Hirdetés
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #225761 üzenetére
...mi idén már triplázunk grado-ban
1 hétre elegendő új célpontot összeírtunk már... vagyis velencét felírtuk újra, ahol 2 éve már voltunk, de most rutinosan rákészülünk, hogy mégis mit-merre akarunk megnézni... 2 éve toronyiránt belőttük a rialto hidat meg a szent márk teret és nekiindultunk a pályaudvarról... most inkább vízitaxizunk meg más irányba keresünk jó célpontokat
nekem a bazsalikom volt az, amit csak szárított porként ismertem, de frissen kóstolva nagyon beütött az íze
van egy olyan kellemes, füstös mellékíze, mintha nem is zöldség lenne... otthonra is szereztem be bokrot, fiunk szó szerint lelegelte
holnapra pizzanapot tervezünk (legolcsóbb 400fokot tudó sütőt beszereztem pár hete) és azzal elsőre is olyanokat sikerült sütni, ami szintre az igazi olasz meg az itthoniak közé beállt
...mindezt olcsóbb hazai lisztekből... kaptam 5kg caputo-t ajándékba, holnap megnézzük mit tud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Windows 11
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest