Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#5701) #04430080 válasza ViZion (#5693) üzenetére


#04430080
törölt tag

Combustion beam helyett berakhatsz egy split chambert. Kötelező mod minden buildben, tessék használni :)

(#5697) gandalf

Nem feltétlen kell bele a sok polaritás. Kérdés, mihez akarsz vele kezdeni

Ha cata-bombázni akarsz loot ládákat, oda max range és efficiency kell, de minimum duration és strenght.
Ha defenzív cata kell, oda meg max duration, jó effiency és közepes range, minimum strenght.

[ Szerkesztve ]

(#5702) Dewri válasza gandalf (#5674) üzenetére


Dewri
aktív tag

Kezdőként a Garuda és a Chroma szerintem annyira nem könnyű frémek, a képességeik és a modolásuk miatt. A Rhino, az Inaros a legegyszerűbbek, nem sok agymunka a képességhasználat és bírják a gyűrődést akkor is ha benézel valamit, ez a 2 frém jó eséllyel élve kijön a legtöbb helyről... A Mesa sem rossz, szerintem a Titania is elég erős. Egy jó Excalibur is sokáig bírja, ahogy .Z. is megjegyezte. Loki láthatatlan, így lehet vele aprítani, Frost jó defensre, Nekro-Hydroid-Khora extra lootot ad, tényleg mindegyik más. A Gara egy erős tank tud lenni, de én kizárólag a Ceres/Seimeni pályán használom lőfegyverek szintezésére/formázására, mert a pajzsán nem tudnak átjönni ott és több xp jön azon a pályán, ha van booster is mellé, nagyon jól lehet haladni ilyen módon. A pajzs mögül kényelmesen halomra lehet lőni mindent, csak 30 wave környékén kezd néha betörni, akkor meg ki kell jönni és restart...

A képességek mellett nagyon fontos a modolás, ha nincsenek meg a megfelelő modok az adott frémhez, akkor nem jön ki igazán hogy mire képes. És persze mindenkinek más a stílusa, ezért érdemes minél több frémet kipróbálni, mert lehet hogy neked pont az jön be, ami másnak nem, így hiába ajánlgatunk frémeket, ha te azokkal mondjuk nem tudsz jól menni.

A fegyvereknél is a modolás számít, azon túlmenően a critical chance és a status chance érték fontos, nem árt ha ezek közül az egyik minimum 25%, akkor úgy kell modolni, hogy azt erősítsd. Az Atterax ostor típusú melee fegyver, critical chance 25%. Criticalra csinálva a modolást (blood rush-berserker-drifting contact-maiming strike modokkal) elemetál modok nélkül (nincs benne tűz, jég, stb mod) sokszor 100ezer fölötti piros critical találatokat ad be, minden fekszik tőle! És ez egy mastery rank 2, tehát nevetségesen alacsony szintű fegyver, nem egy űber prime akármi... A játék ismeretében nem ért ha van némi tűzgyorsasága is a fegyvernek, mert amikor sokan támadnak mindenfelől, akkor nem árt ha nem kell tűpontos fejlövésekkel operálni... Duál pisztolyok és automata fegyverek jók, de zabálják a lőszert, ezek mellé ajánlott a Carrier robot kísérőnek, az minden lőszert amit talál, átkonvertál a fegyveredhez és 25%-al növeli a tárkapacitást is (így nem kell külön modot berakni a fegyverbe a lőszer miatt). Az is jó, ha tömegpusztító a fegyver, akkor tényleg egyszerű haladni. Ilyen az Amprex és az Ignis, kisebb szinten az Atomos.

A frém és fegyver modolásokat is érdemes meglesni a youtube-on, több videósnál megnézni ugyanazt, hogy miben hasonlít, miben különbözik, aztán ki lehet próbálni hasonló összeállítást. Persze el is lehet térni, ahogy ViZion kolléga a gáz-jég-hullarobbantós Ignissel (amit a világon senki nem úgy használ... :DDD ), ha neked az úgy működik.

Platinum nélkül meg lehet játszani, de ha van platinum, az jelentősen felgyorsítja az eseményeket. Nekem a minap esett ki sima lith relicből egy Nekro Prime blueprint, 47 platinumért elment a warframe marketen. A lith a legkisebb osztály. Személyes tapasztalatom alapján lith és meso relicezésnél sokkal több 45-65-100 dukátos tárgy esik, mint neo-axi szinten... A dukátot be kell váltani a relayeken, ha jön a kereskedő 2 hetente, akkor venni kell fegyvert nála, mindegy milyen fegyvert árul, kis fos mr4 fgyverért is adnak 30-35 platot, volt hogy 16 darabot adtam el az mr4 secondaryból, darabját 35 platért, számold ki... Ennél egyszerűbb és főleg ingyenesebb platinumszerzési mód nemigen van, 2 hetente fixen érkezik, 2 heted van összeszedni sokezer dukátot és némi kreditet mellé...

A platinumból pedig slotokat és gyakran használt (azaz minden egyes videós minden egyes frémjében és fegyverében mindig látott) modokat kell venni első körben. Ha ezek megvannak, akkor esetleg becsúszhat egy-egy prime fegyver alkatrész (2-3 megvan, 1 kéne, akkor plat és megvan...), esetleg ugyanígy prime frém darab (már csak 1 kell, plat..). Jó modolással, jó fegyverrel könnyebb az élet, gyorsabb és élvezetesebb a haladás. Természetesen minden frémbe reactor és minden fegyverbe amivel játszol (ezért kell megnézni milyen fegyvert szerzel, mert minden sz*rra nem érdemes költeni, ha úgyis gyenge marad és helyet foglal...), catalyst kell, mert akkor 60 helyed van modolni, anélkül meg 30, ami semmire nem elég. A polaritások is nagyon fontosak, sokszor kell 5-6 vagy több formázást csinálni frémen/fegyveren, hogy jó legyen, így a Formát folyamatosan gyártani kell, hogy ne kelljen venni (relicből esik a blueprintje).

És a végére: minél magasabb a mastery rankod (mr), annál magasabb szintű fegyvereket tudsz használni, ezért fontos a szintlépés. Viszont fontos tudni, hogy frémért és fegyverért csak egyszer kapsz tapasztalati pontot, ha formázod (polaritást cserélsz vagy teszel bele), és újra kimaxolod, azért már nem kapsz újra tapasztalati pontot! Már csak ezért is érdemes sok frémet és sok fegyvert kipróbálni. Ezen kívül a térképen ha kinyitsz egy pályát amin még nem voltál, az pont, de ha utána is oda mész, az már nem pont. A questek is pontot adnak, elsőre. Látható, hogy minden csak elsőre ad pontot... Persze később is kapsz valamennyit a különféle feladatokért, meg ilyesmikért, de kezdőként ezekre figyelj, ne úgy akarj fejlődni, hogy 1 frém 1 fegyverrel 1 pályán, mert úgy nem fogsz... :D

(#5703) #04430080


#04430080
törölt tag

És Acceltra rivent nyitottam, 1000 plat :D

(#5704) gandalf válasza #04430080 (#5701) üzenetére


gandalf
tag

a polaritást azért rakom be, mert ha megfelelö és oda van rakva akkor ugye a felét eszi a mod, és ha minden igy benn van amit akarok, akkor lehet a modokat felflé fejleszteni..

Gandalf The Grey

(#5705) gandalf válasza Dewri (#5702) üzenetére


gandalf
tag

köszi dewri, jó kis leirás :)

már rájöttem h kár volt eladnom a gardát mert fel volt maxolva az ability-re és defense pályákon marha jó volt ha volt energia pótló, csak benyomtam a védendö lófasz köré, azt max a repülö robotokat kellett elöbb kilönöm, aztán kényelmesen a többit..de akkor még nem voltam tisztában pl a polaritás slotok jelentöségével...lehet majd ujra legyártom..excaliburnál nagyon bejött a 4-es ability és az exalted sword...azzal a kettövel sok ellent megfektettem...most valami jó kardot keresek, de szerintem amit ad majd a second dream végén az királnyak tünik, de most azért kifejlesztem a jaw sword-ot, láttam hozzá extra modot is :)

megkérdezném akkor itt, van hely a klánodba, át lehet jelentkezni? jelenleg a lone ranger-ben vagyok, jó klán de honi vitézek között azért csak jobb a helyzet :)

azt lehet tudnom mire jó a status tulajdonsága a fegyvernek? eddig nem forditottam nagy figyelmet rá..

[ Szerkesztve ]

Gandalf The Grey

(#5706) #04430080 válasza gandalf (#5704) üzenetére


#04430080
törölt tag

Arra utaltam, hogy előbb a buildet kell eldönteni, mert aztán újból átformázni idő és forma pazarlás. Pl Limbora nem kell 1 shield mod sem, nem hogy 2.

Státusz chance meg, hogy milyen gyakorisággal adja meg adott sebzéshez a procot. Itt vannak az adott proc effectjei.

[ Szerkesztve ]

(#5707) gandalf válasza #04430080 (#5706) üzenetére


gandalf
tag

már miért ne kellene shield mód ? jó az, csak állja a sarat..nem lehet mindig, shift-el ki-be ugrálni a résbe..ha megszorulok igen, de jó az ha van tartalék pajzs..de akkor mond el mit tennél be a shild növelök helyett..ráadásul van valamelyik ellen ha bemegyek shift-el, valamit csinál rögtön kiesek..pl.ilyen a stalker a jelenlegi second dream pélyán..ha nincs pajzs lófasz..jó persze küldetésenként más warframe, majd ha profi leszek :D

Gandalf The Grey

(#5708) #04430080 válasza gandalf (#5707) üzenetére


#04430080
törölt tag

Mert egyrészt felesleges, másrészt meg elveszi a helyet a hasznosabb modoktól.

Példa buildek (pusztán az exilus miatt nem volt kedvem még 2 formát belenyomni)

Defense cata (defense, mobile defense, excavation)

Cata bomb - ez csak ládatörésre

Mire használják legtöbb esetben a Limbot? Defense, mobile defense, excavation, orokin derelict (ezt a missiont most hagyjuk)

Benyomod 4est a megvédeni való célpont körül, majd a 2est. Minden riftbe lépő ellenfél megdermed majd (nullifiereket lerendezed még operátorral, vagy rolling guard sebezhetetlenségi ablakában). A 4 lejárta előtt még benyomod a 3ast, hogy a kivül esőket is behúzd a riftbe, lelövöd őket, majd újra a 4es. 2es legyen fent. Ha valakit manuálisan akarsz behúzni riftbe, ott az 1es.

Ez nem egy ilyen mindenes frame, ráadásul egyike a legnehezebbeknek. Ritkán játszom vele, nem vagyok egy profi Limbo játékos. Meghagyom a nálam jobbaknak.

[ Szerkesztve ]

(#5709) Dewri válasza gandalf (#5705) üzenetére


Dewri
aktív tag

A státusz chance, ahogy .Z. is írja, annak az esélye, hogy beadja az elementál (tűz, jég, méreg, ilyenek) hatását. Ezekből is érdemes keveréket használni, azaz 2 alap modból összerakni egy kombinációt. Igen hasznos a corrosive (méreg+áram) és a radioactiv (hő+áram) sebzés, a legtöbb ellenfél ellen ezek működnek. Kezdőként én is szüttyögtem azzal, hogy infected ellen gáz, grineer ellen korrozív, corpus ellen mágnes (fagy+áram). Ma már nem szórakozok, a legtöbb fegyverbe korrozív vagy radioaktív sebzést pakolok és annyi. Szokott működni. A radioaktív annyiban ad extrát, hogy meg is zavarja az ellenfelet, így van hogy egymással kezdenek harcolni. Ha magas a statusz chance, akkor gyakran adja be a hatást. Melee fegyvernél pl van külön mod, a Condition overload, ami +60% sebzést ad ha beüt a státusz.

A Limbo valóban nem egy könnyű frém, nagyon kell figyelni a modolásra és a képességek használatára. Én kizárólag a derelict küldetésre használom (ezek a térképen jobbra levő speciális, kulccsal nyitható infected pályák, ahol szintén speciális kulcsokkal nyitható titkos ajtó mögött lehet ritka modokat találni), meg néha Spy küldetésnél, mert átmegy a lézereken jelzés nélkül. Folyamatosan a riftben vagyok vele (a hasadék...), mert úgy nem tudnak sebezni. Ezért nem kell agyonhúzni pajzsra, mert mindig védve van... Stalkert úgyse bírod leverni Limboval, annyira nem lehet felhúzni... :D

Jöhetsz a klánba, van hely, bár nagy életre ne számíts, 4-en vagyunk mindössze, jómunkásemberek, azaz munka mellett, de azért bent szoktunk lenni. Nem tudtam meghívót küldeni, mert már klántag vagy, előbb ki kell lépni onnan...

[ Szerkesztve ]

(#5710) #04430080 válasza Dewri (#5709) üzenetére


#04430080
törölt tag

Igazából Stalker ellen mindegy a frame, kitgunból 1 fejlövéstől kidől :DDD

(#5711) Dewri válasza #04430080 (#5710) üzenetére


Dewri
aktív tag

Igen, de ahhoz kitgun kell, ami nem kezdő felszerelés... Én mondjuk archgunnal szoktam leszedni (az se kezdő cucc)... :) De a Fulmin is megfelel, azt egyszerűbb beszerezni, mint az említett kettőt, mr8 fegyver.

(#5712) #04430080 válasza Dewri (#5711) üzenetére


#04430080
törölt tag

Szvsz már egy mk1-paris -szal is lehetne 1 shotolni, ha vannak hozzá jó modok.

[ Szerkesztve ]

(#5713) gandalf válasza #04430080 (#5712) üzenetére


gandalf
tag

a shotival leszedtem 3/4-ét az életének, de annyi más nyüzsgött ott h feladtam :) de állandóan kieesek a riftböl, gondolom van valamilye ellene, meg volt olyan pálya ahol a 4-es abilitym leállitották állandóan, csak a nagy nyüzsiben nem néztem meg melyik ellenfol volt..

mindjárt körülnézek milyen frame lenne az esélyes :)

Gandalf The Grey

(#5714) ViZion


ViZion
félisten

moonlight lily lett, neten exterminate-t ajánlották, ott nem találtam, de másik mapon volt egy rakat, köszi.
WF-ben is ez a nevem, Dewrivel beszélj, sztem gyere át hozzánk...
Combustion-t úgy találtam, de veszek egyet multishotra is, Shotinak is van, csodákra képes valóban. Ignisnél van értelme?

dewri: "És persze mindenkinek más a stílusa". Ennyi. Most szintezem a Volt-ot. Láttam, h mások miket művelnek vele... Viszont én "brawler" vagyok, a 0 páncél nem sokat segít... Nem lesz a kedvencem. Chroma prime épül, Banshee is csak várja, h kipróbáljam... Excalibro és wuprime a nekem való, ha nem illünk össze, akkor nem leszek túl hasznos a csapatban. Még a wuprime 3. képességét sem tudom jól használni, de próbálgatom.

A gázas robbantós jegelős azért jó, mert Voltal körberohanok, nem várom meg, h meglőjenek, nem egy acélember... utána meg felszedem a hamvakból ami kell.
Mellesleg sentienteket is bántja, igaz kap védettséget 1-2 dologra, de sebzi is. Szerencsére nem sokkal akadtam eddig össze, maradjon is így...

gandalf: a shield azért nem kell/nem jó, mert sok helyen lepöttyintik rólad (korpuszék főleg), és csak pislogol. Eleinte én is shieldre gyúrtam, mert megnyugtató, h visszatölt. De -később- nem ez a hosszú élet titka sajnos.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5715) ViZion


ViZion
félisten

Jah, rare gemekhez Fortunában kell venni fúrót, az a legjobb. Ahhoz először csinálsz pár küldit, veszel egy horgászbotot. Horgászol, standingra váltod, megveszed a fúrót.
De macerás, tegnap fél óra alatt 2 db rare lett csak, feladtam. Doma is jó lenne, de ez nem a kicsi, amikbe átlag belefutunk, szal. soloba nem menne sztem még. A símát exbroval és wuprime-val is eldöngöltem már.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5716) #04430080 válasza gandalf (#5713) üzenetére


#04430080
törölt tag

Nullifierek. Komolyabb ellenfeleknek van dispell-pulse.

(#5717) #04430080 válasza ViZion (#5714) üzenetére


#04430080
törölt tag

Van értelme, növeli a sebzést. A shield olyan, hogy megkerülhető, lásd viral, toxin, slash.

Bányászni úgy jó, ha van resorce és drop chance boostered is. Úgy nagyon adja. Ha a Doma thumperre gondolsz. Fél perc alatt kifektethető soloban, megtalálni már nehezebb, mert a földről kell keresni a bugok miatt.

(#5718) ViZion válasza #04430080 (#5717) üzenetére


ViZion
félisten

fél perc... MR hányason is? Mert én 7 vok, ignis a legdurvább fegyóm... Csak videón láttam, ez nagyobb, erősebb. A kis thumpereket is ~5 perc lenyomni nekem, exbróval több is volt, mert elfogyott a lőszer... :D

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5719) #04430080 válasza ViZion (#5718) üzenetére


#04430080
törölt tag

Nem az MR a lényeg. Fogsz egy (slow) Nova -t, le tudod fogni vele kb mozdulatlanra. Fegyver meg kb bármi, ami pontos, radiationra kihegyezve.

(#5720) khalox válasza #04430080 (#5703) üzenetére


khalox
őstag

Váá... dől a plat. Mondjuk az ilyeneket pont meg szoktam tartani :)) Annyit megér a készletben.
Én meg a 3. Supra rivent nyitom már, mi a tököt csináljak ennyivel?

(#5721) #04430080 válasza khalox (#5720) üzenetére


#04430080
törölt tag

Megtartanám, de pont azért nem fogom, mert a Rubico útját járja majd. Igaz, nem olyan szinten, de esni fog az értéke. Bár most még várok vele.

(#5722) khalox válasza #04430080 (#5721) üzenetére


khalox
őstag

No igen... az ember túlad rajta, akkor meg második úgysem lesz, így meg meg kell venni...
Erről jut eszembe... ez a mostani sortie assassination elég gusztustalan lett. Első nekifutásra két pofa is lelépett, így csak másodikra sikerült..

(#5723) gandalf válasza ViZion (#5714) üzenetére


gandalf
tag

moonligtos cumót beszedtem ma egy csomót egy alap lith-es gyüjtésen a földön..:) jó hogy emlegetted, amit láttam be is gyüjtöttem :)

"Viszont én "brawler" vagyok, a 0 páncél nem sokat segít.."

ezt mondom én is..nem szeretek ki-be ugrálni a résbe a limbóóval, pláne jól kell célozni mert elöredob sokkal..most rájöttem a klános eidolon huntnál mennyire gyér vok egy teralist lenyomásánál :) ki-be ugrálni kényszerültem a résbe, mégis mire a profik lenyomták 1 életm maradt basszus..ez a limbo a réssel hasinló a gara-hoz, csak ott tényleg a tükörfalon be nem jöttek, csak a magaslatról kellett leszednem a távcsövessel az ellent..most bántam meg h eladtam :)

a shild-nél értem mit mondotok, de kell basszus valamennyi ha kijövök a résböl, magasabb küldetéseknél ha kicsi levadásznak egy támadásból, de majd megtartom ezt a limbót, és bekonfigolom b-ben shield nélkül..

Gandalf The Grey

(#5724) gandalf válasza #04430080 (#5703) üzenetére


gandalf
tag

most nézem.ez pontosan mit jelent ?

Gandalf The Grey

(#5725) khalox válasza gandalf (#5724) üzenetére


khalox
őstag

Az Acceltra egy (új) fegyver. A hozzá való riven mod-okért megvesznek a népek. Egyelőre igen magas ára van (800-1200, attól függ, kinek mennyire viszket...) Riven modot vagy a sortie-k adnak, vagy pedig néha van "Gift of the Lotus" küldetés, aminek a díja. Ez utóbbi nem túl sűrűn, a sortie meg teljesen véletlen.
A végén arra utalt a beszélgetésben, hogy érdemes eladni, mert később majd már nem lesz ilyen drága, amikor már nem ennyire felkapott.

(#5726) gandalf


gandalf
tag

jelentem a carrier és ignis készitése elindult :)

Gandalf The Grey

(#5727) gandalf válasza khalox (#5725) üzenetére


gandalf
tag

abszolut értem és mégsem :) sorti-ba én még ne tudok menni ha jól tudom..a legutóbbi gift of the lotusnál amibe szerintem azt sem tudtam mi, csak kattintgattam feladatoknák, orokin cell blueprintet kaptam..le is gyártottam a cell-t, de akkor megvárom mig kész az ignis és abba gyapom bele :)

beszarás azért..1200 platinum? wow

holnap irok a supportnak, még mindig nem tudok tradelni az f2a hiánya miatt .. valaki rakjon már fel egy képet a webes felületéröl aktivált f2a-s acc-ról please

Gandalf The Grey

(#5728) gandalf


gandalf
tag

mondjuk szerintem azok platinumoznak vételnél aki ritkán megy bele a relic küldetésekbe soksor..tök jó, én nem akarom emelni a cefalonnal pl az image-om, de faszán szoktam relik pakkot vásárolni :)
meg nyomni kell a sanctuary küldiket, ott marha jól fejlödnek a cuccok és relicet is ad jól :)

köszi fijjug az edigieket :)

Gandalf The Grey

(#5729) ViZion


ViZion
félisten

Jah, most nézem, h ignisen eddig is volt 60% multishot, vigilant armaments-ből. Sebaj. :D

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5730) #04430080 válasza gandalf (#5724) üzenetére


#04430080
törölt tag

Nagyon nagy szerencsét :DD

(#5731) Dewri válasza gandalf (#5728) üzenetére


Dewri
aktív tag

Tessék, most reggel néhány meso relic kör, esett egy Ember Prime blueprint, 40 platért elment marketen... Nem győzöm hangsúlyozni mennyire hasznos a relicezés!

(#5732) gandalf


gandalf
tag

hogyan kell kereskedni valakivel, mert néztem a leirásokat, de számomra érthetetlen..hivjam meg a dojo-mba? hogyan?

Gandalf The Grey

(#5733) wjbhbdux válasza gandalf (#5732) üzenetére


wjbhbdux
veterán

bemész a dojoba, ott először is fel kell hogy legyen húzva egy Trading kiosk.

ha chaten beszéltetek akkor jobbklikk a nevére és invite, ha máshonnann van meg a neve akkor beírod hogy "/invite név" (vagy írsz egy üzenetet a "/w név üzenet" paranccsal). Ha belépett a dojoba már hívhatod is a kiosban a cserét a nevére.

[ Szerkesztve ]

/s

(#5734) khalox válasza gandalf (#5732) üzenetére


khalox
őstag

De a másik is meg tud hívni magához, úgyis működik.

(#5735) gandalf


gandalf
tag

kezdek ráérezni az izére, beesett egy vauban prime bp és el is viszik 30 plat-ért :D

Gandalf The Grey

(#5736) anubys1984 válasza #04430080 (#5678) üzenetére


anubys1984
aktív tag

De legalább egyik sem Axi-ból esik. :D

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)

(#5737) #04430080 válasza anubys1984 (#5736) üzenetére


#04430080
törölt tag

Kis vigasz :DDD

Így a hálózati gondok közepedte legyen egy Nidus build is itt

(#5738) Dewri


Dewri
aktív tag

Szerintem nagyon béna lett a játék indítóképernyőjén az az Atlasz Prime animáció... Nyilván a bokszolásra próbál utalni ez a mozgás, de nekem az jön le, hogy szegény fejgörcsöt kapva tántorog... :D

Ma meglett minden idők legsikeresebb relic boltja: 95 platot kaptam az Atlasz Prime neuroptics-ért. Egy darab alkatrészért ennyit még nem kaptam, talán 80 körül volt korábban a rekord valamelyik Rhino Prime darabért.

(#5739) #04430080 válasza Dewri (#5738) üzenetére


#04430080
törölt tag

Grat. Most szinteztem fel, formáztam meg Atlas Primeot, ebből sem lesz az év frameje. Várjuk az Ivarát...

[ Szerkesztve ]

(#5740) gandalf válasza Dewri (#5738) üzenetére


gandalf
tag

amugy hülye kérdés, de a relic küldetésen csak azok a primok kiesése várható ami a relic leirásában van ugye?

régebben olvasgattam T1D meg ilyen küldetésekröl de fogalmam nincs mik ezek a t1s, t3s t1d etc...

hát ez az ignis nem váltotta be a hozzá füzött reményeimet én szeretem ha fekszik az ellen ha kap valamit, ki van maxolva alapból, de szerintem a shitim erösebb, de lehet tévdek, a szakértöjét kérném ossza meg velem a modolásást :D

Gandalf The Grey

(#5741) #04430080 válasza gandalf (#5740) üzenetére


#04430080
törölt tag

Az eshet belőle, amit tartalmaz. De választhatod a másik ember 3 dropját is.

Azt a rendszert váltotta fel a mostani relices.

(#5742) khalox válasza gandalf (#5740) üzenetére


khalox
őstag

Néha felnéz egy-egy ritkábban játszó egyed, olyankor betolhat egy régebbi relicet, ami elsül... ma esett egy Oberon Prime Systems - már csak az hiányzott hozzá, hogy össze tudjam rakni pl. Örvendeztem neki. :C

(#5743) gandalf válasza khalox (#5742) üzenetére


gandalf
tag

nekem hiányoznak a neked meglévö modok, vásárolni kell majd v kidobja vhol..ennyire tudtam most kimaxolni, beraktam a catalys-ot..azért látszik, nem lesz ez rossz annyira..:) survivalon igy felnyomva aránylag jó már ..

Gandalf The Grey

(#5744) gandalf


gandalf
tag

nekem összeállt a zephyr prime, kifejlesztem és utána beugrik a 7-es mastery :) meglesem mit tud aztán meglátjuk :)

Gandalf The Grey

(#5745) ViZion válasza gandalf (#5743) üzenetére


ViZion
félisten

akkor mondom: serration-t maxold, speed t. felesleges, point strike szintén, ez nem lesz krit bajnok... ahogy dewri mondta, 20-25 % alap krit alatt nem érdemes erre gyúrni, illetve ha a status van ez alatt, akkor statusra sem. Ált. egyik magas, másik alacsony, ennél statusra gyúrj. Így vital sense sem kell, de wildfire helyett is találni jobbat...
Vegyél dual stat modokat, azzal pakold fel: rime rounds, termite rounds, maligant strike. Meg kellene a multishot rá, vigilante armaments, és/vagy split chamber.

Nézd a számokat, mert ha egy mod vmire ad +60%-ot, akkor nem mindegy, h az alap statja 5 (+60% csak 8 lesz) vagy 25 (+60-al már 40...)

Shotihoz vannak modjaim, ha megkeresel tudok adni is párat: multishot, chilling reload is dupla talán.

Dewri: "nekem az jön le, hogy szegény fejgörcsöt kapva tántorog..."
Nem is igaz. Szvsz a szemébe tolta a kezén azt a hegyes izét, 'oszt cibálja kifelé. Nem vicces, Te mit tennél, ha a szemedbe tolnál ekkora pengét? Na ugye... :DDD

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5746) ViZion


ViZion
félisten

Warframe "sötét oldal"...
Ma a razorback küldiket toltam, csupa 24-27 szintűekkel. Hisztiznek, h siessek, ne keresgéljek, etc. Bakker, de ha itt vannak cuccok? A 2. küldiben 3 star, rengeteg nano spore lett. De az orokin küldiket sem csinálom már, a legtöbben végigrohannak, semmi titkos szoba keresgélés, csak végigrepül, lő 3-at és mehetünk. Sajna ezekhez soloban még kevés vagyok, de az átlag pályákat úgy tolom, kivéve interception-t.
Tényleg ennyi a lényege, h rohanjunk? Akkor arra ott a battlefield... :U

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5747) #04430080 válasza ViZion (#5745) üzenetére


#04430080
törölt tag

"20-25 % alap krit alatt nem érdemes erre gyúrni, illetve ha a status van ez alatt, akkor statusra sem"

Ez egy hatalmas tévedés egyébként.

(#5748) ViZion válasza #04430080 (#5747) üzenetére


ViZion
félisten

háát én azokat akárhogy moddoltam, nem ment feljebb sokkal. Magasabb szinten gondolom több a lehetőség, de MR7-en még se riven mod, se más durvább cucc nincs rá. True steelből is csak törötteket vesz fel dögivel, az meg alig növeli.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5749) #04430080 válasza ViZion (#5748) üzenetére


#04430080
törölt tag

Rengeteg a hibrid build egyébként.

Crit jöhet frame buffból, adhat a kavat, vigilante set, riven adhat 200% -ot is, argon scope +135% -ot, stb.

Státusz is van ami stackelődik, van ami nem. Ha nem stackelődik, felesleges másodpercenként 5x frissíteni, ha egyébként is tart 5-6 másodpercig.

Melee -nél Blood Rush felstackeli a critet.

Nagyon-nagyon sok mindentől függ az, hogy mit mire moddol az ember, vagy érdemes.

[ Szerkesztve ]

(#5750) #04430080


#04430080
törölt tag

Thumper doma kill (fogalmam nincs, miért tömörítette be ennyire a yt)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.