Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6251) s4hu|SyD^ válasza wjbhbdux (#6249) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

4-5 frame meg ugyanannyi fegyver készen állnak. Lépek vagy 2 MR-t majd. :C

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6252) ViZion válasza khalox (#6250) üzenetére


ViZion
félisten

Láttam írták mások is, h vmit nem számolt, de utólag megkapták a creditet legalább.
A frissítés óta van, h vkinek arbi alatt megáll az óra, a levegő nem fogy, stb. Nekem is volt, marha zavaró. Tegnap 28. percnél ment a levesbe minden, ayatanokkal, loottal ahogy az kell.
Örülök az új résznek, de még a railjackal sincs minden rendben, halál unalmas egyforma minden hely.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6253) gandalf válasza s4hu|SyD^ (#6247) üzenetére


gandalf
tag

ha bezár a ceg, akkor a tb fizeti a 60% táppénzedet, legalábbis nálunk eztmondták, ugyani keresöképtelen vagy, akkor táppénz..kivéve ha kibasznak a cégtöl..

Gandalf The Grey

(#6254) gandalf válasza s4hu|SyD^ (#6204) üzenetére


gandalf
tag

azért kezdö nem vagyok, egyszerüen nem látod mikor ki vehet észre, persze kicsit eltulzom..de nekem mindig másképp viselkednek a cimbik..volt már gykorlásnál mikor sikerült, de nekem a legvége bukós amikor már 3 v 4 marad, ott bármi videót néztem, egyik sem ugy viselkedett 10-böl 9x mint kellett volna igy meguntam..amugy jó hogy téged ennyire segitenek én tanácsokat kaptam kezdöként, aztán átvcsábitottak a magyar klánba ami gyakorlatilag halott, egy fia mod-ot se mást nem ajánlott fl senki, mindent a saját erőmböl plussz tanácsokból értem el..kellene valami normálisabb klán, mert senki nem jött velem segiteni küldetésekben igy volt mikor heteket el kellett basznom egy nehezebbre mire kifarmoltam valami normálisabb fegyvert vagy mást amivel le lehetett tudni..bele is untam kicsit ezek miatt, na meg a 9-es szintet 1 hónap alatt nem tudom megcsinálni, majd még próbálkozom ha lesz kedvem...most meg föleg linux alatt megyek és az ati kártyám támogatottsága miatt, valami baszott lagos az egész igy most halasztottam egy ideig..

hs esetleg van valakinek egy ignis wraith-ra én is nyitott lennék..

[ Szerkesztve ]

Gandalf The Grey

(#6255) ViZion válasza gandalf (#6254) üzenetére


ViZion
félisten

YT-on van minden MR-ről videó, és simarisnál lehet gyakorolni.
A közösség elég jó, engem is segítettek vadidegenek, amikor a bazárban próbáltam bótolni.
Volt, aki azt mondta, h ez a szokás és majd lesz nekem is sok felesleges mod, akkor adjam kisebb Mr-eknek, ahogy most ő adta nekem. Szal. nem Viknek segítek, csak törlesztek egy adósságot :)
Másoknak is adtam már, ma délután voltam egy föld küldin, MR1-esekkel, írtam nekik, h ha akarják vegyenek fel és majd tradeünk, kapnak ami lesz épp duplán, triplán.

Anno kaptam én is ayatant, platot, modokat, primed részeket és nagyon jól esett.
Keress meg ha fent leszel, segítek, segítünk.
:R

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6256) gandalf válasza ViZion (#6255) üzenetére


gandalf
tag

nem kell segiteni, mert igy nekem már nem oké, hogy valaki itt nyoomul annak nyomnak valamit én itt voltam meg se kérdezte senki hogy állsz csak emlegették a primed modokat pl. amihez ilyen szinten hogy férnék hozzá..nem letolásként mondtam amugy csak érdekes egyeseknek leesnek cuccok a közösségbül másoknak meg nem :) tudom a videokat meg gyakorlást, épp azt mondom hogy nem ugy viselkedik a paraszt mint a videóban, 2x sikerült megcsinálnom gyakorlásban, akkor is rögtönözve a végét a 9-nek, az elejét elviszem hamarabb tök másképp az uccsó fog meg..na meg az octaviaban az ugrálás és a végén már mikor mindenki lödöz és ott is bukta van

Gandalf The Grey

(#6257) s4hu|SyD^ válasza gandalf (#6256) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nem nyomulok csak elfogadom amit adnak és megkérdezem, hogy mi kell cserébe. Meg pl. az Ignis Wraith úgy van meg, hogy beírtam Trade chat-be, hogy keresek és írtak is rám, hogy adják is a tervrajzot ingyen, kiveszik klánból.

Octavia hátra van még. 7 küldetésem van most.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6258) 5150head válasza gandalf (#6256) üzenetére


5150head
senior tag

Figy azért elég toxik vagy. Először írod, h senki nem ajánl fel neked segítséget, meg így meg úgy, aztán most meg igen, de "neked ez nem oké" most mégis mit akarsz? Csak kérdezem :D
"emlegették a primed modokat pl. amihez ilyen szinten hogy férnék hozzá" pl azon a szinten is tudsz relicet farmolni és nyitni, ami nem kell eladod Baronál ducatért és tudsz is venni nála primed modokat. Mindenki így szedi ki. Vagy eladod marketen őket és a platból veszed meg marketen a primed modokat.
Az hogy a nagyok segítik a kicsiket teljesen normális ebben a játékban. (mondj egy másikat ahol találkoztál ilyennel, mert a legtöbb game-ben a veteránok az epéniszüket mutogatják a kicsiknek...) Primed modokat senki se fog neked adni puszira, mert van ami 100 plat felett van vagy sok ducatba kerül.
Vannak könnyebb és nehezebb MR szint vizsgák. Ott kell némi skill. Az, hogy gyakorlásban 2x sikerült az lófasz. Volt olyan rankvizsga amire csak úgy mentem, hogy egymás után legalább 5x-10x sikerülnie kellett, akkor gondoltam úgy, hogy mostmár begyakoroltam, sikerülni fog. Van amit meg egyszer letoltam gyakorlásban aztán mentem is vizsgára mert olyan simaliba volt.
Ahhoz hogy ebben a játékban boldogulj játszani kell, és sokat. (meg wikit olvasni, videókat, buildeket nézni stb)

(#6259) ViZion válasza gandalf (#6256) üzenetére


ViZion
félisten

Eleinte nekem sem segítettek, sőt! Mivel kb. semmim nem volt, így ha vki jött velem az általában végigrohant, nekem meg ciki volt, h nyitogatok, de vége. Erre solozni kezdtem, a chart 90%-át solo toltam le, volt, amit sokszor, mert kellett a cucc, píz, akármi.
5 perc gabii-t annyit mentem -index előtt-, h meg sem tudnám számolni. Az volt a credit farm.
Majd próbáltam tradelni: maroo-nál először. Ott segítettek, mert látták, h kezdő vagyok.
Ehhez kell jó angol azért, sokakkal beszélgettem.

Kb gabii-ra lett meg Wukong, máshogy játszom mint pl. Vik, nem gyűjtöttem se fegyót, se warframe-t, igaz MR se jött. Csak a modokra gyúrtam, relic, primed megvesz.
Utána jött az ignis wraith, kevés volt az MR, elsőről lemaradtam, rágyúrtam.
Majd jött az MR9 vizsga, szopcsiztam, nem vagyok lopakodós. Meg az ugrálós is szívatott, ekkor kezdtem videókat nézni. Rájöttem -OK, ez csak nekem volt előtte "titok"-, hogy sok minden nincs kőbe vésve, a vizsgákon lehet "csalni".
Melee kill: dobós melee is OK, felturbóztam, ahogy itt mondták, sikerült.
Ugráló-talaj porladós: hőkövető rakéták, multishot, titania (repül, pont leszarja, h van-e talaj).

Octavia vége engem is felhúzott, első este nem is sikerült. Pár nap múlva meg itt egerészett a család, nem tudtam figyelni. Kb. 4. alkalomra lett meg, ez legalább 10-12 próbálkozás volt szerintem. Ajánlom ide is pl. ignis-t, ezzel nem kell sokat célozni, nagy a tár. Mellé Akarius, a hőkövetős kis csoda, szintén sokat dob rajta
Nekem nem volt sok fegyóm, se semmim, mert mindent eladtam ducatba vagy endo, credit... csak a modokat húztam. Most már van egy egész vállalható alap, elkezdtem frame-okat, fegyókat is próbálgatni.
Ez a játék is olyan, h az eleje nehéz, egyre könnyebb, ahogy több, jobb cuccaid vannak. Ezért jó, ha a kezdetben kicsit segítünk. Ne add fel, jó klánban vagyunk, sokan vannak fent és örülünk, ha segíthetünk. Vik lassan utolér engem, pedig most kezdte :K
Amúgy subnautica volt még ilyen, h eleinte marha nehéz, utána meg túl könnyű volt.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6260) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6259) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Ja ideje lenne belehúznod, mert már MR10 vagyok.

Én meg lassan arra kezdek rájönni, hogy én pont azokat hagytam kibeddig amiket Te meg sokan mások csináltak. Nekem Wukong-on kívül semmi Prime pedig ott a sok Relic. Igaz én kicsit megtervezve játszom. De pl. kimaradtak a Corrupted mod-ok, most a star chart is kicsit háttérben van. Viszont ugye a másik oldalról meg ott a sok frame meg fegyó. Küldetések is háttérbe szorultak, de jövőhéttől rágyúrok azokra.

Legalább már elkezdtem a Simaris-t meg a Nightwave-et normálisan csinálni. Időigényes minden és látom, hogy jó sok a lemaradása a kezdőknek.

Cuccokat húzni nekem még mindig Gabii a menő, de credit miatt Index-re kell váltanom.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6261) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Tegnap sikerült megcsinálni a War Within küldetést(igazából 2x is mert bebugolt és visszadobott az elejére...). Nagyon tetszett, máshogy nézek már az Operátorra meg a Frame-re. Alig várom a többi küldetést.

Ma Ignis Wraith, Plasmor, Amprex, Saryn. Ezek vannak/lesznek készen. Kéne még egy hét dupla affinity nekem. Foundry megint busy, hogy MR10 lettem.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6262) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Valakinek valami jó Loki láthatatlanság Vault build meg egy jó endgame Saryn?

Tegnap volt szerencsém daily reward-ként egy Sigil, Reactor és egy 7 napos Affinity Booster-hez. (Vagy Sigil, Catalyst, 3 napos Booster vagy Sigil, 3 napos credit Booster lehetett volna még)

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6263) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6262) üzenetére


ViZion
félisten

vettél már dragon keyeket?
Minap folyton belefutottam ezekbe, persze kulcsom nem volt. Kavatot kerestem, lett is, de semmi kód sajna.
Endgame? Voltál már a temple of profitban is? Emlékszem, mikor először véletlenül odakeveredtem, utána megnéztem, h hol voltam, azt a helyet kerüljem el...
Minden nullifier engem akart :)
Profit taker az endgame, nem? Még nem kaptam küldit rá, gondolom Fortuna a hátsó szobában lesz, vagy a kölköknél?
Igazán nem szeretem a vénuszt, néha horgásztam, mászkáltam, pár ilyen thermia meg pókvadászaton voltam, de inkább Cetus jön be. Majd ráveszem magam erre is egyszer...
Meglett Vauban meg még pár cucc. Amprex igazi hentelőgép lett, csak kellett rá 6 forma+catalyst... De nagyon jó vele menni, kicsi arca plasmor, de itt van rapid fire is. Ajánlom, ha nem félsz ennyit herdálni rá -bár neten láttam stat buildet is, kevesebb formával, dual modokkal.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6264) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6263) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Vettem őket igen.

Hát endgame mint Rivet, Arcane, Kuva farmolás meg boss farm a Földön. Már van Amp-om is. Focus-t is lehetne farmolni.

Jó Ignis Wraith build-ed van-e?

Amprex-et ma húzom majd fel.

Sőt csatlakoztam FB-n fashion frame meg market csoportokhoz. Kár volt mert látom a jó Rivet-ek milyen áron mennek. Meg hogy milyen jól kinéző frame-eket lehet csinálni.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6265) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6264) üzenetére


ViZion
félisten

Fentebb volt már pár javaslat, nekem a crit jobban bejön, gyorsabban öl, lvl 70-80 körül még vállalható.

Jah, ez a mur-mur, meg a kuva bigyók... Voltam kuva meccseken, a survive jó is volt. De kuva fegyóim még nincsenek, mindig leragadok egy-egy akárminél. Sokáig indexre kerestem a megfelelőt, az már OK, arbitration még néha para, ha elhúzódik. Ilyen 30 perc survival ott már sok, főleg, amikor kilépnek 25 percnél... Minap is ketten maradtunk, mondom OK, erre lehentelték a kollégát, kellett éleszteni. Előtte ő mentett meg, legalább törlesztettem.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6266) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6265) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Amprex nekem jobban bejön, meg a Fulmin. Azt próbáltad már?

Belehúztam a Star chart-ba. Van még kb. 25 node hátra.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6267) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6266) üzenetére


ViZion
félisten

Jah, most azzal öldöklöm, poén az is. Nagyon jó az alap electro, jól lehet variálni. Rad is odaver, corrosive is OK.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6268) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6261) üzenetére


khalox
őstag

Tök jó, hogy ezt a hibát nem sikerült kijavítaniuk már vagy 3 éve, pedig körülbelül minden második embert megszívatnak vele (annyira ezek az erőltetett quest-ek nem jönnek be, bár tény, hogy változatosabb így).

(#6269) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6267) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Ceres nálam tiszta piros. Ki is választottam a Gabii-t kicsit gyilkolásztam, de azok ilyen 50+ ellenfelek. Nagyok már. Aztán Survival volt és elfogyott a levegő idő előtt. Nem néztem az oxigént így fail lett. Majd ma megnézem megint.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6270) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6269) üzenetére


ViZion
félisten

Este mehetünk majd, Vauban is érdekes, de nem szeretem ezeket, amik hmmm.. csalnak?
Ez is mindent teledobál aknákkal, 'oszt öl. Mint Mirage a csapdáival, meg wisp és hasonlók. Lehetne ezekre több limit, pl. max 4 gránát lehet kint, ilyesmi.
Nidusnak van új arca, azzal szeretek survivalozni, larva+link, néha pár lövés, mindenki feXik. :)

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6271) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6270) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nem hiszem, hogy 11 után leszel. :DDD Viszont holnaptól 2 nap szabi + hétvége szóval korábban leszek. Kéne Vault is nekem. Meg relic.
Vauban jó afk farm-ra. Azt hiszem volt 4 limit rá, de most 8-at is lerakhatsz.
Sok küldetésem is van, de azok szerintem solo-k. Viszont pár Bounty-t is mehetünk.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6272) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Ivara miatt elkezdtem spy küldetéseket csinálni és a Wukong nagyon jó oda, gyors, repül szó szerint és a 2-es az átmegy a lézeren anélkül, hogy sebezné meg beriasztana. Ha tudja az ember, hogy hol vannak a titkos járatok meg még könnyebb és gyorsabb.

Octavia részeket is elkezdtem, szerencsém volt a Chassis-szal, mert pont volt aki megtudta csinálni a puzzle-t. Többi rész sajnos még nincs meg csak a BP.

Másik a Gara amit ki szeretnék szedni, de az elég necces lesz a Bounty-k miatt. Illetve a Nekro is terítéken van, de azzal nem volt szerencsém, eddig 2x ugyanaz van meg.

Ahogy láttam a Nidus is egy C rotációhoz kötött szóval ezek kicsit hosszadalmasak.

Volt szerencsém Dragon Key-es run-hoz is valakivel és tényleg csak oda bemész felveszed aztán kifelé, Exterminate jó volt oda, szóval a Loki vagy a Rhino tényleg jó lehet.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6273) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6272) üzenetére


ViZion
félisten

Nidust kiszedni nem nagy cucc, tudod, voltunk Veled azon a pályán sokat.
Ez az a fura, ahol az infestedből kipotyógó cuccal kell a légtisztítókat etetni. Szeretem is, sok ayatan is van, 2-en könnyű megcsinálni, ha az elején lootol az ember és utána csak a tisztítókra koncentrál. Wukong, Oberon vagy Frost is tökéletesen elég ide. Nem kell range, jobb, ha közel halnak, megölni nem fognak, lootolni meg jobb így.

Gara kvázi reménytelen nekem, nem is szeretem a Venust+Uranust se... meg úgy összességében a Corpusokat nem bírom. Nekrosra megyek Veled szintén, még nincs meg -csak a prime, de ez is kell.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6274) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6273) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

C rotáció az is. Inkább időigényes Nidus is. Spy küldetések is lemennek nekem 6-8 perc alatt, de már néha unalmasak viszont legalább kitanulom, hogy milyen mobilis a Wukong.

Bounty-kat azért is akarom csinálni, mert hozzá kell szoknom azokhoz is. Alapból sok olyan resource esik onnan, ami kell vagy fog. Bányászás, horgászás is mindig Nightwave feladat pl.

Nekros mehet. 2x tudok menni meg ha szedünk még ki pár coordinátát akkor többször is akár. Ha akarsz mehetünk kulcsozni is. Akkor rakok krumplit Rhino-ra lehet.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6275) gandalf válasza s4hu|SyD^ (#6272) üzenetére


gandalf
tag

a gara nekem az elején megvolt, nem oly gyenge, lányos zavaromban eladtam, pedig tök jó védeni valamit, közben meg szedni be az elhullottaktól a cuccokat..majd felélesztem ujra a játékot, nekem egy csomó prime frame megvan, volt..a sima lopakodós loki nekem nem váltotta be amugy a reményeket igy eladtam :) ha lett volna ignis wraith-em lehet abba sem hagytam volna, a sima ignis is nagyon jól fekszik nekem....survivornál nálam nincs nála jobb, pedig pár szart kifejlesztettem már...persze nem mindenhol jó, de ahol argon kristályt kell farmolni a voidban, ott király..
majd irjátok meg melyik klánban játszotok és meglátom..elsödlegesen az is gondom volt, hogy föleg linuxra tértem át és az ati hd7770-em ami win alatt lazán vitte a game-t, hát dxvk-val azért erösen hagy némi kivánnivalót, igy most megvárom mig beesik az uj laptop amit kiszemeltem, utána remélem ez is megoldódik,..

Gandalf The Grey

(#6276) parasutyo


parasutyo
kezdő

szevasztok!
kérdésem lenne... és köszönöm a felhomályosítást.
a The New Strange quest-el szenvedek. 3 szkennelést kéne egy futkározó, lövöldöző faszkalapról csinálnom Ares-en /MARS/. valahogyan eddig 1 ill 2 sikerült viszont a 3.-at nem engedte sehogyan sem. miaszart tudok kezdeni ezzel a küldivel? :W
a másik pedig a Naamah-on/EUROPA/ kellene a Raptort kicsinálni, de hogy a csába? :(((
ami kiesik belőle és robban egy idő után, azzal kellene valamit csinálni? behajítani abba rácsos ventilátorba? vagy mia pék...

(#6277) wjbhbdux válasza parasutyo (#6276) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Relayen Simaris kisboltjából tudsz venni 5000 creditért Siphon Trap-et ami megállítja a célpontokat egy kis ideig ha lerakod a közelükben, a gear menübe kell tenni és onnan aktiválni mint a scannert.

Raptort meg ahogy mondod, háromszor kell bedobni.

/s

(#6278) ViZion válasza parasutyo (#6276) üzenetére


ViZion
félisten

Ha van vmi lopakodód, az is megteszi. Ash, durationra moddolva. Lehenteled a feleslegeseket, láthatatlanul scanneled. Loki is jó, megfagyasztod az időt a bubiban, kész. Csak ha gyenge akkor a bubi meg is öli sajna. A trap-et mindig elbénázom én is, vagy utána fegyót váltok és frankón tarkón lövöm a csapdában...
Tegnap szegény Vik-el is k!bacctam... megjelölte a kavatot, -enemy az is- rohantam oda, h baj van és két figyelmeztető lövést adtam le a kavat szeme közé...
Utána a kavatok között rohangáló ancientet lőttem ki, de a shred+multi lerendezte a blökiket is. Remélem azé' majd még játszunk együtt :D
Ha esténként vagy, akkor tudunk segíteni -hacsak nem solo.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6279) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6278) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Ash-t nehéz kiszedni, de tényleg. Loki-t kiszedni sokkal egyszerűbb, de jóval később lesz elérhető. Rhino-nek van a Stomp skill ami kiüti az ellenfeleket egy kis ideig és ahogy írták ott a Trap ami bénítja őket x másodpercig, elég idő scannelni. Másodjára használva rajtuk már nem működik.
Amit még tud csinálni, hogy odalopakodik és úgy scannel vagy valahonnan magasból.

Hát sajnos az már a játék hibája, hogy nem írja mit jelöltem. Meg a tiéd, hogy a harc hevében nem olvasol chat-et. :D
Amúgy én visszamentem Nekro-t farmolni, meg is lett és Kavat is volt elég, szóval minden gyártásban.
Ivara-hoz már csak a Neuro kell, de magammal speed run-ozok spy küldetésen már úgy megy. :C

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6280) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6279) üzenetére


ViZion
félisten

Rhino nem érdekel igazán. Sokáig agyaltam, h az legyen vagy Wukong. Nem igazán a játék szerint haladtam, persze küldiket csináltam azért, de nem vagyok kapkodós.

Sokat olvastam wikit, néztem videókat, így lett Wukong, a többi csak jött vhogy.
Az fura, h ezeket a bossokat többször lenyomtam, de nem sok frame állt össze.
OK, mivel nem érdekeltek, gyanítom, h eladtam a részeiket... :)

Fegyverek dettó. Galatine-t használtam sokáig, meg a Braton-t és utána a Boar-t.
Majd Ignis, ignis wraith... Utána indexre kerestem a tökéletes fegyót, mert amúgy szinte bármi megfelel a legtöbb mapra.

Később már arra gyúrtam, h megtaláljam a nekem legjobbat indexre, kuva küldikre, arbira. Lassan meg is vannak. Tudom, h vannak kuva fegyók, jobb amp-ok, de nekem egy dolgot farmolni napokig az unalmas, max akkor állok neki, ha vmi nagyon kell. Ahogy látod is, arra megyek, amerre a kedvem tartja. Vannak még nekem is új részek benne, nem is akarom elkapkodni. Thermia sincs végig, spear sem, kuva sem, lich sem és eidolon sem...

Ezért is vagyok csak MR14... Mindent a modokra toltam, credit, idő, stb...
Most gyártok pár cuccot, vettem múltkor platot és veszek még helyeket. Rég játszom vele, egy nagy pizza árát megéri pár havonta simán. :R

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6281) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6280) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Ahogy mondod. Mindenki ahogy akarja. Látod én MR11 vagyok kicsit több mint 100 óra játék alatt és most is van vagy 10 fegyver meg 3 frame amiket fel kell húzzak és tervben van még pár frame kiszedése minél hamarabb. Én tervezetten játszok. Nekro és Ivara farmolással nem álltam le míg meg nem lettek. Ivara az kb 30-40 spy mission volt és úgy hogy szerencsés voltam. Kitanulod őket ott a sok titkos átjáró. 6 perc alatt lehet menni 1 mission-t Wukong-gal. Nem kell lopakodni meg semmi.
Star chart-hoz is kb. 15 node kell még.
De ez mind szép és jó mellette pedig lemaradtak a küldetések fő + mellék, szindikátusok, Cetus, Fortuna. Mind, mind teljesen új nekem.
Kuva dolgokról, Eidolon, Focus meg egyebek sehol sincsennek.

Az unalmas dolgokat bírom egy ideig. Koreai mmo-val játszottam vagy 8 évig. Ott lehetett évekig is farmolni valamit és lehet meg sem lett.

Nekem is el kéne kezdenem videókat nézni meg megtanulni mit merre, de mindig úgy vagyok, hogy van időm akkor inkább játszom videó nézés helyett.
Ahogy írtam tervezetten, napi, heti szinten szépen össze van szedve miket szeretnék megcsinálni. Persze ezek sokszor borulnak. :D

Lassan nekem is kéne plat, mert a slot-ok elviszik, de most csak 30%-os kupont adott az meg meh. Krumpli is kéne sok nekem. Fegyverekre is. Forma is. Rakni mindent mindenre. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6282) gandalf válasza ViZion (#6200) üzenetére


gandalf
tag

én még mindig képtelen vagyok a 9-est megcsinálni, abba is hagyom szerintem... :)
próbán sikerült már, de élesben sosem ugy jönnek, felmegyek a dobogóra, leölöm az ört, majd a masik feljön hozzám ahelyett hogy elfordulva elmenne mint ahogy a videókban van.. :) nevetséges

Gandalf The Grey

(#6283) gandalf válasza s4hu|SyD^ (#6281) üzenetére


gandalf
tag

persze h fejlödsz, mivel segitenek játékkal..ne is haragudjon meg senki, innen 1 db játékos nem jött velem játszani, hogy tudjak farmolni vagy haladni, mióta átléptem ide a klánba a lone rangers-böl már klán szinten sem volt segitség, ezért is untam meg :) egyedül azért nem a legegyszerübb gyorsan fejlödni .. :)

Gandalf The Grey

(#6284) s4hu|SyD^ válasza gandalf (#6283) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Gondolod te. Legtöbbször egyedül megyek vagy random-okkal. Ha Vizio-val játszom az mindig hétvége napi 2 órát és lehet semmi olyat nem csinálunk, ami egyedül nem menne.
Amiket kaptam azok mod-ok, amik kijönnek maguktól csak nem volt türelmem, de azóta megvannak.
Én olyan időben tudok játszani meló meg család miatt, hogy kb senki nincs meg még Észak-Amerikára is át kell néha tenni, hogy legyen játékos.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6285) Źşë' válasza gandalf (#6283) üzenetére


Źşë'
addikt

nekem sose segített senki, mindent pubon csináltam, és sztem most is simán meg lehet csinálni azt ami kell, csak tudni kell hova menj, haladj, hogy mivel könnyíted meg az egyik feladat után a másikat

haverral elkezdtük a játékot anno 2014ben valamikor áprilisban, ő abbahagyta kb 7-8 óra után, minden nullán volt, dojo meg a karim is cuccokkal, azóta tök egyedül megcsináltam szinte mindent dojoban (kb csak az új pigmensek hiányoznak), építgettem, most húztam fel a railjackem, a "legénység" (kasztok) is majdnem fullos talán 2re kell a 10es szint - most hogy van scarlet spear gyűjtögetem az instrictseket space squadokban - a játékhoz minden adott interneten, leírásokban, videókban, how to build videókban etc. szóval így hogy játszom már ennyi ideje lassan mr29 leszek, célom az h "megéljem" az endgamet, beszedjem steamen az összes acsivmentet

amúgy dióhéjban a warframe, játékmódokra kellenek framek, melyek az adott játékmódra vannak úgymond kitalálva, innentől pedig 1 de inkább 2 olyan fegyver (de lehet 3 is :D) ami magas tieres mobok ellen is hatásos, ha már azt a szintet látogatod ahova kevés az adott fegyver buildelsz újat, pl yt ajánlások után h "ez biza b@szó" vagy éppen tartalmi frissítés után --> zawok, kitgunok, kuva fegyverek szinte mind b@szó!! ha még durvábban kellenek mész sortikat, gyűjtesz riveneket, tradelsz/kereskedsz, hogy aztán még testre szabhatóbb cuccaid legyenek - ennyi a játék, nem kell ide semmi segítség, max egy full kezdőnek esetlegesen olyan modokat adni melyekkel tud kezdeni buildelni frameket, fegyvereket - látogatni baro-t, hogy mikor hoz primed modokat tudj venni Đukátért, ameddig meg nincs itt a faszi, addig is farmolni prime partokat hogy aztán Đukátot tudj belőle csinálni - ez egy ilyen körkörös folyamat, farm ebből farm abból, hogy mindenre jusson, és ha kapsz egy boostert, akár droppal, loginért, vagy éppen event/hétvége végett akkor kihasználni azt, felkészülni ha esik majd egy booster egyszer akkor ráfeküdni, hogy menjen az xp vagy dupla mati... amúgy eddig nem láttam hasznát a mod chance boosternek, de mostmár látom, van 1-2 avionics/mod ami kell még railjackbe, azzal pedig egyszerűbb, de nem csak railjackbe - legyen az fegyver, warframe, companion, minden másba!

szummázva tehát a játék lényege h legyél minél hatékonyabb, minden téren, hogy aztán statisztikailag a lehető legjobban profitálj belőle

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6286) ViZion válasza gandalf (#6282) üzenetére


ViZion
félisten

A 9-eshez -ez a lopakodós ugye?- szerezz egy dobos melee-t: Cerata
Ki sem kell maxolnod, csak range modot rakj rá, a neve nem jut eszembe. De a dobókés is jó lehet. Meg ezt a vidit nézd meg: [link]
De ez iránymutatás, a dobóssal csináld meg, könnyű lesz!
A 3. rész trükkje, h kiugrasz a levegőbe, de vissza slide-olsz a plattformra, kicsit beljebb, leguggolsz. Utána ha háttal vannak, akkor dobod le.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6287) khalox válasza ViZion (#6286) üzenetére


khalox
őstag

A 9-eshez van valami frame, aminek az a passzív tulajdonság, hogy nem hallják meg. Azt hiszem a Banshee lesz- Ehhez vigyél mellé Redeemer-t, és akkor lehet lövöldözni. (Az egy olyan melee, amelyik gunblade, tehát lősz vele.)
Azt nem mondom, hogy egyből meglesz, de lényegesen megkönnyíti a dolgot. Én nem szenvedtem annyira ezzel, de hogy pontosan miért is nem, arra már nem emlékszem. De feljebb van még egy ilyen lopakodva szabadítsd ki a rabot. Az szerintem nagyobb szívás.

(#6288) gandalf válasza khalox (#6287) üzenetére


gandalf
tag

mondom sikerült már gyakorlásban 2x is, de az éles módban nem ugy jöttek, na meg elvesztettem a türelmem..azért érdekes, hogy a kardom erösebb mint a sima ignisem .. úgy tudok vele aratni mint a buzát, csak nem vok nagy kardos :D egy ignis wraith ha lenne valakinek, vagy hol lhet kiütni azt megköszönném..nálam aza baj is hogy linuxra tértem és egyszerüen csapnivaló a kártyámmal az fps, még solus alatt majdnem jó, de az összes többi alatt leesik a picsába játék közben...most visszarktam a wint is emiatt..

Gandalf The Grey

(#6289) s4hu|SyD^ válasza gandalf (#6288) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Trade chat-en írd be és valaki fog adni ingyen blueprint-et. Amúgy a melee nagyon erős most.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6290) gandalf válasza Źşë' (#6285) üzenetére


gandalf
tag

jóval elörébb tartok mint az ide irógató játékos, kb ugyan annyi játék után..csak elhervasztó h van olyan küldetés ahová egyedül gyenge vagy..már 2 hónapja nem tudom befejezni a zenés küldetést dsem, mert bármilyen frame-el megyek, a 3. körnél mikor jön már segiteni a kocka vagy mi, mindig lelönek a vége elött, elfogy az energia...ésm nem az a gond hogy igy van hanem az hogy elölröl kell kezdeni a barom ugrálást nem a 3. helyröl..
kitgunom is van, de egy lószar az egész, kár volt a befektetett energia..a broken war kardom kb 100x jobb lett ahogy felfejlesztettem, jobb mint a maxos sima ignis....de nem vagyok kardos játékos :) tradeltem, meg egyebek..e mondom, itt néma csend volt, mig nem jött az uj játékodsunk azóta csak arrol olvasni mit csinál, ki mit adott neki..itt az a lényeg ha jó klánb vagy, akkor beufógrasz egy küldetésbe amit épp visznek és profitálsz, amit egyedül sosm érnél el...de nem panaszként irtam amit irtam, csak megfigyelésként..ha vissza olvasol kérdeztem egy csomót, snki nem irta, hogy akkor este vmikor menjünk együtt, most meg ezt olvasom a hozzászólásokban hogy itt voltunk együtt, ott voltunk együtt..változnak az idök
de kell a segiség mert kaphatsz lyan modokat amiket 1 hónap alat sem fogsz kiejteni sehonnan, meg olyan fegyót..épp vadásznék 3 v 4 hónapja az ignis wraithre és lám van aki ajándékba kap ilyen dolgot :) ami semmiképp nem baj,.

Gandalf The Grey

(#6291) gandalf válasza s4hu|SyD^ (#6289) üzenetére


gandalf
tag

a kardom fél éve baromi erös, csak én nem vagyok az ufgrálós, csapkodós ember...amit a fullos ignissel nem tudtam ma lelöni, a kardal 2 suhintás vol :)
most akkor elkezdem megint, ha van valami normális klán mennék, ha nincs visszalépek a lone rangerbe ott faszán lehettt fejlödni :)

Gandalf The Grey

(#6292) gandalf válasza s4hu|SyD^ (#6289) üzenetére


gandalf
tag

irtam én oda eladó cuccokat is nem érdekelte a kutyát sem..

Gandalf The Grey

(#6293) ViZion válasza khalox (#6287) üzenetére


ViZion
félisten

Igen, banshee az. De nem a hallás, a látás itt a baj. Redeemer... hmmm... VAN
:K
Én a halk megoldást választottam, kicsit lassabb, az igaz.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6294) vlaho válasza gandalf (#6292) üzenetére


vlaho
aktív tag

Mi a nicked? Adok egy Ignis Write bp-t.

Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának

(#6295) ViZion válasza gandalf (#6291) üzenetére


ViZion
félisten

Az ignis más, mint a kard -meglepő. Ignisből is lehet sokfélét, nekem a crit verzió működött jobban, amiket szoktam játszani. Octaviat sztem én exbroval csináltam meg.
Minap néztem a statom, még mindig galatine és exbro, valamint taxon a legtöbbet használt. Úgy, h hónapok óta (szvsz fél éve is van) nem használtam egyiket sem. :U

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6296) vlaho válasza gandalf (#6292) üzenetére


vlaho
aktív tag

Most nézem az Ignis Write Mr 9-es követelmény, tehát meg kell csinálnod a tesztet, hogy használni is tudd. :)

Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának

(#6297) gandalf válasza ViZion (#6295) üzenetére


gandalf
tag

az octaviat 4 páncellal próbáltam a vége ua. hiába jött a kocka állandóan löni kellett a végén a páncél elfogyott..

Gandalf The Grey

(#6298) s4hu|SyD^ válasza gandalf (#6297) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nekem Wukong-al Vitality, Vigor, Armored Agility, Steel Fiber, Redirection simán megvolt az Octavia végig 0 halállal. Persze sokszor leestem. Felhő jó a Wukkng-nál nagyon. Az életet is visszatölti. Kb. 1000 health meg 500 shield. 8gnis elég kéne, hogy legyen lelőni őket.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6299) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

Ose (Europa - catalyst invasion

[ Szerkesztve ]

/s

(#6300) 5150head válasza gandalf (#6290) üzenetére


5150head
senior tag

Hát az az "ide irogató játékos" már MR11 (vagy lehet azóta is több már) és minden nap látom a klánban hogy tolják Vizionnal. Én nem értem, miért fáj neked most ez ennyire, hogy megint beleállsz itt a srácokba, írtam fentebb is h totál nincs igazad és le is írtam, hogy miért. Főleg úgy, hogy ők segíteni akarnak. :U
Ha "lószar" a kitgunod, akkor csak lószart raktál össze. A Catchmoont nemrég nerfelték mert kb a játékosok 80%-a azzal tolta... biztos azért volt mert "lószar". (mondjuk kellett is bele 4-5 forma)
A broken war kb nem sokat ér, max az elején, de ha nem szeretsz kardozni akkor van egy rossz hírem: a kardok nagyon erősek a játékban.
Ezt a ki kap meg micsodát meg szerintem engedd el, mert mindent IS ki lehet farmolni egyedül, a kérdés az, h mennyi időd van rá.
Amúgy meg Źşë' jól leírta: a játékhoz minden adott interneten, leírásokban, videókban, how to build videókban etc.
Ne sértődj meg, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez nem a Te játékod. Ha ennyire fusztrálnak a dolgok, és nem érzed magad jól, sztem játsz mással.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.