- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Fontolgatom egy Acer Aspire Go 15 - AG15-71P-72YH noti beszerzését és érdeklődni szeretnék, hogy valakinek van-e tapasztalata a típussal?
Papíron nekem tökéletesen megfelelne, mert többnyire asztali gép helyett használnám külső monitorról, egérrel, billentyűzettel... 2 hetente 1-2 alkalommal, amikor hordoznám és notiként használjnám néhány órát, akkor pedig túl tudnám tenni magam a fakó kijelzőjén.
Az anyaghasználat mennyire gáz? Raktak bele normális hűtést, vagy csak dísznek van benne az erős proci? (mondjuk nincs nagy elvárás, mert kb csak net+office megy mostanában és az R5 5600G+16GB RAM kombóval is elégedett vagyok sebességben) -
Nincs benne dedikált videókártya és az hajtja magát annyira?
-
teptep
senior tag
válasz
Baleszmode #35864 üzenetére
Aida terheléskor normális, ha a rendszer elemei melegednek és a ventillátor felpörög. Ezt lehet repülőgép zaj szerűnek is nevezni. De ha csak erősen süvítő hangja van, az nem rendellenes. Legfeljebb akkor, ha közben zörög, rezonál, és nagyon hangosan zúg a ventillátor. Terhelés kikapcsolásakor pedig visszaáll alapba. Chrome betöltéskor a grafikonban azt kel látni, hogy pár másodpercre beterheli a processzort, és utána visza lemegy 10% alá a terhelés. Lapok betöltésekor, valamint az egyes animációk frissítésekor rövid időre szintén felugrik a terhelés, de a grafikonon nem szabad folyamatos és vastag sávot látni. Annak ez említett 36%-nak is csak rövid ideig szabad jelentkezni. Ilyen szakaszos terhelés esetén a rendszer nem melegszik, a ventillátor nem pörög fel. Ha tartós a terhelés akkor akkor az rendellenes. És a tartós terhelésnek a következménye a melegedés, a ventillátor zaj, és a gyors lemerülés. Tehát ezek szellemében kellene megfigyelned és kitalálnod, hogy jól működik-e a géped.
-
Baleszmode
csendes tag
válasz
donjohnson #35863 üzenetére
Chrome újratelepítve, a biztonság kedvéért!
-
Baleszmode
csendes tag
válasz
donjohnson #35863 üzenetére
Ja, az véletlen, közben videót néztem, átlagban 15% és akörül eszi a procit (most is)
-
Baleszmode
csendes tag
válasz
teptep #35862 üzenetére
1. A teszt ki-be kapcsolgatása némiképp összefüggésben van, bár a CPU 33%-os terhelése esetén is nagyon megy a ventillátor
2. Hőmérők: CPU- 28/30 fok terhelés alatt, CPU Core 1-2-3-4: 66-78 fok terhelés alatt
3. Érzek, ha odarakom a kezem, akkor nagyon próbálkozik a hűtés
4. meleget a szellőző mellett, illetve a képernyő alatti részen legfőképpen (a billentyűzet felett végig -
donjohnson
addikt
válasz
Baleszmode #35861 üzenetére
töröld le a chrome-ot és telepítsd újra.
valami beakadhatott rajta. nem kéne 36%-ot ennie a prociból, amikor egy hozzászólást írsz. -
teptep
senior tag
válasz
Baleszmode #35861 üzenetére
Egy Aidát le kellene töltened. A számítógép, érzékelők fülön meg kellene nézni a hőmérsékleteket és ha látszik, akkor a ventillátor fordulatszámot is. Indítani a rendszer stabilitás tesztet, és megfigyelni, hogy a terhelés (teszt) ki-be kapcsolása összefüggésben van-e a repülös hanggal? Közben mit mutatnak a hőmérők és a fordulatszám? Érzel-e levegő kifúvást? Például egy papírt odateszel a kifúvó rácshoz, hogy elhajlik-e? Nem a ventillátorod hibásodott meg és az zörög? A meleget hol érzed? A burkolaton valahol, vagy a ventillátor kifújásnál?
-
teptep
senior tag
válasz
Baleszmode #35858 üzenetére
Igen, most nem terhel semmi. Akkor kellene megnézni, amikor a repülős hangok vannak. Olyenkor meleg levegőt fúj ki?
-
teptep
senior tag
válasz
Baleszmode #35856 üzenetére
Start menü, jobb klikk, Feladatkezelő: Nézd meg, hogy nem terheli-e valami folyamatosan a processzort. A Teljesítmény fül grafikonon a processzor kihasználtságnak 5-10% alatt kell lenni, ha nem fut semmi alkalmazásod. Ha tartósan magasabb, akkor a Folyamatok fülön középen klikkelj a Processzor% feliratra, hogy a magas terhelést produkáló folyamatok felül legyenek. Melyik alkalmazás terheli és hány százalékkal a processzort?
-
Baleszmode
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha valamit rosszul magyarázok el, a kezdőtől is messze távol vagyok laptopok terén, azonban lenne itt egy problémám.
Acer Aspire 5 (A515-57) típusú laptopomat szeptemberben vettem a Váci úti Acer-shopban, minden jó volt, egészen mostanáig, ugyanis 3 napja a követlezőket produkálja:
- ha töltés közben használom, úgy felmelegszik, hogy repülőgép hangokat ad ki (eddig ilyet sosem csinált)
- kb. 85%-nál tart még az akkumulátor élettartama (becslés a laptop saját diagnózisa alapján), azonban 2 órát alig bír használatban (100-tól 0-ig)(Balra a full charge capacity, jobbra a design capacity)
- a becsült használati idő (szintén laptop saját diagnosztikája) hirtelen 3 óráról lement 1 óra alá (egyik napról a másikra)
Heti becslés az egy töltéssel kibírt időről
Letöltöttem a CPUID HWMonitort, hogy hátha többet tudok meg, azonban a program 441 töltési ciklus után (ezt elhiszem) 99%-os élettartamot adott ki (ezt már nem)
Side note: napi kétszer töltöttem mostanság, szakdolgozat meg minden egyéb más miatt is
A kérdésem az, hogy szerintetek mi okozhatta a problémákat, illetve hogy tudnak-e kezdeni ezzel valamit itt Magyaroszágon?
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm! -
-
lufi7
aktív tag
válasz
Lalikiraly #35853 üzenetére
Köszi! A hdd az okés. Van mentésem felhőbe, de jobb ha nem kell vele szórákázni.
-
-
lufi7
aktív tag
válasz
Lalikiraly #35851 üzenetére
Mi a megoldás? Egy új ssd és arra ismét a Win? ezen igazándiból a programfájlokon kivül csak ami az asztalra lett rakva pár kép meg doku van.
A hdd remélem az nem érintett, mert akkor lemegyel hídba és le....m magam. -
-
lufi7
aktív tag
Ez van.
-
-
lufi7
aktív tag
válasz
Lalikiraly #35847 üzenetére
A memória tesztet megcsináltam. Ott nincs gond.
Az ssd tesztet hol keressem? -
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Légy szíves segítsetek!
Van egy Acer laptopom win10-el.
Három nappal ezelőtt kékhalállal megdöglött.
Azt írja hogy: Driver power state falaure.
Újra indítom, de kb. 10 percenként kinyúlik.
A hibaelhárítási módba is csak mokolással sikerült belépni. Onnan csökkentett módba is csak egyszer sikerült elindítani és azóta sem.
Ott viszont nem állt le.
A Win egy 108 GB-s ssd-n van és mellette van egy 1Tb hdd. 8GB ram és egy 7 sorozatú Core 5-s rocesszor.
Mi lehet a bibi?
Előre is köszönöm! -
boost
veterán
sziasztok, Ocolus Questtel 3S-el szeretném összekötni a laptopoim (Acer Nitro 5) , és mikor az USB sebességét méri a szofter, akkor USB-C-n sose jön ki több, mint 290MBit sebesség, sem a többi USB porton, miközben a szoftver 1500+-t ajánl. Hol lehet a bibi? Kábel, vagy rossz a driver, stb?
-
-
teptep
senior tag
Win 11 24H2 futtatására az E1-2500 proci fizikailag nem alkalmas (SSE4A POPCNT).
Win 10 futtatása valóban elfogadhatatlanul lassú ([PassMark] alacsony).
2013-ban az E1-522 laptop Windows 8 (8.1) rendszerrel jelent meg.
Azzal sem túl gyors, de ha nagyon kell akkor a Win 8 vagy inkább valamilyen Linux (Mint) jöhet szóba szerintem. (Ha úgyis csak böngészésre kell, akkor a felhasználót nem kellene hogy zavarja az alatta lévő oprendszer.) -
Met
nagyúr
Sziasztok,
Egy aspire e1-522-re milyen windows "való"?
Hoztak egyet win10-el és a tulajdonos szerint lassú (valóban kicsit lassacskán bootol), tegyek rá régebbi windowst (XP-t).
Mivel jött ez gyárilag, 7 vagy 8?
Drivereket néztem, elvileg van minden windoshoz.
Csak netezéshez lesz használva a gép. -
oreg0503
tag
válasz
Lalikiraly #35839 üzenetére
Nagyon szívesen.
-
-
oreg0503
tag
válasz
Lalikiraly #35837 üzenetére
Szia.
Adott egy ingxenes (van fizetős is) alkalmazás ami kezeli az összes jelszavadat, böngésző, oldalak, stb belépési jelszavát. Ehez a jelszó kezelőhöz kell egy MESTER jelszó amit Te adsz meg és fejből tudod, érted kisbetű, nagybetű, szám, írásjel stb. Az enyém 18 karakter. Ez az alkalmazás amikor jelszavas oldaladat nyitod meg, vagy belépsz valahová fel ajálja hogy kitölti a felhasználó név és jelszó mezőt. Mellesleg lehet automatikus beillesztést is választani. Így nem kell minden bejelentkezési jelszót, felh. nevet tudnod, leírnod papírra. A telefonomon, laptopomon, és míg volt asztali gépemen is ott van. Szinkronizál, tehát ha a lapin elmentek valahová egy felhasználó jelszó párost azt a Bitwarden megkérdezi hogy mentse-e. Ha igen akkor mindhárom eszközömön tudom alkalmazni.
https://hu.safetydetectives.com/blog/the-best-free-password-managers-hu/#Keeper -
-
oreg0503
tag
válasz
teptep #35832 üzenetére
Szia.
Írtam a forgalmazónak, Ők azt mondták a gyártónak vagy a hivatalos márka szervíznek írjak. A márkaszervíz (magyar) a mai napig nem válaszolt. Viszont az elmúlt éjszaka megálmodtam a jelszót és be tudok lépni. Ezt azonnal elmentettem a Bitwarden jelszókezelőbe. Köszönöm még egyszer a segítségedet, arról nem tehetsz hogy így állnak hozzá a vevőhöz. -
-
oreg0503
tag
válasz
Lalikiraly #35831 üzenetére
Azért kellett jelszó, mert bizonyos opciókhoz csak így férsz hozzá, így tudod ki-be kapcsolni őket. Pl: secure boot. Van Linux amelyik nem szereti.
-
-
oreg0503
tag
válasz
Lalikiraly #35829 üzenetére
Kösz, bár szerintem nem ilyen egyszerű. Talán jön aki konkrét dolgot mond.
-
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
A laptopom : Acer Aspire 5 - A515-57-564T
Kérdésem hogy elfelejtett BIOS jelszó esetén mit lehet tenni? -
válasz
Lalikiraly #35823 üzenetére
Hali! Na mégis az Aspire 5 ös lett...
Amúgy tök jó gép, kellemeset csalódtam benne. a billentyűzet nem vészes. Este persze kell a világítás, de az bőven jó.
A kijelző meglepett, mert az MSI khez képest sokkal jobb a fényerő és a szín is.
Azt észrevettem, hogy a monitorom csak 65Wot tud a type Cn adni neki, játékhoz kevés, visszaveszi a GPU-t nagyon.Egyébként srácok, arra van beállítás hogy a rendszermemóriából táplálkozzon plusz a RTX kártya? Mert a saját 4GB je a Derail Valley alatt fullon van, de kiterjesztettet semmit nem eszik. Nvidia beállítások esetleg?
Jah raktam a gépbe még egy 16 os modult, volt elfekvőbe, így 24GB van benne már. De szuper gép. Könnyű és gyors is nekem
A billentyűzet kifejezetten kényelmes. Kellemeset csalódtam 199 ért...
-
whited
addikt
Sziasztok
Frissen vásárolt Acer Aspire a315-59-55yt, amire szeretnék W11-t rakni, viszont hibára futok sajnos.Első gond volt, hogy ugye nem látta az ssd-t, erre találtam elvileg megfelelő RST drivert, fel is megy a Windows viszont utána az első indulásnál: "inaccessible boot device" hibára fut és nem indul el.
Mit rontok el?
-
-
teptep
senior tag
válasz
Lalikiraly #35821 üzenetére
Nem írtam el! Nitro, 4050, 309900 Ft.
Priviben küldöm a linket. -
-
teptep
senior tag
válasz
Lalikiraly #35819 üzenetére
Igen, ez a Nitro már sokkal jobb mint az Aspire, és nyílván drágább is.
Bár a hűtés kialakítása miatt ez sem tudja a maxot kihozni a 4050 kártyából:
ACER Nitro V 15 ANV15, Ryzen 5 7535HS, 16GB, 512GB, 309900 Ft
15.6" (1920x1080) matt IPS 144Hz 45%NTSC
Geforce RTX 4050 6GB, TGP 75W, oprendszer nélkül
Másik topicban éppen ma volt téma: [#184096] -
-
teptep
senior tag
válasz
Lalikiraly #35817 üzenetére
Acer Aspire 5 A515-57G, i5-1235U, 8GB, 512GB, 199900 Ft
15.6" (1920x1080) IPS matt 250nits 45%NTSC
Geforce RTX 2050 4GB, TGP 25W, oprendszer nélkül
USB Type-C port: USB 3.2 Gen 2 (up to 10 Gbps),
DisplayPort over USB-C, Thunderbolt 4,
USB charging 5 V; 3 A, DC-in port 20 V; 65 W
Nem tudom miért írják oda, hogy Thunderbolt 4, amikor csak 10 Gbps sebességet tud (40 helyett)? De igen, működik rajta az USB-C töltés is. És igen, mások is panaszkodtak már az alig látható billentyűzet feliratokra. A 8GB memória eléggé az alsó határon van, célszerű majd bővíteni egy 8GB DDR4-3200 modullal.
Amúgy mi fogott meg benne? Mert ugyan ott sokkal olcsóbban megveheted erősebb procival, 16GB RAM-al, dedikált video nélkül: [Acer Aspire 5 A515-57-564T]
Ha pedig játékra gondoltál, akkor elég gyengén fog teljesíteni. A proci sem túl acélos és a 2050 kártya is le van skálázva 25W-ra. (Igaz bármilyan Gamer gépet vesz az ember, mindig igaz az, hogy drágábban erősebb gépet lehet vásárolni.) De a LOQ nem sokkal drágább, jobb a kijelzője, és minden egyéb paraméterében alaposan felűlmúlja az ACER teljesítményét:
---
Lenovo LOQ 83GS00DUHV, i5-12450HX, 12GB, 512GB, 229900 Ft
Lenovo LOQ 83GS00MHHV, i5-12450HX, 24GB, 512GB, 239900 Ft
15.6" (1920x1080) IPS 300nits matt 100%sRGB 144Hz G-SYNC
GeForce RTX 2050 4G, TGP 65W, oprendszer nélkül
USB-C 10Gbps, Power Delivery 140W, DisplayPort 1.4 -
Sziasztok!
Van most akcióban az Euronicsban a következő Aspire gép:
i5-1235U és RTX 2050 van benne.
Most enne a Type C portja az displayport és PD töltést is támogat? Mert Thunderbolt 4 nek írták.
Másrészt van itt valakinek tapasztalata ezzel a géppel?
Médiában láttam már, csak azt furcsáltam, hogy a billentyűzet gyakorlatilag leolvashatatlan. -
fishme
tag
válasz
teptep #35811 üzenetére
Acer care center fent van csak soha nem talál semmi frisset 😀 hamarabb talál frissítést a win11.
Eleinte bent maradt az egér usb én is erre gondoltam mellette volt még külső ssd aztán most mindent kihúzok tehát tényleg semmi nincs bedugva de a helyzet változatlan.
Fedél lecsukás:mindig meg várom hogy teljesen le álljon és utána csukom le amúgy nálam a lecsukásnál be van állítva hogy nincs művelet mert gyakran használom lecsukott állapotban tv re kötve.
Ami érdekes hogy amikor megy a gép akkor jól bírja az akku tehát használat közben nincs vele gondom.
Google, youtube videókat ajánlásokat mindent végig néztem nem tudom mi lehet a gond vagy egyáltalán van e gond. Másnak mennyit bír kikapcsolt állapotban?Acer Aspire 5 A515-57-72Y1
-
teptep
senior tag
válasz
oreg0503 #35812 üzenetére
Rosszul írtam, az S0-ra gondoltam. Az S0-kikapcsolása:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power]
"PlatformAoAcOverride"=dword:00000000
;Az alvó állapot üzemmódjai:
;S3: a processzorok ki vannak kapcsolva, a memória pedig önfrissítésben van
;S0: háttérfeladatok futtatása mellett gyorsabb leállás és elindulás
;Az alvó állapot üzemmódjának az ellenőrzése:
;parancssor(rendszergazda)
;powercfg /a (Reports the sleep states available on the system.)
;S3 enabled: classic standby
;S0 enabled: modern standby
;tiltás vagy engedélyezés után a gépet újra kell indítani -
teptep
senior tag
válasz
fishme #35810 üzenetére
1.) Support lapról (például A515-57) a Download/Application csoportbó töltsd le és telepítsd fel az Acer Care Center alkalmazást.
2.) Olya már hallottam, hogy a gyári 8 óra helyett csak 4 órát bír, de olyat nem, hogy lemerül álltában. Vezeték nélküli egér sem marad bedugva olyan porton, amelyik állandóan ad 5V-ot? Nem lehetséges, hogy kikapcsolod a gépet, és kikapcsolás közben lehajtod a fedelet, mire a kikapcsolás helyett S1 (energia zabáló) alvó állapotba kerül? -
fishme
tag
Üdv mindenkinek!
Két kérdésem lenne:
Acer esetén van valami jó program ami ellenőrzi a drivereimet hogy meg van e minden illetve a legfrissebb van e fent olyanra gondolok mint pl lenovonál a lenovo update system ez bios-t is frissít.
Másik kérdésem Acer Aspire 5 új laptopról van szó és kikapcsolt állapotban pár nap alatt lemerül teljesen ez normális?? Első Acer a családban ezért nincs viszonyítási alapom. Usb nincs csatlakoztatva, win11 gyors indítás ki van kapcsolva.
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az alábbiakkal kapcsolatban.
Adott egy Acer Nitro V típusú laptop, amit egy hete vásároltam. Mikrofonos fejhallgatóval szeretném használni multiplayer játékok miatt, azonban a mikrofon nem működik rajta. A korábbi Lenovo Legion laptopommal hiba nélkül működik. A fejhallgatónak két kivezetése van , értelemszerüen zöld és rózsaszín, amit egy négy pin-es végződésű közösítővel használok, mint említettem a Lenovon tökéletes, az Acernél viszont nem müködik a mikrofon, hiába állítom be a hangtulajdonságoknál elsődlegesnek a fejhallgatót.
Tudnátok ebben segíteni? Esetleg járt már valaki így?
Előre is köszönöm a segítséget. -
kidnou
őstag
válasz
Energie X #35806 üzenetére
A515-57 van nekem igy tényként tudom mondani, hogy max 4 órát bir. Számomra ez nagy csalódás, mert a 3 éves A515-45 még 75%-os állapotú akksival is kb 6 órát bir ugyanazzal a használattal. Ebben böngészés és filmnézés van, nem játszok rajta. Semmilyen akadást nem tapasztaltam rajta
-
Sziasztok!
Új laptopot vennék. Nincsenek nagy igényeim, kb működjön, de azért 1-2 dolog fontos lenne. Az előző gépem is Aspire 5-ös volt, még a legelső i5 8250 procis változat.
Azt tudom, hogy akksiban elég jó volt, kb 6 órát tudott netezéssel, weben keresztüli filmnézéssel. Annyi volt a difije, hogy ha akksiről ment akkor nem turbo boost-olta a procit, de ez a szériára jellemző volt, nem okozott gondot.Azóta volt 1-2 laptopom Dell G5 (i5 11400H), Thinkbook 14 (i5 1145G7). Egyiket sem szerettem, mert ha tápról ment és yt-t néztem vagy online filmeket akkor elkezdte pörgetni a ventillátorokat de úgy, hogy az már nagyon zavaró volt, mintha maxon ment volna a proci.
A jelenlegi kiszemelt egy ACER Aspire A515-57, i5-12450H, 512GB, 16GB vagy12650H procival.
1-2 kérdésem lenne, remélem tudtok rá válaszolni
- Ennek a típusú gépnek mennyit bír az akksija netezéssel, webes film/youtube nézéssel?
- Ez a típus sem boostol akksiról? Vagy ilyenkor csak az "E" magokat használja? Ha igen akkor megy-e rajta akadás nélkül a netes videólejátszás?
- Ha tápról megy, ez is pörgeti a procit úgy mint a fentebb felsorolt 2 db 11.gen noti?Előre is köszönöm!
-
teptep
senior tag
válasz
oreg0503 #35802 üzenetére
Klikelsz arra a linkre, amit küldtem: [Innen] (Ezek szerint nem klikkeltél rá.)
Ott megjelenik az Aspir 5 A515-57 gyári támogatási felülete (support).
Ott le lehet tölteni hardveres illesztő programokat (drivereket).
Megkeresed az IRST rövidítést, és ott van mellette a hosszú neve:
IRST=(Intel® Rapid Storage Technology) Driver
Ezt kell letölteni (az újabbat) és a zippben lévő mappát rámásolni a telepítőre.
Telepítés közben pedig a lemez kereső képernyőn pedig klikkelsz az Illesztőprogram feliratra és kitallózod a drivert.
További információk, illetve alternatív megoldás a BIOS beállítással: [#50583]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest