Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
vettél már dragon keyeket?
Minap folyton belefutottam ezekbe, persze kulcsom nem volt. Kavatot kerestem, lett is, de semmi kód sajna.
Endgame? Voltál már a temple of profitban is? Emlékszem, mikor először véletlenül odakeveredtem, utána megnéztem, h hol voltam, azt a helyet kerüljem el...
Minden nullifier engem akart
Profit taker az endgame, nem? Még nem kaptam küldit rá, gondolom Fortuna a hátsó szobában lesz, vagy a kölköknél?
Igazán nem szeretem a vénuszt, néha horgásztam, mászkáltam, pár ilyen thermia meg pókvadászaton voltam, de inkább Cetus jön be. Majd ráveszem magam erre is egyszer...
Meglett Vauban meg még pár cucc. Amprex igazi hentelőgép lett, csak kellett rá 6 forma+catalyst... De nagyon jó vele menni, kicsi arca plasmor, de itt van rapid fire is. Ajánlom, ha nem félsz ennyit herdálni rá -bár neten láttam stat buildet is, kevesebb formával, dual modokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD Fast TN
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- ASUS PRIME H270-PRO + Intel Core i7-7700 (CPU + alaplap, LGA1151)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest