Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6551) khalox válasza ViZion (#6550) üzenetére


khalox
őstag

El is ment 3 formám már miatta.

(#6552) wjbhbdux válasza s4hu|SyD^ (#6549) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Talán rászánom most magam a 10-10-10-10 Intrinsics farmra, a revisited update is duplázta így már nem lehet olyan vészes.

/s

(#6553) ViZion válasza wjbhbdux (#6552) üzenetére


ViZion
félisten

Eleinte gyorsan jött, sztem változtattak valamit, mert már nem tűnik annyira könnyűnek, pedig nehezebb küldikben mentem.
Ha gondolod RJ-be mennék, remélem már nem olyan bugos. Random teamek nem nagyon voltak egyik este, amikor nézegettem.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6554) s4hu|SyD^ válasza wjbhbdux (#6552) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Még 1 küldetésre sem vittem ki az RJ-met mióta megvan. Nem értem amit mondasz. :DDD

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6555) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6554) üzenetére


ViZion
félisten

ohh... akkor vihetjük az enyémet is, de még nem fullos, mert jópár hete hanyagoltam :)
és a maxos cuccokat még nem sikerült kipottyantani, de első 2 bolygónál még eldöcög :)

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6556) wjbhbdux válasza ViZion (#6553) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Nekem sincs jól beállított railjackem, eddig 8-8-8-8-ig vittem úgy hogy csak randomokhoz csatlakoztam, de ugye az utolsó 2 szinthez annyi pont kell mint addig összesen, ehhez nem volt erőm már.

Jellemzően a Veil / Gian Pointot szokták farmolni mert ott nem spawnol semmi egyéb célpont és 5 perc alatt megvan a küldetés ha jó a pilóta.

/s

(#6557) 5150head válasza wjbhbdux (#6552) üzenetére


5150head
senior tag

Plusz a Smeeta Kavat Charm modja is hat rá :K

(#6558) Źşë' válasza wjbhbdux (#6556) üzenetére


Źşë'
addikt

Ivarával elég könnyű kimaxolni, soloban pláne (feltéve ha nincs egy értelmes squad :D) el kell őket altatni, aztán finisherekkel kivégezni (persze ehhez kellenek objektívek) - olyan xpket dob h ihaj - smeeta is tud szépen segíteni

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6559) Źşë'


Źşë'
addikt

ez a fajta heavy attack mióta van a játékban? tehát ha elől van a melee és elkezdek ballegérrel kattolni akkor heavyzik?! k*rvára szar, idegesít mint az állat... eddig ha kattoltam ballal akkor lőtt valamelyik fegyverrel... de ez így iszonyat nekem :U

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6560) wjbhbdux válasza Źşë' (#6558) üzenetére


wjbhbdux
veterán

most majdnem rage uninstallt toltam amikor eltűnt 150 intrinsics pont a semmibe de aztán valahogy előkerült.

/s

(#6561) 5150head válasza Źşë' (#6559) üzenetére


5150head
senior tag

Nem kellene, hogy heavy-t üssön. Külön gombra lehet bindelni a heavey attackot. Esetleg azt nézd meg a hogy a keybindinged nincs-e megkavarodva.

#6560) wjbhbdux
Ilyet sose csinálj. Előfordulhat, hogy valamit rosszul ír, vagy rosszul számol, de utólag mindig helyrejön/előkerül a cucc. Lásd pl Empyrean-ban amikor mindenki levélben kapta meg a pontjait utólag, mert valamit rosszul számolt a rendszer. Vagy a railjakcen amikor azt írja, hogy nem kapsz Xp-t (pl fegyvert húzol) de amúgy beleszámolja.
Mondjuk tudok egy ellenpéldát is: Amikor bekerültek a kuva Lichek az első lichem elvitte sortien a rivenem. (azóta javították és ilyen rewardot nem visznek el a lichek) Mivel nem figyeltem és a rivencapacitym fullon volt, amikor megöltem a lichem nem kaptam vissza a rivent. Ez az én hibám is volt. :(
Szóval ez nem az Ubisoft, ahol ha jön egy connection issue küldi közben, akkor buksz mindent :U

(#6562) anubys1984 válasza 5150head (#6561) üzenetére


anubys1984
aktív tag

Ebben én azért nem vagyok biztos. Én ott hagytam abba a Railjack-et, mikor többször előfordult, hogy sikeres küldetések után az orbiterbe visszatérve azt írta, hogy mission failed, és buktam az összes lootot. Pedig egy idő után már direkt azt csináltam, hogy visszatértem a dockba, elhagytam a hajót, majd leave dojo. És igen, direkt lecsekkoltam, nem maradtak meg a cuccok. :(((

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)

(#6563) 5150head válasza anubys1984 (#6562) üzenetére


5150head
senior tag

Ez érdekes. Most is azt írja, hogy mission failed, de minden megmarad.
Én úgy szoktam, ha vége a missionnek és bedobja a teljesítésért járó rewardokat is, megvárom mi történik. Ha tovább megy a csapat akkor megyek velük és a következő küldi elején leavelek (ha nincs kedvem tovább menni), ha meg dojo akkor meg onnan. Eddig nekem nem tűnt el semmi. Nyilván ha saját hajómmal vagyok akkor nincs ilyen problem.
Nálam a railjackben inkább grafikai bugok szoktak lenni.
Ahogy néztem a bugreportokat ott is inkább az XP malőrt emlegetik, ilyet h minden loot elveszett nem nagyon. Ez egyedi dolog lehetett nálad. :(
Azért majd nézd meg, hogy mi a helyzet, mert sokat javult most a revisited alkalmával.

(#6564) s4hu|SyD^ válasza 5150head (#6563) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Én SO-val szívtam meg először. Beléptem a 9-es szintre miután beadta a Khora blueprint-et és Leave volt vagy Abort. Konkrétan mindent buktam XP-t is. Bár ehhez az is kell talán, hogy a Host kilépjen. Most tudom, hogy nem megyek a következő szintre hanem megvárom, hogy bezáródjon a portál.

Azért nem örültem Frame-et meg 3 fegyvert húztam maxra és húzhattam megint.

Ha a host kilép sokszor okoz galibát. Buktam már úgy cuccokat.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6565) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Tegnap Riven-eket kezdtem el nyitogatni, de nagyon béna vagyok. Nekem nehezek. Tudom gyakorlat teszi a mestert úgyhogy majd belejövők. Van 5 Riven még, amit ki kéne nyitnom. Meg hát kellenéne hozzá build-ek is fegyver + frame.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6566) ViZion válasza 5150head (#6561) üzenetére


ViZion
félisten

Nono! a connection-t ne említsd. Vaultra mentünk, nem én hostoltam, de vittem minden kulcsot. Többiek kerestek, én szedegettem, host lost.
Reconnect, mindenem 0-án. Majd ismét és a vault nyitás után is. Csak a host kapta meg a cuccot, mi meg kullogtunk haza üres kézzel. Igazán nem szeretek csapattal menni, de nem csak ezért. Tegnap derelict exterminate nekem 24 perc volt. Mert szeretem kipucolni a helyeket, hatalmas loot detectel megkeresni, h az a pár -sokszor semmitérő vacakkal pakolt- láda merre van, hogy elérhető. Tudom, h itt rohanás, meg 3 perc kész, de sokszor inkább ilyesmihez van kedvem. Lua-t is sokszor kitakarítottam, de az az egy Octavia cucc még kúszik. :(((

Vik: igen, ezzel a host cserével én is szívtam. Volt duplán credit boosterem, jó köröket mentünk index mediumon, de a 2. után egyik srác lépett. Mi 3-an maradtunk, vittük volna lazán még 1-2 kört. Kilépett, mi meg vártuk, h valami legyen... végül orbiter és az első két körre sem adott semmit. Oxium farmnál is volt, arra is sokszor inkább soloban megyek, nekem az a farm, mert akkor tudom, h ki is viszem.

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6567) khalox válasza ViZion (#6566) üzenetére


khalox
őstag

Ennyire rosszak a tapasztalatok, látom.
Nem jártam így még nagyon, egyedül Cetus-on még régebben. Pedig szinte mindig össze-vissza csapattal megyek.
Olyan van, hogy a hosthoz nem sikerül csatlakozni, és visszadob a menübe, de akkor ugye el sem indulok eleve. Ha el is dobott hostot, és nem sikerült a csapatból máshoz csatlakozni, akkor legfeljebb egyedül maradtam. Extract és kész. Én szinte sosem hostolok, mert laptopról játszom wifivel. Szóval nem vagyok prioritás :DDD
Kétszer befagyott egy defense vége (nem lehetett választani és mindenki leakadt), de utána kilépés és visszalépés volt, és ott volt a levélben minden (mondjuk a pálya loot az elveszett, az igaz, de azért nem olyan nagy kár).
Railjack-kel az elején viszont rossz volt, nem is értettem, mit akarnak vele, hagytam is a fenébe. Azóta lehet jobb lett. Még mindig nem érzem a késztetést igazán, hogy hozzáfogjak.

[ Szerkesztve ]

(#6568) Źşë'


Źşë'
addikt

ha abortálod a missiont akkor persze h bukod a lootot (ha már átcsúsztál másik zónába E/SO-n pl meg kell várni míg letelik a zóna h azzal befejezze a játék a missiont), de egy host migrációval nem szabadna vesznie, hacsak nem login után reconnectelsz a squadhoz, viszont ha összeomlik a játék akk login után megkapod a lootot ha relicet nyitsz - de csak amit nyitottál, azaz sajátodat elvileg - RJ-nél nekem sem bukja a karim a lootot ha failedet ír dojo leave után

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6569) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6565) üzenetére


khalox
őstag

Olyat kaptam ma, hogy azt mondja: "Kill 61 enemies while sliding". Ez nagyon szelíd, meg kell mondjam. Ennél már csak a sétaszimulátort szeretem jobban (pl. gyűjts össze N db szindikátus medált).

(#6570) khalox


khalox
őstag

Nahát: "Halikar" riven lett belőle, eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen. Majd elszórakozom vele, bár kétlem, hogy nagyon használható cucc lesz, de mindegy.

Ez a mai nap ilyeneket dob. Ma esett egy "Omni Ammo Box" is. Ez is olyan példa, hogy 1000 óra játék után még csak azt sem tudtam, mi az.

Viszont ez az Ash egészen fun lett. (Azt nem mondanám, hogy nagyon jó, de legalább szórakoztató.)
A 4-essel ránéz az ember mindenkire, és újra elsütve szépen meg is fekszenek, csak mozizni kell. Nagyon király. Ugyanez az augment moddal meg fél perc alatt 12x-es melee kombót csinál - az a +10 sec az minden melee-re üt + ugye a maxos Naramon...
A fatál' teleport meg akkorát rúg egy 5*-ös fury mellett, mint egy elefánt. A Jat Kittag robbantós módjával vicces dolgokat lehet csinálni. Ha nem írja a wiki, eszembe nem jutott volna. (Nem magamtól vagyok ilyen okos.)
És még láthatatlan is tud lenni. Igaz, ügyetlenebb, mint a Loki meg az Ivara, és nincsen Arcane Trickery-m, hogy kompenzálja, de azért elmegy.

Egy darabig tolom vele most. Ezt is megismeri az ember, eddig mellőzött volt egy kicsit.

[ Szerkesztve ]

(#6571) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6570) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Engem a Riven-ek kényszerítenek most rá, hogy megismerjem a játék másik oldalát. Amúgy sem nagyon kalandoztam még PoE-n meg OV-on. Érdekes. Tényleg mintha rengeteg játék lenne egyben. Nem rossz ez a Warframe.

Lassacskán eljutok oda, hogy Eidolon meg Lich Hunt. :)

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6572) ViZion válasza khalox (#6570) üzenetére


ViZion
félisten

Halikar: holnap este megmondom, h milyen, sok jót nem várok tőle, most épül. Amúgy grineer cucc, azokban sok mókás van, a Jat kitag is olyan, szerettem vele püfölni. Nem endgame, de nem is baj. Marhára szerethet a DE, h ilyen küldit kaptál rivenhez :D Nightwave ugyanez 100 vagy 150 szokott lenni...

Ash:
hahh! Szavaid sértőek, megkerslek Ashy-vel és átalakítom az orbitered Roburrá! :K
Mi az, h nem mondanád, h nagyon jó? Mikor az, sőt! OK, Loki is tud trükköket, de nem harcos-ninja-démon, csak egy bosszantós töcs. Ivara miben jobb? OK, működik, láthatatlan, de ha ölsz akkor már nem -esetleg nekem nincs meg hozzá a modom :U .

Ash brutálsokáig láthatatlan, alig kerül energybe, és mindent is lehet.
Fatal teleport jó, sajna indexen rizikó, elugrálnak. Nekem dönteni kellett, így helyette többnyire a seeking shuriken van fent. -70% armor jól jön arbiban. 4-est nem használom sokat, bár láthatatlanul jelölve keveset fogyaszt, csak range nekem szerény így ~17 m csak. Azokat má' kardélre hányom inkább :) Ezt az "Ash ügyetlenebb" mondatodat vmi modival töröltest, ez rémhírterjesztés, meg mittomén :o

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6573) Źşë' válasza khalox (#6570) üzenetére


Źşë'
addikt

régen nagyon bírtam asht (ennél sokkal gyorsabb buildem volt, full halálos, imádtam :( ), miután változtattak rajta azóta nem is használtam - ill csak addig míg megnéztem mit tud... ember detto, talán ami eddig tetszett az a nekros, saryn (saryn is op volt nagyon, kár h nem lehet régi verziókkal játszani :/ ) többi kb felejtős lett... emberen is kiakadtam ez az elélvezéses animáció az ultin :W nagyon bután néz ki mikor benyomod egymásután jó párszor

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6574) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6572) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Lehet kap egy krumplit Ash nálam meg Mesa is. Mostanában dobálok krumplit minden Frame-re. :DDD Fegyvereket nem nagyon tesztelgetem bevallom, nem igazán teszek krumplit semmire. Sőt így MR 16-nál már nagyon kedvem sincs cuccokat húzni. Khora ki lett szedve, kell hozzá pár dolog PoE-ről, Garuda is meglett, ahhoz meg OV-ról kell pár dolog. Szóval megint oda jutottam, hogy olyan helyekről kellenek dolgok ahol nem mozgok otthonosan.

Viszont úgy döntöttem most dobom a Plat és Credit farmolást, helyette farmolok Focus-t illetve hiányzó Frame-eket. Nidus, Wisp, Equinox sima, Harrow, Gara, Revenant, Gauss, Atlas sima. Ha azt nézzük félig olyan dolgokat kell csinálnom, amit eddig még nem csináltam.

Arbit elkezdtem ma, de aztán Abort lett nálam. Saryn-nal próbáltam, de lehet majd Wukong-gal bemegyek egy hosszabb időre. Saryn Prime viszont brutális E/SO-n, egy jó Volt mellé és sokat nem kell csinálni. Lua lencse dupla XP-vel egész jó, Greater az vicc, de ingyen volt. :DDD
Csak Eidolon lesz a Focus miatt úgy érzem. DE jól megcsinálta ezt, hogy taszigálja az embert a PoE, VO meg a Lich Hunt felé.

Riven-eket is nyitogattam 7-et, talán 1 jó lett. Többit majd pörgetem. Szerencsére volt olyan, hogy 2-őt tudtam nyitni egyszerre. Octavia OP láthatatlansága volt a legjobb barátom. :)

Aminek örülök, hogy hasznosan töltöttem a dupla XP hétvégét, amíg kedvem volt húztam a cuccokat, Focus-t, Archwing-eket, miután már nem akkor új dolgokat próbáltam ki. :C

Valamiért nekem a Wukong maradt meg a top 1, de utána nagyon sok a jó Frame amiket szeretek. Az Ignis Wraith meg a Dex Dakra még mindig kiszolgálnak, lehet ki kéne próbálnom pár újat, csak akkor megint mehet a krumpli+Forma.

Cryotic még mindig kéne vagy 20k... Lehet több is és nem is jön másból csak Excavation és Bounty. :O :W

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6575) 5150head


5150head
senior tag

Tegnap figyelgettem amit mondtatok. Húzom a kuva fegyókat ESO-n többször volt host migration. Nem buktam XP-t meg rewardot se.
A hétvégi booster miatt felhúztam most az összes intrinsics-et. Voltam saját hajóval meg máséval is. Összesen kb 1000 pontot szedtem össze, uh futottam pár kört, de mindig megvolt a loot. A rengeteg kör alatt egyszer volt megint olyan hogy nem kaptam XP-t a fegyóra.
Ha a végén nem írja ki hogy mit kaptál, nem biztos hogy nem kaptad meg.
Ha tapasztaltok bármilyen bugot itt utána tudtok nézni amúgy, meg jelenteni is tudjátok:
[link]

(#6576) s4hu|SyD^ válasza 5150head (#6575) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Tegnap este Focus-t nem adott ESO-n. Se a buffot se semmit. Írim is majd a report-ot. Ja meg be is estem a textúrába, de a spórákat tudtam szórni legalább.

Közben megjöttek a Railjack-es Nightwave-ek...

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6577) khalox válasza ViZion (#6572) üzenetére


khalox
őstag

:D
Nem úgy "ügyetlen", hanem csak a láthatatlanságra vonatkoztatva - rövidebb, mint a Lokié, de jobban belegondolva a Loki tényleg csak rohangálásra jobb, mert gyorsabb, és tovább tart neki a hatás, amúgy minden másban kevésbé használható.
Az Ivara láthatatlanságát azt nem nagyon lehet überelni szerintem, ebben megegyezhetünk. A 4-ese meg moddolható akár dps-re is, ha valaki akarja, így nálam kb. azonos használhatóságúnak tűnnek - eddig, csak persze nem ugyanarra.
Az Ash-nak az extrémebb dolgait még csak most kezdtem el feszegetni.

Viszont aki ezt az Octavia-t kitalálta, az elmehet a bucsuba'...

[ Szerkesztve ]

(#6578) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6577) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nekem egész gyorsan megvolt az Octavia, gondolom az rajtad nem segít. :DDD
Khora is gyorsan meglett, rosszabbra számítottam.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6579) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6578) üzenetére


khalox
őstag

Ó, nem arra gondoltam, hogy összerakni. Az meglett, végül egészen normális játékidő mellett (a Neuroptics-nak kellett nekimenni négyszer vagy ötször, de végül az nem is olyan sok).

Maga a frame. Nem teccik'. Nem értem, mit szerettek volna vele (azaz értem, de... nemtom', kinek jó ez).

(#6580) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6579) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Hát a láthatatlanság az elég OP. Buffjai is jók. Gondolom elég jó damage-et is ki lehet hozni skill-ekből. Nekem maga ez a zenés koncepció nem tetszik, habár a küldetés jó volt. Prime kéne neki, mert ez az alap egész bután néz ki.

Vannak érdekes Frame-ek azért a Warframe-ben. Gondolom ez is ilyen fogjunk meg vele egy réteget.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6581) anubys1984 válasza 5150head (#6563) üzenetére


anubys1984
aktív tag

Nem tudom, most mi van, de nekem folyamatosan crashel a játék. Odáig nem jutok, hogy le tudjam tesztelni, mi a helyzet... :(((

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)

(#6582) ViZion


ViZion
félisten

#6574 s4hu|SyD^:
pedig fegyókat kipróbálni jó dolog, én szeretem. Igen, a krumpli+forma dolog az tényleg csak arra, ami nagyon jó, vagy nagyon tetszik. Kiszedtem a Dera Vandal-t, a Supra vandal ez, gyerekeknek. Elég jó, de a supra mellett nekem nem maradhat, nincs igazán helyem.
Elkészült az emlegetett [link] is. Háááát... amúgy sem szeretem a dobós melee-ket, ez se lett a kedvencem. Közelre elmenne, de botrányosan szerény a range. Magas status, ennyi.

#6577 khalox:
nekem Ash prime tovább láthatatlan, mint Loki prime... Ivara-val a bajom, h ha láthatatlan, akkor nem tud támadni. De nem sokat használtam. Másik, Ash passzívjai:
"Any Slash Procs inflicted by Ash (from both weapons and abilities) deal 25% more damage and last 50% longer."
Ezért is passzol nekem, kardozok. Még több dmg nem árthat.

#6575 5150head:
Sanctuary host migrálással nincs baj, sőt, lekopogom, h mostanában indexen és küldikben sincs. Legutóbb akkor volt, mikor klános sráccal vaultra ment a csapat, lehet, h neki volt a net bajos, de azért ehhh... Azt tutira nem kaptam meg sajnos.

anubys1984: launcher ha indul, ott a fogaskerékkel tudod ellenőriztetni a letöltött cuccot, stb. Azokat futtasd, hátha segít.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6583) khalox válasza ViZion (#6572) üzenetére


khalox
őstag

No bakk. Belerolloltam egyet poénból, most már kénytelen leszek felépíteni ezt a @-t. :DD

(#6584) ViZion válasza khalox (#6583) üzenetére


ViZion
félisten

Jó cucc, ezen a dispoja is magas. Lehet, h Neked passzol is, ha az ilyen melee-ket szereted. Legrosszabb esetben endo, kész.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6585) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Tegnap kiszedtem Wisp-et vagyis gondoltam én, részek legyártva még Polymer-t is kellett farmolnom... Mondom megveszem a BP-t marketen. Hát nem az is a küldetésből jön. :DDD :W

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6586) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6585) üzenetére


khalox
őstag

Bosszantó :D - most akkor lehet megint gyakni a szárnyast. Elsőre biztos nem a blueprintet fogja dobni.

ViZion: Végül ez egy "godly" riven a Halikar-hoz, mert a melee combo efficiency 80% is azt jelenti, hogy heavy attack esetén a combo stack-nak csak a 20%-a fogy, ennél a dobás pedig pont heavy attack, így ha terveztem volna, akkor sem dobhatott jobbat.
Ráteszem az Ash Prime-ra, amiről kezdesz meggyőzni, hogy érdemes beleinvesztálni az időt. Az nagyon hamar fel tudja tolni a combo multiplier-t.
Szóval endo biztosan nem lesz belőle, akkor is elfér a készletben, ha nem használom. (Azt hiszem, hogy 90 riven a maximum, ami egyszerre lehet egy játékosnál, abba azért be fog férni majd ez is :) ). Most meg kellene csinálnom az Exploiter Orb-ot.

(#6587) vlaho


vlaho
aktív tag

Május 26.-tól ismét elérhető lesz Trinity és Nova prime. Trinity lassan 3 éve nem volt farmolható, úgyhogy hajrá.

Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának

(#6588) s4hu|SyD^ válasza vlaho (#6587) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Jó, hogy 2 hete megvettem. Nova viszont jó lesz. :)

Exploiter Orb-hoz maxos Fortuna kell? Valamint ez az RJ boarding party ölés ez hogy a legegyszerűbb és gyorsabb. Úgy mondjátok, hogy még nem vittem ki a kicsikét még próbarepülésre sem.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6589) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6588) üzenetére


khalox
őstag

Passz. Mármint a railjack-re. Ma próbáltam több mint tízszer, ebből csak háromszor sikerült csapathoz csatlakoznom mindössze, amúgy visszadobott az elején. Totálisan játszhatatlan. Háromból kétszer a boarding partyt letaroltam Mesa-val, hogy hozzá sem értek, de semmi reakció.
Engem itt elvesztettek, úgyhogy kenjék a hajukra a revisited dolgukkal együtt. Nem hinném, hogy pont az a standing fog hiányozni bárhonnét is.

(#6590) 5150head válasza s4hu|SyD^ (#6588) üzenetére


5150head
senior tag

Én soloban rhinoval csináltam meg kis szinten. Rhino armor fel aztán megvártam a boardingot. Elsőre beadta.

#6589 khalox

(#6591) khalox válasza 5150head (#6590) üzenetére


khalox
őstag

Solozni még nem próbáltam, de akkor teszek azzal egy próbát, hátha...

s4hu|SyD^ : én nem vettem meg, de az egyetlen, ami még hiányzik. Kifarmolom inkább így

[ Szerkesztve ]

(#6592) ViZion válasza khalox (#6591) üzenetére


ViZion
félisten

A nem használt, csak szintezett "mezei" warframeokat eladtátok? Vagy vegyek még slotot? Mondjuk zefírből, mesából, nyxből, stb. van kettő, csak a prájmot használom, már amikor...

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6593) ViZion


ViZion
félisten

Ejj, a Baza Prime tetszik nagyon. Statusban nem vmi magas, viszont sok a crit, sokat lő, a 20% körüli status is elég, tüzesre moddolva olyan szépen lángolnak a polgárok. Tetszik a reload animáció, gyors is. Most vmi infested radiationos cucc is elkészült, ki kell próbálni :)
Hómofisz, így szeretlek... :DDD

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6594) khalox válasza ViZion (#6592) üzenetére


khalox
őstag

Én olyat nem tartottam meg, amiből van Prime, ott a simát eladtam. Nem mintha nem férne el, csak feleslegesen tartogattam. Valamelyik csak addig volt, amíg felhúztam max-ra, utána eladtam.
Azokat tartom meg csak, amikből (még) nincsen Prime verzió. Kivétel a Titania, amivel rengeteget játszottam, amikor még a kutya se. Abból megvan mindkettő.

Igazából nem muszáj eladnod, az a 40 slot nem egy nagy összeg hosszútávra, 800 platért rivenek röpködnek magukban, szóval ha így nézed, nem tétel.

&& ha már homeoffice: warframe is live, vmi fluffot dobnak :) .

[ Szerkesztve ]

(#6595) parasutyo


parasutyo
kezdő

sunlight threshcone kellene 20 db. de eddig ahányszor beléptem csak moon-t láttam... hogy a tökömbe váltakozik a napszak? mihez képest számolja, szerver idő vagy cetus? bár cetusnál néztem és tök mindegy volt mit írt... :((( csak a földön azon a 3 helyen lelhető fel? köcce a válaszokat!

(#6596) s4hu|SyD^ válasza parasutyo (#6595) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nézz app-ot vagy oldalt ahol írja milyen napszak van. Pár oldallal visszább linkelték. Giogle Earth day, night tracker warframe. A Cetus-tól különböző.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6597) ViZion válasza parasutyo (#6595) üzenetére


ViZion
félisten

földön a capture-ra menj, elkapod, utána scannelgess. Ha épp moon van, akkor menj vissza később. Ne a PoE napszakot nézd, az nem az, erre rájöttem... szíttam sokat a moon lilyvel

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6598) parasutyo


parasutyo
kezdő

köszi. közben meglett... most a sunlight jadeleafot szedegetem, mert aki a virágot szereti az quvára elfárad a hajolgatásban! :D

(#6599) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Tegnap gondoltam kiszedem a Khora-hoz kellő dolgokat PoE-ról. Közben este lett és akkor már kipróbáltam az Ivara láthatatlanság Sentient Core farmolást. Hát durván lassú. Úgyhogy rákérdeztem, hogy hátha valaki elvinne Eidolon Hunt-ra. Hát nem nagyon tolongtak. Ahogy hallom az a része a játéknak elég toxin, nem nagyon akarnak kezdőt vinni, hogy lassítsa őket.

Egyébként 2 Eidolon meglett, utolsóra nem volt időnk. Videón egyszerűbbnek tűnik. :DDD Mondhatni én nem csináltam semmit. Az a Mote amp az kuka. Szóval ha azon kell dolgozni akkor Quills + Cetus + Fortuna. Teljesen más oldala a játéknak. Tetszik, de rengeteg idő, mert ott kell állatokat gyűjtögetni, bányászni, halászni, bounty-k stb. Meg persze egy csomó különböző build.

Őszintén nekem célom, hogy egyedül vadásszam őket, de ahogy látom nagyon távoli cél.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6600) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6599) üzenetére


ViZion
félisten

Nah, pont erre jutottam én is anno... :)
Eleinte mentem bountyra is. Csak pislogtam, h elrepülnek... mire odaértem, már mehettem vissza. Lehetne jobban megcsinálva ez a rész, archwingesek, magas MR: magasabb lvl, több jutalom. Akkor a kezdők is megtalálnák a társaságukat. Anno ez nagyon kedvem szegte.

Sokat mászkáltam egyedül PoE-n, bányásztam, halásztam... nah abból aki kifarmolja maxra, annak tiszteletem. Az is marha lassú. Ivara állítólag team-ben gyorsabban lop. De azok a core-ok csak 100 standing, az se egy nap alatt lesz meg sajna.

Klánon belül kell majd eidolont kérdezni, vannak régi motorosok, akiknek az is csak egy mezei sabotage küldi... Ropipipit is hagyom kicsit, marha nagy a pálya, elfáradok, mire odaérek, dob vmi gagyi amalgam modot, ami kellene azt meg nem. :(((

Most index megint pár napig, nincs píz már lóvéra sem :)

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.