Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6901) 5150head válasza Źşë' (#6900) üzenetére


5150head
senior tag

Gratula! :K
Lephantis tényleg könnyű volt. Én Novaval lasítottam így volt elég idő leölni. Amikor lepottyant meg is lepődtem, h milyen gyorsan kipurcant.
Ropa-ra valami véletlen csoda folytán volt random csapat, de kb ketten tudtuk hogy mit kell csinálni, a másik kettőből egy meg 2 perc után leavelt. :( Így 1 fő "ballaszttal" is de az is könnyen meglett.
Az Emissaryval viszont meggyűlt a bajom :B hiába a Gasos fegyók. Végül Baruuk mesterrel lett megcsapva kb 20-23 perc alatt. Rhinora rá se próbáltam, DPS Mirage úgy ahogy működött de lassú volt, Inaros 7e életét úgy lecsapta 2 mp alatt hogy csak pislogtam. :U
Tegnap használtam először a recruit chatet. 1,5 óra Hard mode survi lett a vége. :D Steel essence-t farmoltunk. Én speed novat vittem +nekró +khora +trinyó. A Trinyó 1 óra után lelépett, de kb meg se éreztük h nincs ott. Valami más frame hasznosabb lehet. A run végén már 300asok voltak a mobok :))

(#6902) Źşë' válasza 5150head (#6901) üzenetére


Źşë'
addikt

köszi, és a kör végére mennyi essence esett?

most néztem, kivették az ESO drop table-ről a Blazing step ephemerát, annyira örülök neki, mit szoptam az miatt sztem volt vagy 140 ESOkör mire meglett (ha nem több), 28as peccsel átrakták arbitration megvehető cuccok közé 30 vitus essence kell hozzá :W , picit sem vagyok mérges.. ha ezt tudom akkor hagyom a picsába, egyet tudok, ha lesz valami ami hasonlóan nehéz farmos hagyom a rákba... én meg örültem neki, hogy hu baszki milyen rare cuccom van, 1kibeb*szott % volt a dropja és ráadásul C rotációban... de ugyan ez volt a railjackel is, kemény grind, megvan minden, aztán jött a könnyítés.. :U

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6903) ViZion válasza Źşë' (#6902) üzenetére


ViZion
félisten

Gratula a steel-hez! Nem haladok vele, mindig elcsábítanak másfelé. Tegnap néztem, h még vannak az elején is bolygók, amiken megmaradt egy-egy node :B
Valahogy inkább arbira megyek, meg bányászni és halászni kell. Francos grendelbe mi a ráknak halolaj?

5150head: grat szintén. Ejj, milyen fegyó kell már lvl 300-ra? A "mezei" survit is hagyni szoktam már 40-60 perc után (csak lvl 130 kb.), mert ott már a nekrosom lassan öli meg őket és csak elhúzodik a dolog, nem jön a loot...

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6904) s4hu|SyD^ válasza Źşë' (#6902) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Az Acceltra is kevesebb, mint 2% és unom már azt a napi 30 perc vagy 1 óra farmolást. Még így is, hogy könnyű. Mondjuk Relic jön legalább.
Utáltam mindig is az ilyet. Rengeteget farmoltam más játékokban 0.1 meg 0.0001% drop chance cuccokat. Valaki bevezethetné már a token rendszert, mint ez a Steel Essence csak több cucc berakva oda. Igaz plat-ot még mindig lehet farmolni. A végén meggyőzöm magam és megveszem plat-ért. :D Várok arra az 50% meg 75% kuponra, de csak a 20% jön.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6905) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6904) üzenetére


ViZion
félisten

Jah, kiszedni macera. Ezzel szerencsém volt mondjuk.
Fene tudja, nekem pl. inkább a vitus farm megy, mint a steel, bár lehet majd jobb cuccokkal az is gördülékenyebben megy. Most simaris scanre jó igazán nekem :)
De néhány warframe megvehető simarisnál is, lehet ilyen helyre kellene tenni, több mindent, annak aki mondjuk nem akar csillió kuva spy-t menni azon a baCCotnagy pályán egy rohadt harrow részért.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6906) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6905) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Recruit chat aztán 3-an 3 felé mentek.

Steel Essence meg azt hiszem 1 óra Survi után jobban esik. 2 óra itán meg esélyes a trade ban.

Simaris neked minek annyi? Pont most gyűlt össze nekem egy Captura Scene-re, de Exilus-on kívül nem is tudom mit vennék még.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6907) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6906) üzenetére


ViZion
félisten

Simarist nem kedvelem, de vannak cuccai, ami kellene. Pár mod, simulacrum, ilyesmik. Azért kellett sok -még most is kellene, csak nincs kedvem scannelni-, mert anno elbaCCtam, eladtam limbo és Chroma részeit is.

Meg én nem tudom ilyen tervezetten nyomni mint Te. :R
Van egy rivenem, meg fegyó... akkor azt baCCtatni kell, kuva elfogy, farmolunk vitus, kuvát, és forgat, formáz, etc. Megint pár cucc várjha, h legyártsam, 1-2 rész hiányzik. Meg Gauss, ki kellene szedni. Utána tényleg csak vénusz marad (és a steel path, meg kuva fegyók, meg még RJ vége nincs meg), ott kellene pörögni, de azt a káoszt nem bírom.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6908) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6907) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nekem is rengeteg dolog hiányzik még a játékból nyilván ez adódik a kevés napokból, órákból a játékban illetve, hogy amúgy sincs időm nagyon. Viszont ahogy írtam egyre jobban élvezem bizonyos aspektusait a játéknak. Igaz ez az élvezet úgy 5 Forma árán jön mindig. :C Plusz kőkemény cumi előtte, mint a Cetus/The Quills standing, Eidolon-ok betanulása, majd a Fortuna/Little Duck standing és a Profit-taker. Exploiter Orb-on még mindig nem voltam. Szóval ott is van mit bepótolni. Viszont elmondhatom, hogy aránylag ismerem őket, nem úgy mint sok Veterán akik talán sosem csinálták, mert nem jött be nekik. De így van ez jól, mindenki csinálja, ami tetszik.

Így, hogy picit tervezettebben játszom - jelentem nyilván néha én is elkalandozok másfelé illetve nem jut idő valamire - valahogy változatosabb a játék illetve rengeteg dologban felzárkóztam és rengeteget tanultam, mint a resource farmolások, cuccok húzása Relic farmolás mellett, mivel ugye ott is jön Affinity növelés stb stb. Nightwave-et pedig most már a hétvégére hagyom kivéve ha valami gyors és összeköthető mással. Hétköznaponként 1-2 óra időm van szóval valljuk be az nem sok mindenre elég, ezért is döntöttem a tervezettebb játék mellett. De mint mondtam azért rugalmas vagyok.

A Forma gyártás és a Forma-zás is beindult nálam végre így tényleg komolyabb build-eket is össze tudok rakni, ami nyilván megint élvezetesebbé teszi a játékot.
Sajnos az MR húzos része még mindig eléggé zavar + a hülye játékmódok. A drop chance dologgal meg ahogy írtam nincs baj, ha megunom megveszem. Legalább van rá lehetőség és senkinek nem fog fájni, ergo nem pay to win. Nyilván ez a PvE részből is adódik de így van ez jól.

A játék maga kifejezetten jól van összerakva, mint kezdő nagy a káosz és elég sok idő kell átlátni és sokszor elér az ember olyan részhez, ami még nagyobb káoszt eredményez(Fortuna, Cetus). Nyilván a Veteránoknak ez már semmi, de azért aki most fog ezekbe bele és nem akar mindig az lenni aki csak úgy kullog és majd más húzza őt, akkor bizony rengeteg mindent meg kell tanulni és szépen felépíteni mindent. Számomra ezek a "gigászi" harcok, mint az Eidolon-ok meg a Profit-taker hatalmas élmény, roppant bosszantóak az elején, de ahogy belejön az ember élvezetesek.

Az unalmas küldetések is élvezetesek a gyors mivoltuk miatt, ezért sem nagyon szeretem az íjjakat és a shotgun-okat, mert lelassítják a játékot. Gyors játékmenet, gyors reagálások így jó a játék. Talán arra figyelhetnének, hogy kicsit több skill kéne a játékosoktól, viszont nyilván úgy elesnének a sok casual játékostól aki csak ki akar kapcsolódni. Steel Path nem egy rossz kezdeményezés, mert oda már azért kell komolyabb ismeret.

Ejj kicsit hosszú lett az egymondatos reagálásom az írásodra. :U :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6909) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6908) üzenetére


ViZion
félisten

Minap említettem,h Nezha-ra megvan a mod a csúszkálásra és van egy másik is, ami a csakramot buffolja. Nah, nézzük meg... gondoltam délután. Majd 2 forma (és több build videó) után most látom, h nem igazán ismerem azt a framet, amivel anno több hétig játszottam (tetszett a sebessége, kicsit a csúszkálás is buli, de én anélkül is minden rohadt gödörbe leesek :) ).

Ma vki Gara-val jött Arbira. Úgy éreztem, h jól ment az arbi, "mindenhol" ott voltam, henteltem, hullottak a tömegek... erre az eredménynél látom, h Gara jóval többet (+25-30%) ölt, mint én. Szal. lehet azt is meg kellene néznem, h ezt hogy hozta össze? A legtöbb warframe-ban sokkal több van, mint amit pár napos/hetes játékkal meg lehet tudni.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6910) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Ha valakinek sok az ideje és már nincs mit csinálni:

Profit-taker guide

2 perc alatt van a világrekorja. Tegnap néztem Teralyst hunt-ot is 3 perc alatt. Hagyom, hogy az információ ülepedjen kicsit. :DDD

Persze nem kívánok speedrunner lenni, de nem rossz kiindulópontnak.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6911) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6910) üzenetére


ViZion
félisten

Pár napja Terryt megpróbáltam egyedül, a végén a kis vombyk megöltek...
Nem értettem, h miért, majd elkezdtem utánaolvasni.
Revenantel mentem, alapból jó eséllyel nem tudja a tery sebezni, mesmer skin, etc...
Szal. lődöztem, majd amikor sugárzott, akkor mesmer skin fel és be operátorba, elkezdtem leszedni a következő pajzsot, meg a kis vombykat. A végéig működött, ott túl sok vomby volt már és meghaltam "csak úgy". Amit nem tudtam, h operátor módban csak akkor sebezhetetlen a warframe, ha nincs aktív abbility. Nekem a mesmer skin duration még tartott, amikor operátorral lődöztem, így a kis genyák lehentelték revenantot...
Közben formáztam is, meg Nezha-t nyúztam, nem tértem vissza a solo terryre, de gondolom így már menni fog. Nem szabad sok durationt rakni, a passzívja megvédi amúgy is, ha nem aktív a mesmer skin, akkor nem támadják, operátorral meg lehet őket darálni.

Ami fura volt, h a végére lettek vagy 20-an a kis vackok, pedig előtte is öltem őket. Csapatnál nem láttam ennyit, nem is értem, h honnan a rákból jöttek. :U

Opticor vandal rivenből critest szeretnék, már minimum 40k kuvát beletoltam (75 vitusért vettem 30k-t és volt is sok...) de még nem adta az igazit. AoE elég nagy, szerintem ezért nem lesz jó eidolonra. De ki kell próbálnom :)

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6912) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

A héten érdemes TWITCH-et nézni. Forma, Aura Forma, Ducat.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6913) 5150head


5150head
senior tag

Mondom ne csak campeljek speednovával ezért tegnap átvariáltam a RedCrit Khorát. Hát mocskos gusztustalanul OP, nerfért kiált. 6 milliós damage is volt ;] A nekro meg a speednova (mert megint csak 3an voltunk) jól eldumált hátul amíg ütöttem a népet :))
Sajnos ma Gabiin csak 75 percet voltunk randomokkal így megint nem esett túl sok Steel Essence. Amikor Speed Novaval voltam akkor is 15 körül esett csak ( (#6902) Źşë' )
Kövi az Mot lesz megnézzük ott hogy adja. Meg valószínűleg tovább kell bent lenni.

(#6914) s4hu|SyD^ válasza 5150head (#6913) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Build-et kérünk. ;]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6915) ViZion válasza 5150head (#6913) üzenetére


ViZion
félisten

bakker... ezek szép nagy számok. Jah, build érdekelne. Raki is azt mondta, h ezzel lehet a legnagyobbat sebezni, persze arcane meg mindenféle mágia van mellé.

Garudát kicsit elengedtem, egyszerűen minél jobban spanolja magát és hozná a nagy dmg-t, annál kevesebbet látni, h mi a rák történik. :U
Revenant nekem "bugos", megnéznétek Ti is? allways run bekapcsolva, persze kezdéskor csak sétál, gombnyomásra vált futásra. Ez ilyen mindnél. viszont revi 4-es képessége ezt kikapcsolja és megint csak vánszorog... :U

Nezha-val barátkozunk, meg az opticor vandallal. Lesz még pár kör SO, mire maxolom.
Megteltek a riven helyek, bedobom ide, h mi eladó/cserélhető. Ha vkinek tetszik, akkor megbeszéljük.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6916) wjbhbdux válasza ViZion (#6915) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Always run az mindig úgy működött, hogy egyszer meg kell nyomni mindig amikor sétálsz. Gyakorlatilag a toggle/hold sprint kapcsoló más játékokból. Egy devstreamen évekkel ezelőtt volt róla szó hogy kivennék a sétálást mert ezzel felszabadul egy gomb a controlleren, de azóta nem lett semmi belőle.

/s

(#6917) ViZion válasza wjbhbdux (#6916) üzenetére


ViZion
félisten

A séta/futás dolognak csak ott van értelme, ahol "elfárad" a játékos, itt csak bosszúság szerintem.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6918) wjbhbdux válasza ViZion (#6917) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Régen volt stamina rendszer [link] a régi falon futás limitálására csak aztán kivették amikor betették a bullet jumpot.
RIP parkour 1.0, coptering azóta hiányzik :O

/s

(#6919) Źşë' válasza 5150head (#6913) üzenetére


Źşë'
addikt

11ezer kill omfg :D az nice

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6920) 5150head


5150head
senior tag

Semmi érdekes vagy különleges srácok, nem én találam fel a spanyol viaszt :D
Ahogy említette már más is korábban:
Deconstructorba Gladiator modok, meg ami belemegy.
Meele: magas Comboval, Crittel, + Blood Rush, Weeping wounds. (+ magas Riven dispos fegyó a max effektért - de ez elhagyható)
Khora: Range, Effi, + Accumulating Whipclaw + Fury Arcane +Duration a Dome miatt ízlés szerint
Ahogy látjátok az enyémen is bőven lehet még csiszolni/formázni, Effivel nem vagyok elégedett + Exilusba mehetne Strength :K Azért Tipedo, mert ez a legmagasabb riven dispos fegyóm amihez van rivenem is (jelenleg), meg sikerült a rivenre Combot pörgetni. Amit még bele lehetne tolni és hasznos lehet, a Swift momentum + comboért, meg a Rolling guard hogy ne kapjanak szét a mobok ha kimész a lootért.
[kép] [kép] [kép] [kép]

(#6915) ViZion Az autorunt inkább hagyjuk :U nálam is simán sétál a frame ha olyanja van...

[ Szerkesztve ]

(#6921) 5150head válasza ViZion (#6915) üzenetére


5150head
senior tag

Lejárt a szerkesztési időm.

Azokra a melee rivenekre már lehet is építeni a Khorat :C

(#6922) s4hu|SyD^ válasza 5150head (#6920) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Pont ezt mondtam a múltkor, hogy a Khora elvan 1 Forma-val. :C

Én meg megzakkantam és a Chroma-ba belemegy legalább 5 Forma csak a Profit-taker miatt. :DDD Mondjuk annyira nem olyan rossz Frame az, mint először gondoltam. Évek vannak még előttem mire mindenbe beletolok vagy 7 Forma-t aztán kiderül, hogy minden Warframe jó. :U

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6923) ViZion válasza 5150head (#6920) üzenetére


ViZion
félisten

...OK, de én kicsit most olyan vagyok, mint a parasztbácsi az állatkertben a zsiráf előtt:
ilyen állat akkor sincs! :o
Ezek kb. normál buildek, mi a franc csinálta azt a csillió sebzést? Tipedo vagy khora ostora?
...és nekem miért nem csinálja? :O

Coaction is jó ám a CP mellé, minél magasabb a szint, annál többet ér, mert ugye X % armort bont le.

Vik: "beletolok vagy 7 Forma-t aztán kiderül, hogy minden Warframe jó", nah, ezt látom én is, meg ugye ismerni kell. Anno elvoltam Nezha-val is, de most utánaolvastam alaposabban. olyanokat tud, h a láng amit hagy, az a csapattársakat is védi a status effektektől, ajánlott hosszú kuva küldiken. Embernek is a 3-as leszedi az armort, utána már a combosabb grineerek sem olyan nagyon erősek... De ugye ez egy "buliframe" futunk és 4-4-4-4-4-4 :D pedig több van benne -ahogy gondolom a többiben is, igazán sztem 8-10 frrame van, amit jól ismerek és kb. maxoltam is. OK, nyuszi vagyok, arbira még csak Oberon, Vauban és Ashy volt akit be mertem vállalni. :B

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6924) 5150head válasza ViZion (#6923) üzenetére


5150head
senior tag

Pont ezért írtam korábban, h ez eléggé bug szagú. Az még ok h a Melee hat az ostorra, félig-meddig van benne logika (bár inkább nincs), de h a Deconstructor modjai miért hatnak az talány. Ugye itt minden stat, proc, dmg összeadódik/szorzódik. Innen a nagy dmg.
Felvetődik a kérdés, hogy sok framenek miért van Exalted Weaponja külön modolással, miért nem működnek úgy mint Khora Ostora, vagy Khorának miért nincs külön EW Ostora?
Ezt szerintem javítani fogják.

(#6925) ViZion válasza 5150head (#6924) üzenetére


ViZion
félisten

Igen, igazad van.
Sőt, régebben ugye ha X modot ráraktál a fegyóra, akkor azt nem tudtad a sentinel fegyóra is rakni. Nekem sok maxolt modom volt duplán. Utána leszoktam a sentient fegyókról, heliocor scannelget, pajzsot és életerőt tölt, ennyi. Kavatjaim is inkább support és cucc keresésre vannak, dmg modokat alig rakok. Armor leszedőset azért rajta szoktam hagyni, de nem mondom, h érezhetően más kavattal mint heliocorral menni.

Nezha csakramját sem lehet moddolni, kicsit hiányzik. Warframe-ra kell rakni modot, ami növeli a sebzését. Valóban jó lenne egységesíteni, h melyik módon azt nem tudom. Talán az lenne jobb, ha lehetne moddolni őket.
Garudánál zavart, h a saját melee-t használja, nem tudok váltogatni a kard és a talons között.

Tényleg, a blokkra külön gombotok van? Mert jobb gombra nekem a primary céloz, ami nem baj, de néha jó lenne a blokkolás is. Kinek mi a megoldása erre?

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6926) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6925) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Block az amit sosem használtam még a combo-k mellett. :DDD

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6927) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6926) üzenetére


ViZion
félisten

én sem, csak amit auto blokkol. Viszont vannak kombók, amihez kellene a dupla kardnál.

Nah, most nem panaszkodom, random beléptem disruptionba, night-hoz úgyis kell, gondoltam lesznek. Voltak is. Hmmm... bedobtam, h Gauss részeit megpróbáljuk-e. Egyik srác kilépett, neki annyi kellett. Végül 3-an toltuk, 16 kör volt asszem és a 13+14 körben adott 2 részt. Neuro bentmaradt, remélem nem fél év lesz mire kipiszkálom, mint Octavia részét :)

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6928) allnickused


allnickused
tag

Tudnátok pár tanácsot adni kuva lich-el kapcsolatban? Megvan mind a 8 modom. Ha nem megfelelő sorrendbe rakva a modokat próbálom megölni (lich), akkor is eltörnek a modok vagy csak, akkor ha sikerül? Igazából bármi okosság érdekel, mert szeretném kipusztitani, totál idegesítő.
Véletlenül szedtem össze... 1 év kihagyásután visszatértem játszani és látom, hogy kalimpál a piros jelölt a pályán. Odamentem, szétcsaptam és ezzel el is kezdődött...

[ Szerkesztve ]

(De, az vagy)

(#6929) 5150head válasza allnickused (#6928) üzenetére


5150head
senior tag

Ha nem jó sorrendbe rakod be a modokat a Parazonba és úgy próbálod megölni a Lichet, akkor nem fog "eltörni". Egy modot 3x tudsz használni és csak akkor vesz el egy pöttyöt (törik) ha jó sorrenben van és megölöd a Lichet.
A legegyszerűbb ha farmolod a murmurt és ha megvan az első mod infoja akkor azt beteszed az első helyre és ha spawnol a Lich akkor rámész. Ha sikerül leszúrni a Lichet akkor tudod hogy az a mod az első helyre való, ha nem akkor értelem szerűen a másik két hely valamelyikére kell rakni az elsőre meg egy másik modot... és így tovább amíg meg nincs a helyes sorrend.
Azt jó a tudod, hogy minden sikertelen próbálkozásnál nől az ereje egészen 5-ig.
Minél több murmurt farmolsz annál több infot kapsz a Lichről: Resist, Weakness stb. Ezt érdemes figyelni és úgy modolni a fegyókat, frameket.
Ha megölöd a lichet megkapod a fegyverét meg minden olyan lootot amit korábban ellopott tőled.

(#6930) allnickused


allnickused
tag

Köszönöm. Az enyém 4-es ... és kurva erős már így is. Rámentem, mert nem is igazán tudtam mi ez a helyzet és mit kell csinálni. Mire utánanéztem és most, hogy infóztál már eddig fajult a helyzet, de ma kipenderítem még a játékból is.
Köszönöm még 1x

(De, az vagy)

(#6931) ViZion válasza allnickused (#6930) üzenetére


ViZion
félisten

Két relicet összeszedni murmurból (amikor megadja, h melyik relic kell, de a sorrendet nem) nem nagy feladat. Randomokkal is mehetsz, murmur share van, nem baj, ha nem Te kapod el őket. Nekem itt a survi, exterminate, capture vált be, ezeket jobb szeretem solo, a többire meg randomok.
Ajánlom Ash-t vagy más láthatatlan frame-t, mert amit nem látnak azt nem lövik... és itt nincs köcsög nullifier sem, csak rengeteg armor. Arra CP+coaction, corrosive.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6932) allnickused


allnickused
tag

Amikor megölném, akkor solozzak úgy érted? Vagy mehetek végig randomokkal? Honnan tudom, hogy az én lich-en spawnolt be és nekem kellene megölni? Ilyen kérdések merülnek fel bennem.

[ Szerkesztve ]

(De, az vagy)

(#6933) ViZion válasza allnickused (#6932) üzenetére


ViZion
félisten

murr-murr vadászni nekem tetszik, sokat viszek soloban. Interception és ilyesmi azért nehéz solo, oda random megyek. Névről tudod majd, h kinek a lichje jött. De szólnak is, ha random csapattal vagy, meg a közeledbe jön.

Khora farmban kértek segítséget... van vmi tipp, vagy csak toljunk 8 köröket aztán majd esik BP is? Ha elején ad Khora részt, akkor menjünk tovább? Vagy akkor a rot C khora drop esélytelen már? :U

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6934) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6933) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

BP az utolsó nem? Akkor 8 kör aztán kifelé. Ha valaki szerencsés 2x 8 körből megvan a Khora. :D

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6935) 5150head válasza ViZion (#6925) üzenetére


5150head
senior tag

Blokkra külön nincs gomb. Ha röviden nyomod a melee-t akkor autoblock van, és a jobb gombra lő a fegyóval, ha hosszan nyomod meg, akkor "előveszi" a melee-t és akkor a jobb gombbal tudsz blockolni, ilyenkor nincs autoblock.
Régen a melee máshogy működött, "channeling" is volt ami frame energiáját használta és plusz sebzést meg egyéb dolgokat adott, attől függően milyen channeling modok voltak berakva. Ez csak akkor működött ha -ahogy írtam- "elővetted" a melee-t. Ezt azóta kivették.

(#6936) ViZion válasza 5150head (#6935) üzenetére


ViZion
félisten

channeling megvan, elfelejtettem használni, kihagytam inkább azokat :)
tehát melee van nálam, akkor mi a blokk? Mert a jobbra megint fegyóra vált.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6937) Źşë' válasza allnickused (#6932) üzenetére


Źşë'
addikt

megjegyzed a saját Lich-ed nevét, akkor látod h tiéd e vagy sem, megölni sztem talán érdemesebb segítséggel, főleg ha magas szintű

első fázisban a modokat random pakolod bele a parazyn-be, aztán amint megvan az első felfedett mod, akkor azt berakod az első helyre, ha nem lesz nyerő az első harc fázis után akkor átrakod a 2. helyre hogy hátha oda belepasszol majd a későbbiekben, és így tovább etc..

murmur farmhoz még annyit, én jobban szeretem a hosszabb küldiket mint pl mobile def (szvsz murmur farmra ez a legjobb, kb ennyi idő kell ahhoz hogy kimaxoljad a thrall spawnokat) és survival - egy mapra megvan h mennyi thrall tud bespawnolni, kb olyan 13 körül lehet, ha megjelenik a Lich-ed akkor érdemes eljátszani vele - páncélt sebezgetni, ezt csak azért hogy ne menjen el, mert ha a játék úgy veszi h nem foglalkozol vele akkor kispawnoltatja... a felállás annyi hogy folyton bele bele lősz (hogy a játéknak úgy tűnjön megy a vérrefolyó harc), miközben jönnek még egyéb ellenfelek a lich köré, a lich ezeket átváltoztatja thrall-á, érdemes őket kiszedni miután átváltoztak, hogy ne okozzanak fejfájást a további "táncban", míg jönnek az új ellenfelek és változnak át szépen sorban, ha úgy érzed hogy több enemyt már nem tol át thrall-á akkor nekieshetsz a Lich-ednek - vagy szimplán hagyhatod elmenni, csak ilyenkor nem kapsz tőle extra murmur-t... én khorá-val szerettem őket irtani, kb levadásztam olyan ~64et, kellettek a fegyverek meg ephemerák, de most már a nyakamra sem kívánnék még egyet, ugyan heti nw miatt behúztam egyet múltkor ("muszájból" :DDD)

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6938) 5150head válasza ViZion (#6936) üzenetére


5150head
senior tag

Ne haragudj, lehet h rosszul írtam. :B Talán ha a fegyverválasztó/cserélő gombot nyomod hosszan, akkor "veszi elő" a meleet. Azt még próbáld meg. Nálam az F-re van bindelve. Utána jobb klikk a block. Arra emlékszem, h vagy "E"-t vagy "F"-et nyomtam hosszan. Este majd ránézek. A channeling kivezetése óta nem használom így a melee-t :U

(#6939) allnickused


allnickused
tag

Köszönöm a tippeket és tanácsokat. Kivégeztem az idegsítő kishavert.
Örülök, hogy van egy fórum, ahol ha kérdezek nem az a válasz, hogy: noobszar, ennyit se tudsz, a google a barátod, csináld azt majd meglátod, kit érdekel stb.
Még 1x köszi a válaszokat. Vaubannal voltam és szerencsére hatott rá a CC. A kisgolyók vegzálták én meg leszedtem amprex-el (slash érzékeny volt).
Kuva hindet dobott, az jó fegyver? Úgy értem érdemes-e foglakozni vele kolyabban?

[ Szerkesztve ]

(De, az vagy)

(#6940) s4hu|SyD^ válasza allnickused (#6939) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Mennyire szörnyű a grind a Murmur-ért? Én már vagy 5 hónapja csak halasztom. Nem sok kedvem van azt a 2-3 órát csak azzal tölteni, hogy a Murmur-t csinálom.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6941) allnickused


allnickused
tag

Ahogy nekiálltam rendesen 2 nap alatt készvolt, az összes mod megszerzése egy délután. A murmur farm és megölése a pöcsnek másik délután. Én is meg voltam illetődve, de könnyebb volt, mint vártam. Még úgy is meg tudtam csinálni, hogy 1 éve nem játszottam és nincs semmi pro cuccom csak általános modok-fegyverek stb. A requiem relic-ek kinyitása nem gáz, vannak randomok és hamar megvan az összes, mert ugye mint sima relicnél mindenki nyit valamit. De ha nekiállsz,akkor nincs megállás, amig ki nem csaptad a gémből a lichedet. Úgy vettem észre, hogy a ceresen megcsináltam egy nodot erre ő átszivárgott egy másik bolygóra. A ceresen fele küldit lenyomtam egyszuszra és már plusz 6 bolygón volt. Föld, lua, ceres, phobos, mars, vénusz lehet többön is, ezt csak fejből mondom.

[ Szerkesztve ]

(De, az vagy)

(#6942) s4hu|SyD^ válasza allnickused (#6941) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Mod-ok megvannak azzal nem kell foglalkoznom. Fele node is már Ceres-en ami az övé volt szóval lehet hétvégén ráveszem magam, hogy csináljak valamit vele.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6943) allnickused


allnickused
tag

Ha elfogadsz egy tanácsot: Addig ne öld meg a lich-et, amíg meg nincs az első mod ami kell. Azt beteszed az első helyre és megpróbálod 1x. Ha oké, akkor oké. Ha nem jó a modnak az első hely hagyd a csávót figyelmen kívül, amíg ki nem derül mi a második mod. Ha az megvan próbáld ujra megölni és kideríteni a mod sorrendet. Ha túl sokszor ölöd meg úgy jársz, mint én: lvl 90-110 lesz a helyeken, ami az övé. Sokkal könnyebb mindent lvl 50-70-es mobokkal intézni...

(De, az vagy)

(#6944) McDuglas válasza allnickused (#6943) üzenetére


McDuglas
aktív tag

Viszont ha elég tápos vagy, (hogy ne okozzanak gondot a high lvl node-ok) érdemes megölni anélkül is, hogy tudnál róla bármit, csak legyen telemoddolva a parazon. Kapsz egy csomó murmur-t, kipróbálsz egyet random a modok közül és tudod, hogy az lesz-e az első vagy nem. Kb. mindig érdemes megölni a lichet, ha még nem kipróbált kombó van a parazonban és nem félsz a magas szintű node-októl. (Rendes küldiket nem befolyásolja, csak rövid távon a lootot, ezekre meg kb. egy rendesen megépített forma nélküli mesa is elég)

#6939 "Kuva hindet dobott, az jó fegyver?" Attól is függ mennyi +% dmg és milyen element. (ezen mondjuk lehet javítani utólag) (Amúgy ha lehet adni a tier listekre, akkor "A"-tier, ami a második tier az "S" mint super mögött, szóval egy jó bónusszal, sok mindenre elég.)

Amúgy a napokban találtam meg ezt a topikot, ezért nem írtam még. Kb. a beta óta on/off warframe-ezek - talán a weekend warrior a legjobb szó rám, bár van hogy jobban rápörgök. Nagyrészt egyedül/randomokkal/ meg 1-2 cimborával játszom. Szóval Üdv mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

(#6945) ViZion válasza McDuglas (#6944) üzenetére


ViZion
félisten

Jómagam is ennek vagyok a híve, mondjuk nekem már szerencsére elég jó cuccaim vannak, kicsit csalódtam is, h nem emelkedett a lvl a múltkor, mikor kb. 8. próbára sikerült csak megölni.
Üdv itt!

(#6939) allnickused: ajnye! Elmondhatnád, h miféle fórumon voltál, h oda véletlenül se menjek. Basszus, minek ugatni, h ilyen-olyan noob... mintha más MR 29-ről indult volna, vagy mindenkinek mindent tudnia kellene... :U Rengeteget kérdezek én is, mindig van mit tanulni (mint fentebb volt Khorával az az über DMG... nekem is új) és az a dolga, kötelessége a régebbi játékosoknak, h segítsenek. Másik játékban szoktam felkapni az iszapot, mikor beírják, h szar a közösség. Nah, de a közösség azok mi vagyunk, olyan lesz, amilyenné tesszük. Warframe-val amúgy elégedett vagyok, -bár a klán/alliance lehetne aktívabb- sokan és sokat segítenek. Remélem majd Te is ezt fogod tapasztalni. :R

Magas lvl enemyhez ismételném a taktikám: amit nem látnak, arra nem lőnek (kivéve az arbit, de az másik történet). Láthatatlan framevel nagy nyugalommal be lehet menni közéjük, CP+coaction legyen, ez elvileg -34.5% armor, és ha mások is hoznak CP-t, akkor még több.

Ha nincs durva crites fegyó, akkor érdemes melee-vel kombó+weeping wounds + gas vagy corrosive irányba menni. Kicsit lassabban öl, de megbízható. És mivel nem látnak, meg lehet várni, h meghaljanak :)

Ha mondjátok mivel mentek, akkor ajánlunk konfigot rá. Most a Dex Dakra-t próbálgatom, meglepően kellemes csalódás, szépen felszeletel mindent IS ;] Ember + Dex Dakra csak tűzre építve, mert ugye a stílus az első, második a dmg... :)

Kuva fegyókról írtunk röviden, nekem mondjuk a hind nem jön be, de ha MR-t és lvl 40 fegyót akarsz, akkor a nyamvadt 5 formát bele kell ölni.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6946) ViZion


ViZion
félisten

Jah, Dex Dakra tapasztalat: sok sebesség + menő lángok a kardra = lóf*Ct nem lehet látni nyaszatolás közben... :O
Szal. szép fekete energy-re és már vállalható.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6947) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6945) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Dobtam a Dex Dakra-t pedig benne van 3-4 Forma. A Kronen Prime mindent visz egyelőre. :U

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6948) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6947) üzenetére


ViZion
félisten

jáááj, fussa a kronen prájmra, ha valaki nem issza el... ;] :D
Nekem a fele van meg, sajnálom a platot a többire. Hátha még beesik ez-az belőle. Asszem 3 db drága rész nincs meg.

Másik, h a dex dakrához nyitottam rivent, így már érdemes beleölni. De még mindig a Dakra prime magasan a legjobb. Sebességet beáldoztam a primed reach-ért, sebességet arcane ad, ezért kicsit lassan indul, de utána pörög szépen. Ezért is jó az arbi meg ilyesmik, ahol folyamatosan jönnek, mert alacsony %-al is folyamatos az "arcane-élmény" :D

5150head: köszi a gomb kombót, F hosszan és van blokk. Hátránya: meg kell tanulnom ezeket a kombókat is :) Meg ugye nem vált primary-ra, csak F-el, de nem gond mert magasabb szinteken 95% kardozok.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6949) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6948) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Vedd meg, megéri.

Első Solo Profit-taker:

Van még mit tanulnom, de jó nagy fejetlenség volt elsőre. Érdekes, élvezetes, mint ahogy az Eidolon-ok. Persze rengeteget rákészültem, Frame, fegyverek. Jelenleg csak 2 sebzés típus hiányzik. Még 2 Forma és utána már csak 1. Elbizakodott voltam és nem tettem be az Arcane Grace+Guardian párost. Következőleg beteszem őket, mert csak 1 revive maradt a végére. Sok gyakorlás és lehozom 10 alá, de kb 5 körüli a cél.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6950) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6949) üzenetére


ViZion
félisten

Nice!
Tridolont is solozod már?
Nekem az még csapatban is marha hosszú és unalmas. Valahogy a ropipolip is jobban tetszik. Terry az még OK, oda még az én cuccom is ér valamit, nem is hosszú. De a hármat még profikkal is sokallom.

Tegnapi tapasztalat: kellene relic, mert a barónál vásárolnék. Megoldás, h ilyenkor ezzel nem vagyok egyedül, szal. egy relices survi vagy más endless tutira jó hely, csináljuk. Excavation, kicsit túlmentünk a zöldön, már mennek is kifelé. Sebaj, na majd az orokin survi! Alig 10 perc, mennek kifelé... Ehh, szar random teamet fogtam ki, gyerünk ismét... 10 perc és csak 3-an, 15-nél azok is mennek. Sebaj, corpus survi, nah ez lesz az... 20 percig se bírtuk, mennek kifelé... solo nem érdemes maradni, a relic választás ugrik és marha kevesen jönnek, hamar unalmas lesz. Szal. jobban jártam volna vmi capture-val.

Corpus rész buli volt, 2 Volt is akadt, enyém lvl 0, mert megvettem a hiányzókat a volt prime-hoz. Jó kard+arcane és így is bevállaltam, a másik volttal felváltva bénítottuk a népet. Még csak nehéz sem volt -egyik srácot és a macsekját mondjuk folyamatosan élesztgettük-, de volt egy Ivara is, jól álcázott, ügyes nyilas volt... mégsem lett long run.

Az Alliance jópofa dolog, de alig lehet embereket verbuválni, bármiről is legyen szó. Mindenben segítenek, csak küldire ne kelljen menni... A recruit chat még úgy-ahogy, de sokan annyira kötik az ebet a karóhoz, h csak a bevált konfigokkal lehet menni.

Azért volt jó buli is, arbi defense. Csak azon a fos grineer pályán, valami bánya. De ott legalább jó csapat volt -igaz csak 3-an, a 4. srác első alkalommal lelépett. Arbiból is jöhetne Steel verzió, több loottal. Ilyen 60 perces menetek már csak emlék, vagy újabban nincs szerencsém a randomokkal. :(((

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.