- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandalf
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
azért kezdö nem vagyok, egyszerüen nem látod mikor ki vehet észre, persze kicsit eltulzom..de nekem mindig másképp viselkednek a cimbik..volt már gykorlásnál mikor sikerült, de nekem a legvége bukós amikor már 3 v 4 marad, ott bármi videót néztem, egyik sem ugy viselkedett 10-böl 9x mint kellett volna igy meguntam..amugy jó hogy téged ennyire segitenek én tanácsokat kaptam kezdöként, aztán átvcsábitottak a magyar klánba ami gyakorlatilag halott, egy fia mod-ot se mást nem ajánlott fl senki, mindent a saját erőmböl plussz tanácsokból értem el..kellene valami normálisabb klán, mert senki nem jött velem segiteni küldetésekben igy volt mikor heteket el kellett basznom egy nehezebbre mire kifarmoltam valami normálisabb fegyvert vagy mást amivel le lehetett tudni..bele is untam kicsit ezek miatt, na meg a 9-es szintet 1 hónap alatt nem tudom megcsinálni, majd még próbálkozom ha lesz kedvem...most meg föleg linux alatt megyek és az ati kártyám támogatottsága miatt, valami baszott lagos az egész igy most halasztottam egy ideig..
hs esetleg van valakinek egy ignis wraith-ra én is nyitott lennék..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs