Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacza_26
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #31795 üzenetére
Ha rendelsz, én is beszállnék pár cuccal.
-
Lacza_26
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #31803 üzenetére
Nekem se sok, egy szűrőt és 1 kuplungot akarok. Ezért várakozok, hogy valaki ráveti magát a rendelés témára.
-
Apollo_21
addikt
válasz hszilard666 #31796 üzenetére
Ebben én halál királyságosságot látok..kivételt képez ezalol a hátizsák a laptop hátuljánál
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
SkullHead
csendes tag
Üdvözletem a fórumtársaknak!
Volna pár kérdésem, kérésem felétek!Az alábbiakhoz kérném segítségeteket:
Fractal Design Define S vagy Phanteks Enthoo Pro egyedi vízhűtés építéséhez ideális? (360-as radiátor menne bele)
Milyen legyen a 360-as radiátor?
Hőre melyik csövet lehet hajlítani? (átlátszót kérnék)
Milyen pumpa illetve tartály legyen?
Milyen legyen a CPU blokk? (Socket 1155)Kérem vegyétek figyelembe, hogy max 50k-t szánnék a hűtésre.
Köszönöm segítségeteket, válaszaitokat!
-
ViZion
félisten
válasz SkullHead #31806 üzenetére
Ebben az árfekvésben gazdaboltos élelmiszeripari átlátszó lesz az a cső
Használtan össze lehet legózni valamit ennyiből már. Csőben sztem akrylra gondolsz, az drága móka, mármint a csatik hozzá.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
evola
senior tag
Sziasztok! Lenne elfekvőben ez a rendszerem:
Corsair Obsidian 800D
Mo-Ra 3 Pro 4x180 radiátor+ Phobya G-Silent 18 700rpm
Alphacool TPP 644 (D5)
EK Water Blocks EK-Supreme HF - Full Copper10/8-as csövezéssel használtam, de 2 évet pihent közel az egész mert ekkora házat nem tudtam hol tartani.
Most újra be szeretném üzemelni, az aláírásomban szereplő hardverekkel.
Az egyetlen és legfontosabb kérdésem az lenne 16/10-es Masterkleer csövezésben gondolkodom a régi helyett..van lét jogosultága és értelme ráköltenem ennyit?
Csatlakozókkal csövekkel víz nélkül több mint 100 euro lenne nekem az Aquatuning.de- ről
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-
-
evola
senior tag
válasz #90933760 #31817 üzenetére
Igen egyenlőre a CoreI5 4690K lesz hűtve, kipróbálom passzívban viszi-e...
Milyen pozitívumot hoz a vastagabb csövezés?Nem tudom mit tudnék most még vízzel hűteni
Memóriákat néztem még, vagy esetleg videó kártyát, de az teljesen néma, ha nem játszok..
Vagy az alaplapi légkavarót tudnám még esetleg..Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-
-
törölt tag
Elvileg viszi passzívan. A vastagabb csövezéssel nagyobb lesz a vízáramlás, hidegebb lesz valamivel a proci. Nem létfontosságú, de ez egy jó rendszer, a csövezés meg elavult, vékony. A Mora radiátornak amúgy is van egy ellenállása, nem érdemes a vékony csővel tovább növelni.
-
evola
senior tag
Nem akarom eladni a Mora3-at, vadonatújan vettem, hibátlan állapotban van. Később lehet még lesz valami vizezve, de most kiszeretném dobni a 4690K-hoz kapott gyári ventit, mert igaz szinte hangtalan, de hűteni lég rosszul hűt.
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-
-
evola
senior tag
válasz #90933760 #31820 üzenetére
Köszönöm Mindkettőtöknek a segítséget. Megrendelem a 16/10-es csövezést, és a csatlakozókat..aztán összerakom újra a vízhűtésem
-
duc
aktív tag
válasz Cyberneko #31823 üzenetére
Durván 50%-al nagyobb keresztmetszet... szerintem számít.
Ja, azt már én is kérdezni akartam, hogy 13/10 és 16/10 csőnél ugye nincs belső átmérő különbség. Mennyivel könnyebb dolgozni a 16-ossal, van egyéb előnye azon kívül hogy nem törik meg olyan könnyen?
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
ViZion
félisten
válasz Cyberneko #31823 üzenetére
Nem számít. 8->10 váltottam, hőfokban nem volt mérhető változás. Nyilván a szivattyúnak kellemesebb, de a blokkban leszűkül így is, pont mint 8-as csővel.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
válasz halhatatlan #31830 üzenetére
Az nem vízhűtés hanem vizijáték.Ebben a topicban épített vízhűtések vannak.
Annak a topicja ez [link][ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
Cyberneko
tag
-
ViZion
félisten
OK, mondjuk nem túl életszerű, h vki pro HF blokkot 8-as csővel szerelne, majd vált feljebb... Régi blokkal meg pont mindegy, ott a blokk fogja meg a rendszert, nem a cső. Ezt tapasztaltam is a saját gépemen.
Ettől még sokkal jobb a vastagabb, kezelhetőbb. Sőt, a gazdaboltos merevnél is sokkal kellemesebb egy direkt erre gyártott, csak ugye kezdésnél nem biztos, h ez a legfontosabb, vagy jut rá ZS.
Cyberneko: igen, minden csere... Azt Te tudod, h pár fok megéri-e, mennyire tuningolod, etc...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
SkullHead
csendes tag
Alphacool Repack dual bay station+Alphacool Vpp655 single edition=20k Megéri?
Laing DDC2vc 18w=7,5k Megéri?[ Szerkesztve ]
-
SkullHead
csendes tag
Srácok! Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de Corsair H100i GTX megéri 25k-ért?
-
Yllgrim
őstag
Alphacool Nexxos420-as ut60, adnak hozza 4 plugot, 2-be megy a cso, de masik vegen is van egy lyuk, oda mit rakjak, az ujjamat ?
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
ViZion
félisten
válasz Yllgrim #31840 üzenetére
igen, gondolom azt... Mást tippeltem volna, de kicsi lehet az oda...
-
-
Yllgrim
őstag
Beraktam oda a homerot, ez a legmagasabb pontja a gepnek, uh a leeresztes az megy alulra
Vizion, a duda orrod pont passzolna
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest