- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
DannyL81 #141322 üzenetére
Egyszer volt nekem ilyesmi, szintén Realtek-es alaplapi hálókártyával. Nekem az volt a gond, hogy egy ideig ment Gbit-en, aztán beesett 100Mbit alá. Hónapokig szenvedtem vele. Nem tudom mi oldotta meg végül, de gyanítom, hogy egy Windows frissítés, mert egyszer csak valamiért megjavult.
Most ez a Driver van fent azóta is: 2020. 07. 23. / 10.43.723.2020
-
Spec
őstag
válasz
DannyL81 #68182 üzenetére
Az 1 felhasználós változat az ún. OEM változat. Hivatalosan csak géppel együtt szabadna értékesíteni. Persze vannak kiskapuk, úgyhogy azért lehet venni önállóan is, gép nélkül is, főleg mint magánszemély. Egy gépre tudod telepíteni, és az alaplapjához kötődik. Utána másik gépen már nem tudod beaktiválni, sőt ha alaplap cserére kerül sor később, már akkor is új licence fog kelleni.
A dobozos (retail) verzió hordozható a gépek között, és nem kötődik a gép alaplapjához. Emiatt drágább is. Ellenben egyidejűleg ebből is csak egy licence használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Diablo 3 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest