Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Henk
veterán
A Phanteks-el is az a baj, hogy felül 65 mm a hely mert az annál vastagabb már rálóg a lapra és pont útban van a borda. Ha ebből levonjuk a venti vastagságát akkor kapunk egy olyan spéci méretet amilyen radiból nem túl nagy a választék. Legalább hagytak volna rá még 5 mm-t mert 45-ös radiból már lenne alternatíva.
-
törölt tag
Az a játékvíz annyira nem rossz. Itt a nagy hőmérsékletet az original kupak okozza. Ha nem akar hozzányúlni akkor marad ennyi, ha nem lesz delid akkor másik vizet se érdemes rátenni. Nem lesz baja ekkora hőmérséklettől se.
A ventik lecserélése jó ötlet, ha hőmérsékletben nem is hoz semmit, de mindenképp halkabb lesz. -
m0h0senator
őstag
Mert sajnos még nem jut be így elég friss levegő. Alul a a radiról csak meleg jut befelé a házba amit a tető kiszív és így meleg levegővel hűteném a fenti radit. Legalább így valamennyi friss levegőt kap a tetőn lévő radi (a ház elejébe van a pumpa). Ezért akarok majd valami jó ház ventit előre de majd átnézek a "topikodba" tanácsért.
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
spanglee001
addikt
de ilyen van a rendszeremben, mivel a nagy tuning gépeken is ilyet láttam gondolván nekem is megfelelnek akkor
köszi a linkeket, az első szerintem nem vezérelhető csak tápegységről kapja a naftát és ennyi, a másik kettő jónak tűnik de azért rákérdezek merlinnél, mert nehogy véletlen valami gebasz legyen.
remélhetőleg csak az egyik venti fordulatát jelzi vissza, nem az összesét, mert az bekavarhatnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
haxiboy
veterán
Ennyire hangosak lennének a Corsair SP Quiet ventik? Nyilván nem max fordulaton szeretném járatni őket, élőben mikor hallgattam sokkal halkabbak voltak mint a mostani (Cooler Master, gépházhoz gyárilag járó) ventillátoraim.
Jeez most hallgattam videót, ez a pumpa baromi hangos -.-'
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
KINKY_007
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
nincsen szabványos mérési eljárást zajra. pár gyártó 30 centiről mér, mások egy méterről, mások két méterről.
ventiknél kb az a "rule of thumb", hogy az SFlex/Gentle Typhoon eredményeknél nem igazán lesz jobb adott fordulat mellett adott méréssel. pumpák sajnos picit nehezebben összehasonlíthatóak, de a D5 / DDC azért megbízható. a DCP2.2 (aka a kis Phobya) is csendben van 5-6V korul.
---
mondjuk vizre eleve erdemes olyan hazat venni, ami valamennyire massziv. pl nem nyeklik meg a majd 4 kilos videokartyatol az FC blokkal.
---
szerk: elvileg az 500rpmes Gentle Typhoon valahol ott van 12V korul is.
DeViL-X.: lelégtelenítetted rendesen?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
simlisgumis
tag
dB(SPL) Forrás (távolság)
194 Elméleti határ, hanghullám esetén, 1 atmoszféra környezeti nyomásnál
180 A Krakatau vulkán robbanása 100 mérföldről (160 km) a levegőben [1]
168 géppuska lövése 1 méterről
150 repülőgép sugárhajtóműve 30 méterről
140 pisztolylövés 1 méterről
120 fájdalomküszöb; vonatkürt 10 méterről
110 gyorsító motorkerékpár 5 méterről; láncfűrész 1 méterről
100 légkalapács 2 méterről; diszkó belül
90 üzemi zaj, kamion 1 méterről
80 porszívó 1 méterről, zaj forgalmas utca járdáján
70 erős forgalom 5 méterről
60 iroda vagy vendéglő belül
50 csendes vendéglő belül
40 lakóterület éjjel
30 színházi csend
10 emberi lélegzet 3 méterről
0 emberi hallásküszöb (egészséges fül esetén); egy szúnyog repülésének hangja 3 méterről -
Nojbee
tag
Majd jönnek azok is, szép lassan épülget. Most még úgyis egy darabig a merev csövek haljítgatásával leszek el. Ma jött meg az első rendelés. Most épp a heatgunnal játszom melóhelyen.
Ventiknek meg Akasa apache blackeket vettem ahogy ajánlottad. Mondjuk hátulra vettem egy Thermaltake Riinget. Remélem nem lesz túl hangos. -
Tubica
senior tag
Szia.
Szeretnék építeni egy vízhűtést, csak sajnos nem értem még annyira a dolgot. Gondolom az épített vízhűtés, és az egyben megvásárolható között elég nagy a különbség !
Egyedit szeretnék, nem pedig tömeg gyártottat
Nem tudom merre induljak el, vagy hogy egyáltalán mire kell figyelni, ha magam akarok egy saját vízhűtést !Üdv. Tubica
SZERK: Nem kompaktot szeretnék !!!
[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Joshi
titán
Most elsősorban az árakat próbáltam összehasonlítani, ha nincs lóvé akkor nem mind1 hogy 30k v 50k. Nekem soha nem volt kompaktom, de olyan van mint egy jobb léghűtés.
(#31174) Tubica a prociblokk lefogató szabja meg hogy AMD v Intel, ugyan úgy mint egy léghűtésnél. A nagyobb gond egy épített víznél a radi és a tartály elhelyezése lehet.
A legfontosabb hogy van 50k pénzed a projektre vagy nincs. Amit Baltoafarkas linkelt az egy jó szett, az alá ne add.[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Helló! Értettem. Nekem azért mai viszonylatban nem tűnik olyan "komolytalan" kártyának, 2017-ben jár le róla a gari, majd talán előtte cirka fél évvel eladom és veszek egy komolyabbat, addig kiszolgál ez is...
Megy PÜ más ügyben!
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - ELADÓ! 9.990.-
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest