Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Rhino nem érdekel igazán. Sokáig agyaltam, h az legyen vagy Wukong. Nem igazán a játék szerint haladtam, persze küldiket csináltam azért, de nem vagyok kapkodós.
Sokat olvastam wikit, néztem videókat, így lett Wukong, a többi csak jött vhogy.
Az fura, h ezeket a bossokat többször lenyomtam, de nem sok frame állt össze.
OK, mivel nem érdekeltek, gyanítom, h eladtam a részeiket...
Fegyverek dettó. Galatine-t használtam sokáig, meg a Braton-t és utána a Boar-t.
Majd Ignis, ignis wraith... Utána indexre kerestem a tökéletes fegyót, mert amúgy szinte bármi megfelel a legtöbb mapra.Később már arra gyúrtam, h megtaláljam a nekem legjobbat indexre, kuva küldikre, arbira. Lassan meg is vannak. Tudom, h vannak kuva fegyók, jobb amp-ok, de nekem egy dolgot farmolni napokig az unalmas, max akkor állok neki, ha vmi nagyon kell. Ahogy látod is, arra megyek, amerre a kedvem tartja. Vannak még nekem is új részek benne, nem is akarom elkapkodni. Thermia sincs végig, spear sem, kuva sem, lich sem és eidolon sem...
Ezért is vagyok csak MR14... Mindent a modokra toltam, credit, idő, stb...
Most gyártok pár cuccot, vettem múltkor platot és veszek még helyeket. Rég játszom vele, egy nagy pizza árát megéri pár havonta simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Formula-1
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest