Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6401) s4hu|SyD^ válasza Źşë' (#6400) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Jó de te sem 1-2 hónapja kezdted gondolom. :)

31-40 az 15 kredit ugye? 40 fölött meg semmi?

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6402) khalox válasza Źşë' (#6400) üzenetére


khalox
őstag

De akkor miért nem Arbitration-ból? Annyi - most nem tudom mi a tök az - van, hogy nem tudom hová tenni. Azon is lehet kuvát venni.

Megvan: Vitus Essence, na.

[ Szerkesztve ]

(#6403) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6401) üzenetére


khalox
őstag

90-ig, de annyira azért már nem szorgalmas az ember. :-S

(#6404) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6403) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nitan Extract nekem sok fog kelleni Primed frame-ekre. Utána meg lehet krumplikat szedek ki. Aztán majd csökken a lelkesedés. De void fissure meg Nightmare dolgokkal össze lehet párat kötni. Mindig próbálom úgy csinálni, hogy több dolog legyen hasznomra ha csinálok valamit. Vault farm jó pl. Kavat genetic code gyűjtésre is. Imprint-ek is eladhatóak.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6405) ViZion


ViZion
félisten

Źşë': ha kimaxolt rivent rollozok akkor megmarad a max rangja? Vagy újra endo is kell bele?

khalox: Ayatan meg vitus essence van ott sok, meg endo. Nem sokat voltam kuva küldin -már a többihez képest- és így is rengeteg van, mondjuk sok rivent még nem forgattam.

Vik: Nitain sok kell, nem tudom, h melyik szinten vagyok, de soha nem elég sem az, sem a krumplik. Genbetic code csak 2 vehető le kubrowról és 3 kavatról, nem?
Huras és Chesa tudok adni. A Huras nagy király: álcáz. Jobb, mint a kis robot sapi (mittomén mi a neve). Abbilityre nem kapcsolja ki, csak támadásra. Helminth charger is marha jó, megnövesztettem, mentem vele.
Csak írtam, h sajnálom, ha kinyírják. A robot nem ennyire önálló és nem is kár érte, csak gép. OK, játék meg akármi, de állatokat akkor sem bántunk :(((
Maxolás után mennek fagyóba.

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6406) khalox válasza ViZion (#6405) üzenetére


khalox
őstag

Igen, a rangja megmarad, csak a statjai változnak. Ugyancsak megmarad a polaritása és a MR követelménye is.

El lehet lenni riven nélkül is. Most van egy Kronen Prime, amit építek, de 400 platina bele egy riven, de annyit már nekem nem ér. Az nélkül is endgame fegyver lesz belőle.

A minap nyitottam egy Zaw riven-t, arra elkezdtem építeni egy zaw-ot. Nikana lett a riven alapja miatt, és a gildelése már megvolt. Brutális lesz, ha kész lesz, már most látszik, pedig még nincsen benne Catalyst.

(#6407) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6404) üzenetére


khalox
őstag

A krumpli az elég húzós bele, 75 credit. Azt 15-ösével rakosgatni már nem annyira kellemes. És jól is teszed, hogy egyszerre több is teljesüljön - mondjuk én a vaultot meg a Halls of Ascensiont azt inkább lógva hagyom :)) A Nightwave-et már olyan régen befejeztem, hogy nem is emlékszem rá, azóta csak a +15-ök mennek folyamatosan. Kíváncsi is voltam már, hogy mikor lesz neki vége.

(#6408) Z10N


Z10N
veterán

Nitan Extract hol lehet szerezni?

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#6409) ViZion válasza Z10N (#6408) üzenetére


ViZion
félisten

nightwave, offerings és legalul van. Viszonylag ócó, be kell zsákolni, ha most változik majd a "credit"-je a nightwave-nak.
Korábban volt már ilyen, nem figyeltem, gyűjtésben voltam krumplira. Persze utána inventory-ból "mezei" creditre lehet váltani, de annak nincs sok értelme.

Minap nézegettem videókat, voltak jó meglátások. pl. a relic-ek hasznosítása. Nekem is hegyekben a lith, amiből maxolva is roppant ritkán adja az aranyosat. Dethcube alkatrész kellett, 6 maxos relicből semmi az első napon. Utána elfogyott a kraft, kis fejlesztésekkel toltam még sokat, de semmi. Jó lenne, ha ebből endót vagy akármit lehetne faragni, esetleg neo-t vagy axit.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6410) anubys1984


anubys1984
aktív tag

Nitaint mire használtok?

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)

(#6411) ViZion válasza anubys1984 (#6410) üzenetére


ViZion
félisten

Sok warframe "alapanyaga", Prime-okhoz kell.
Meglestem, most a 39. nyitnám, de a daily-t még bele kell tolnom. Csak a fiam elhajtott a géptől :(

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6412) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6407) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Sajnos mikor kezdtem(kicsivel több, mint 2 hónap) akkor nem nagyon foglalkoztam vele. Nightwave-el. Nightmare küldetésekkel sem, se a Void Fissure-rel. Pedig mindkettő teljesíti az adott node-ot.
Viszont már pl. kis frame-et meg húzni való fegyvert viszek Nightmare meg Fissure küldetésekre is. Illetve Invasion meg Nightwave dolgokra is ha nem vészes, mert a kis affinity is valami. Így félpasszívan fel lesznek húzva. Van most is 3 frame-em, 5-6 fegyver, amit lehet húzni. Booster nélkül meg annyira nem foglalkoztat. Következő szint MR14 és azt hiszem az a max a fegyvereknek vagy az MR 15.

Lua puzzle-k azok Capture küldetés. Ha nincs szoba azt látod ahogy mész a target-hez vagy az Extraction-höz. Ha van meg megcsinálod. Szoba nélkül a Capture 2 perc. Sajnos csak 1 mod megy 10-12 platért többi 1-2. Bár állítom így sem csinálják, hogy 30 perc vagy 1 óra és mind a 7 mod megvan.

Vault is pl. 2,5 perc ha útba esik a szoba. Szintén Capture, Rhino strenght-re. Jó fegyverek. Ha keresgélni kell akkor 15 perc is lehet. De megyek napi 4 kört ha belefér. Ha szerencsém van a jó mod-ok 10-12 plat. Így pl. lehet kis összegeket farmolni krumplikra meg slot-okra.

Tudom a nagy pénz a Riven-ek meg Lich-ek vagy valami jó kozmetikai cucc, de valahogy nem tudom rávenni magam egyikre sem.

Egyelőre szeretnék összerakni jó build-eket. Volt, Nova, Hydro, Saryn, Octavia, Ivara meg lehet Vauban és Titania. Kell a sok krumpli meg forma. Pár évig elleszek az biztos.

Ott a PoE, OV még ezeket most tanulom. Meg a szindikátusok, az iskolák, Focus stb, stb.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6413) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6405) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Majd ha úszok a plat-ban akkor veszek Incubátor slot-t. A Smeeta-nak így is kellett. Egyébként van egy csomó tojásom meg genetic code is akad.

Valahogy mindig rávesznek, hogy plat-ot kelljen költeni. Meg van ez oldva. Az 1000 plat-om elment szinte csak slot-okra.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6414) Z10N válasza ViZion (#6409) üzenetére


Z10N
veterán

Miert mi valtozik most? Mondjuk ha csak itt lehet beszerezni akkor az eleg gaz. Argont legalabb lehet farmolni.

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#6415) khalox válasza Z10N (#6414) üzenetére


khalox
őstag

Korábban volt, hogy különleges küldetéseken dobta, mint díjat, de most már jóideje csak NW-ből lehet venni. A régiós chat-en is mindig vannak, akik megkérdezik, hogy hol lehet farmolni :-), illetve néha felbukkan a trade chat-en emberke, aki venni akar (azt sem lehet). Így időnként meg kell venni Nightwave-ből, 10-12 darab elég egyszerre mindenre.

(#6416) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6412) üzenetére


khalox
őstag

A lila modokkal az a baj, hogy ha sikerül kiszedni egy nagyon jót, az annyit megér nekem is, hogy ne akarjam eladni. Így eladni szinte sosem sikerül, mert a jót azt nem adom, a feleslegeset meg nem tudom, mivel az másnak sem kell nagyon.
A végén olyan is volt, hogy dissolve-oltam endo-ért, mert kellett a hely, viszont így is van már vagy 60.
Annyit meg nem vagyok fenn, hogy állandóan azt lessem, kinek mi kell, a market-en is hirdetek egész olcsókat, de még úgy sem nagyon mennek el. Leginkább úgy volt az eladással sikerélményem, hogy amikor prime fegyvert vett egy mókus, akkor egyből felajánlottam neki, hogy van hozzá rivenem is, és akkor úgy elvitte korrekt áron azt is. De kb. ennyi. Szoktam nézni, hogy némelyek milyen elvadult árakon próbálják hirdetni, annak a 99%-a tuti nem megy el annyiért.
Ezért aztán inkább játszom.

(#6417) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6415) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Itt is jön. 3 cache meg Ghoul purge reward is, ami most volt nem rég, de NW egyszerűbb.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6418) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6416) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Van facebook market csoport ott láttam némelyik Riven 5k, de volt 12k is lol.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6419) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6417) üzenetére


khalox
őstag

És tényleg, mindig tanul az ember :), mondjuk az a masszív 2% esély, ha megtalálom a 3. cache-t, az kemény. :DDD

A fájdalomküszöb 300, annál többet nem adok ilyenért, így egyelőre nincs Kronen rivenem sem. :D

[ Szerkesztve ]

(#6420) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6419) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

EZ jobbleíráss, de ott a wiki-n. Inkább extra az a Nitain.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6421) ViZion


ViZion
félisten

Néztem én is az árakat... nem tudom, h mekkora biznisz (mármint hogy mennyire adják-veszik, mert mintha ua. lenne a kínálat).

Én felraktam 2-3 rivent, semmi. Volt akire ráírtam, h megvenném. AFK volt a 90%, de aki nem, az sem írt annyit sem, h kabbe. Tegnap vkinek a klánban eladtam egy rivent, amit nem tudtam kinyitni. 4 ayatant adott, mindenki boldog. Kereste a kihívást, hát ebben van. :)

Vik: nagyon gyorsan haladsz. Én nem tervezgettem, játszottam amihez kedvem volt, mostanság is így van ez. Persze most kell megint Cryotik és mutagen sample, ez módosítja a terveim (illetve a nem létező terveim).
Néha fegyók, néha warframe, de ha megszerzem, akkor csak játék. OK, figyelem a nightwave-t, weekly ayatan-t, ilyesmit. De nem kapkodok, tutira marad még felfedezni való.

Mániám a maxolás, beszéltük, h többnyire ez idő és egyéb. De most pl. mutagen sample farmra készítem nekrost. Sokadik forma... pár mod hiányzik. Múltkor jó volt nidus is a survival-on, de állítólag nekrossal lehet sokat farmolni. Mindenféle feladatra raktam össze fegyót, warframe-t. Persze néha találok újabbat, érdekesebbet, amiket minap is írtam.

...és a kuva fegyókat még meg sem szereztem. Erre érdemes lenne még időt szánni.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6422) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6421) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Én pl még nem igazán maxoltam, de sorra kerül az is.

Gyorsan haladok, mert 2 hónap és ott lesz a 2,5 éves meg az újszülött. Nem lesz időm így belemerülni a játékba. Most is csak este tudok.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6423) Źşë' válasza s4hu|SyD^ (#6401) üzenetére


Źşë'
addikt

mikor indult akkor kezdtem, aztán jött valamilyen event, és akkor meg maxos volt, nem engedett több pontot gyűjteni, akkor szartam bele, és közben kitolták a szintet, akkor a nagyobbakat vissza tudtam hozni - nekem 90es szinten van, mert már 2. szezont tolták

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6424) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Pénteken Devstream azt hiszem otthoni idő szerint este 8. 50/50% hogy Catalyst vagy Reactor.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6425) ViZion


ViZion
félisten

Nah, Nekrossal ~18 perc solo survival ment, energia bajos, hunter adrenaline-t felraktam most, de még nincs kimaxolva a wf a formázás után. Squad energy-t kellett dobálnom, de ment a desecrate. Ezzel kapcsolatban kérdés: ugye ezt csak bekapcsolom és adja, amíg van energia? Mert nem láttam számlálót. Végre sikerült 10 hullát is felkeltenem, megnyugodtam.
Adaptation-al mentem, ezt a shadow izét egyszerűen nem tudom megvenni, mindenki AFK, vagy épp eladta...
Így is 30 mutagen sample lett, meg pár kavat code is. Mondjuk Heliocor-t kellett volna vinnem, a serroval ütve nem adja a kódot...

Apropó, Serro. Nagyon tetszik. Már a működése és az animációja, mert amúgy ronda...
1 krumplival, formázás előtt:

És elkezdtem formázni. Corpusra és Grineerre is jó volt Corrosive-al, formázva ezt még lehet fokozni szerintem. De gyanítom, h ez is olyan lvl80 felett kevés lesz, azért majd arbiban kap egy esélyt. Fura, h ilyen alacsony MR-hez kötött, nekem ezt miért nem mondta senki? :O Pedig órákat olvastam, h melyik miféle -mondjuk crit-re gyúrtam ez meg stat, gondolom ezért átsiklottam felette.

Clem! Grakata! Készül a twin Grakatas, már az egy db is nagyon mókás, Uzi ez. Nyitottam egy rivent hozzá, majd meglátjuk, h mi lesz a vége. Nem egy eidolon-ölő, de poén, kell. :K

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6426) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6425) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Energy siphon mod meg Focus iskola is van visszatöltésre + Arcane. Jó lenne Ivara-hoz is, mert a láthatatlanság durván szívja le az energiát. Viszont elég Simaris szkennekhez bőven. Mondjuk Loki-t is vihetném, de Ivara szimpatikusabb. :) Úgy hallottam Viral + heat elég jó most meg a Corrosive.

Shadow-hoz meg húzz fel Szindikátust. Én csak tegnap kezdtem őket. Várom a halálosztagot. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6427) khalox válasza ViZion (#6425) üzenetére


khalox
őstag

Nekros-nál szerelék a Desecrate-hez a Despoil mod. Ilyenkor nem az energiát használja hozzá, hanem a HP-t (tehát a pirosból megy). Ez mellé szerelhető a Health Conversion mod a Nekrosodra, ekkor a kettő kombinációjaként lesz neki + 1350 armorja. Kicsit húzós a 100000 standing, de az egyik első dolog volt, amit kipofoztam a facehugger-ből. (Lett volna fontosabb is, csak mivel a tavalyi(?) Tennocon videónézés miatt odaadták a Nekros Prime-ot ingyen, ezért egyből építeni kellett, csak mert. :))

A stack nem fogy akkor sem, ha a Nekros sebződik a Desecrate miatt, arra nem vonatkozik.

A többi augment-et én nem próbáltam hozzá, a Shield of Shadows-t szokták még rátenni, de eddig nem láttam szükségét. Ha nagyon kell, adok egyet ingyé'. :DDD

(#6428) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6427) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nekro jobb farmolni, mint a Hydro? Oda is van dupla drop augment mod.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6429) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6428) üzenetére


khalox
őstag

Fene tudja. A Nekros-sal odamész ahová akarsz, a Hydroid meg egy helyben csápol.

A Nekros minden darabkából dob loot-ot, tehát ha háromfelé vágsz valakit egy slash-es fegyverrel (pont ezért azt szokták vinni, amikor valaki Nekros-szal indul), akkor mind a három részéből fog loot-ot szippantani.

E miatt a két dolog miatt nekem jobbnak tűnik a Nekros. A füvet nagyon meg nem szokta harapdálni a leírt setup mellett, 50-60-as szint felett meg úgy sem Nekros-t visznek a népek.

(#6430) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6428) üzenetére


khalox
őstag

Sokszor láttam, hogy Hydroiddal beköltöznek a legények valami félreeső terembe, és a bejáratnál csápol a Hydroid, oszt mindenki csak ül, és meditál, mint a szippancsok.

Az nem nekem való, inkább felderítem a map-ot, hátha van más is érdekes - bekapcsolt 3-assal a Nekros is ugyanott van, ha nem előrébb az előbb írtak miatt.

Védekezni viszont a Hydroid nyilván jobb. A Despoil nem sebez, a csápok viszont igen, ráadásul nem is keveset, ha jól van összerakva. Ilyen még a Pilfering Strangledome a Khoránál. Csak ott kisebb az esélye a loot-nak, ha jól rémlik talán.

[ Szerkesztve ]

(#6431) s4hu|SyD^ válasza khalox (#6429) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Akkor építek mindkettőt. A semi-afk farm sem olyan rossz néha, pl Uranus-on Archwing-et húzni sem rossz. Csápokat be az ajtóba aztán beugrok egyet fürdeni. Legalábbis ez van tervben.
Van sok érdekes taktika a játékban meg elég sokféleképpen lehet építeni frame-eket.

Azt nem tudtam, hogy mindegyik darabból szed loot-ot a Nekros.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6432) khalox válasza s4hu|SyD^ (#6431) üzenetére


khalox
őstag

Akkor gyorsan kell fürdened, mert ha duration-re van kihegyezve, akkor is kb. 50 mp-ként nyomogatni kell. :))

Ja, a Nekros minden darabról szed, csak az esélye (sokkal) csekélyebb vs. Hydroid 100%.

De a kettő egyszerre az igazi. A Hydroid az kill-re loot-ol, a Nekros meg a corpse testrészekre, így a kettő nem zárja ki egymást. Ha már kempelni kell, akkor csináljuk rendesen. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6433) anubys1984 válasza ViZion (#6411) üzenetére


anubys1984
aktív tag

Nem inkább Orokin Cell kell hozzájuk? Összes prime megvan, de nem emlékszem, hogy valaha is szűkében lettem volna a Nitainnak.

Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)

(#6434) ViZion


ViZion
félisten

khalox: jah, ezek nincsenek meg. Despoil + healt conv / equilibrium. Ezek mellé ha fér, akkor adaptation. Shadow modot feladtam, nem igazán veszélyes a map, nincs szükség rá, lehet adaptationra sem. Végülis nyaszatolom őket, h dobjanak lootot. Serro +1, tiszta slash+corrosive rajta.

anubys1984: Az is, de sok helyre kell, nyugi. Lényeg, h költsd el a pízt a nightwave-ban. Modokból is lehet válogatni, de én vettem egy fél Vauban-t is, a többi valahonnan volt.

Vik: a szindikátusok nekem csalódás. OK, néha támadnak, kapok pár extrát, annyi. Egyik sem szimpatikus, red veilnek és a steel meridiannak dolgoztam kicsit, többi utál. Nem baj, én is utálom őket. OK, h játék, meg stratégiai okok, de nem adom fel az elveimet :o Dilis vegán csajnak vagy a retard és/vagy dilis AI-nak nem segítek. Simaris egy bunkó töcs, de legalább érthető, értelmes célja van. Neki dolgozgatok. De ahogy írtam, amihez épp kedvem van. Szal. nem látom, h valaha maxolnék szindikátust. Eladom a prime lootot és megveszem a modokat platért. Cserébe kb. azt játszok, amit akarok.

Néztem mutagen sample videót, azt írják, h nekrossal jobb. Valamiért. Pedig itt ugye csak 54% a dupla loot esély, viszont szerintem ezeket a csápos izéket sok darabra lehet kaszabolni. Health orb annyi volt körbe, mint a fene. Többit ugye felszipkáztam. De menjünk ketten és adunk a farmolásnak. :K

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6435) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6434) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nekem New Loka, Pellin meg Red Veil lett. A mod-ok miatt + nem ütköznek.

Mutagen sample, a Derelict-en rengeteg van. Mutagen mass meg Invasion.

Relic-ezésre én is rákaptam múlt héten. Kell is app, hogy tudjam mi van. S héten meg a Szindikátusok + Fortuna + Cetus. Ma meg is lesz a heti NW. Kicsit aggódtam, hogy pár node-ra minek mennék vissza, de a Szindikátusok is visszaküldenek.

Kicsit most a szintezés, frame farm, Vault farm van elhanyagolva, de hétvégén összeszedem magam. Build-eket is össze fogok rakni.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6436) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6435) üzenetére


ViZion
félisten

Vault is olyan, mint a silver groove, hogy csak fix modokat ad?
ehh, mást mit ad még? Múltkor nem estem hanyatt a végén, a kulcsok miatt meg vánszorogtam csak utánad...

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6437) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6436) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Igen, de a Warframe corrupted mod-ok 10-12 plat-ok. De nem is csinálom 4-nél többször naponta. Ahogy írtam 3(2:30) perc alatt meglehet a Capture. Bullet Jump az a kulccsal is gyors meg a roll is. Rhino egyedül az Iron Skin miatt jó, de lehet Nezha-t is vinni, ott is van shield buff + gyorsítás. De azért nem krumplizok megint. Rhino elég csak ugrálni kell sokat. Valamelyik nap 4 körből 2 warframe mod jött, volt vagy 1 perc mire eladtam őket. Az egy jó 24 plat 10 perc melóval. :)

Blood rush-on gondolkodom még, hogy párat kiszedek csak kell krumpli a Limbo-ra, hogy gyors legyen, viszont szeretném a Prime verziót szóval várok vele. Ha megunom a Vault-ot lehet megyek pár Lua spy-t. Elvileg a Vault óránként 70-80 plat-ot tud termelni. Szerencsével persze. Talán a Relic érdekesebb viszont a Vault meg a Relic barátok a Void Fissure miatt, kell a kulcsokhoz. Ha én farmolok valamit szeretem mesterien csinálni. Sok gyakorlás csodákra képes. Ivara farmolásnál a Spy küldetések is kb 4-5 percesek voltak nekem.

Lich is tervben van, de ahhoz kell Relic meg Parazon mod-ok, mert az is csak 1 van. :O

(Nem is tudtam, hogy a Silver Grove is ad speckó mod-okat lol)

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6438) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6437) üzenetére


ViZion
félisten

Limbo prime alkatrészeket pár napja adtam el, ehh...
Összejött vmi prime tőr szett is, amit már használtam. Felraktam marketre, kiírtam klánchatban. Mire leírtam, h mi van, már marketről jöttek is érte. plat/h nem tudok, mert csinálgatom, 'oszt ránézek, h mi mennyi.
Chroma prime részem van most. Meg egy lavór prime fegyó 80%-on... 1-2 bármi kell mindből. Van, amihez nem is drága, de mindenki alszik már, vagy valami... Despoil vétel is kalandos volt ma...
edzél spy-ra, kellene Harrow :)

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6439) s4hu|SyD^ válasza ViZion (#6438) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Jó, hogy mondod, betanulom azt a Spy-t hétvégén. Limbo-hoz a 30 plat-os rész hiányzik. :DDD Nekem is van sok 1 hiányzóval.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6440) Źşë' válasza anubys1984 (#6433) üzenetére


Źşë'
addikt

eleinte nem kellett nightwave kreditért venni, rengeteget össze lehetett farmolni akár cetuson küldikből, vagy éppen alertekből - úgy hogy mindent legyártottam amihez kell van most 500felett valamivel

más, ez a Railjack avionics farm kegyetlenül "pain in da ass" ami komolyabb "gold tier" avionics baromi csekély az esély rá hogy kidobja az amúgy is ritka ellenfél --> 1% és ez alatt - tehát az adott ellenfélből jó ha van 4 per mission, és erre rájön még a % esés - egy darab kell már csak a szettből, de azt nem tartom annyira eget-rengetően fontosnak, uh hanyagolom

találkozott már valaki RJ-ben hasonló itemmel? mi lehet ez? Felvenni nem tudtam, azóta sem láttam a cuccot.

(#6425) ViZion ez a Serro most kb azt sem tudom miez :DDD amúgy elnézve a statját igen alacsony krites, én már hagynám is :)) Fragor Prime amúgy nagyon ütős cucc, azt ajánlom :K

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6441) ViZion válasza Źşë' (#6440) üzenetére


ViZion
félisten

RJ nekem marha nagy csalódás volt. Sokat mentem eleinte, de annyira bugos volt...
Mindent fejlesztettem, erre kiderül, h csak egyet kellett volna felhúzni, mert így nem minden elérhető. Random csapatokkal mentem, az sem a legjobb.

Serro nem endgame, én is a crit miatt átugrottam. Viszont ez a cucc a Jedi-kard hangú, jópofa animációval és rendes hatásfokkal. Az ilyen lvl 50 ellenfélre nem kell krit meg hókuszpókusz, azt fogpiszkálóval is le lehet még ölni -kivéve a grendel farmot, ott modok nélkül minden f@s. Ez felettire még nem is vittem szerintem.

Fragor-t már láttam, de semmi nincs meg hozzá... Fura is, mert azért a legtöbb cuccal már alkatrész-szinten találkoztam. Tipedo, orthos, etc. könnyen össze is jöttek, nem is farmoltam, csak nézem, h majdnem minden megvan. Akkor kezdtem direkt a hiányzóra menni. Sok ilyen van most bent, ha megint nem hoz jó cuccokat a baró srác, akkor megépítem ezeket is.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6442) ViZion


ViZion
félisten

Nah, megjött a Baró embör.
Végre vannak értelmes cuccai. Primed modokban nem találtam nekem valót, infestedre, stb. extra sebzés, nem igazán használom ezeket.
Viszont van neki Supra vandal, erre rég vágytam már, sokan játszottak vele, tényleg fain. Egyelőre még csak meggymagot lő, de majd felhúzom...
Van egy sniper is, megvettem, sniperem még nincs, csak nyilak.
Nyomi stalkertől már van egy vagon íj, War-t nem dob, csak a töröttem van.
Serro továbbra is király, tudom, h csak status, de akkor is... Arbira nem ezt viszem, kis küldiken meg nagy poén. Jah, arbi... tegnap mondom ezt a 30 min survivalt megoldom... 20 percnél a többiek kiléptek, 10 percig solo. Ash+láthatatlanság+fulmin+Heliocor. Eeegen. Ez crit, nem is kevés. Wisp is volt a csapatban, az első 20 percben annyit gyorsított, h nem is kellett fulmin, a primed range miatt a pajzs drónokat is lekoccolta.
Figyeltem most, mert többnyire a toxin öl meg, gyakran változtattam a helyem, akár félbehagyva a kaszabolást is. Így frankón ment.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6443) khalox


khalox
őstag

Tenno, this is your lucky day... :))

(#6444) khalox


khalox
őstag

A Twitch-en Orokin-t dobnak ma...

(#6445) ViZion válasza khalox (#6443) üzenetére


ViZion
félisten

Shortie? Vagy kit kell megölni egy olyanért?
100 Platot adok érte most!
Tudod: Shut up and take my money! :D

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6446) khalox válasza ViZion (#6445) üzenetére


khalox
őstag

Egyelőre megtartom. Jó az, ha van. :DDD
Ez volt a második alkalom egyébként, hogy sortie-n sikerült szerezni. Az elsőt elhasználtam egy primed mod-hoz. Kár, hogy nem lehet kiállítani valahogy az Orbiterben.

(#6447) Źşë' válasza khalox (#6446) üzenetére


Źşë'
addikt

nekem több száz sortie után még egyet sem dobott :D pedig csak addig érdekelne a dolog míg csinálok egy screenshotot róla :DDD

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#6448) ViZion válasza khalox (#6446) üzenetére


ViZion
félisten

Jah, jó is ha van. Nekem is primed modba ment el, amit kaptunk egyszer, egyet meg vettem platért, de ócó volt, vmi 110 talán, mert akkoriban kaptunk is egyet.
Már kezdem érteni, h miért mondtátok, h kevés a kuva.
Forgattam a rivent, olyan sz@rokat dobott, h maradt az eredeti, majd kiforgattam egy jobbat, azon infested damage mínuszos, de ezt még lehet vállalni. Hive-ra nem lesz jó, az tuti.
:B

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#6449) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Én meg közben összeraktam a Volt meg Saryn build-jeim. Pár mod meg Forma kell még, de amíg kitanulom jók lesznek. Viszont Saryn esik sokat szóval a Regenerative molt kelleni fog vagy Melee-re health visszatöltés.

Mindig látom videókon, hogy tölt vissza az életük meg a pajzs hihetetlenül gyorsan. Nem értem, hogy hogy.

Relic-ezésre is nagyon ráhangolódtam, összekötöttem a szintezéssel. Így lassan MR14 leszek, talán ma. Sajnos sokszor nem lett szerencsém, de az utolsó darabokat meg tudom venni. Viszont lett rengeteg Forma meg olyan darab amit eladhatok.

Szóval szép, hogy tervezetten játszanék, de pár napja nem úgy alakul. :N

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#6450) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#6449) üzenetére


ViZion
félisten

Forma az kell, rengeteg. Akkor tépem a hajam, amikor:
1. blueprint megvesz...
2. gyártáshoz píz kell, a saját hajómon, WTF?
3. még egy rohadt forma is kell bele...
+1... valami melee BP-t megvettem, a gyártáshoz 30k Cryotik kell... tegnap ca. 3k-t tudtam farmolni és untam közben magam...

Életerőre lehet nekik arcane is, arcane grace pl. Nekem is van, de csak 1-es, ami kb. semmit nem ér, de van... Most lehetett a scarletben venn, de ahhoz elég sokat kellett játszani.
Tegnap már solo groundot mentem, 4 vagy 5 kört, utána elég volt. Kellett még egy kis $, mert vettem critre arcane-t, az ócóbb, de ezt sem tudtam maxolni.
Mindegy, majd lesz ez még, thermia is volt sokáig.

Melee health az a healing return vagy a life strike. Szvsz felesleges helyre esetleg. Sarynal meg mérgezz és menekülj, utána a méreg rendezi a dolgokat. Ajánlom a Huras kubrow-t, az álcáz és az álcát az abbi használat nem töri meg, jobb, mint a shade. Ha kell, tudok hozzá gen printet adni.

Jah, este láttalak, már nem játszottam, csak nem léptem ki. Fáradt voltam, megvisel a 2 hét szabi :) jövő héttől dolgozok, tovább tudok majd éjjel játszani :K

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.