2018. május 21., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Kezdő retro PC gyűjteményem

  Ha már mindenki kirakja akkor én is kirakom a kezdő retro PC gyűjteményem, amit tervezek ez évben bővíteni. 18 éves vagyok, nemrég kezdtem el gyűjteni a retro hardvereket, célom megtanulni kezelni őket,megismerni a számítástechnika múltját és retro játékokat játszani rajtuk. :))

  Lista alább és képek megtalálhatók a legtöbbről itt: Drive link. Amiről nincs az a nagy leltár után került hozzám vagy esetleg be van építve, vagy még nem érkezett meg.
  Célom egy-egy 2-3-486 komplett gép összerakása,hogy le legyen fedve a 286-P4 775 korszakig minden, és minden a körhűségre fektetve a hangsúlyt össze legyen építve(kivéve a PII felfele mert annyi gépháznak jelenleg hely nincs)

  Komplett Pentium 1 gép, ami külsőleg leharcolt de belsőleg hibátlan,képek:[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

  Folytatás...

  laskr99 3 hónapja 20

 • Asus-Edigital borzasztó garanciaintézése

  Üdv,

  Szeretném leírni a felháborító történetem az Edigital-Asus társasággal élek át.

  Van egy 02.28-án az Edigitálnál (továbbiakban bolt) online vásárolt Asus VX229H monitorom amit 3 hónapig megelégedéssel használtam, mindaddig míg észre nem vettem egy "apró" hibát. A kijelző kompletten válik el a keret felső részétől és sötétben a háttérvilágítás szivárog kifele.[link][link][link][link] [link]Úgy döntöttem leadom a monitorom szervizbe. Ez meg is történt 06.17-én a soroksári Edigital üzletbe, majd vártam a fejleményeket. Tudtam,hogy a szervizelés kb 1,5 hónap.

  07.11-én hívta apámat a bolt,hogy mehetünk érte. Apám bement és megdöbbenve tapasztalta ,hogy javítatlanul küldték vissza a monitort és azt mondták hibátlan. Apám mondta nekik,ha a fejére esik a komplett kijelző akkor is az lesz? Vissza lett küldve a monitor.

  Folytatás...

  laskr99 6 hónapja 27

Hird​e​t​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.