Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#5501) aty76


aty76
újonc

Sziasztok
Van egy nagy problémám, nem tudok vadászni.
Már mindenem megvan :fegyver hanghívó....
A baj a lövésnél van akár hogy lövöm nem történik semmi....
Valaki tud segíteni?

(#5502) khalox válasza aty76 (#5501) üzenetére


khalox
őstag

Tudom, hogy hülye kérdés, de pontosan mivel lövöd?

(#5503) aty76 válasza khalox (#5502) üzenetére


aty76
újonc

Tranq Rifle Amivel kell de semmi hatás

(#5504) vlaho válasza aty76 (#5501) üzenetére


vlaho
aktív tag

Equinox-al bealtatod, és meg is vagy. :)

Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának

(#5505) Źşë' válasza aty76 (#5503) üzenetére


Źşë'
addikt

van egy Tatu szerű állat amit csak mellkasán/hasán tudsz lőni, máshol páncélos

Bolarola:

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5506) aty76 válasza vlaho (#5504) üzenetére


aty76
újonc

Eqinox megoldás működik....
Köszönöm

(#5507) Adamsapple


Adamsapple
csendes tag

Üdvök üdve!

Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy riven modokat a warframe marketen keresztül csak veiled, azaz még "szűz" állapotában tudom eladni, vagy feloldott (esetleg frankó statokra fordítottként) jóval nagyobb értékben is?

(#5508) khalox válasza Adamsapple (#5507) üzenetére


khalox
őstag

Az "Auctions (B)" menüpontban tudod feltenni a nem veiled riveneket licit alapon, Előbb keress rá, hogy melyikhez kb. mennyiért mennek, de meg kell mondjam, hogy elég nagy a szórás. Vagy felteszed fix árasnak, és akkor előbb-utóbb valaki megszólít majd, ha online vagy éppen, vagy hagy üzenetet. A villámárasoknál meg te döntöd el, hogy mikor zárod le az eladást, erről a "nyertes" automatikus értesítést kap.

Nekem főleg akkor volt vele sikerélményem, amikor az eladó éppen online volt. Megszólítod, mondod was, aztán megegyeztek. Főleg vettem onnan, azt már többször is, illetve kétszer eladtam. Nem volt gond egyszer sem - maga a csere a játékon belül megy a megszokott rend szerint.

Van egy kérdésem nekem is: csak nekem nem megy a market Firefox-szal? Több különböző gépen is próbáltam, de már az első kattintásnál kapok egy "network error" hibát. Chrome alatt viszont minden OK. Ezt már több, mint egy hónapja csinálja, nem értem, miért.

[ Szerkesztve ]

(#5509) vlaho válasza Adamsapple (#5507) üzenetére


vlaho
aktív tag

Warframe marketen csak veiled állapotban tudod eladni. De van riven market, ott már feloldott, pörgetett riveneket is tudsz árulni, vagy a trading chat, esetleg Maroos Bazaar.

khalox: na ez nekem új, eddig nem is figyeltem ezt, köszi az infot.

[ Szerkesztve ]

Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának

(#5510) Ezekiel. válasza khalox (#5508) üzenetére


Ezekiel.
tag

Én is most tértem vissza a játékra nemrég, régen nem volt a warframe.market oldalon ilyen lehetőség :)

Köszi, hogy megemlítetted.

Valaki amúgy nem tud valamiféle olyan oldalt ahol vannak fent különböző szín összeállítások a warframekhez? Lusta vagyok egymagam megcsinálni, hogy jól nézzenek ki a cuccaim.

[ Szerkesztve ]

(#5511) Adamsapple válasza khalox (#5508) üzenetére


Adamsapple
csendes tag

Köszi szépen!

Szerintem eladom akkor villámárban. Nagy türelmem nincs várni az adott vásárlóra. Ha meg pörgetve lesz akkor meglesem a "vlaho" által megemlített riven marketet.

Nekem működik Firefox alatt a market, most néztem. De nem használom már azt a böngészőt, a Slimjet vált be nálam leginkább.

(#5512) Adamsapple válasza vlaho (#5509) üzenetére


Adamsapple
csendes tag

Köszi szépen!

Nem is hallottam eddig a riven marketről. A Maroos Bazaar nálam kizáró tényező. Én öt percet nem vagyok képes várni, állni. Ezen okokból csak villám eladás jöhet szóba. :) De megnézem most a riven marketet. Van pár modom amit már feloldottam, de nem hiszem, hogy pörgetve lesz, főleg mert pisztolyba valók, és az igazat megvallva én nagyon ritkán használok second. fegyvert.

(#5513) khalox válasza Adamsapple (#5511) üzenetére


khalox
őstag

A pistol riveneknél, hát... mondjuk, hogy nem tartanám vissza a lélegzetem. Ha nagyon über és valakinek nagyon kell, akkor ki lehet fogni érte jó árat, de szerintem annak is örülni kell, hogyha egyáltalán a riven modok listabővítésének a 60p-ját behozza. A veiled pistol meg igazán bagóért megy - mindenki inkább szabadulna tőle, csak hogy ne foglalja a helyet.

(#5514) ViZion


ViZion
félisten

Én is a bazárba járok, volt párszor jó napom, újoncként sokat segítettek nekem: modokat, sculpot kaptam, meg volt, aki komplett nyx prime bp-t adott, csak a sys bp-t kellett behúznom mástól. Mondjuk a csaj nem az én stílusom, de eladni már nem tudom legyártva.

Kerestem dual stat modokat, de vagy csak platért adják, vagy nincs is. Malignant, high voltage, voltaic strike, virulent scourge...
Rime rounds-t tudtam csak szerzni, sajna a többihez magasabb lvl mission kellene, és mostanában nem visz senki :(
Ammo mutationra is hajtottam, 34 perc survival, a 25. után már egyedül. Riffle drop lett, shoti nem.
Ezekkel vki tudna segíteni prome cuccokért cserébe, vagy behúzni olyan küldibe, ahol várhatóan pottyannak is?

Mondjuk a minap úgy kiosztottak, h semmit érők a prime cuccaim -rhino prime neur bp, equinox prime bp, chroma prime sys bp, csak hogy párat említsek- hogy a kioskba mindent eladtam, nem bazározok. :(((

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5515) Ezekiel. válasza ViZion (#5514) üzenetére


Ezekiel.
tag

Holnap keress meg a játékba nevem: BencEE911HUN (régi név, túl drága a névváltás). Nekem az is jó ha megadod a neved aztán majd rádírok ha nem felejtem el.

(#5516) #04430080 válasza ViZion (#5514) üzenetére


#04430080
törölt tag

Baro -tól lehet venni őket dukátért.

(#5518) Dewri válasza bobalazs (#5517) üzenetére


Dewri
aktív tag

Nyilván nem egyszerű ennyi különféle frame és képesség után folyamatosan újat alkotni. Szerintem legutóbb a Wisp igen jó lett ilyen szempontból. De ez a Gauss... Rohangálós frame már Volt, a feje meg olyan mint a Mag-nak... A képességei is olyanok, mintha több más frame-ből gyúrták volna, mert hasonlóan működő képességek már megtalálhatók más frameknél is (damage absorb, képesség boost, csoportos sebzés, stb). Emiatt nem érzem egyik képességét sem igazán egyedinek.

Akkor már a következő érkező frame (az a dagadt szumós izé..) inkább egyedi lesz, úgy kinézetre, mint képességre. Ha jól láttam valamelyik dev streamben, az egyik képességével pl magába olvasztja az ellenséget. Na ilyen még nincs...

Ugyanakkor továbbra is eszméletlen tartalom van ebben a játékban, ha pusztán a választható karaktereket, azok egyedi képességeit és modolásait, a fegyvertípusokat, a fegyverek számát és modolásaikat nézzük, már akkor is magasan bármi más INGYENES játék fölött áll! És akkor még a feladatok, küldetések, látvány, hangok, apróságok, stb, amik ezek mellett vannak. Hol van ehhez akármelyik új/nagy/drága cím? 1-2 karakter, talán tucatnyi fegyver, negyedannyi finomhangolási lehetőség, feleannyi feladat, 30-60 eurokért... Vajon miért döglődik a Division 2, vagy az Anthem...

És bár egy idő után valóban csak a grind van 24 órában itt is, de ha választani kell, akkor inkább farmolok úgy, hogy végig én vagyok a pálya királya, mint úgy, hogy folyamatosan vért izzadva vesztes köröket megyek, negatív "jutalommal" a végén, ezáltal sehova sem haladva, mindezt síkidegen (lásd wargaming termékek...)...

Szóval Warframe forever! :R

(#5519) bobalazs válasza Dewri (#5518) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Engem jó ideje már nem tud lekötni, érdekességképpen benézek, vagy utánaolvasok éppen mi az aktuális.
Van helyette sok single player játék.
Egyetértek nagyrészt, amúgy tényleg jó ebben a formában az ingyenes wf, bár vannak problémák vele, főleg a hálózati problémák, ezt a p2p-t letehetnék végre, hisz lenne pénzük bőven dedikált szerverekre ahogy máshol is.

(#5520) Dewri válasza bobalazs (#5519) üzenetére


Dewri
aktív tag

A host migration is hálózati probléma, vagy csak a host fogja magát és kilép? Ma a szokásosnál is sűrűbben jött elő, már-már idegesítő mértékben...

Kijött a Gauss patch. Kiléptem a játékból, lépnék be, de nem lát frissítést indításkor. Jelszóbeírás után viszont nem enged be, merthogy van új verzió...

Pár perccel később: nem elérhető a szerver. Gondolom egész Amerika ráment, mert ott még csak este 7 óra van, nyilván pont ráér mindenki tölteni...

:C

[ Szerkesztve ]

(#5521) bobalazs válasza Dewri (#5520) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Korábban volt már olyan hogy nem engedett be, meg szinte mindenki megtapasztalta már azt amikor egy hibaüzenettel nem tud csatlakozni.
-the connection to the hosthas been lost.
Na azt el lehet képzelni, mert ilyen van, hogy ilyenkor amíg neked hibaüzenetet ír a csatlakozáskor, az másnál úgy jelentkezik hogy host migration.
-A másik ilyen, amikor rádír valaki, invelnéd, erre kiírja hogy offline.
-A nem nyíló ajtók ezer éves bugja. Haver azt mondja ott állok mellette, én meg állok a zárt ajtó mellett és nem tudok extractolni.
-Amikor végigszenvedsz egy sortiet, mondjuk már a 3.at és a végén kidob úgy hogy nem nyersz semmit.
Persze nem csak sortiera vonatkozik, lehet bármilyen mission.

Szinte biztos hogy így sosem lesz tökéletes a rendszer, már nem csak az egyéni csatlakozási problémák miatt, hanem mert akárhogy is csiszolják a kódot, ilyen nem elérhető a szerver problémák is közrejátszanak.

Az ilyen jellegű problémák meg különdíjat érdemelnek.
- [link]

[ Szerkesztve ]

(#5522) Dewri


Dewri
aktív tag

Ahogy várható volt, a fél szerver Gaussal tolja máris, ki vagyok én, hogy kimaradjak (direkt tartalékoltam relicezésből némi platot rá mikor megtudtam, hogy hamarosan érkezik, meg ma jön Baro, onnan is folyik majd be remélhetőleg némi zsé, így megtérül...)... :DDD :DDD

Egyébként a Sedna új Disruption pályája dobja az alkatrészeit, pl 4 körből 1 chassist adott. A Marson semmit nem dobál a Disruption, már azt hittük bugos a cucc, de aztán valaki mondta, hogy a Sedna dobál, a Mars meg nem... A többit még nem néztem...

Úgy látom ez igencsak más, mint a Volt, a futás mechanizmusa miatt lényegében csak az Orb Vallison, meg a Plains of Eidolon nyílt pályákon lehet érdemben futni vele, mert annyira gyorsan megy és nehezen kanyarodik, hogy átlagos kis pályákon ahol 1000 akadály is van, nemigen tud mozogni... A dash mondjuk nem rossz, bárkit fellök, aki az útjába kerül futás közben. Ahogy a videóban is mutatták, tényleg átfut a vízen is!

A kettes képessége ami elnyeli a sebzést, nem jött át, simán megütik. Lehet hogy futni kell közben?

A hármassal tölti az elemet a környező ellenfelekből valahogy, hosszan nyomva kiüríti az elemet és közben tűzsebzést oszt maga körül. Ha beszorul az ember valahova vagy körbeveszik sokan, hirtelen jól jöhet, kérdés magas szinten mire lesz elég.

A négyes meg ahogy írták: Fire Rate, Attack Speed, Reload Speed, Holster Rate gyorsítás. Namost ehhez egy brutális fegyver kell, mert önmagában kvázi semmit nem ér (nem pusztít el senkit, így értem...). A legtöbb 4-es képesség általában erős támadó/tömegszabályzó szokott lenni, itt meg gyorsan váltasz fegyvert és gyorsan lősz... Legalább növelték volna mellé a sebzést is, vagy valami... Esetleg egy durva melee fegyverrel az attack speed még működhet, majd tesztelni kell...

Összességében nem rossz, alacsony szinten el lehet bohóckodni vele, de nem gondolom, hogy kiváltja Inarost... :D

[ Szerkesztve ]

(#5523) wjbhbdux válasza Dewri (#5522) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Mindenhol mást ad a Disruption.

Mars a legkönnyebb, ez csak arra van hogy az újabb játékosok beletanuljanak - relic + resource.

Jupiter, ahol eddig is volt, a 3 parkour mod settel + Hexenon.

Uranus relic farm + a 2 új fegyver, Akarius + Acceltra

Neptune Credit farm (indexre egy kis változatosság még ha nem is olyan hatékony.)

Sedna - Gauss

Lua - Lua Lens (ez új és még 44%-al jobb mint az Eidolon Lens focus farmhoz)

Kuva Fortress - Kuva (elvileg hatékonyabb mint a Kuva survival volt)

/s

(#5524) Ezekiel. válasza bobalazs (#5521) üzenetére


Ezekiel.
tag

Szia!

Nekem általában az megoldja a zárt ajtó problémát ha átlépek void módba (5 -össel) meg vissza, vagy /unstuck.

(#5525) Źşë'


Źşë'
addikt

nekem talán ennek a framenek a kifarmolása lett az eddigi leggyorsabb, olyan szerencsénk volt hogy kidobta egymás után mind a 3 alkotóelemet hozzá - cirka 18perc volt :DDD

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#5526) Dewri válasza wjbhbdux (#5523) üzenetére


Dewri
aktív tag

Köszi a leírást, sokat segített!! :R

Ma délután az Uranuson egy hat körös disruptiont mentünk, semmi, másodszorra már a harmadik körben kiesett az Acceltra. Most este próbálkoztam még, de a másik nem akart esni, pedig 12 kört toltunk először, már 122-es ellenfelek jöttek, 40 perc után, hiába. Nagyon alacsony a dobási ráta... :(

Viszont legalább adja a relicet, főleg Neo-kat, szóval ennyi értelme mindenképp van.

(#5527) ViZion


ViZion
félisten

mr5-ként tudnátok ajánlani vmi normális Magyar klánt? Kellene pár fejlesztés, megfizetném, támogatnám is a klánt. Szinte naponta játszom, küldikben is jó lenne olyan csapat, akik lootolnak is, nem csak a rohanás... nekem még gyűjtögetni kell (endo főleg, de kb. minden cucc kevés...)
Köszönöm! :R

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5528) Dewri válasza ViZion (#5527) üzenetére


Dewri
aktív tag

Szerintem az nagy pozitívum ebben a játékban, hogy te magad egyedül is létrehozhatsz egy klánt, tök ingyen. Aztán felépíted az összes labot, és simán megvan minden. Persze nyilván nyersanyag kell mindenhez, de nem kell másoktól függeni. Én is így csináltam, már csak a Bio laborból kell fejleszteni a fegyvereket (rengeteg mutagen sample kell hozzá...), a többi megvan.

Amúgy meg hozzám pl be lehet csatlakozni, ketten vagyunk eddig, szóval hely az van... :) Játszani elég sokat játszok én is. Egyébként ha relicezel, az rohanás, de minden mást simán lehet egyedül is tolni, úgy van idő. Persze nem árt ha segít valaki, vagy van aki véd, amíg te szkennelgetsz, vagy ilyenek, de egy erős frame, pl Inaros és nincs probléma a szólóval... A világ összes endoja nem elég ebben a játékban, szóval azt nem lehet eleget farmolni...

A klánba különben bejöhet akárki, aki a fejlesztéseket akarja elérni, ilyen módon tudok segíteni annak aki igényli. Ott a sok blueprint, lehet vinni, aztán csak le kell gyártani. :D

(#5529) ViZion válasza Dewri (#5528) üzenetére


ViZion
félisten

:R
Nekem egyelőre excalibro van kimaxolva, erős is, nem para Uránuszon a survival sem.... úgy 25-30 percig. Ott elpárolognak a népek, na utána az kihívás :D

Jah, relicezni is szoktam, amolyan warmup, 1-2 kör, meg ha jön az árus, akkor futi-futi, mert kell dukát sok. Szólózni is szoktam, főleg a kisebb lvl küldikkel, és kitakarítom a helyet. Van egy srác, aki becseréli az ayatan csillagjaim, 5-ért egy üres sculp, mindkettőnknek jó. Nem tudom, h honnan szerez ennyit, de volt, h 4-et cseréltem és még árulta tovább a többit...

Mivel jár a tagság? welkámdrink az van-e? :DDD

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5530) Dewri válasza ViZion (#5529) üzenetére


Dewri
aktív tag

A tagsághoz elvileg küldenem kell egy meghívót azt hiszem, aztán ahhoz neked gyártani kell klánkulcsot hogy be tudj jönni. Ha jól emlékszem...

Itt nincs adó, meg ilyenek, csak bent vagy, ki tudod venni a különféle fegyverek, warframe-k, eszközök blueprintjeit, amiket aztán le tudsz gyártani magadnak. Illetve másokat be tudsz hívni kereskedni, nem kell mindig várni hogy téged hívjanak. Lehet látni hogy épp melyik tag van bent játékban, így lehet tolni szakaszban a játékot adott esetben. Discordon szoktunk beszélni, ha igény van rá, de nem muszáj, csak úgy egyszerűbb, mint írkálni játék közben...

Welkámdrink nincs, mert nincs kifejlesztve a welkámdrink automata... :)

(#5531) Ezekiel. válasza Dewri (#5530) üzenetére


Ezekiel.
tag

Igen, ha meghívod a klánba akkor csatlakozik, és a foundry-ba megjelenik neki egy Clan Key amit ha legyárt ami 24 óra utána be tud menni a Clan Dojo-ba. Amúgy tradelni a Maroo's Bazar-nál is tud, de ha jól tudom akkor van egy Trade Tax amit a klán határoz meg ha Dojo-ban megy a trade, bár a Maroo-nál is van.

(#5532) ViZion válasza Ezekiel. (#5531) üzenetére


ViZion
félisten

Igen, a trade részét ismerem, idegen dojokban szoktam bótolni.
:R
@Dewri: Vizion-Hun vagyok, meglesed a profilom, ha megfelel, megyek. Egyelőre mr5, excalibrom nagyon fullos, most szintezem a Nyx prime vázat, de kész van a Wukong prime is. Sajna Nyx nem az én stílusom, nem egy tanknindzsarambó. Wukongot várom, de ha azzal kezdem, akkor tutira Nyxet ki sem próbálom... Hidroid prime és Frost prime még a terv, esetleg Limbo prime, Nidus vagy nekros... meg valami tank még, Khora, Rhino...

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5533) Dewri válasza ViZion (#5532) üzenetére


Dewri
aktív tag

Nyx nekem se jön be. De van aki Octaviával istenszerű, nekem az is macera...

Frost is erős, akár tanknak is jó. Limbot én speciálisan a derelict kulcsos pályákra használom, illetve spy küldetés mester, de minden másra is jó. Khora azért tetszik, mert lehet úgy macskát használni, hogy van mellé robot kísérő is (mert a Carrier robotocska nélkül megáll az élet...). Ezt megcsinálhatnák egyébként csak úgy minden frémhez, akkor rögtön nem kellene használni a sztázist folyton. És Khorának lenne 2 macskája... :DDD

Tanknak szerintem Inaros az alap, mert nem igazán függ se shieldtől, se energiától. Bármi más frame bajban van ha elfogy az energia, mert kikapcsol a pajzs (Rhino is ilyen...), nem mennek a képességek, de Inaros 8000 fölötti hp-val nem nagyon foglalkozik ilyen apróságokkal...

Összességében érdemes kipróbálni minden frémet, mert úgy jön az XP, és csak úgy derül ki, hogy neked melyik jön be igazán. És célnak se rossz, hogy minden frémet begyűjts ami van. :)

(#5534) Ezekiel. válasza Dewri (#5533) üzenetére


Ezekiel.
tag

Rhino is nagyon jó tank szerintem ha megfelelően van buildelve. Amúgy Rhino kettes képessége csak egyszer manaköltséges és az nem fogyasztja tovább, elég csak akkor benyomni (sőt csak akkor is lehet) ha lefogy a shieldje.

Carrier Prime után amúgy szerintem próbáld ki a Helios Prime-t ha van kedved nagyon jó az is, automatán scannel :)

(#5535) #04430080 válasza Ezekiel. (#5534) üzenetére


#04430080
törölt tag

Iron Shrapnel moddal bármikor felrakhatod.

(#5536) Ezekiel. válasza #04430080 (#5535) üzenetére


Ezekiel.
tag

Na ezt nem tudtam, köszi :D

(#5537) #04430080 válasza Ezekiel. (#5536) üzenetére


#04430080
törölt tag

(#5538) Dewri válasza Ezekiel. (#5534) üzenetére


Dewri
aktív tag

Jó a Helios, megvan az is. De a Carriernek van az a modja, hogy 25%-al növeli a lőszerkészletet és bármilyen lőszert átalakít a nálad levő fegyverhez. Ez nélkülözhetetlen...

Rhino pajzsával nem a manaköltség a probléma, hanem hogy ki tudja kapcsolni mondjuk egy Corpus nullifier...

(#5539) Ezekiel. válasza Dewri (#5538) üzenetére


Ezekiel.
tag

Jaa így már értem, mondjuk ha nekem elfogy az ammom, ammo restore-t használok.

(#5540) Dewri


Dewri
aktív tag

Vicces ez a Thermia Fractures event. Akárhányszor indítom el, olyanokkal dob be a pályára, akik véletlenül se azt csinálják, csak úgy elvannak... Akkor ne legyen indítható az event felületről, hanem lehessen választani térképen külön, hogy biztos olyanok jöjjenek, akik azt akarják csinálni... :(((

(#5541) ViZion válasza Dewri (#5533) üzenetére


ViZion
félisten

Nah, nekem excalibro jön be nagyon, szűzeket is áldoznék egy prime-ért :DDD
Eleinte pajzsra mentem, folt olyan regen rajta, h a tanklopós pályákon símán végigtoltam. Viszont a "pajzstörő" cuccokba rendszeresen belenindzsázok, utána meg fáj. Szal alap pajzs, valami picit boostolja, de nem erre gyúrtam, hanem az armorra. Szerethető.

Gondoltam építem az exaltedre, de nekem nem való úgy, energia véges, még kis tuninggal is. Csaerébe Galatine+boar, brutál sebzéssel, infested survival 25. perc után még kihúzom szólóban a 30-ig és lépek is. Valahogy 20 percnél eltűnnek a népek, vagy kifogom, h longrunt mennek, de persze nem tudom tartani a lépést a magasabb mr játékosokkal, akik mint Thanos, csettintenek és kiürül a folyosó... :U

Carrier prime a tervem, pár cucca megvan. Helios jobb lenne, mert scannelni amúgy nem szoktam. Ammora nekem a shotin van egy convert mod, elég. Persze tudnék oda mást rakni, még csapatósabb lenne. De convert nélkül elég bambán néztem ki, hamar kifogy, riffle-vel ilyen bajom soha nem volt.

Artax fagyaszt, sokat lő, frankón lassítja a grineert, többinél szerényebb a hatás. Erre kard (spin 2500-at sebez, +vírus 660-al, ha kellene...), vagy a shotgun, kész.

Klánkulcs kész, "kifosztom" a dojo-t. Ja nem, elherdáltam a kreditjeim :O

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5542) #04430080 válasza ViZion (#5541) üzenetére


#04430080
törölt tag

Íme az enyém :

(majdnem végtelen energia + HP)


(#5543) khalox válasza Dewri (#5540) üzenetére


khalox
őstag

Ha Thermiázni akarsz, és egyedül vagy, akkor azt javaslom, hogy keress csapatot a recruit channelen. Mert az ugye eleve free roam, és ahogy írod, a népek vagy akarják csinálni, vagy nem... Mondjuk már elég régóta fut, így egyre kevesebben vannak, akik még nem csinálták meg. Nekem másodjára sikerült még kettő körrel ezelőtt. A pontokat megőrzi a játék a következő körre is, így nincs akkor sem gond, ha nem tudod befejezni. A fene sem tud annyit játszani vele egyszerre...
Az újaknak meg általában gőzük sincs, hogy mit kell csinálni, solozni meg baromi unalmas és nem is mindig egyszerű. Ha meg találsz csapatot, akkor is célszerű beszélni velük, hogy ki mit visz (Limbo, Mesa, valami tank, meg ami még akad...)
Kétszer két canistert érdemes tolni, különben nagyon az arcodba másznak...
A fegyver viszont legalább jó lesz, ha beletolsz 5 formát és veszel hozzá egy rivent :D

(#5544) ViZion válasza #04430080 (#5542) üzenetére


ViZion
félisten

OK, de ez sem a "mezei" Excalibro... durva, kell :D

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#5545) khalox válasza ViZion (#5544) üzenetére


khalox
őstag

Ja... hát ez pont a "hagyományos" build. Nagyon már nem lehet mit ragozni rajta. Az umbra a küldetéslánc vége felé van, de legalább kimaxolva érkezik (reaktorral). Egy ideig vittem sokat, de aztán valamiért nem volt annyira kényelmes. Maradtam a Nekros-nál.

(#5546) khalox válasza khalox (#5543) üzenetére


khalox
őstag

Na, megvan. Ott porosodott a sarokban... :D
Jobban megnézve nem is olyan ütős. De azért rendben van.

(#5547) Dewri válasza ViZion (#5541) üzenetére


Dewri
aktív tag

Kreditért érdemes a Neptunuson tolni az Indexet, medium fokozaton szépen hozza a zsét, bár nem árt ha van mellé kredit booster. És persze valami tank, oda leginkább Rhino.

Nem árt ha megvan az "Adaptation" mod, ami fogja a bejövő sebzéseket, úgy nem fáj annyira a harc. :)

(#5548) #04430080 válasza khalox (#5543) üzenetére


#04430080
törölt tag

Soloban sem vészes, de borzasztóan unalmas. Megfelezhetnék a várakozási időt.

(#5549) MichaelSD válasza ViZion (#5541) üzenetére


MichaelSD
őstag

Nah, nekem excalibro jön be nagyon, szűzeket is áldoznék egy prime-ért :DDD

Peding nem sokat vesztettél, nem sokkal jobb mint a sima Excalibur, és gyengébb az Umbránál.

XMPP: sdmichael@kdetalk.net

(#5550) khalox válasza MichaelSD (#5549) üzenetére


khalox
őstag

Igen, ráadásul, ha emlékezetem nem csal, akkor kimondottan csak founder támogatóknak van olyanja, szóval az egyszeri játékos számára elérhetetlen - és a DE letette a nagyesküt, hogy sosem fogja visszaforgatni a játékba, így csak akkor lehetne olyanod, ha megveszel egy founder accountot (ez nem lehetetlen mondjuk).

És az umbra verzió tényleg jobb, azt meg viszonylag egyszerű megszerezni a játékban.

.Z.: valóban, a fractures kimondottan agyzsibbasztó solo-ban, de szerintem csapattal is munkás - legalább 16 fullos menet, és a harmadiknál már eret vágnál magadon...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.