Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DannyL81
tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ja, most én is elmentettem gyorsan ezt a driver-t, hogy később is meglegyen.

-
DannyL81
tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek! Alaplapra integrált, Gb-es LAN van a gépemben, de valamiért csak 100Mb-en hajlandó működni. Win10 lefrissítve, legújabb Realtek driver felrakva. Nincs több ötletem.
És ezt is beállítottam:
-
DannyL81
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha van official Win10 Pro termékkulcsom (nem OEM), akkor azt hogyan tudom tovább vinni egy másik/új gépre? MS accounthoz van rendelve.
Köszönöm!
-
DannyL81
tag
Sziasztok! Szülői felügyelettel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Napi időkorlát van beállítva a gyerek gépén. A saját gépemen tudom követni, hogy mennyit használt már fel aznap. De a gyerek tudja valahol követni a saját (korlátozott) gépén, hogy hol tart az idejével? Köszi!
-
DannyL81
tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek. Hogyan tudok egy felvett gyermek felhasználói fiókot törölni?
A gépházban csak "fióktípus módosítás" és "tiltás" van, de én teljesen el akarom tüntetni.
Köszönöm! -
DannyL81
tag
Sziasztok!
Innen vásárolt már valaki esetleg elektronikus license-t?
[link]Elvileg itt e-mailben küldik ki a kulcsot. A telepítőt meg le kell tölteni.
Van valakinek tapasztalata velük? Köszi!!!
-
DannyL81
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan Win10-et, amit több gépre is tudok telepíteni. Nem egyszerre, hanem olyat ami nincs alaplaphoz kötve.
Találtam egy webshop-ot, ahol elég kedvező áron van, de nem értek hozzá túlságosan:
[link]Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az "elektronikus license (ESD)" és a "fizikai matrica (CoA)" között? Jó lehet nekem valamelyik?
Köszi!
Dani -
DannyL81
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem Win10-el kapcsolatban, ami valószínűleg amatőr lesz, de nézzétek el nekem.
Szóval szeretnék venni egy ilyen op rendszert az otthoni gépemre:
[link]- Az mit jelent, hogy "Felhasználók/gépek száma: 1"?
- Illetve miért kerül sokkal többe a "box" változat? Mivel tud az többet?Előre is köszi és elnézést az amatőrizmusért.

Üdv:
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest