Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#5951) Źşë' válasza s4hu|SyD^ (#5950) üzenetére


Źşë'
addikt

ez remélem segíteni fog :))

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5952) s4hu|SyD^ válasza Źşë' (#5951) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Azt néztem. Akkor jó, azt hittem van valami ajánlottabb.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5953) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#5952) üzenetére


ViZion
félisten

Leírom én hogy csináltam...
A régi játékosokkal nem lehet lépést tartani, végigrohannak, kész. De nekem kellett a loot, szal. én eleinte szólóban mentem, amit nem tudtam megcsinálni, oda volt csak public.
Modokat hetente nézd át, ami felesleges, dupla, az mehet endóba. Nem MR-re hajtottam, inkább több formával csináltam jó fegyókat, sok lootolás, könnyebb pályákat akár újra is toltam, főleg az erdősek tetszettek.
Volt egy pont, h sok nanospore kellett volna... kezdetben alig van. -mondjuk nem írtad, h hol tartasz-
Ilyenkor recruit csatorna: need taxi for saturn, nano spore farm.
Jelentkeznek, kezdőket sokan segítik, kaptam modokat, endónak való cuccot és platinumot is, ingyen. Marson a bazárban is próbálkozz, sok jó arc van. Később már a warframe market jobb persze. Angol tudás nem árt, de ha klánba kerülsz, akkor onnan is vihetnek magukkal és esetleg olyan cuccokhoz jutsz így, amik megkönnyítik a kezdést.

Ha lehet, a prime cuccokat tartsd meg, de inventoryból a dupla, felesleges bp-ket eladhatod.
Pízkeresés eleinte Ceres/Gabii survival, 5 perc és kilépsz, ~20-28k píz, mikor már sokadszor tolod a loot is jó lesz. Tovább nem érdemes maradni, alig kapsz több kreditet.
Ha a saturnra eljutsz, akkor a nanospore hiány enyhül. Lesz más farmolni való.
Ha sikerül egy gyors, ütésálló Warframe-t moddolnod, akkor vannak könnyű relic küldik, publicban nem nehéz, maradj a többiekkel, sok píz, prime cuccok. Ezeknek később lesz jelentősége, eladható platért vagy dukátért.

He leírod hol jársz, mikor vagy fent, akkor friend-be raklak, mehetünk pár kört, van sok modom, amit odaadok, később találsz biztos, de most segíthet.
ezt másold be a chatbe:
/w Vizion-HUN Hello...

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5954) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#5953) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Még csak az első boss, Vos után, illetve megnyitottam a következő bolygót lefelé a Föld után, a Vénuszt, viszont a Földön van még sok küldetésem.

Az, hogy mikor játszok elég változó, mert Division 2-vel játszom leginkább, de arra sem sok az időm gyerek és meló miatt, ha vagyok is főleg késő este. UK-ban élek úgyhogy kb nálatok már 11 van mikor én géphez jutok, hétvégén kicsit korábban tudok lenni.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5955) Źşë' válasza s4hu|SyD^ (#5952) üzenetére


Źşë'
addikt

azt hittem a küldetéseket (quests) kérdezted, (ez amolyan single palyer része a játéknak végül is, akkor majd ez később jól fog jönni) lényegében sztem ennél jobban senki sem tudná leírni, hogy mi minek az előfeltétele és mik a rewardok stb, mint az az oldal.. én kb 2014 év eleje óta játszom, és annyi frissítés jött, új content, hogy ha akarnám sem tudnám fejből felsorolni, hogy melyik küldetés után melyik jön, mert idő közben megcsináltam őket idestova már hosszú hosszú éve

// utolsó hszed után már értem hogy a missionökre voltál kíváncsi, legfontosabb hogy szerezz egy ütőképes fegyvert (akár primary + secondary + melee egyszerre) / warfremaet, ill elég nyersanyagot, ahhoz ha le kell gyártani valami cuccot - ha ezek megvannak jöhetnek a különböző fegyver/warframe farmok amik mastery (ez a karid fő szintje) pontot adnak egészen 30as szintig (de csak 1x eléve azt)) való húzásukig (am ez a szint akár fegyver akár warframe szintje, nem összekeverendő a masteryvel), az az igazság hogy mindennek (fegyver, warframe, companion etc.) megvan a saját mastery szint függése (már linkeltem a vidit, de ebben is jól látni 01:45nél), tehát nem tudsz pik pak olyan cuccot használni majd ami nem a mastery szintedhez való

az hogy a bolygókon milyen sorrendben mész végig kb mindegy, ill csak annyira fontos hogy melyik ad több kreditet, lootot (elsősorban nyersanyag, másodsorban blueprinteket) ez által szükségszerűen (érdemes minél többet feloldani a változó nyersanyagigény végett, amúgy ha kell valami nyersanyag akkor egy ismerősöd is el tud "taxizni" olyan helyre ami neked le van zárva)

ezek a vidik talán segítenek az elején picit a fegyverválasztásban majd,

Warframe - Primary Weapon Recommendations For Each Mastery Rank

Warframe - Secondary Weapon Recommendations For Each Mastery Rank

warframe megválasztásában ami fontos az elején hogy legyen masszív tank framed (pl Rhino (ez az oldal ír minden hasznos infót, hol tudod megszerezni, nyersanyagigény stb), tehát legyen több armorja, életereje, pajzsa), utána ha picit elsajátítottad a játék mechanikát akkor jöhetnek a képességeik buildelése ill, más framek is, én anno mag-el kezdtem

fegyverek buildelésénél fontos hogy milyen az adott fegyvered képessége, az ellenfél típusa - ennek függvényében kell buildelned az adott fegyvered - erre van egy jó kis táblázat amit itt találsz - de van számos how to build video is youtubon

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5956) s4hu|SyD^ válasza Źşë' (#5955) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Lesz mit olvasnom meg utána néznem. :)

Akkor itt nem esnek kész fegyverek stb? Ha jól értem akkor blueprint meg nyersanyag farmolás a lényeg itt.

Szóval azok a főküldetések amik ki vannak ott emelve és minden más mellékküldetés? Minden újrajátszható?

Egyébként ha lesz időm akkor belemerülök, mert eddig csak pár órám van benne, de szeretek tájékozódni.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5957) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#5956) üzenetére


ViZion
félisten

A legtöbb küldi újrajátszható, a főküldik közül is több, de nem mind. Ezeket a codexben látod.
Egyelőre akkor azt ajánlom, h Mars felé nyomulj, ott a bazár már segítség. Ahogy írtam, sok jófej van, alacsony MR-el kapsz akár free cuccokat is. Este gyere fel vmikor, ha lesz boar BP-m, azt odaadom, meg pár modot.
Braton kezdő is jó, csak az infested pályákon elvérzik sztem. A boar egy sg, moddolva brutál sebzéssel, igaz rövid táv, de sokáig elvoltam vele. Mellé lehet sok jó cuccot szerezni, alacsony szinten a botok nagyon jók, gyorsak. Ha nyaszatolni szeretnél, akkor Galatine, de ahhoz sok mod kell. Eleinte a secondaryra nem költenék -ezeket a modokat endóra váltottam, csak ha volt sárga, az maradt.
Secondaryból később nekem a Mara Detron vált be (ezt a baró srác árulja néha) és a "zsebrakétavető" Akarius, a kis hőkövetős rakétáival. Mindkettőnek van hátránya is, de pl. az utóbbival Eidolon síkságon lazán lehet bóklászni, halottak, mire látnak. Eleinte ezekre nem lesz szükség mondjuk.
Én is este/éjjel játszom, ha elakadsz, kérdés van írj.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5958) Źşë' válasza s4hu|SyD^ (#5956) üzenetére


Źşë'
addikt

igen, warframe elsődlegesen egy elcseszett grindfest szimulátor :DDD de mondjuk olykor jó, mert leköt egy vacak nap után, segít kikapcsolni

azok a questek igen, a többi újrajátszható, akár felfogható mellékküldiknek is, amiben szerzel új eszközöket
a questek is nagyon fontosak, mert azok oldanak fel 1-2 főbb dolgot

ugye vannak a companion-ok - ez alatt értsd: kavat-ok (cicák=) ), kubrow-ok, (blökik =) ), sentinel-ek (fejed fölött elhelyezkedő kis robotizék - első ami számodra elérhető lesz az sztem ez lesz) - elsődlegesen ezeket is érdemes élettel, páncéllal kigyúrni, majd másodsorban - mivel most kezdted eléggé szükséges neked a nyersanyag, így egy olyan modot berakni amely beszippantja az ellenfelek (ill, ládák, szekrények) által hátrahagyott lootot (ez nagyon fontos, igen hasznos mod)

nagyon sokáig sentinellel mentem, aztán jöttek a kubrow-ok majd kavatok, direkt nem használtam őket, ill. csak addig ameddig fel nem húztam mindet 30as szintre a mastery pontok végett, aztán mentek a hibernálóba :DDD mint a Pusztítóban Stalone :_D egyszerűen egy erőltetett tamagocsinak tudtam be őket, most jelenleg van egy Smeeta kavatom, melyet a Charm mód miatt szeretek és nem utolsó sorban van neki is vakuum modja :)

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5959) ViZion válasza Źşë' (#5958) üzenetére


ViZion
félisten

Dettó így jártam el, fagyóba, ill. egy kubrow nincs "felnőttre" nevelve és ott futkos a hajón. Hamar leölték nekem ezeket, és sajnáltam is, inkább robotokat viszek, de már fegyó nélkül. Elég gáz volt, amikor Simarisnak scannelek, ez meg lelővi a pácienst. Na meg a gencode gyűjtésnél is...
Igen, a vakum mod kötelező. Nightwave-ban van néha, h jelölj modokat, nyersanyagot, ilyenkor kirakom, mert elszippantja, mielőtt jelölném :D

Még annyi, h állatkákra költeni kell, génstabilizáló cucc kell néha, meg simogatni, ilyesmi. Eleinte erre nem lesz píz, szal. jó a taxon, vagy amivel indult. Össze kellene jönni játszani.

Készül Oberon Prime, arany árban volt egyik része, de ez KÖLL. Equinoxom félig készen várja, h vmi legyen vele, erre tegnap este 3 EqPrime részt sikerült nyitni. Hihetetlen, de néha lehet szerencsém. Harrow szívás, sok spy run után sem adta a szemét a szemét.
Octavia kellene még, de őt is nehéz összerakni.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5960) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Tegnap csináltam valami ric fúró küldetést, de fogalmam nem vt mit kell csinálni a végén, mert nem volt vége. Fúró ment én védtem meg töltöttem fel aztán ezt megcsináltam 3-4x körben ugyanazokon a helyeken. Aztán már késő volt így ki kellett lépnem. Nem tudom, hogy ott van-e valami vég, mert így ugye mission reward nem volt.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5961) wjbhbdux válasza s4hu|SyD^ (#5960) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Vannak végtelenített küldetések, mint a defense, excavation, survival. Ahol nem fix kis pálya van magadtól ki kell menni a zöldel jelzett kijárathoz, ez az első jutalom után nyílik meg.

Későbbre jó tudni ezekről hogy a jutalmak a Disruption kivételével A A B C sorrendben jönnek, vagyis pl survival 5 percenként, vagy defensenél 5 wave után egy, excav minden 100 pont után. A jobb cuccok meg jellemzően a C-ben vannak, úgyhogy 20 perc / kör szokott az alap lenni public csoportban ha ilyen végtelen küldetést csinálsz.

/s

(#5962) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#5960) üzenetére


ViZion
félisten

Ahogy a kolléga is írta, amikor van zöld jel, kimész, vársz, felvesznek, annyi.
Ezek a "végtelen" küldik, minden kör (rotation) nehezebb, de jobb cuccokat ad.
Néha relicnél is ad ilyet, ott van csak vége, mittomén 10 def hullám, kész.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5963) Źşë'


Źşë'
addikt

Baro elhozta nekünk az egyik very very rare és atm egyben méregdrága modot: Primed Chamber
szóval aki teheti vegye meg, mert ki tudja hogy újra mikor lesz rá lehetősége

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5964) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Valami módja van, hogy gyorsan szintezzek? Láttam a 2. MR-hez kell a Mars junction meg az Archwing rész, utána meg a Hydra farm(vagy hasonló nevű :DDD )?

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5965) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#5964) üzenetére


ViZion
félisten

Mit akarsz szintezni? MR? Akkor újabb warframe, fegyó, sentinel felhúzása lvl 30-ra. De formázás utáni húzást már nem számolja, szal ez drága, de sok értelme nincs is szerintem, 6-7-ig eljutottam különösebb warframe gyűjtögetés nélkül lazán, csak a mapot nyitogatva, fegyókat kipróbálva. Neptune/Index-re juss el, ott van píz, abból a klánban megveheted a rengeteg BP-t és fejlődsz.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5966) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#5965) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Meg is válaszoltad amit akartam. Akkor csak nyitogatom fel a mappot. Fegyvert akarok venni, de MR 2-es kell és én csak 1-es vagyok még, most lett meg a drón társ, az még amúgy is csak 1-es. Első Warframe feloldva a küldetésből, de ugye oda is össze kell szedni a többi részt. Talán a kardom 11-es amúgy, minden más kisebb szóval van még időm. :) Kezdem látni, hogy mi mi küldetés, nyersanyag téren legalább.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5967) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#5966) üzenetére


ViZion
félisten

hát jah, egyelőre legyen erős fegyó+warframe, amivel az elején is boldogulsz. Miket választottál?
Másik, h az XP eloszlik, szal minél több cuccod van bent, annál lassabban fejlődsz. Szl. mondjuk pisztolyt én nem viszek, csak pri+melee, kis pályákra ennyi sem. Stílustól függ, kinek mi. Mondjuk ha shotid van, akkor kell pisztoly, nekem mindig kifogyott, később moddolva már nem.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5968) khalox válasza Źşë' (#5963) üzenetére


khalox
őstag

3 guriga, dukátból... vicces :DDD

(#5969) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#5967) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Minden bent van, asszem a legkisebb az a mostani drón, ami egyes. Akkor szépen egyesével húzzam fel őket vagy ne is foglalkozzak a kezdő fegyverekkel? Excalibur, Braton, MK1 Braton, Kato, Skana. Jó ez a compqnion app, be sem kell lépnem a játékba. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5970) khalox válasza s4hu|SyD^ (#5969) üzenetére


khalox
őstag

Dehogynem, minden, ami MK1: megvesz, felhúz, elad, repeat. Amíg el nem fogynak.
A minap nálam az egyik kimaradt, MK1 Bo-val szaladgáltam MR18, nagyot ütött. ;]

(#5971) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#5969) üzenetére


ViZion
félisten

csak akkor ne rakd be pl. a pisztolyt, ha már 30-as és nincs más, amit húznál.
Ami tetszik, azt tartsd meg. Ha lesz még, akkor adok boar BP-t, bratonnál jobb szerintem, főleg infested és def pályán.

Jah, most én is kihagyom a vásárlást, nincs ami tetszene/vagy már korábban vettem ezekből.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5972) Źşë' válasza s4hu|SyD^ (#5969) üzenetére


Źşë'
addikt

ha minden igaz a Boltornak 2es a MR szint függése, emlékszem nekem nagyon nagyon sokáig az volt primary aztán meg a prime verzió - és még kapott egy kis buffot is 22.12es updattel - az ilyen MK1es fegyvereket csak addig tárold míg ki nem tolod 30as szintre mindet, amint elérték, add el őket kreditért inventoryból

Prime verzióhoz hasonlítva:

Boltor Prime, compared to Boltor:
Higher base damage (46.0 vs. 25.0)
Higher Impact b Impact damage (4.6 vs. 2.5)
Higher Puncture b Puncture damage (41.4 vs. 20.0)
Higher critical chance (12% vs. 10%)
Higher critical multiplier (2x vs. 1.8x)
Higher status chance (34% vs. 14%)
Higher fire rate (10 rounds/sec vs. 8.75 rounds/sec)
Faster reload speed (2.4 s vs. 2.6 s)
More accurate (50 vs. 25)
Different polarities (Vazarin PolMadurai Pol vs. Vazarin Pol)
Higher Mastery Rank required (13 vs. 2)
Lower disposition (1.1 vs. 1.2)

Prime verzióhoz Mastery 13 kell.

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5973) ViZion válasza Źşë' (#5972) üzenetére


ViZion
félisten

Nekem dojoból az ignis volt sokáig, majd a baró sráctól ignis wraith. Hátránya, h viszonylag sok (6-8) forma kell, h igazán csapatós legyen. Viszont így ca. lvl 50-ig erőlködés nélkül visz mindent IS, felette már trükközni kell, de alatta nem szoktam állítgatni, h mire sebezzen. De ez még később lesz, az argon és az MR9 miatt aktuális. Ignis csak MR5.

Ninkondi prime-val megtréfáltam magam... Mondom ez tetszene, KÖLL! Volt amit nyitottam, 1 handle-t vettem, kb. MR9-es korom óta nézegetem, mert MR14 kellene hozzá :W

s4hu|SyD^: továbbra is adott a lehetőség, ingame megkeresel -ha már tudsz tradelni- és adok rengeteg cuccot (ingyen), ami sokat segíthet. Pl. a Boar csak MR2 (ez nem tradelhető, de szerzünk...), de ütős kis cucc, ha tudod etetni (sg ammo mutation, de adok hozzá ;) )

Síma point blanc is megteszi, én gas-ra készítettem, ez kb. mindenre jó, nem gyors, de stabil a magas status és a multishot miatt.

De majd Marson a bazárban is segítenek. Ha megadod a neved, felveszlek friendbe.

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5974) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#5973) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Most jutottam MR2-be és a Vénuszt csinálom éppen. Kell egy boss, hogy egy junction elérhető legyen. Meg szépen nézem a Quest-jeim, hogy mi kell meg merre. Moddolgatok, mert már vannak erősebb ellenfelek. Kezdek belemerülni, próbálom kiismerni ezt az egészet, mert eléggé bonyolódik így, hogy már több dolog elérhető.

Este leszek kb. 9 után egy 2-3 órára remélhetőleg. Majd ha a család kidőlt. Mindent segítséget elfogadok és hálásan köszönöm.

Be.Vik a név.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5975) doktordevil


doktordevil
tag

Üdv!
Railjackben eljutottam a Veil proximáig. A problémám az lenne, hogy errefelé olyan hajók cikáznak amelyeknek visszatöltődik az életereje, méghozzá baromi gyorsan. Lelövök vmennyit és már visszatöltődott fullra, potyára lőttem...
Szóval milyen fegyvert javasoltok RJ-re? (most carcinnox mk3 van)

(#5976) ViZion válasza doktordevil (#5975) üzenetére


ViZion
félisten

Az első nagy ágyút nem kezeli vki? Onnan kellene megküldeni sztem.

Mai epic: egy saryn prime-al voltunk ketten sanctuary-n. Gyakorlatilag az egész pályát "mérgezte", pedig nem is mozgott különösebben. NPC-k egykedvűen ténferegteg és haldokoltak... a 9. körben kiszálltam, nem érdekes így. Kérdeztem tőle, h ez mi, de semmi válasz. Van ilyen durva cucc, vagy vmi csalás ez?
Másik kérdés, h mirage prime-al látom sokan telecsillámozzák a pályát, az effekt kb ua. mint a sarynnal. De azt hogy csinálja? Nekem is megvan a Mirage prime és a "mezei" is, szeretem, de ilyet nem tudok előhozni. A 2-es képesség nem tart eddig.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5977) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Pár kérdés:

Health vagy Armor vagy mindkettő?
Elkezdjek mindent gyártani amit birok vagy felesleges az elején?
Farmoljam a meglévő Warframe blueprint-ekhez a darabokat? (bounty-k stb?) Vagy ráér ha kimaxoltam az elsőt?
Boltor megvan mivel adja küldetés gondolom azt is csak akkor használjam ha az első fegyver maxos.
Nyitogassam a Relic-eket?
Most inkubálom az első 4 lábút és mellette az Archwing quest megy.

Úgy látom, hogy a küldetések szépen végigvisznek a bolygókon és mindig adnak pont azt amik kellenek a továbbjutáshoz, szóval egyelőre csak küldetésezek szerintem. Később pedig nekiállok keményen farmolni, mert látom kell rengeteg credit és nyersanyag.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5978) doktordevil válasza ViZion (#5976) üzenetére


doktordevil
tag

Nem a nagy ágyú crew shipek leszedésére jó, de az ilyen gyors mozgású hajókat nem nagyon lehet azzal leszedni, mert tölteni kell.

Saryn meg amúgy ilyen :D . Asszem corrosive és viral procokat is ad az ellenfeleknek és elolvasztja őket.
Mirage: amit te láttál az az Explosive Legerdemain augument moddal lehetett. Ezt a szindikátusoktól tudod beszerezni.

s4hu|SyD^ #5977
Health inkább, ha valamelyik framenek van normál mennyiségű armorja akkor lehet azt is kicsit.
Gyárthatsz fegyókat vagy frameket, ha felszintezed nő majd a masteryd. Max eladod, ha nem tetszik a fegyó.
Sztem ha tetszik egy frame farmold ki.
Relicekben prime frame és fegyver partok vannak, ha érdekel nyitogass. (viszont a prime frameknek és fegyvereknek magasabb masteryük van általában tehát lehet nem tudod megépíteni)

(#5979) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#5977) üzenetére


ViZion
félisten

Mindkettő, ha lehet, de ez warframenként változó. Shieldbe nem érdemes sokat ölni, később leszedik néhol instant. Farmolást sztem ne erőltesd, nem férsz hozzá mindenhez, amíg nincs minden nyitva. Ha nem muszály, ne add el, de mondjuk harrow vázból lesz rengeteg, meg oberon cuccok is, egyet megtartasz az elég.
Relic sem élet-halál, de ha gyors vagy, akkor mehetsz és ha beesik vmi, akkor meglesed marketen és eladod, abból a platból eleinte úgyis reactor/catalist lesz majd.
Nyersanyag miatt ne aggódj, lesz majd azért a többsége bőven. A többire meg majd farmolsz, ha kell. Drón bp-t a marketen -gépeden- vedd meg, az a bolygókról is termel egy keveset.

doktordevil: köszi!

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5980) ViZion


ViZion
félisten

Nah, végre elkészült -nagyjából- az indexre szánt "one hit wonder" Hirudo. Egyetlen primed toxin van rajta, a többi crit. Szépen teszi a dolgát, gyors, hatékony. "mezei" pályákon és elite sanctuary-n is jó. Nagyon kerestem már Indexre a melee fegyót, sokáig hate volt, de a Hirudo gyorsabban öl.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5981) anubys1984


anubys1984
aktív tag

Nyolcadik próbára meglett az első kuva fegyver (Kuva Kohm). Kínszenvedés lesz ilyen tempóval az összeset összeszedni...

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)

(#5982) wjbhbdux válasza anubys1984 (#5981) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Néha lehet szerencséd ha kitalálsz 1-1 requiemet mielőtt összejön a murmur, akkor a következőre ugrik a folyamat.

/s

(#5983) Źşë' válasza anubys1984 (#5981) üzenetére


Źşë'
addikt

mármint a Lich ölésre gondolsz? sajna kell hozzá szerencse is, én most az ephemerákat szedem belőlük, pont most esett egy elektromos oh fk yeeeah :DDD

:)

a fegyverekkel már nem kell szarakodnom, mindet kigyúrtam (ráadásul tetves formákkal 40es szintre - 16fegyó x 5forma->80 forma, azért egy kezdőnek sztrók közeli állapot :U )
egyáltalán nem rosszak, persze nem is csoda fullosan minden elit moddal, naná hogy azok
Kuva Bramma mocsok OP lett, persze csak óvatosan kell vele pattogtatni mert hamar kinyírja saját magát az ember

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5984) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Közben rájöttem a relic-ek nem nyílnak csak úgy ki. :DDD

Fegyverek szintezéséhez kell őket használnom? Mert valahogy a kard nagyon gyorsan maxos lett. A lőfegyverek meg csak 15-ösek kb. Szóval minél többször használok valami annál jobban fejlődnek. Ha van bent 2 maxos cucc akkor a többi több xp-t kap? Szenvedősnek tűnik ez a fejlődés neg a játék eleje, de végre elkezdtek változatosabb helyszínek és nehezebb mobok lenni.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5985) Źşë' válasza Źşë' (#5983) üzenetére


Źşë'
addikt

a charge ephemera után rögtön kaptam egy chill (cold) ephemeras Lich-t :R

lol

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5986) wjbhbdux válasza s4hu|SyD^ (#5984) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Relic az alap változatnál valamivel jobb Prime fegyverek és warframek részeit tartalmazza, ezeknek lehet nagyobb az MR szint követelménye, ráérsz még bőven farmolni. Esetleg ha Limbo, Pyrana vagy Destreza prime részeket látsz gyűjtsd be, mert azok lesznek amik jó időre kikerülnek a játékból 1 hónap múlva kb ha jön a következő Prime. Illetve ezek adják az alapját az ingame gazdaságnak is, hiszen cserélhetőek játékosok között a Platinum fizetőegységre. Ha beesik egy arany színű ritka drop vmelyik játékosnak a 4ből akkor érdemes arra lecsapni.

A max szintű fegyvert ha kiveszed és semmi sincs a slotban, akkor a többi közt oszlik el az Affinity/xp, amúgy kárba vész rajta (majd lesz egy endgame rendszer ami számolja máshoz a max szint felett is).

/s

(#5987) s4hu|SyD^ válasza wjbhbdux (#5986) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Jó de használom azt a kardot így is, hogy maxos. Mindegy akkor craft-olok újat.

Még csak MR 2 vagyok úgyhogy a legtöbb dolog "kínai" amit mondtok. Napi 30-60 percem van kb játszani, hétvégén talán kicsit több úgyhogy nem hakadok nagy léptekkel.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5988) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#5987) üzenetére


ViZion
félisten

Nem jól értetted sztem.
A szerzett XP eloszlik, a %-ot nem vágom fejből, de nagy adagot kap, amivel harcoltál, egy keveset a többi (companion fegyó és a companion is), valamennyit kap a többi felrakott fegyver és a warframe is. Tehát ha van bent egy fullos kard, akkor az is megkapja -még az exalted is-, ami így kárba vész. Ha húzni akarod egyik cuccot, akkor a lehető legkevesebb egyéb legyen felpakolva.
Nálam ignis wraith van, meg mellé amit húzok. Ha már arra is tudok pakolni, akkor ignis ki és csak azzal megyek. Erre jó a Sanctuary, mert kicsi pálya, sok ellenfél, és a csapattól is jön XP, ha a közelben ölnek.
Másik, h formázás után is fejlődnek a cuccok, de az már az MR szintbe nem számít bele. Szal. első körben legyen egy stabil warframed, meg egy jó fegyód, amivel tudod a többi cuccot húzni, küldit csinálni. MR 5-6-után már sokkal jobb fegyók vannak, addig Boar, Braton elég. Saturn-ra már érdemes vmi combosabb fegyót összerakni, onnantól keményebb. MR 10-től megint sok jó cucc van, klánból kivehetők, etc. Eddigre lesz már prime cuccod is, ha néha relicezel.
Relicből egyelőre a formát és a jobb prime cuccokat vedd ki. Forma rengeteg kell majd.
Boar-t uranuson dobja, egyik este beviszlek, összeszedjük. Abba is kell 3-5 forma, de utána nyugi van, minent visz sokáig.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5989) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#5988) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Hát majd lesek akkor videót, hogy kell relic-ezni. 4 bolygó van nyitva. Nem nagyon kapkodom el. Kutyaféle megvan meg az Archwing. Most kéne valami Relay meg felvenni egy küldetést, majd megnézem azt is, hogy hogy kell. Szerencsére azért pörgös a játék és gyorsan lehet küldetéseket csinálni.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5990) wjbhbdux válasza s4hu|SyD^ (#5989) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Ez egy olyan játék amibe bele lehet tenni több ezer órát is, ráérsz kiismerni :K . Ha megnyitod az összes bolygót és közben a codexben elérhető questeket csinálod az már elég jó tutorial.

/s

(#5991) khalox válasza s4hu|SyD^ (#5989) üzenetére


khalox
őstag

Azt jól teszed (mármint, hogy nem nagyon kapkodod el...). Ezt a játékot úgy érdemes csak játszani (ahogy mindegyiket), hogy nem függesz rá - csak a szórakozásért.
Vannak olyan részei, amik kimondottan grindelősek, így teljesen felesleges pörögni rajta - mert ha rendszeresen tolja valaki, akkor úgyis előbb utóbb összejön minden "magától", egyszerűen csak abból, hogy játszol a játékkal (ez különösen a relic-ek nyitogatására és a prime dolgok összerakására vonatkozik). Ebben ez a játék igen nagyvonalú - én ezért kedvelem.
A türelmetlen millenárisoknak persze mindig ott a pénzköltés lehetősége, de ez is csalóka, mert igazából több ezer platina elkölthető gyakorlatilag a semmire - olyasmire, amit később bottal sem piszkálsz, vagy lesz belőle 2 másik... :))

(#5992) s4hu|SyD^ válasza khalox (#5991) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Division 2 megy mellette, van egy 2 éves, 4 hónap és jön az új baba, meló. Ráérek meg időm sincs.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5993) anubys1984 válasza Źşë' (#5983) üzenetére


anubys1984
aktív tag

Úgy néz ki, a második is Kuva Kohm lesz. Majd ha valakit érdekel, vevő lennék egy cserére. Persze majd még össze kell farmolni. De nem ez lesz a kedvenc részem a játékban.
És tényleg fájdalmas az összeset kimaxolni. A legutóbbi Operation: Plague Start kihagytam, így most nem is töltöttem fel a forma-készleteket.

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)

(#5994) wjbhbdux válasza anubys1984 (#5993) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Ott lehet hagyni a kuva larvling-et és akkor a köv pályán más fegyvert kapsz.

/s

(#5995) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

A küldetéseken csak átszaladjak? Foglalkozzak a loot-tal vagy úgyis megvan mindenre a megfelelő hely farmolni? Tegnap csináltam valami jó extra affinity stb küldetést, talán Defend és 27k credit-et adott. Hát látom a fényt az alagút végén. :DDD Nem leszek mindig szegény.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5996) wjbhbdux válasza s4hu|SyD^ (#5995) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Alapvetően nem érdemes szöszmötölni, csak ami útba esik container üsd szét vagy nyisd ki, de bejárni a pályákat annyira nem kell az elején, később úgyis vissza tudsz jönni és gyorsabban csinálni ugyanezt, vagy hatásosabb helyen farmolni.

Egy alap szinten édemes kiismerni a pályákat, mert majd lesznek olyan feladatok ahol a félreeső szobákban elrejtett ládákat kell megtalálni, minden tileset tartalmaz több rejtett kis szobát is. Néha meg 7 év után is találok újat :DDD

/s

(#5997) s4hu|SyD^ válasza wjbhbdux (#5996) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Akkor jó, mert már kezdtem unni, hogy minden zegzugot megnéztem, mert ugye amúgy is sok pálya hasonló.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#5998) ViZion válasza wjbhbdux (#5996) üzenetére


ViZion
félisten

és vannak a b*ott nagy neptune és uranus pályák, esélytelen volt ezekre a lidércekre is vadászni. Ha belebotlott vki, akkor lenyomtuk, amúgy meg élni éss élni hagyni...
meg ezek az orokin templomok... nem lehet bejárni, mondjuk survivalban valamennyire, de minden csip-csup helyre akkor sem lehet benézni.
s4hu|SyD^:
Viszont vannak fix helyek loottal, ahol halomban a cucc. Azokat érdemes megjegyezni.
Hasonlóak a pályák, sok az ismétlődés, én anno ezért majdnem abbahagytam. De kb ceres/ saturn-al kezdődően lesz már sokféle, több játékmód, stb.
Jah, ami fontos: sok alapanyag most kevésnek tűnik, de később lesz bőven. Van, ami később is kevés, nehéz kifarmolni. Ezért belépéskor ha orokin catalyst vagy reactor lenne, akkor azt válaszd. Másik ilyen a tellurium. Nitain-t a nightwave-ből lehet venni, ha kell, majd részletesen leírjuk hogy. Mutagen mass is hiánycikk folyamatosan, minden bizbasz bio fegyóba kell. Fieldron is ilyen, de könnyebb megszerezni.

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5999) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#5998) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Azt az alap bolygós nyersanyag kitermelőt már most megvegyem?

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6000) wjbhbdux válasza s4hu|SyD^ (#5999) üzenetére


wjbhbdux
veterán

olyan bolygón tudod majd használni ahol már minden pálya meg van nyitva, vegülis nem rossz mert amíg offline vagy addig is szedi 4 óra kell neki.

/s

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.