- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Phoen|x #155746 üzenetére
Szerintem is a kevés szerethető játékos egyike. Nem színészkedik, nem parádézik, nem feltűnősködik a pályán kívül, ha kell, akkor sérülten is melózik és gürcöl, ha kell becsúszik, nem félti magát. Persze, sokan szemére vetik, hogy milyen sokat keres, meg ez mennyire nem éri meg a Juventusnak. Nos, Frenkie de Jong ugyanakkor szerződött a Barcelonába, mint de Ligt a Juventushoz, és a középpályás bő másfélszer annyit keres, mint de Ligt. Koronavírustól megnyomorított gazdasági körülmények között qrva sok a 12 millió euró, de anno 5-6-7 millióval nem rúghatott labdába a Juve. Természetesen tudom, hogy nem lesz a Juve ikonja, Raiola majd viszi, amint lesz rá komoly kereslet, de attól még, amíg a Juventusnál van, s az elmúlt évekhez hasonlóan teszi a dolgát, én örülök a jelenlétének.
Ui. Úgy gondolom, kevés 20 éves játékos nem tört volna össze, amikor bedobják a mélyvízbe, s (feltehetően vétlen) kezezései nyomán folyamatosan kapja a csapat miatta a tizenegyeseket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Motorola TLKR T61 walkie talkie
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest