzal nem mész semmire.
és sajnos nem nagyon látni DVD-s tigert most hirtelen.
de még keresek neked

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3126) asysoft válasza biker (#3124) üzenetére


asysoft
aktív tag

Mondom, olvastam erről korábban, de nekem mégsem ment (amúgy wiki szerint van titkosított dmg, lehet ilyenbe futottam bele). Elhiheted, hogy nem poénból szenvedtem x órát vele:)

(#3127) baliii


baliii
senior tag

A legujabb itunes/safari/messenger progik futnak Tiger alatt is? amugy messengernek mit ajánlotok amivel lehet kezelni az MSNes kontaktlistát is?

(#3128) biker válasza asysoft (#3126) üzenetére


biker
nagyúr

namost az iso az egy buta szar, lemezkép. csak olvasható

a dmg az lehet
- titkosított
- jelszóval védett
- írható
- dinamikus méretű

ezekből párat tényleg nem lehet átalakítani, de ezek nem is arra valók.

ellenben ha felcsatolod, és disk utlityben "save as bin/cue" opciót kiválasztod, rájössz, fölösleges a konverter ismét :)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3129) biker válasza baliii (#3127) üzenetére


biker
nagyúr

igen, futnak
messenger: adiumX, de ez hangot, videot nem tud, ellenben a létező összes chatkliens egyben (yahoo, msn, icq, jabber, stb)
vagy msn for mac hang video egyben, de csak msn

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3130) baliii válasza biker (#3129) üzenetére


baliii
senior tag

köszönöm, majd kipróbálom! várom már azt a fránya osx tiger-t :D

(#3131) 1010


1010
őstag

apam!
128ezer egy mac clon
osszeszamoltam a legdragabb alkatresz az usb-s efi-x ami mac et csinal a pc bol
ez egy 43ezer ft os usb kartya amin van egy efi es a szukseges dolgok
lenyege hogy bolti osx leopard dvd be a gepbe es felmaszik a leo mintha egy mac lenne
nem kell tores semmi,jonnek az updatek minden fasza.
csak nehany alaplappal muxik es van egy lista az alkatreszekrol amiket elfogad,leven hogy
az igazi mac is ilyenekt hasznal.
amit en szamoltam ossze abban
hd 2600xt
2,5 core 2 dou
2gb samsung ddr 800
200gb sata sasmsung
csiftek tap
gigabyte alap lap
meg valami satas dvd iro
es a 43ezres efix
monitor nincs az arban es apple bill es eger se

a vege tft eger bill
olyan 180k lenne

erdekes

[ Szerkesztve ]

(#3132) baliii válasza 1010 (#3131) üzenetére


baliii
senior tag

mostanában sokat olvasgattam a témában, és bizonyos hardverekhez nem is kell sok okoskodás és simán fel lehet tenni a leopardot, sztem nem ér meg ennyit az akártya, mondjuk ha nem számítana a pénz akkor persze énis megvenném hogy megspóroljak kb 10 perc munkát, de akkor meg már vehet az ember egy mini-t :)

(#3133) 1010 válasza baliii (#3132) üzenetére


1010
őstag

amirol te irsz az az osx feltort valtozata amit barmilyen, meg amd pc re is fel lehet tenni.ugynis az osx lefutatt egy teszet midnen inditaskor hogy a processzort az apple adte e el,megnezi az alaplap tipusat,szal ez egyaltaln nem igaz hogy csak valogatas kerdese.ennel ez tobb.

egyebkent ennek az efix nek elvielg az lenne a lenyege a keszitok szerint hogy,nagyobb,illetve ugyankkora de inakbb megiskcsak nagyobb performaszot
hozz ki mint a mac pro,kevesebb penzbol,vagy legalabbis tobbet

na most a mostani mac pro 16giga ramot kezel.
4video kartyat, 5tera vinyot,es magas az osszeszerelesi minosege,a haznak csvar mentes,minden letisztult,evekkel lehdja a pc ket.

minden estre erdekes dolog,

minihez meg annyit hogy abban egy putri ocska integralt video kartya van,amit en osszeirtam,azon leglabb lehet jasztani normalis minosegben.es az ara is kevesebb egy mininel.

[ Szerkesztve ]

(#3134) baliii válasza 1010 (#3133) üzenetére


baliii
senior tag

de annyi pénzböl amennyiböl megveszed azt a kiépítést a mac-ből amit leírtál milyen pc-t leeht építeni? amilyet csak akarsz, szó szerint, minden korlát nélkül... szoval annyi értelme annak a kártyának tényleg van, hogy ugyanazt a teljesítményt sokkal olcsóbban veheted meg... ennyiből más alienware pc-t is be lehet szerezni :C

(#3135) 1010 válasza baliii (#3134) üzenetére


1010
őstag

van egy lista milyen hardverek epithetok ossze[link]

ebbol is ossze lehet rakni egy jo konfogot,de kicsit lehetne szelesebb a lista,
vegulis nem rossz,de akkor is csak egy mac clone,es tobb mint 40k az efix

[ Szerkesztve ]

(#3136) Nyugdíjas válasza 1010 (#3135) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

És hol lehet EFIx-et venni? Nem tudok róla, hogy nálunk kapható lenne.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3137) baliii válasza 1010 (#3135) üzenetére


baliii
senior tag

azért van miből válogatni :) bár nem áll fent a veszély hogy összerakok egy ilyen gépet... max ramot bővítek a G4emben, meg kap egy új vinyót karácsonyra... :DDD

(#3138) asysoft


asysoft
aktív tag

Na péntek délután felkúszott a Tigris a G3-asra. Ahhoz képest, hogy milyen régi a HW, egész szépen megy. Lenne azonban néhány kérdésem:
-Alap képnézegető tényleg nem tud egy mappán belüli képek között lépkedni? iLife-ból melyik a legfrissebb verzió, amely G3-ason is elmegy?
-Melyik a legfürgébb böngésző PPC-s Macre?

(#3139) 1010 válasza Nyugdíjas (#3136) üzenetére


1010
őstag

ott van hogy where to buy arra ra nyomsz es kaid egy svajci oldalt ahonnan lehet rendelni
szallitanak ide is szepen megvan csinalva.

asysoft
probald
05 es 06 ezek meg talan de lehet mar ezek se
g3 az nagyon gyenguska
en kepnezegetonek a xee nevu progit hasznalom,valahogy elsebbek a kepek es gyorsabb is.es firefox vagy opera

jaja ram
g4 esekbe az a jo ha rendesen fel pakolod akkor meg 720p filemt is tudsz vele nezni :)

[ Szerkesztve ]

(#3140) baliii válasza asysoft (#3138) üzenetére


baliii
senior tag

szia, hogyan installáltad? mmint iagzábol nem a folyamat érdekel, hanem hogy van e cd-d :B :C

(#3141) asysoft válasza 1010 (#3139) üzenetére


asysoft
aktív tag

Na, most bezzeg egy gyors google keresés során megtaláltam a követelményeket, múltkor meg... Elvileg iLife05 minimum követelményeit teljesíti a gépem (Garage band kivételével), úgyhogy majd megpróbálom.

baliii:
Igen, van CD-m:)

(#3142) 1010


1010
őstag

a maximalis rambovites a mac embe
ez 2giga ddr1 333mhz et jelent

20k lenne :DDD

most van 1giga

kivancsi lennek futna e a 720p hd

[ Szerkesztve ]

(#3143) baliii válasza 1010 (#3142) üzenetére


baliii
senior tag

ha van 1 gigád akkor már csak 1 kell pluszba ha jól számolok, az meg akárhogy is nézem itt aPH-n kb 5ezer forint, annyit megérhet a dolog :)

(#3144) 1010 válasza baliii (#3143) üzenetére


1010
őstag

igen
csak 512modul van

(#3145) baliii válasza 1010 (#3144) üzenetére


baliii
senior tag

hát igen úgy már bonyolultabb sajnos, nekem is meg kell vennem majd valmaikur ugyanezt a kombót :(

(#3146) 1010


1010
őstag

winfos ba megvan osztva egy nyomtato hogy tuduom elerni ohgy os x is lassa?

[ Szerkesztve ]

(#3147) biker válasza 1010 (#3146) üzenetére


biker
nagyúr

pontosan mi a baj? nyomtatók fülön nem tudod hozzáadni?
ez így elég tág kérdés...

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3148) 1010 válasza biker (#3147) üzenetére


1010
őstag

pfffff
osx drivert ker
nyomtataskor,ez egy full winfosos nyomi,
szal esejtelen hasznali osx alol,mindegy

(#3149) biker válasza 1010 (#3148) üzenetére


biker
nagyúr

jah, így már más.
bár futhatnál pár kört, elég sok GDI printer megy cups-al, ugyan kicsit nehezebb belőni, de hátha.
milyen cucc?

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3150) 1010 válasza biker (#3149) üzenetére


1010
őstag

xerox 3117
+tiger 10.4.11

Útvonal

Fórumok  »  PC, mini PC, barebone, szerver  »  Apple asztali gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.