Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3794) fuzik válasza draff (#3791) üzenetére


fuzik
aktív tag

Na akkor mégis válaszolok..... :(((

Soha ne mond, hogy soha..... ennyi év alatt megtanulhattad volna :P !

Nem azért osztottunk ki, mert két napos vagy, hanem azért, mert idejöttél megmondóembert játszani. Sokan közülünk nem csak gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek - hanem iylen olyan irányból, de mélyebben érintettek a témában. A korod nem érdem, hanem egy aktuális állapot - itt ez alapján biztosan nem fog hátrány érni, de előny sem.... ...és ebben tuti biztos lehetsz.

Várunk szeretettel a vitákban, és a beszélgetésekben, amennyiben úgy érzed, hogy konstruktív módon hozzá tudsz járulni. Egyébként valóban hangzanak el időnként butaságok.... és akkor mi van?

És végezetül egy jótanács..... Ha rómában vagy, tégy úgy mint a rómaiak......

Egyébként ha vegyész vagy, akkor itt az első kérdés:

Alumínium (felületi) passziválását otthoni környezetben mivel lehet megoldani? Természetesen normál körülmények között beszerezhető anyagokkal. És a festés ugye szóba sem jöhet.

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.