Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
jóval elörébb tartok mint az ide irógató játékos, kb ugyan annyi játék után..csak elhervasztó h van olyan küldetés ahová egyedül gyenge vagy..már 2 hónapja nem tudom befejezni a zenés küldetést dsem, mert bármilyen frame-el megyek, a 3. körnél mikor jön már segiteni a kocka vagy mi, mindig lelönek a vége elött, elfogy az energia...ésm nem az a gond hogy igy van hanem az hogy elölröl kell kezdeni a barom ugrálást nem a 3. helyröl..
kitgunom is van, de egy lószar az egész, kár volt a befektetett energia..a broken war kardom kb 100x jobb lett ahogy felfejlesztettem, jobb mint a maxos sima ignis....de nem vagyok kardos játékos
tradeltem, meg egyebek..e mondom, itt néma csend volt, mig nem jött az uj játékodsunk azóta csak arrol olvasni mit csinál, ki mit adott neki..itt az a lényeg ha jó klánb vagy, akkor beufógrasz egy küldetésbe amit épp visznek és profitálsz, amit egyedül sosm érnél el...de nem panaszként irtam amit irtam, csak megfigyelésként..ha vissza olvasol kérdeztem egy csomót, snki nem irta, hogy akkor este vmikor menjünk együtt, most meg ezt olvasom a hozzászólásokban hogy itt voltunk együtt, ott voltunk együtt..változnak az idök
de kell a segiség mert kaphatsz lyan modokat amiket 1 hónap alat sem fogsz kiejteni sehonnan, meg olyan fegyót..épp vadásznék 3 v 4 hónapja az ignis wraithre és lám van aki ajándékba kap ilyen dolgot
ami semmiképp nem baj,.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tradeltem, meg egyebek..e mondom, itt néma csend volt, mig nem jött az uj játékodsunk azóta csak arrol olvasni mit csinál, ki mit adott neki..itt az a lényeg ha jó klánb vagy, akkor beufógrasz egy küldetésbe amit épp visznek és profitálsz, amit egyedül sosm érnél el...de nem panaszként irtam amit irtam, csak megfigyelésként..ha vissza olvasol kérdeztem egy csomót, snki nem irta, hogy akkor este vmikor menjünk együtt, most meg ezt olvasom a hozzászólásokban hogy itt voltunk együtt, ott voltunk együtt..változnak az idök