- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21 FE átpakolás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
gandalf
üzenetére
Hát az az "ide irogató játékos" már MR11 (vagy lehet azóta is több már) és minden nap látom a klánban hogy tolják Vizionnal. Én nem értem, miért fáj neked most ez ennyire, hogy megint beleállsz itt a srácokba, írtam fentebb is h totál nincs igazad és le is írtam, hogy miért. Főleg úgy, hogy ők segíteni akarnak.
Ha "lószar" a kitgunod, akkor csak lószart raktál össze. A Catchmoont nemrég nerfelték mert kb a játékosok 80%-a azzal tolta... biztos azért volt mert "lószar". (mondjuk kellett is bele 4-5 forma)
A broken war kb nem sokat ér, max az elején, de ha nem szeretsz kardozni akkor van egy rossz hírem: a kardok nagyon erősek a játékban.
Ezt a ki kap meg micsodát meg szerintem engedd el, mert mindent IS ki lehet farmolni egyedül, a kérdés az, h mennyi időd van rá.
Amúgy meg Źşë' jól leírta: a játékhoz minden adott interneten, leírásokban, videókban, how to build videókban etc.
Ne sértődj meg, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez nem a Te játékod. Ha ennyire fusztrálnak a dolgok, és nem érzed magad jól, sztem játsz mással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix B250f Gaming
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest