Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz gandalf #6290 üzenetére

Hát az az "ide irogató játékos" már MR11 (vagy lehet azóta is több már) és minden nap látom a klánban hogy tolják Vizionnal. Én nem értem, miért fáj neked most ez ennyire, hogy megint beleállsz itt a srácokba, írtam fentebb is h totál nincs igazad és le is írtam, hogy miért. Főleg úgy, hogy ők segíteni akarnak. :U
    Ha "lószar" a kitgunod, akkor csak lószart raktál össze. A Catchmoont nemrég nerfelték mert kb a játékosok 80%-a azzal tolta... biztos azért volt mert "lószar". (mondjuk kellett is bele 4-5 forma)
    A broken war kb nem sokat ér, max az elején, de ha nem szeretsz kardozni akkor van egy rossz hírem: a kardok nagyon erősek a játékban.
    Ezt a ki kap meg micsodát meg szerintem engedd el, mert mindent IS ki lehet farmolni egyedül, a kérdés az, h mennyi időd van rá.
    Amúgy meg Źşë' jól leírta: a játékhoz minden adott interneten, leírásokban, videókban, how to build videókban etc.
    Ne sértődj meg, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez nem a Te játékod. Ha ennyire fusztrálnak a dolgok, és nem érzed magad jól, sztem játsz mással.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés