- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Dhampir #56707 üzenetére
Az a baj, hogy ilyenkor nemcsak az egér áll le, de a billentyűzetre sem reagál.
Mondjuk akár itt is lehetne a bibi, hisz egy vevőegységről megy)
(#56709) Dhampir :Nem. Wireless Desktop 3000 De már évek óta.
-
TRob1
veterán
Az utóbbi 1-2 hétben elkezdte a win8.1-em, hogy "lefagy". Semmi kék meg egyéb színes halál, hanem csak "lemerevedik" a kép. Simán csak megáll az egérmutató, és kész, csak egy újraindítás segít. Először azt gondoltam vmi az alvó móddal van, de csinálja néha újraindítás után is. Van hogy egész nap megy és semmi fagyás, van hogy 5-10 perc. Hogy kezdjem a nyomozást? Ötletek? (Nincs összefüggés az indított programok között, ahogy észrevettem... akár böngészés közben, akár win8 alkalmazás alatt, akár TC közben...) Változás elvileg nem történt a rendszerben, Malwarebytes nem talál semmi extrát.
Köszi. -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
V.Stryker #51110 üzenetére
"A chrome-nál meg ott van az is,hogy mondjuk megy a youtube, akkor ha befrissítek egy másik lapot, akkor a youtube lejátszás megáll, mint egy batyu f@sz."
Én nem tudom nálad mi van, de én sosem tapasztaltam ilyet. Sőt, több yt oldal is mehet akár egyszerre, szól mindegyik ugyanúgy, bármit frissítek.
szerk: Perpill Verzió: 36.0.1985.67 beta-m (amúgy mindig beta csatornán vagyok ha épp nem dev-en, de sztem ez nem jelent "gondot"
)
Jah, és a böngészés és k. gyors..
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #50783 üzenetére
Aham... Érdekes hogy pont a Police vírus kapcsán írják épp ezeket az utolsó pár hsz-ben egy oldalon:
"2014.03.31. 06:58-kor · Válaszol
Microsoft Security Essentials! Ez a vírusirtó secperc alatt eltávolítja ;-)
Ami a legjobb benne, hogy teljesen ingyenes programNehogy fizessetek a vírusirtásért vagy fizetős vírusirtóért…"
"2014.04.06. 16:44-kor · Válaszol
Win7,Avast és Comodo Int.Sec. van telepítve,kb.8 alkalommal beszedtem"Vagy egy másik oldalon: "2 napja netezés közben nálam is felbukkant (firefoxban egy új lap nyílt meg) a rendőrségi vírus, amiről riport is volt a Tv-ben... Windows Vistám és AVG-m van Acer típusú laptopomon"
...
Nálam egyébként egyik gépen sem jelentkezett ez a csoda sosem (és nem is ismerek senkit akinél igen)
Nah, erről (meg a tesztekről) ennyit... Amúgy tényleg van rá topik, nem érdemes itt tovább ragozni.
ui: Nincs kiegészítő tűzfal csak szintén a beépített, viszont a böngetőben természetesen van reklámblokkoló, és persze általában a tudatos netezés is megvan.
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #50777 üzenetére
Nekem megteszi, nincs gondom (kopp-kopp). Már win7en is azt használtam, és mindenki más is a környezetemben, gond nélkül.
Meg pont az a lényege az ajánlgatásoknak, hogy kiválaszthatja a 100ból a neki tetszőt (vagy a legtöbbet ajánlottat). -
TRob1
veterán
válasz
kisbrekes100 #50762 üzenetére
A beépítettet.
-
TRob1
veterán
válasz
Bjørgersson #49921 üzenetére
Nem lehet hogy nem az installos verzát használod belőle hanem a portable-t ("bemásolóst")?
Amúgy a programon belül is tudod állítani az alapértelmezéseit (Nézet/Beállítások/Formátumok).
-
TRob1
veterán
válasz
szabonagyur #49310 üzenetére
Csak eeeegy?!?!
Nekem kellene a win "gomb" mellé, az óra mellé, a bezárás x mellé, és eleve egy olyan háttérképet szeretnék amin egy nagy kikapcs van, ami persze "benyomható"...
-
TRob1
veterán
válasz
szabonagyur #49307 üzenetére
Jah, hát ez nekem sem jön be egyáltalán. Ezekkel a - síró/rívó emberek miatti - foltozgatásokkal, updatekkel csak egyre inkább elbaxxák a nekem amúgy tetsző rendszert. Jó lenne ha ezeket az updatelt faxságokat ki lehetne iktatni (és a jövbőbelieket is, mint pl. a kcsg start menü, meg még ki tudja mik lesznek)
-
TRob1
veterán
válasz
Zotya84 #48537 üzenetére
Kvára mindegy, mert az eredeti felvetésed az volt hogy az átlaembernek parancssort kell erre megtanulnia... hát nem kell.
Azért mert nem VEZÉRLŐPULTBÓL éri el, attól még eléri szintén pár kattintással. Csak akarni kell... Tudod, néha nem árt szabadulni a rögeszméktől, szebbé válhat az élet...(start menü, aero, vezérlőpult.. eszem-faxom megáll, hehehe
Ezek nélkl már nem is létezik normális élet
)
-
TRob1
veterán
Mondom: használom.
(Meg anyám is, meg öcsém is, meg haverok is, meg sógornőm is, meg asszony is, mind-mind külön gépeken) Sosem kellett ez miatt parancsokat megtanulnom egyik gépen sem, és senki másnak sem a környezetemben... 3rd party cuccok meg főképp nem kellettek hozzá (meg ahhoz sem hogy bármilyen telepített appot elérjek a gépen egyszerűen).
-
TRob1
veterán
válasz
Zotya84 #48505 üzenetére
Ezeket kifejthetnéd, mert van rendes Vezérlőpult, és a wifis dolgot sem értem... me' használom néhány gépen a wifit, de parancssort "megtanulni" még nem kellett ez miatt.
Az a kcsg startmenü meg pl. engem egyenesen idegesítene, nekem így jó ahogy van (sőt, már az utolsó update se tetszik annyira) Én nagyon nem örülnék ha addig "updatelnének" míg visszakapok egy win7et...
-
TRob1
veterán
válasz
szabonagyur #47719 üzenetére
Így van.
Csak szeretnek nyafogni az emberek, ilyen egyszerű.
Simán, egyszerűen elérhető minden így is, nem tudom ki éli az életét a Start menüt bújva....(#47721) szabonagyur:
Ha meg 2évente kiadnák ugyanazt az Office-t meg Wint más néven minimál variával, akkor azért menne a sírás-rívás, hogy minek kellett az új, ha szinte semmi nem változott.
Ha van valami változás az a baj, ha marad minden ahogy volt, akkor meg az... -
TRob1
veterán
válasz
sz.balazs.95 #43179 üzenetére
Ugyanaz az MS fiók és nem szinkronizálja? Vagy más fiók alá akarod rakni?
-
TRob1
veterán
válasz
bolyhos bari #41279 üzenetére
Jah, neem, csak kb. annyira kívánom a Start menüt mint a hátamra egy púpot.
-
TRob1
veterán
válasz
bolyhos bari #41276 üzenetére
Szólj ha fizetnek is érte, akkor talán kipróbálom.
Amúgy köszönjük az infót.
-
TRob1
veterán
válasz
micafighter #41179 üzenetére
És konkrétabban melyek ezek a "néhány esetek"? (Csak azért kérdem, mert évek óta mindenből 64est használok ha van, és még sosem volt semmi gondom velük)
-
TRob1
veterán
válasz
Mr.Skyline #41119 üzenetére
Még azoknak sem... (Nekik volt olcsósítva tavaly év végén/idén év elején az upgrade, de természetesen nem ingyenesen)
szerk: Amúgy kitől mindenkitől? Mert én pl. még sosem hallottam (a Te hsz-ed előtt).
-
TRob1
veterán
válasz
Mr.Skyline #41115 üzenetére
Most én vagyok a hülye, vagy vmit nagyon nem értek, de honnan veszel ilyet hogy a win 8/win8.1 ingyenes?
(A 8-ról 8.1-re frissítés az igen, az ingyenes)
Ha "arra van kalibrálva", az meg valszeg azt akarja jelenteni, hogy arra az oprendszerre készültek csak driver-ek a géphez.
-
TRob1
veterán
válasz
gyuribácsi88 #41018 üzenetére
1: Asztalon jobb klikk/Személyre szabás/Asztali ikonok módosítása
3: Tálcán jobb klikk/Tulajdonságok/Navigáció fül/Asztal megjelenítése... elé pipa
szerk: Elkéstem
-
TRob1
veterán
válasz
puma72 #40606 üzenetére
"Még a Driverek sem tökéletesek hozzá stb..."
Aha, és ez persze a Win8.1 (vagy a MS) hibája...
Amúgy ha vmi konkrétabbat is írnál, lehet tudna vki vmi megoldást.
És mik azok amik hiányoznak belőle? (csak ne a start menüt említsd vagy az aerot)(Nálam pl. 2 gépen is tökéletesen megy minden - egy asztalin, egy laptopon, teljesen eltérő hardverekkel - tehát nulla bajom a driverekkel vagy bármi mással)
ui: Jah, és mindkét gépem gyengébb az általad említettnél (semmi köze az erősségnek a megfelelő működéshez)
-
TRob1
veterán
Ha nem állítottak be semmit, akkor vmi buherált win-t tettek fel, vagy vmi win buherátort (főleg ha 8-on is úgy indul). Alapból a kezdőképernyőre bootol. Átállítani itt tudod: Tálcán jobb katt/Tulajdonságok/Navigáció és itt pipa be az Asztal megjelenítése a kezdőképernyő helyett... elé.
-
TRob1
veterán
válasz
LLKobe #39889 üzenetére
Én meg a Bing Desktop-ot használom, ez váltogatja naponta a "binges" képeket az asztalon (és a Modern felületen).
De lehet kipróbálom amit említettél...
-
TRob1
veterán
válasz
razorka777 #39362 üzenetére
Ezzel azt hiszem mindenki egyetért akinek van lehetősége a váltásra, és természetesen meg is lépte.
(Én pl. ahogy lehetett, rögtön az első nap - de ez már nyáron volt vagy 5 éve -, és persze egyáltalán nem bántam meg
)
-
TRob1
veterán
válasz
z123456789 #39242 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
kkdesign #39237 üzenetére
Élményindex már nincs 8.1-ben..
Nálam mind az asztalin, mind a laptopon megvannak az általad hiányolt beállítások alapból. (Egyik frissített, másik tiszta telepítés) Fogalmam sincs nálad miért nem jelenik meg (de a tippem hogy Bios beállítás vagy vmi driver miatt)ui: És ha vki nem tudja a kérdésedre a választ, akkor nem fogja beírni hogy nem tudom. Szép is lenne ha minden fórumozó (aki nem tud egyébként hozzászólni a témához), mindig minden kérdésre beírogatná hogy Fogalmam sincs, meg hasonlók. Ha vki tudja a választ, akkor meg úgy is segít. Nem kell a sértődöttet játszani ilyenek miatt. Ha követed bármelyik topikot, láthatod hogy mindenhol megy ezerrel a segítség...
Az megint más kérdés hogy sokan inkább nem is akartak válaszolni (többek között én is), inkább vakarták a fejüket, hogy mi a ... ért kell visszavenni a teljesítményt, ráadásul pont játékok alatt.Ilyenkor biztosabb nem "piszkálni" az illetőt
-
TRob1
veterán
válasz
moldvan #39071 üzenetére
Ok. Ha megtudsz vmi részletet a továbbiakról, írd már meg légyszi, mert kíváncsi vagyok. Köszi.
Amúgy a már nem rég vki által linkelt cikk hátha segít a szervizeseknek (vagy neked a legközelebbi telepítésnél).. meg még sokaknak, tehát sztem nem baj ha néhányszor be van linkelve:
UEFI, jelenkorunk grafikus interfésze [avagy hogyan telepítsünk Windows 8.1 x64 operációsrendszert UEFI módbanPersze csak egy reinstall esetén lehet hasznos, és csak uefinél.
-
TRob1
veterán
válasz
moldvan #39069 üzenetére
És format után meg honnan a Blue screen? Nem csak azt kéne ilyenkor írnia hogy nincs rendszer oszt csók?
Meg mi az hogy valahogy mégiscsak beléptek? És nincs tovább? Load default + format és nincs tovább? Nekem ez egyre furább...Nah mindegy, már késő van, biztos fáradok.
(
Viszont kezdek a 8.1-től félni, nehogy tönkrevágja még az Androidos telefonom is mikor azonos hálón lógnak)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Ezek közül vmi?
"Ha az alvó állapot vagy a hibernálás nem érhető el, annak a következő okai lehetnek:
Lehet, hogy a videokártya nem támogatja az alvó állapotot. Frissítse a videokártya illesztőprogramját, vagy olvassa el a számítógép dokumentációjában a videokártya és a támogatott illesztőprogramok adatait. További információ: Illesztőprogramok frissítése: ajánlott hivatkozások.
Bizonyos beállításokat a rendszergazda kezel. További információk: Miért nem engedélyezi a Windows némelyik rendszerbeállítás megváltoztatását?.
Az alvó állapot és a más energiatakarékos módok ki vannak kapcsolva a számítógép alapvető kimeneti és bemeneti rendszerében (a BIOS-ban). Az alvó állapot bekapcsolásához indítsa újra a számítógépet, majd lépjen be a BIOS beállításaiba. A számítógép indulásakor általában utasítások jelennek meg a képernyőn, amelyek jelzik, hogy mely billentyű vagy billentyűparancs lenyomásával léphet be a BIOS beállításaiba. Mivel a különböző számítógépgyártók különböző típusú BIOS rendszereket használnak, különböző billentyűket rendelnek ehhez a célhoz. További információkat a számítógéphez kapott használati utasításban vagy a gyártó honlapján találhat.
Amennyiben a hibernálás lehetőség hiányzik, a hibrid alvás lehetőség valószínűleg be van kapcsolva."
-
TRob1
veterán
Nálam megy laposon és asztalin is. Az esetek túlnyomó részében eleve alvóba teszem, nem kikapcsolom.
Csak azt nem tudom az mi, hogy lehajtom a fedelet, majd kis idő múlva vissza, akkor pl. bill-el alvóból rögtön jön vissza. Viszont ha pl. másnap reggel nyitom, már olyan mint ha hibernálásból jönne... tehát beugrik a boot logo, illetve tovább is tart ugye.
-
TRob1
veterán
válasz
#19617792 #39039 üzenetére
Amúgy ahogy olvasgatom (mert kicsit kíváncsivá tettél, pedig nincs szükségem más rendszerre ez mellett), vannak már működő megoldások... és ez csak javulni fog, hisz már tavaly óta "gyúrnak" rá.
Persze az érthető hogy sokszor nem egyszerű az átállás egy újabb/jobb/másabb dologra.
Mondjuk még nekem is eléggé új ez az uefi, nem igazán vágom. Nem is volt olyan alaplapom, múlt héten frissítettem firmware-t rajta (beta)... és sztem újra is kellene raknom hozzá a rendszert (vagy csak érdemes?), mert még előtte lett installálva a win (de ugye az a fránya kíváncsiság hajtott a bios frissítése után
)
-
TRob1
veterán
válasz
#19617792 #39035 üzenetére
Bruhaha, ráhibáztam.
Akkor nekem az se fog soha hiányozni... (mármint az oldszkúl bios)
Persze amiket leírtál, tudtommal kapcsolhatóak kb. egy mozdulattal. Na de mindegy is, csak egy példának szántam, és hirtelen a 30 éves bios jutott az eszembe... Mondhattam volna bármi mást is, nincs sokminden olyan a múltból ami vkinek ne hiányozna.
-
TRob1
veterán
válasz
Killing #39029 üzenetére
Hogyhogy "csak" az? Hisz a jelenkori Start menübe visz a Start gomb... A modern felület az úgynevezett Start menü (Start képernyő/Kezdő képernyő), ahonnan minden szépen elérhető.
Amúgy meg sztem csak egy fricska ez a gomb a fanyalgóknak, hogy nesztek, lett Start gomb.
Gondolom a Biost is sokan visszasírják az efi helyett.
(Hisz néha nehéz a múlttól elszakadni)
(#39033) King Unique:
Az ikon nélkül is így volt.(#39032) Killing :
Kattintani ott is kellett emlékeim szerint (itt ugyanaz a szitu, csak van egy ikon - semmi jelentősége, ugyanúgy funkcionál mint előtte) -
TRob1
veterán
válasz
#93794560 #39026 üzenetére
Nem lenne rossz ha vki összefoglalná egy hsz-ben a tényleges hibákat - nem azokat amiket megoldott egy esetleges újabb vagy régebbi driver install (és hogy kb. hány embernél is vannak jelen), mert már nem tudom követni (
) ... de perpill számomra úgy tűnik hogy nincs is olyan sokféle hibajelenség (és panaszkodók száma sem tűnik olyan soknak - főleg annak fényében hogy a Megérkezett a 8.1 cikk hsz-eiben meg inkább elégedett hsz-eket olvastam) Azoktól tekintsünk el akiknek élből csak a "fos" meg hasonló szó jön ki a billentyűzetéből (mint pl. a már eltávolított "kalap úr" és klónjai)
ui: A szmájlikat én raktam, mert tetszett a hsz, és csak az alatta lévő hsz szmájlijait bővítettem kicsit.
-
TRob1
veterán
válasz
#93794560 #39012 üzenetére
Viszont ilyen hiba a 8-ason is előfordult, mint már említettem is (és másnál is, ahogy olvasható). Tehát már 8.1 előtt is létezett ez a hibajelenség (csak ezek szerint ugyanúgy mint most, a szerencsésebbeknél nem jelentkezett)
ui: Most Én vagyok a "szerencsés", mert mindkét gépem hibamentes: mind a frissített 8.1-es, mind a tiszta telepítésű.
(kopp-kopp) Akkor nem Én voltam.
(Ok, persze az se normális hogy "szerencse" kell hozzá)
-
TRob1
veterán
ui2: Jah, és még nem is találkoztam a történelem során új win kijövetelével hibák, sírások, szitkozódások nélkül.
(#38993) King Unique:
2 év alatt azért csak megoldják még a legfanyalgóbbak részére is a hibák javítását, amivel érdemessé teszik nekik is az ingyenes frissítést. ha meg még akkor is köti vki az ebet a karóhoz, az magára vessen.És igen, muszáj lesz, különben semmit nem kap már hozzá 2 év múltán.
-
TRob1
veterán
válasz
stewe780 #38991 üzenetére
Nem, ez nem egy service pack, nem egy javító csomag (legalábbis a szó szoros értelmében nem). Ugyanis nem szó szerinti hibákat javít, hanem funkciókat módosít, bővít, újakat tesz elérhetővé, felhasználói igényeket próbál kielégíteni. És mint minden újjal, bővítéssel, módosítással, ezekkel is "jöhetnek/jönnek" újabb hibák is... (Ez az én véleményem)
Szerintem elérte azt amire tervezték (a win 8 még használhatóbbá tételét, méginkább az igényeknek megfelelő oprendszer létrehozását), még ha hozott is bizonyos százaléknál néhány hibát. (Amit valszeg elég hamar javítani fognak, mint ez épp most is látszott)
A hardver gyártókat meg nem kell mentegetni, van épp elég vaj a fülük mögött (már nagyon sokszor bebizonyosodott a hanyagságuk, nemtörődömségük az évek folyamán)
ui: És az tény hogy NEKEM eddig nem volt stabilabb, gyorsabb, jobb windows rendszerem soha (habár ezt már a 8-asra is elmondhattam), pedig a win-t a 3as vagy 3.1es verza óta használom.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Sokunknak elég, másoknak meg kevés.
Ezt sajna nehéz meghatározni más számára.
(#38927) Hunork:
Ha már egyszer lesz majd tiszta telepítés, miért nem próbálod elsőnek ki a 8.1-et? Az a fél óra akkor már nem oszt nem szoroz. Hátha megkedveled/hibamentes lesz, és hosszabb távon mindenképp jobban jársz vele (meg rövidebben is)
-
TRob1
veterán
válasz
bepken #38912 üzenetére
Oké hogy kiadta... na de tizennyolcadszorra is?
Én se járok pl. az os x meg xp topikokba fikázni...
(#38913) bb.bocs:
A Windows Media Center beszerzése -
TRob1
veterán
válasz
adobeph #38909 üzenetére
Komolyan ez miatt az barom hozzászólás miatt reggeltél be új néven?
szerk: Látom a másik neved épp fel van függesztve, akkor azért. Pedig már elhúzhatnál... Mindenki felfogta hogy neked nem jön be, meg hogy tartósan nem érzed magad jól, akkor miért piszkítasz még mindig ide?
-
TRob1
veterán
válasz
Hunork #38745 üzenetére
Akkor is a rendszer újra húzása lesz neked a megfelelő, bármit is mondasz. És az updatre fogni mindent az én tapasztalataim szerint megint csak felesleges (még ha nálad épp akkor jöttek is a gondok). Hogy miért is? Mert az asztali gépemen egyszer sajna volt ilyen problémám a 8 alatt hogy az appok elindultak, majd rögtön ki is dobtak (miközben gyülekeztek a futó appoknál), tehát nem tudtam egy csomó modern appot használni egyáltalán - annyi időre indult kb, hogy meg tudtam fogni és bezárni (és még közel sem volt 8.1). Ráadásul a mai napig nem tudom ez mitől történt, mert semmi változást nem eszközöltem, egyik napról a másikra jött, pár hónapnyi win8 használat után. Természetesen reinstall lett a vége (ami sajna nem fél óra, mire mindent belövök/telepítek megfelelően)
(#38749) pushalias :
Szerencsére csak egyszer volt ilyenem, de az is épp elég volt, (nem szeretem a saját rendszerem újrainstallálni) Lehet hogy vmi update után volt, nem tudom. De az biztos hogy pl. a laptopon nem jött ilyen elő, pedig lassan 1 éve fut rajta a win8 (most már 8.1re frissítve több mint 1 hete), miközben az asztalim meg "meggajdult".
-
TRob1
veterán
válasz
pushalias #38742 üzenetére
Másnál is volt olyan hogy megváltoztatta a beállításait meg kikapcsolta a visszaállítást?
Akkor sry, nem emlékeztem jól.
De szerintem ilyen esetekben meg egyértelmű egy új telepítés és nem még 1 hét múlva is csak siránkozni (főleg mert hogy sok a játék, és az miatt nem akar új rendszert) -
TRob1
veterán
válasz
Hunork #38733 üzenetére
Azért kíváncsi leszek majd mit mondasz ha egyszer újrahúzod a rendszered a folyamatos siránkozás helyett és minden frankón müxeni fog netán? Simán csak meglepődsz? Ugyanaz lesz a rendszered és minden frankó? Hát ez meg hogy lehet?
(Akkor is xar lesz a 8.1 ha már nálad is müxik?)
És mi az a hűde sok hiba amiről folyamat írnak itt és nem user vagy driver gond?
Amúgy nálad eleve élből gondok voltak, hisz a beállításaid "megváltoztak" az update során, más volt nálad a karbantartó, nem volt rendszervissza...stb. Furcsaságok... Amik másnál NEM történtek meg az Update során (nálam sem - maradtak a beállításaim, müxenek az appok, van rendszervissza...minden megy ahogyan kell)
-
TRob1
veterán
válasz
Joker88 #38709 üzenetére
Ez szép.
(#38705) GEPESZ66 :
Szintén semmi gondom, ráadásul az egyik gépemen volt csak tiszta telepítés (64bit, asztali, intel proc, nvidia vidkari), másikon update (32bit, laptop, amd proc, ati vidkari). És láss csodát, mindkettő tökéletesen müxik.(Viccet félretéve, tényleg nem futottam bele semilyen általam olvasott hibába egyik gépen sem... kivéve az alább bemutatott képen lévőt
)
-
-
-
TRob1
veterán
válasz
Steelmanus #38358 üzenetére
Oprendszernél benne van az árban.
(Ahogy a számológép, alap szövegszerkesztő, kpszerkesztő ... sokminden)
Amúgy ha jó a fizetősök ingyenes verziója is (a Jó-t értsd: megvédi a rendszert), akkor ki az isten fizet azért hogy ugyanazt a védelmet megkapja?
(Tudom, plusz funkciók meg a többi rizsa... de egy vírusvédelemnek a védelem a szerepe, és ha vmi ingyenesen is véd, akkor miért fizetnék ugyanazért)
ui: Amúgy melyik böngésző fizetős?
ui2: És eleve poénnak szántam az előző hsz-t, azért is az off meg a nagyon vigyorgó ugráló szmájli. De most jobban végiggondolva, hmm.
-
TRob1
veterán
válasz
< CyberBob > #38355 üzenetére
Sose bízz ingyenes vírusirtóban aminek van fizetős változata is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem csak vékony, strapabíró is lett az új Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !