- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
juhi56 #145657 üzenetére
• Frissítés a Windows Home kiadásról a Windows Pro kiadásra
vagy
• Egyszerű Win10 telepítés MCT-vel
• Windows 11 telepítési gyors segédletEgyébként a topik címét sikerült értelmezni, meg hogy ez itt a Windows 10 és nem a Windows 11 topik?
+ Ha eleve Pro kiadás használata a cél, akkor nem teljesen világos, hogy miért nem Pro kiadással előtelepített laptopot vesz a felhasználó ebben az árkategóriában és miért utólag akar a Home—►
Pro váltással vesződni. -
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
juhi56 #96509 üzenetére
Például a TechBench weboldaláról, ami a Microsoft szervereire mutató linkeket generál, vagyis onnan történik a letöltés. A Microsoft standard letöltőoldaláról viszont általában csak az aktuális ISO-t lehet letölteni, ami jelenleg a 1809-es.
A 1803-as verzió életciklusa egyébként novemberig tart, max. az Education és Enterprise kiadásoknál van azon felül + 1 év támogatás. Viszont ha most telepíted, akkor a Windows Update előbb-utóbb fel fogja dobni a funkciófrissítést a 1809-es verzióra, vagy lassan majd a 19H1-re. De ha legalább Pro kiadást használsz, akkor ott nem gond, könnyen tudod halasztani a gépházban.
-
bebeago
tag
-
-
válasz
juhi56 #50780 üzenetére
Én augusztus elején raktam tisztán újra a Win-t, és hiába használom az MS fiókot, szinkronizálás ide, szinkronizálás oda, nekem egyetlen könyvjelzős cuccom se lett meg. Nálam részben úgy oldódott meg, hogy átimportáltam az IE-ből(ott érdekes módon megmaradtak), ahol kb. 80 %-ban ugyanazok az oldalak voltak elmentve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest