Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6258) 5150head válasza gandalf (#6256) üzenetére


5150head
senior tag

Figy azért elég toxik vagy. Először írod, h senki nem ajánl fel neked segítséget, meg így meg úgy, aztán most meg igen, de "neked ez nem oké" most mégis mit akarsz? Csak kérdezem :D
"emlegették a primed modokat pl. amihez ilyen szinten hogy férnék hozzá" pl azon a szinten is tudsz relicet farmolni és nyitni, ami nem kell eladod Baronál ducatért és tudsz is venni nála primed modokat. Mindenki így szedi ki. Vagy eladod marketen őket és a platból veszed meg marketen a primed modokat.
Az hogy a nagyok segítik a kicsiket teljesen normális ebben a játékban. (mondj egy másikat ahol találkoztál ilyennel, mert a legtöbb game-ben a veteránok az epéniszüket mutogatják a kicsiknek...) Primed modokat senki se fog neked adni puszira, mert van ami 100 plat felett van vagy sok ducatba kerül.
Vannak könnyebb és nehezebb MR szint vizsgák. Ott kell némi skill. Az, hogy gyakorlásban 2x sikerült az lófasz. Volt olyan rankvizsga amire csak úgy mentem, hogy egymás után legalább 5x-10x sikerülnie kellett, akkor gondoltam úgy, hogy mostmár begyakoroltam, sikerülni fog. Van amit meg egyszer letoltam gyakorlásban aztán mentem is vizsgára mert olyan simaliba volt.
Ahhoz hogy ebben a játékban boldogulj játszani kell, és sokat. (meg wikit olvasni, videókat, buildeket nézni stb)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.