Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5726) Colos1 válasza Volfram42 (#5724) üzenetére


Colos1
őstag

Azzal bőven elégedett lennék, ha kijavítanák a DM -et. Már nem érdekel, hogy 4-5 évvel későbbi gépekkel megyek, sőt, néha, ha a csapattársaim 4-es szinttel mennek, viszek 3-as szintűt, mert azzal a 4-esek között is lehet(ne) darálni.

Már csak az az 1 dolog idegesít, hogy engem 1 db 7 mm-es leszed, én meg belelövöm fél tárat, és semmi. Hasonló a helyzet a légvédelemmel is.
Ha angol, vagy amcsi géppel a német légvédelem fölé repülök, vagy netán elkezd rám lőni egy német gép, egyszerűen hidegen hagy. Német géppel meg nem merek berepülni a légvédelem közelébe sem, és ha mögém jön valami gép, akkor lassan már inkább kiugrom, mert 1x eltalál, és leszakad a szárnyam. Ezt kellene javítaniuk, de az általam vázolt probléma miatt tartok tőle, hogy ezt nem fogják megtenni.

Az Event jelenleg nem jó megoldás. Egy igazi SZIM -es játékos max 3-5 gépet használ szívesen, azokat, amelyek kézre állnak neki. (Nekem a Bf-109 F-4, G-2, a Ki-61 és kész, más géppel nem megyek szívesen, max csak trollkodni, pl. ha már felqrtak a bombázók op lézerpuskásai, akkor be szoktam kukkantani a csíter Me-410 -el, megmutatni nekik az 50 mm -es gépágyút. :DDD ) Nekem van olyan, hogy 1 hétig nincs olyan event, amelyben a 3 felsorolt gépből akár 1 is benne lenne. :(

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.