Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bindike01
aktív tag
-
Butcher82
senior tag
Az a bizonyos billentyűzet utána még kb. egy jó félévet lehetett nálam, amikor eladtam, nem vettem észre különbséget. Lehet műanyag függő, nem tudom.
Ennél meg majd kiderül, mert ezt szeretném megtartani, mármint a C64-et. Kb. 5 perce dugtam be az UV ledsort.
Nem csináltam előtte fotót, de ez igen sárga.
-
Vérboci
addikt
tapasztalatom szerint nem tartós a dolog. kíváncsi leszek, nálad mi lesz a helyzet.
én egy szódagépet fehérítettem ki, teljesen pisi sárga volt és hófehér lett.
sajnos 1-2 hónap után visszasárgult. persze nem annyira, mondjuk kb. 30%-nyit visszasárgult. Azt viszont tartja most már több mint egy éve.
lehet rá kellene menni még egyszer (bár eleve kétszer kezeltem anno) -
bindike01
aktív tag
Én egy playstation 1 est fogok ugyan ezzel a módszerrel felfrissíteni. Azok ugye alapból szürkék, nem tesz kárt benne? Mármint a szürke nem fog ki fakulni?
-
AxBattler
félisten
Szép munka, grats!

Elképzelem, hogy 10-12 év múlva az alap Xbox One S-eket, Robot White One X-eket, snow white PS4-eket is ilyen cikkekben fogjuk viszontlátni...

-
-
Én MS egeret próbáltam ugyanígy nyáron, nikotint nem szedte ki

-
Tomasz72
aktív tag
Fain lett!

Én anno CIF-el csináltam, de a Tiéd jobbnak tűnik!
-
futo001
senior tag
Állam leesett.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest