- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
King Unique #129599 üzenetére
Miközben telefonáltak a gép elől, akkor kértem, hogy nézzék meg az eszközkezelőt. Azt mondták, nincs külső víruskereső telepítve. (Nekem is eszembe jutott, mert itt a topikban már többször volt róla szó.) Ami még furcsábbá teszi a dolgot, hogy 2db fekete usb és 4db kék usb van a gépen. Érdekes, hogy 1db kék működik.
Tudtok javasolni valami kicsi pen-ről működő linuxot, vagy a win pe is jó lehet kideríteni, hogy tényleg a gép hibásodott e meg? -
King Unique
titán
válasz
Csupingo #129595 üzenetére
"vagy víruskereső"
Milyen vírusirtó van telepítve? Ha Avast és társai, akkor nincs miről beszélni (példa)...
Sőt, az a szutyok nemcsak USB-s, hanem belső HDD/SSD meghajtókat is letilt (példa).
Az "Azt mondta a tulaj," ha valami laikus r = 1 user, akkor megint nincs miről beszélni, mert ott ki tudja mi történt valójában, az sem biztos, hogy az eszközkezelőben minden rendben van...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Csupingo #129597 üzenetére
Nem biztos.
Alternatív módon viszont megoldható régebbi windows 10 verzió,pl.1903 vagy ?1809? build telepítése. Esetleg chipset meghajtó frissítése. Én az utóbbira a Snappy Driver Installert szoktam használni. -
Csupingo
veterán
válasz
st3v3np3t3r #129596 üzenetére
Már annyival többet tudok, hogy az eszközkezelő nem jelez hibát sehol, az usb-knél se írja, hogy le lenne tiltva. Ha jól értettem, még 1909-es win változatot használnak.
Az járható út lenne, ha az utolsó frissítéseket visszavonnák, vagy eltávolítanák, hátha azok okoztak galibát? -
Csupingo
veterán
Sziasztok!
Sajnos semmi konkrétumot nem tudok, de azért kérdeznék, hátha valaki találkozott már ilyen problémával.
Van egy 1,5 tenyérnyi mérettel rendelkező mini pc. Azon van 6db usb port. Azt mondta a tulaj, hogy egy idő óta csak 1 darab használható, a többi 5-re hiába kötnek bármilyen eszközt, azok nem működnek. Esetleg egy windows frissítés lehet a ludas, vagy víruskereső, vagy az is simán lehetséges, hogy 6-ból 5 elromlik? -
King Unique
titán
válasz
Kovács86 #129592 üzenetére
Hát mondjuk klónozással, ahol ha kicsit visszaolvasol, akkor épp nemrég volt szó szó itt újra arról is, + ott van a topik keresője.
-
Kovács86
tag
Sziasztok!
A w10-t tenném nagyobb HDD-re. A frissítésben nincs erről hír, "kicsit" nagy a topik (
a "nagyság átka"
), hogyan is csináljam?
Kössssz!
-
fauv
őstag
Na szóval, az asszony gépén/ win 10 / simán müxik a belépés. A laptopon és a az asztali gépre is feltelepítettem a firefoxot, így most be tudok lépni mind a 2 gépből. Nem értem, abban a pillanatban, ahogy használom a a google chromot, vagy a win 10 keresőjét, ami ugye szintén szinkronizálva van a google fiókkal, nem lehet belépni adat hiba miatt. Kész káosz.
-
fauv
őstag
Üdv Urak !
Kellene egy pici segítség !
Eddig az asztali számítógépen léptem be az otp direct oldalára, hosszú évek óta, semmi gond nem volt. Tavaly októberben amikor be akartam lépni, hiába írtam be a megfelelő adatokat, mindig elutasított, adat hiba miatt./ pl. rossz jelszó stb. / A 3 próbálkozás után le is tiltott 24 órára
Másnap megint próbálkoztam , szintén elutasítás. Lementem a laptophoz, ott is win 10 van google fiókkal, egyből beléptem , sikerült is elintéznem a dolgokat. Se novemberben, se decemberben az asztali géppel nem tudtam belépni, csak a laptoppal. Most próbáltam megint, asztali, nem, laptop NEM !! Gondoltam az asszony gépén kipróbálom , ott egyből sikerült.
Nem tudom járt e valaki hasonlóan, esetleg valakinek valami ötlet ?Előre is köszönöm
-
paolinho
őstag
válasz
Armagedown #129562 üzenetére
Utólag is köszi, ez megoldotta a probléma kapcsán az "Alapvető rendszereszközök" hiányát, mig az "Ismeretlen eszköz" problémáját egy ATKDrv_V104321575_Win7_64.zip fájll intézte el.
-
King Unique
titán
válasz
sandró60 #129579 üzenetére
Értelemszerűen a Windows.old mappában van a korábbi Windows 10-verzió és a funkciófrissítést követően 10 nap után törlődik automatikusan, de az utóbbi függhet attól is milyen gyakran van használva a rendszer, stb. Ahol amúgy nem feltétlen muszáj megvárni az automatikus törlést, előtte is bármikor törölhető a lemezkarbantartóval és a Tárterületsegéddel (bővebben).
+ A hogyan kellene Windows 10-et klónozni téma is már többször részletezve volt itt a topikban, legutóbb pl. ennél az esetnél, + a rendszermentés képfájlba és a visszaállítás meg ennél volt részletezve, még mielőtt esetleg sikerülne nem megfelelőn végrehajtani.
-
King Unique
titán
válasz
Gabesz87 #129571 üzenetére
Elég világosan leírja a Windows 10 telepítője is, hogy (ugyanazon kiadás) újratelepítésnél nem kell újból megadni a termékkulcsot, amiről ugyancsak volt már szó itt.
"tiszta telepítést csinálnék, formázott partícióra"
A honnan, hogyan kell letölteni a Windows 10 ISO-fájlt, pendrive-ra írni, majd pendrive-ról telepíteni a Windows 10-et témáról pedig szintén volt szó itt többször, lásd egy másik válaszban leírtakat, + nemrég egy másik topikban is részletezve lett, illetve a hogyan kell UEFI szerint telepíteni. Ahol nem, nem kell előre inicializálni, particionálni, formázni a célmeghajtót, max. szükség esetén törölni és utána a létrejött szabad területet megadni telepítési célnak, stb.
-
sandró60
addikt
Üdv!
A Windows funkció up-ot elodáztam 180 nappal.
Ennek ellenére kijelzi,hogy mikor indítsa újra
Egy kicsit odzkottam a fórumtársak történetei után
Minden hiba nélkül történt a funkció frissítés. -
válasz
Fire/SOUL/CD #129572 üzenetére
Szolgáltató más, ők UPC én digi.
Most nézem, tényleg akkor megállt, mikor lerakott a tálcára, majd 2mp mire visszamentem akkor ment tovább -
Gabesz87
veterán
válasz
isti732712 #129573 üzenetére
Ó ez eszembe sem jutott, valóban. Teszek vele egy próbát.
Na megnéztem. Érdekes, mert ugyanazt mutatja, mint amit a Showkey Plus: csupa B betű végig: (BBBBB-BBBBB....)#129574 tope:
Lehet, hogy nem kell, tiszta telepítést csinálnék, formázott partícióra, szóval nem tudom kell-e. Csak gondoltam, ha mégis, akkor inkább meglegyen. -
válasz
laskr99 #129569 üzenetére
A videóban csak egy kis akadás látszik, nem pedig az, hogy letesz a tálcára...
Ha letenne tálcára, akkor a W10 asztalt kellene látni, de ilyet nem látni.Korábban meg írtad, hogy NET nélkül nincs gond (feltételezem a teljes víruskeresés is megvolt, amit javasoltam és nem volt semmi)
Az a baj. hogy látszólag semmi közös dolog nincs "benned" meg az ismerőseidnél, de valaminek biztosan kell, hogy azonos legyen.
Más ötletem már nincs, mint hogy ugyanannál a net szolgáltatónál vagytok, ugyanolyan hálózati eszközökkel és a szolgáltató vagy annak eszköze baszakodik... -
Gabesz87
veterán
Újra szeretném telepíteni a Win10-et a laptopomon tiszta telepítéssel, de nem tudom, a kulcsot hogyan tudnám kinyerni (lehet, hogy nem is kell, de ha mégis, jó lenne tudni). Utólagos, retail key van hozzá. Próbáltam cmd-ből paranccsal (wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey) de nem jelenít meg semmi. Próbáltam 3rd party progikat, mint a SHowkey plus, vagy Nirsoft Produkey, de azok sem. Prodct ID-t írják, de a Key-re azt írják, hogy Not Found
Hogy a túróba szerezhetem meg a kulcsot akkor?
-
Sanyi.mTs
addikt
Felcsatoltam smb-n a Nas-om pár megosztott mappáját. Majd mivel asszony használná a laptopot, lecsatoltam őket. Most az egyik megosztott mappát újra felcsatoltam neki, de nem kér hitelesítést, a régi adatokkal lép be. Hol tudom a régi felhasználó nevet és jelszót törölni?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #129568 üzenetére
0:00 és ledob a játékból.
-
-
paolinho
őstag
válasz
svgyula #129566 üzenetére
Szia! Sajnos ehhez már nincs meg a gyári lemez. De bízom benne, hogy az Internet széles tárterén csak rá fogog majd akadni valahol a hiányzó driverekre. Egyelőre minden megy problémamentesen, persze lehet, hogy majd később fog kiderülni, hogy honnan hiányzik valami is. De addig is nyomozom a hiányzó elemeket, csak meglesznek egyszer.
-
svgyula
addikt
válasz
paolinho #129565 üzenetére
Szia! Ehhez a géphez nem járt gyári CD? Azzal kezd mivel "ASUS". Eddig egyetlen asus ami nálam megfordult sem volt a windows-al elsőre, másodikra, kompatibilis. Mindnek volt valami nyűge! Legyen az x éves vagy a dobozból kivett teljesen új gép! Náluk divat az, hogy minden hardver csak a saját módisított driverrel üzemel optimálisan vagy egyáltalán(?) és kiköpi a windows által felrakott "univerzális"
drivereket. Ha valami csoda folytán találsz még hozzá a gyári cd-n kívül akkor azt úgy őrizd mint a szent grált
-
paolinho
őstag
Igen, valóban egy kicsit macerás azt a néhány drivert levadászni, de talán csak egyszer kell beszerezni, hogy rend legyen a mellesleg eddig hibátlanul futó 10-esen.
Köszi a linket az Asus driverek kapcsán, tesztelgetem azokat is majd.
Viszont van egy pozitív változás, ugyanis valami oknál fogva megtáltosodott a rendszer, és most ott tart, hogy kb 20 mp alatt feláll. Elsőre ez sem rossz.Armagedown: köszi a tippet, tesztelni fogom, hátha....
-
A win említett szolgáltatása tiltva, de: [link]
-
válasz
paolinho #129561 üzenetére
Elsősorban nem az elbírásról van szó, hanem a működő driverek összevadászásáról. Gyanítom az a említett ProBook valami Inteles konfig, azok jobban támogatottak.
Én az Asus gyári driveres oldalát linkeltem neked, onnan bátran tölthetsz.
(Amúgy én úgy álltam volna neki, hogy az eddigi működő Win7-et frissítettem volna fel, és akkor átvette volna az eddig működő drivereket amihez nem talál jobbat.) -
paolinho
őstag
Nem vitatom, hogy ez nem egy junior masina, bár esztétikailag, és műszakilagkiválló állapotban van, de azt gondoltam, hogy ha a szintén 10 éves HP ProBook-om 4 Gb Ram-mal "elbír" a Win 10-zel, akkor ez miért ne tudná ugyanezt megoldani 8 Gb memóriával. És valjuk meg, sajna a Win 7-nek leáldozott. Szóval próbálkoznék (amíg bírja a gép) a Win 10-zel, aztán majd meglátjuk.
#129560 bon: Köszi, ráfekszem erre a felületre, hátha hoz eredményt. Egyébként én sem hiszek az ilyen, és ehhez hasonló oldalakban, mint az Asus Driver Downloads. A DriverEasy_Setup még jó néhány oldalon felbukkant. Kissé izgulok is miatta, mert elsőre feltelepítettem, aztán látva a "segítőkészsége irányát" le is takarítottam. Remélem nem baszcsiztam ezzel el semmit!
-
bon
őstag
válasz
paolinho #129559 üzenetére
az ilyen driver telepítős programokat oldalakat el kell felejteni! A gyártó oldala esetleg fóruma ami szóba jöhet, ha nincs akkor nincs driver. Ismeretlen eszközöket meg itt lehet megkeresni: [link] a vendor és device azonosítókat meg az eszközkezelőben a hardver tulajdonságainál részletek fülön a hardverazonosítóknál lehet megtalálni
-
paolinho
őstag
válasz
hobizoli #129555 üzenetére
Erre az oldalra elkalandoztam én is, de ez a DriverEasy_Setup nekem rohadtul nem szimpatikus a maga agresszivitásával. Kb vagy még 5 olyan oldal dobta fel ezt a nevet, amikor rákerestem a hiányzó driverekre.
#129556 King Unique: köszi, akkor próbálok nyomozni, aztán csak lesz valami.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenki,
Windows 10 64bit Home-ra érdemes a directX websetup-ot feltelepíteni? Vagy ha van olyan játék,amelynek régebbi Dx kell akkor az úgyis telepíti magának?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
King Unique
titán
-
paolinho
őstag
Asszonykám ASUS X52DE masinája megérett egy Win 10-re váltásra. Vásároltunk is egy liszenszet hozzá, és feltoltam az aktuális op rendszert, ami egy Win 10 Pro lett.
Két dolog merült fel bennem a telepítés végeztével.
Az egyik, hogy mitől lehet az, hogy a korábban a Win 7 alatt közel 30 másodperc alatt felálló rendszer (egy 120-as SSD a telepítési felület) a Win 10-nél 1 perc 40 mp-et vesz igénybe?
A másik, hogy az Eszközkezelő-ben olyan ismeretlen "Egyéb eszközök" bukkantak fel sárga felkiáltó jellel, amivel nem tudok mit kezdeni.
Lehet, hülyeség, de én nem szeretem az ilyen sárga jelecskéket. Hogyan lehetne eltüntetni, azaz felismertetni a Win 10-zel ezeket az eszközöket? Van erre valakinek ötlete?Előre is köszi a segítséget!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
King Unique #129552 üzenetére
ez volt a megoldás. másik mobil rackben már minden tökéletes. köszi.
-
King Unique
titán
válasz
Sanyi.mTs #129547 üzenetére
Hát mondjuk asztali PC-ben, SATA-n csatlakoztatni a HDD-t, vagy USB-n olyan dokkolóban, ami 512e szektorméretet használ, mert ha 4Kn (4Ke), akkor nem meglepő MBR alapon a 16 TiB (példa).
A tárolóhely, tárolókészletes problémánál meg alapesetben tárolóhelyek védőpartíciója szerepel reális kapacitással, úgyhogy inkább az előbbi a valószínűbb. -
Sanyi.mTs
addikt
Eladtam az asztali gépemet a HDD-k kivételével. Win 10 home volt rajta.
Gondoltam, majd a külső usb-s dokkolómmal átmentem az adatokat máshova.
Be is dugtam a laptopomba (win 10 home), számítógép-kezelő érzékeli, de nem kapott betűjelet a meghajtó. azt mondja magáról, hogy GPT-védőpartíció és nem enged betűjelet hozzárendelni.Mit tudok tenni, hogy visszaszerezzem az adataimat? 2TB WD RED-ről van szó (EFRX).
-
Cs1csó
titán
válasz
ElGatto #129544 üzenetére
Eseménynapló.
Futtas le pár kártevőkeresőt - sose lehet tudni alapon - AdwCleaner, Emsisoft EK, ezeket nem is kell telepíteni.
VGA driver frissítése, rendszer frissítése - kattints a frissítések keresésére és amit talál telepítsd ha van driver frissítés akkor azokat is telepítsd.
A gépet is nézd át, nem e túl poros, nem e melegszik túl, nem e mozdult ki valami alkatrész stb.HA és AMENNYIBEN ez nem oldja meg és nem jön megfelelő egyéb válasz és csak telnek a napok, hetek. Akkor csinálj a rendszeredről egy mentést a Macrium Reflect Free-vel majd a legfrissebb Windows 10 build-el készített pendrive-ról telepítsd újra a rendszert.
Ezután lakd be, teszteld. Ha jó akkor örülés. -
ElGatto
aktív tag
Mi lehet a hiba?? A gépem teljesen random helyzetekben nem lehet lekapcsolni. Rámész egérrel a startmenü, főkapcsoló, leállítás gombra és nem történik semmi... Van amikor megjavul, de tök random.
Másik probléma, hogy néha az asztal ikonjai helyett csak fehér négyzeteket jelenít meg, ezt jobb egérgomb asztal frissítésre próbálja korrigálni, de ez is változó mikor mennyit rak helyre.Merre kéne keresgélnem, hogy megoldjam ezeket?
-
-
opossite
csendes tag
válasz
King Unique #129228 üzenetére
Szia!
Utólag is köszönöm a segítséged és neked is @csicso82.
MCT-vel új verzióval felraktam probléma nélkül.Mégegyszer köszönöm.
-
norba69
senior tag
válasz
laskr99 #129539 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy frissen összerakott gépen lehetetlen az első naptól vírus?
Ezt ismered? -
válasz
Fire/SOUL/CD #129538 üzenetére
Hitman már le volt futtatva anno párszor, de az lehetetlen hogy egy frissen összerakott PC-n első naptól fogva vírus legyen.
Többit megnézem.
-
válasz
laskr99 #129535 üzenetére
Nem egyszerű ilyen esetben megtalálni a hibát, de elsőre mindenképp ki kellene zárni, hogy valami kártevő áll-e a háttérben.
MBAM Free | Hitman ProHa találnak valamit, ha nem, akkor még ezt is le kellene futtatni (az összes meghajtón):
Kaspersky Rescue Disk
letöltöd az ISO-t, létrehozol egy boot-os pendrive-ot belőle és arról indítva a gépet egy teljes ellenőrzést hajtasz végre, kell net neki, mert elsőre lehúzza az adatbázist. (a boot-os pen létrehozása ott van leírva a linkben) -
dzz
aktív tag
Sziasztok!
Van itt a PH-n valahol egy jó leírás WinPE alapú saját telepítőről? Virtuális géphez szeretnék valami minimalizált, de használható telepítőt csinálni, amivel relatív gyorsan „bolondbiztos” módon lehet installálni.
Nem értek a winhez egyáltalán, csak néha kell használnom. -
Most BF5 alatt nézve, kihúzott nettel nem csinált semmit, érdekes
-
válasz
qqcqqc #129533 üzenetére
Nincs munka lemez, 2 lemez van, 1 SSD és 1 HDD. HDD-n fontos adatok vannak, szóval nem lehet törölni, SSD a rendszer. Szóval az itthoni gép van melóra használva.
Napközben melózok, de ha a wint kell azon az egy SSD-n tesztelni, akkor nem tudok dolgozni, home office, ez van
-
válasz
Fire/SOUL/CD #129530 üzenetére
Hát igen, ez lenne a baj. Mert melózok is a gépen, ergo nem nagyon tudok meglenni nélküle
-
válasz
laskr99 #129529 üzenetére
Mondjuk a legjobb megoldás az lenne, ha egy tiszta telepítést követnél el, minden egyéb adattároló eszköz lehúz és nem is csatlakoztatod vissza, semmi NET, semmi Windows Update, semmi progi nem telepít, csak a nyers W10 és éjfélkor próba.
Ha nincs meg a jelenség, akkor NET és WU és megint éjfélkor próba.
Ha megint minden Oké, akkor visszacsatlakoztatni az adattárolókat és éjfélkor megint próba.
Ha megint oké minden, akkor a szokásos progik játékok feltelepítése és éjfélkor megint próba.Mondjuk ezzel az a baj, hogy amit felvázoltam az 4 nap szopás...
Kíváncsian várom, ma mi lesz az eredmény net nélkül. Mondjuk ha panelba laksz és egyik szomszéd ajtaján a Hack Ernő szerepel, na az gond.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #129528 üzenetére
Okés, meg akkor csinálok videót róla, mondjuk amivel terveztem játszani netes
Nincs crackelt cucc fent. Ami fent van játék:
BF4
BF5
War Thunder
Space engineers.Progikból a launcherek, msi ab, ledes szoftverek(ezek újak, eddig nem voltak) Utorrent(ez ha le van törölve akkor is csinálta)
Meg hát a driverek.Nem szoktunk ugyan azzal játszani, ők inkább division és verseny cuccok meg bunyósak. Én meg háborús cuccokat tolok.
-
válasz
laskr99 #129526 üzenetére
Akkor azt kell kideríteni, hogy mi a közös "benned" meg az "ismerőseidben" ...
Úgy értem pl. nem használtok-e ugyanolyan progikat vagy játékot (amivel neten püfölitek egymást és esetleg nem eredeti az a játék, ugyanazzal van okosítva(nem rosszindulatból írom, csak lehet, hogy valami kártevő van a gépeiteken))...Annyit kipróbálhatsz ma (még éjfél előtt), hogy szüntesd meg a net-et (húzd ki a LAN kábelt, vagy kapcsold ki a routert stb stb), hogy akkor is marad-e a jelenség avagy sem.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #129524 üzenetére
Már néztem, de nem találtam anno. Most végignéztem, volt egy rakat 0:00 indítás, de 1 hogy le volt mind tiltva, 2 hogy olyan dátumokra voltak ezek, amik nincsenek már, 2000 2015 stb.
A rendszer most még alig van belakva, de csinálja, meg hát ismik gépei is csinálják, ezért kérdéses hogy mi az ami okozza.
-
JiMN
tag
Sziasztok!
Kezdő PC-sként kérdeznék. Magát a windows-t mivel kell, vagy érdemes karban tartani? Milyen programot érdemes beszerezni? Fenn áll még a veszély, hogy az m.2 ssd-t tönkre vágja a töredezettségmentesítés? -
-
-
-
Amire már 3 éve nem találok megoldást:
Tudtok arra megoldást, hogy a Win ne dobjon tálcára minden éjfélkor? Elég idegesítő.
Több win10-es ismit kérdeztem, legál is crackelt win is volt közte, és náluk is.
Eddig nálam 3 féle telepítés volt, de nem sikerült megoldani:
Win7 felfrissített legál win még 4. gen i7-el.
Frissen telepített win10 azaz nem felfrissített ugyan az az i7.
Most frissen telepített Ryzen gépen.Nem találok rá megoldást sehogy se
-
alec.cs
tag
válasz
King Unique #129514 üzenetére
@King Unique:
Köszi a választ!
Meg egyszer végrehajtom ismételten azokat amit küldtél, hátha sikerül...
Csak az lenne a jó, ha lenne valamilyen frissítéskori log fájl ami mutatná, hogy mi is a gond.
Létezik ilyen Log fájl? -
alec.cs
tag
Sziasztok!
A Window 10 Home 2004 és H2 verziójára történő frissítésénél gondok adódnak, bármelyiket is frissítem. Idáig minden rendben frissült, nem volt semmi gond.
Futtatom a Windows Update-t, s a következő hibával áll meg: 0x80070002
Ha a Windows upgrade assistant futtatom, akkor is ez a gond adódik!A Telepítés 35%-nál az előbb említett hibával leáll.
Már próbáltam mindent ami eszembe jutott. A neten található összes leíráson végigmentem, ami frissítési hibák megoldásával és a 80070002 hibakóddal foglalkozik.Sajnos, a hiba fennáll továbbra is...
Honnan tudnám megnézni, hogy mi is lehet a gond?
Van valamilyen log fájl ami konkrétumokat ad?Az esemény napló nem ad megfelelő információt.
Nem tudom, hogy mi okozhatja a problémát. A hibakód túl általános. Idáig nem volt ilyen jellegű problémám.Hol találom meg a frissítés Log fájlját, ami információt ad nekem a probléma okáról?
-
Cs1csó
titán
Ha valakinek még lennének kétségei egy friss cikk:
Windows 7 Upgrades to Windows 10 Still Free -
A win10 home nem áll le, hanem leálláskor átstartol és visszabootol. Azért van mert öreg a vas?
-
adamcsik
aktív tag
Sziasztok használ valaki Vezeték nélküli Xbox kontroller adaptert?
Nálam olyan hiba jelent meg hogy ledobja a kontrollert róla próbáltam másik Xbox kontrollert is de azzal is ugyan ezt csinálja mi lehet a gond? -
King Unique
titán
válasz
norberto9 #129499 üzenetére
Ha a másik válaszban említett billentyűkombinációval (azzal lehet, + ha telepítve van a megfelelő driver) lehet annál a laptopnál be/ki kapcsolt a Wi-Fi (+ Bluetooth) kapcsolatot és az nem oldja meg a problémát, akkor lásd az előző válaszokban leírtakat, azokat kellene ellenőrizni, válaszolni az ott felvetett kérdésekre, stb.
+ Van Acer notebook topic is, ott is lehet érdeklődni, meg ha valamilyen gyártóspecifikus beállításról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest