Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3851) szacsee válasza oalex (#3849) üzenetére


szacsee
nagyúr

Ilyen engem is érdekel lehet, bár nekem Deluxe van (P5k).
A hátoldalon levő fet-ek miatt, de ha belegondolok egy hűtőborda+flex+fúró tró megoldja a problémámat. ;]

Egyébként elég jól megy a magyar, nem kell elnézést kérned, ha angol anyanyelvű vagy.
Sok hazánkfia példát vehetne rólad.
Mint pl Ne fürgggyé le! stb... :DDD

(#3852) Nyugdíjas válasza oalex (#3849) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Bocsánat, hogy beleugatok,tudom nem telefon.
Ha már nekiállsz gyártatni,akkor a fúrás szerintem nem fog segiteni,volt már iylen blokk a kezemben,nem is egy. Két bibi van:
1. műanyagból van
2.nem nagyon hagynak anyagvastagságot. És ha jól emlékszem neked 3mm kellene,az rengeteg!

Fúrás helyett add oda tomikának,és csináljon rá egy tetőt ami belülről ugyaniylen,és máshol vannak a furatok. Szvsz jobb/szebb elegánsabb megoldás.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3853) oalex válasza Nyugdíjas (#3852) üzenetére


oalex
senior tag

Fúrás helyett add oda tomikának,és csináljon rá egy tetőt ami belülről ugyaniylen,és máshol vannak a furatok. Szvsz jobb/szebb elegánsabb megoldás.

Kiváló ötlett :)

egyébként oldalanként 1,5mm kéne (összesen 3) és azért gondoltam, hogy azt talán egy kicsit nagyobb furoval csak ki tágítom a lyukat és már mehetne is bele (talány egy kicsit dölten) a csavar. Max kicsit nagyobb papucsot kapp, hogy ne csuszon át rajta.

Szerinted ez nem fog menni? :F

Szoval először ezt probálnám ki, csak aztán kezdek nekik gyártatni. Mert ki tudja az mikor lez meg.

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3854) oalex válasza szacsee (#3851) üzenetére


oalex
senior tag

Köszönöm kedves szavaidat :R :R

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3855) Nyugdíjas válasza oalex (#3853) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Jaja,előbb próba aztán ha nem megy akkor uccu neki:D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3856) oalex válasza Nyugdíjas (#3855) üzenetére


oalex
senior tag

Ja amugy, rossz ez az betegség, most kell hamarosan EVA-t fizetni de már lassan nem marad semmi rá.

Most rendeltem 2db ilyet is:

Tudhatam volna, hogy ez lesz mikor el kezdtem nézegetni a képeket. :O :O :O

DOWN a tuningal

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3857) tsar válasza dchard (#3841) üzenetére


tsar
aktív tag

1/2"-os párhuzamos menetű tömlőcsatlakozó van 12-es és 8-as belső átmérőjű csőhöz is, pl. ilyen. (6. oldal Hose Adaptor –Metric I/D Hose Bore x Male BSPP)
De bemész bármilyen pneumatika boltba és tudnak adni, ha nem is ilyen márkájút.

(#3858) tsar válasza Dirtyz (#3828) üzenetére


tsar
aktív tag

Érdemes jó minőségűt használni. Én GlycoShell-t használok ~5%-os arányban.
Algák ellen elvileg már 0,01% fagyálló is elég lenne.

(#3859) 4tom4nti


4tom4nti
tag

Szevasztok!
Bocs az offért előre is:
Ez a vegyész kölöknek szól leginkább, de érdemes úgy általában elolvasni...
1. Sok ilyen balf*sz kószál Magyarországon, azoknak lehet a mai világban eladni minden boltban a max 60 ezer forintos konfigot 100 ezerért és hasonlók...
Szvsz nem árt, ha az ember egy kicsit utána jár a dolgoknak az életben és, akkor viszonylag jól tájékozódottnak lehet lenni ===> egyre kevesebb hülye kérdés ===> egyre több értelmes, valamire való kérdés és hsz...
2. Amióta PC-t lehet kapni Mo.-n az elsők között voltunk, akiknek venni kellett, mert a vállalkozás megkövetelte... de soha nem ragadt le az agyunk a 486-nál... szvsz nem árt, ha az ember halad a korral is néha...
3. Az én édesapám, aki megint csak nem 20 éves, sajnos... panaszkodik a tele ventis gépére és a 3 SATA vinyóra, hogy nem tud mellette aludni, mert TV tuneren keresztül nézné a TV-t... így elég zavaró a ventillátorok által keltett zaj, nem beszélve a rezgésről, ami (faházról lévén szó) az alattunk lévő szinten a nappaliban is gyönyörűen hallható...
4. Nagyjából 3-4 évente cseréljük a saját gépeket, amiket itthoni felhasználásra tartunk és bizony eljött az idő, hogy -úgy néz ki- 600 ezer forint megint elmegy 2 konfigra és a vízhűtés még nincs benne... Ezeket a konfigokat már nem lehet értelmes zajszint alatt tartani levegővel, ha az ember használni is szeretné őket... és nem utolsó sorban szeretném az élettartamukat is kihúzni, ameddig csak lehet...
Úgy gondolom sikerült elég jól összefoglalni a vízhűtés gyakorlati és elméleti hasznát...
Sok mindenkivel egyet értek, aki indulatból szólt előttem, de örülök, hogy ők megtették, mert így inteligens ember módjára nekem csak csatlakoznom kell hozzájuk... :)) :R

(#3860) draff válasza Játékos (#3803) üzenetére


draff
aktív tag

Áve!

Nem is akarok én a Celeronra bármit tenni, van rajta egy nagy alaménium bordázat, 80x80-as ventivel a hátán. Ha nagyon nagyon meghajtom, talán hallom hogy kissé jobban pörög.
De én nem hajtom ilyen fullos CoD4-gyel, mert azt sem tudom hogy az micsoda?
Valami játék lenne? Amúgy tényleg érdekes hobby lehet ez a vízhűtés, de az egyik válaszra reflektálva - azért csinálják mert így csendesebb a gép. De közben lassacskán 600 ezernél tart egy konfig.
Áááá, én ezt nem értem!
A viz pedig mitől kering? Termodinamikailag áramlik magától vagy valami szivattyús? Mert akkor kezdhetném a szivattyús problémákat: csepeg a tömszelence, netán a szivattyú zajos, stb. És ahogy olvasom itt az egyik kollega hivatkozását a Dunaferr radiátorokra.
Na ne má! Ekkora ellenoldali hűtőkkel (radiátorokkal) megéri azt a csendet? Azzal majdnem lakást lehet fűteni.
Én amikor egy ilyen vízhűtésest láttam, annak a gépház tetejére volt rászerelve egy Skoda fűtőtest matt-feketére fújva. Háát az se volt semmi kinézetű.
Visszatérve az eloxra,
ha jól emlékszem, lehet még eloxhoz hasonló felületet elérni az aluminium natriumhidroxidos konyhasós tömény oldatában való "maratással" is. Nem lesz ugyanolyan mint a nagyipari kénsavas módszer, de házilag inkább kivitelezhető. Ha jól tudom, valamelyik csatornaeldugulás elleni csodaszer pont ezzel az összeállítással szerepel. (Cillit*bang vagy valami hasonló nevű)
A Celeronnal nekem is néha tele a hócipőm, de amire én a gépet használom, arra full elég. Ha meg lassú ... "a türelem, rózsát terem".

(#3861) draff válasza Nyugdíjas (#3820) üzenetére


draff
aktív tag

Már meg ne sértődj, ember!
Én nem hülyéztem itt le senkit, csak az érdeklődésemnek adtam hangot.
Nem ugyanaz a kettő!

(#3862) Goldye válasza draff (#3860) üzenetére


Goldye
aktív tag

A CoD4 igen egy játék, sőt elég jó játék... A vízhűtéshez szívattyút pakolnak, amik sajnos egy idő után elromlanak, de a tapasztaltabbak mondhatják van olyan ami 3 év 24/7 használat után romlik el. Szvsz am poén egy dunaferr méretű radiátor már csakazéris. Jah és 600k 2 gépre nem egyre :)

Szerk.: Ha zárt térbe van egy szivattyú (gépház ált zárt) nem hallható, vagy minimálisan. De ez attól is függ mennyi vizet forgat óránként.

[ Szerkesztve ]

(#3863) oalex válasza draff (#3861) üzenetére


oalex
senior tag

draff irta:
Már meg ne sértődj, ember!
Én nem hülyéztem itt le senkit, csak az érdeklődésemnek adtam hangot.
Nem ugyanaz a kettő!

Vedd már észre magad ember! Csak pár idézet a legelsó hozzászolásbol #3725. Felétek így hivják az érdeklődést? :F Ááááá és nem is hülyéztél le senkit, csak mindnekit aki higitja a fagyálót desztil vizzel vagy egyáltalán használ olyat.
Ha már baromságokat beszélsz, akkor legalább emlékez rá mik voltak :((( Ez úgye csak tegnap volt, ílyen szelektiv memoriával nem tudom, hogy hogyan sikerült le diplomáznod.

ez érdeklődés lenne?: :U
"...Álmélkodva nézem a kicsépelt szóhalmazt, amit ezzel a vízhűtéssel kapcsolatban összehordtok...."

vagy ez? :U
"...Elsőre elárulom, jó cuccot vizes ügyben lehet kapni a Nagyvárad térnél, a Haller utcában, a Profinál. Rézcső és egyéb szerelvények minden méretben, mennyiségben.
A menet-emelkedés meg az "ilyen dolgok" átalában 1/2 collosak, tehát az szabvány!..."

ja bisztos ez volt? ;]
"...Húsipari hűtőkamra lenne a szobátok -25 C-os hőmérséklettel?..."

és a hülye szó is kétszer (amire úgye már nem emlékszel)
"...A fagyállót desztvízzel higítgatni, az meg a másik hülyeség..."
"...Az autókba járó fagyállóval szórakozni egyenesen hülyeség..."

A te barátaid (ha van ilyen), a hasonló impozás beszolások útán, azzal szoktak útolag illetni, hogy te milyen nyitott és érdeklödő vagy? :W :W

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3864) #56573440 válasza draff (#3860) üzenetére


#56573440
törölt tag

javaslom nézz át a tuning kezdőknek szájbarágósan, a gyúrósok ide, meg a gtx tulajok topikjába és érdeklődj hogy miért virulna a feje ha 4 GHz-en járna a procija amikor neked a cerka is elég, érdeklődj miért kell annyi táplálékkiegészítőt enni hogy 30-40k-t költenek rá havonta, csak azért hogy kétajtós szekrények legyenek? meg minek is a GTX-sli-t húzni, és mivel lehet azt kihasználni. Aztán ha még van sok ilyen jó kérdésed itt is szívesen látnak szerintem.

te mondod meg milyen gondok lehetnek azoknak, akiknek ez van, akik ezt építették, tervezgetik, szeretik ne viccelj már! egy pumpa a házban jobb esetben teljesen néma, rosszabb esetben este néma kussban kihallatszik picit... ha hiszed ha nem már komoly cégek fejlesztenek erre a "hobbyra" profi cuccokat, a házilag "tákolt" rendszerek minősége is sokkal jobb mostanában. ha valami csöpög az 90%-ban user error, a többi garis probléma...

Én amikor egy ilyen vízhűtésest láttam, annak a gépház tetejére volt rászerelve egy Skoda fűtőtest matt-feketére fújva. Háát az se volt semmi kinézetű.

én meg láttam olyat hogy leesett az állam, és egy venti sem volt az egész gépben? Gyáriból és háziból is lehet szépet csinálni. van ilyen is meg olyan is.

Ha nem értesz hozzá, nem tudod mire kell, nem érted kik építik és mi a céljuk, neked soha nem kéne, akkor minek irogatsz? minket akarsz meggyőzni hogy butaságot csinálunk gyónjuk meg bűneinket, és hagyjuk abba?

én egyébként tényleg befejeztem mostmár, az ilyen embereket soha nem értettem... Kamikáze vagy

[ Szerkesztve ]

(#3865) helkis


helkis
addikt

javaslom, hogy fejezzétek be a személyeskedést, hasznos infókat szeretnék olvasni nem szemetet.. :(((

tehát most tőlem először és utoljáta: oktatás alapvető emberi hozzáállásról netszerte:

1. aki bemegy egy helyre az köszön előre, alkalmazkodik a közösséghez!
2. ha valamit nem értesz, kérdezz! vagy mégjobb ha visszaolvasol!
3. ha valamivel nem értesz egyet, mond el a véleményed és indokold is meg!
4. próbálj meg európai módon viselkedni, ill helyesen írni...
5. a segítséget köszönd meg!
6. ha a fentieknek nem tudsz megfeleni ne reggelj, ne írj, mindenkinek jobb napja lesz..

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

(#3866) dvdbackuper válasza OC (#3757) üzenetére


dvdbackuper
őstag

thnx az infót, nincs is messze tőlem...a teflon minek kell rá? nem pontos az illesztés? 8/11-es csőhöz való gyorscsati létezik? :R

(#3867) Nippon válasza OC (#3757) üzenetére


Nippon
őstag

Budapesten hol tudnék ilyen átalakítót szerezni a D5-höz?

(#3868) jones965 válasza dchard (#3841) üzenetére


jones965
Modder

Ez kell neked:"Szûkítõ 1/2""-1/4"" KK-s"
A 8 mm-s belsős csövet 1/4" hollanderes csatival rá tudod tekerni, a 12-eset pedig csőbilinccsel.
Sok sikert!

(#3869) Nyugdíjas válasza draff (#3861) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

:( Nagyon szomorú vagyok...

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3870) OC válasza dvdbackuper (#3866) üzenetére


OC
őstag

Igazán nincs mit. Jó ismerősöm a tulaj. A teflon azért kellhet, mert nem biztos, hogy a gumigyűrűnek megfelelően van kialakítva a menetes furat széle. Ha van belső letörés, akkor jó, ha nincs, akkor teflon. Sajnos nem vágom, hogyan van megodva D5-nél. A gyorscsati alatt a hollanderes biztosítású pneumatikus csatita érted, vagy a nagynyomású (és szintén pneumatikus) beledugós cuccot, amihez keményfalú cső kell? Előbbiből van, utóbbiból szvsz nincs, max. 12/10-es és 10/8-as, de utána kell nézni.

Nippon: Nem tudom, hogy BP-n hol találsz ilyet. Pneumatikai boltokban érdemes keresgélni, sajna többet nem tudok segíteni. :(

[ Szerkesztve ]

(#3871) rii válasza #56573440 (#3864) üzenetére


rii
nagyúr

" .... javaslom nézz át a tuning kezdőknek szájbarágósan, a gyúrósok ide .... "

inkább az "ilyen a desktopom" :DDD

bocsánat, kb mér 97 óta vagyok géptualj, de a desktopomat még sose láttam :DDD

jelenleg ez, már vagy 4 éve: printscreen -

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#3872) dvdbackuper válasza OC (#3870) üzenetére


dvdbackuper
őstag

jó lesz nekem a hollanderes is, igaz 10/8-as van 4db is itthon :) , de csak 11/8-as csövet tudtam venni...akkor ha megjön a D5, lemegyek a boltba és veszek hozzá cuccost... :R

(#3873) oalex válasza rii (#3871) üzenetére


oalex
senior tag

Nem mondod, hogy van ilyen topic is :DDD :DDD

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3874) Stalker-2572


Stalker-2572
addikt

Kedves H2O expertek! :D
Ma jöttem rá, hogy mire lehet használni egy hibrid hűtésű VGA kártyát. Vízzel lehet húzni és ventit kikötni, ventivel meg mobilizálható a gép. Ez egy újabb kérdést vet fel: CPU-ra is van hibrid hűtés?

All Black...

(#3875) WiZARD


WiZARD
addikt

na téliesítettem a rendszerem, jöhetnek a mínuszok. lecseréltem a zöld csodalötyit fagyállóra...

prevent autoglykol extra P12. alu motorokhoz is ajánlják. VW szabványoknak megfelelően rózsaszín. elég élénk színe van, még talán világít is UV alatt...

MÁS: pancsolás közben eszembejutott valami. ugyebár a fagyálló többek között azért nem a legjobb nekünk, mert nagyobb a viszkozitása mint a víznek, ezért nehezebb keringetni.

tehát talán lehetne nyerni egy keveset, ha a víznél kisebb viszkozitású, jobban folyós hűtőközeget használnánk.
ha a kémiai ismereteim (amik nagyon szegényesek) nem csalnak, akkor a foszfát(tok) növelik a víz viszkozitását.....
tehát akár a vizünket is lehetne talán javítani. bár nem tudom hogy milyen foszfáttal, hogyan, honnan lehet beszerezni, okozna-e javulást, illetve milyen mellékhatásai lennének.

(még valami olyasmi is rémlik hogy a mosóporok is tele vannak foszfátokkal, hogy jobban folyjon (ezt így kell írni?) a víz... persze nem azt mondom hogy szórjuk tele mosóporral a vízhűtést)

szóljatok nyugodtan ha nagy hülyeséget írtam :)

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#3876) Nyugdíjas válasza Stalker-2572 (#3874) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

No, ezt csak én nem értettem? Aktiv vizre gondolsz a ventillátoros résszel?:F

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3877) Nyugdíjas válasza WiZARD (#3875) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Háát nekem meg nagyon semmiylen kémiai ismereteim sincsenek,de azé beleugatok:DDD
Foszfátról nekem valami agressziv anyag jut eszembe:F

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3878) Stalker-2572 válasza Nyugdíjas (#3876) üzenetére


Stalker-2572
addikt

De, jól értetted ;) Hibrid = víz + léghűtés (akár ventivel, akár anélkül)

All Black...

(#3879) Nyugdíjas válasza Stalker-2572 (#3878) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Akkor már csak a kérdés többi részét nem értem:F Tényleg, biztos én vagyok a láma:B
Mit értettél mobilizálhatóság alatt?

Meg ezt se:Hibrid = víz + léghűtés (akár ventivel, akár anélkül) Levegő mindig kell. Tényelg hajjakmeg ha értem mit szeretné,pedig úgy segitenék:B:B

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3880) #56573440 válasza Nyugdíjas (#3879) üzenetére


#56573440
törölt tag

szeirntem úgy értette, hogy ha tuningolni akarsz akkor mehet rá a víz, de úgy vettem ki a szavaiból hogy mintha víz nélkül is lehetne (szerinte) üzemeltetni a karit. ez így sajna nem megy, a fetek és memók ventivel vannak egy hibrid karin, ergo ha nem akarod hogy felfőjjenek azért kell, a víz csak a gpu-t hűti.

venti nélkül a fetek, víz nélkül a gpu pusztul be. a hibrid ezért ilyen félmegoldás, kell a víz is, de maradt a venti.

mobilitás meg ha a külső radit leszedi és elviszi valahova, ergo nem kell a radit hurcolászni :F

[ Szerkesztve ]

(#3881) Nyugdíjas válasza #56573440 (#3880) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Jaja,nekem is kb ez jött le,de ennek mi értelme,vagy úgy egyéltalán:F

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3882) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Pálinkás jó napot!

Nekem soha nem volt vízem és nem is igazán néztem még ezeket a rendszereket közelről,de arra nagyon kiváncsi lennék,hogy pl. a vga-n lévő memóriákat,hogy hűtítek le...mert gondolom van blokk van a vga-ra is,de mi lesz a ramokkal?(mert a blokktól nem fér oda venti,stb...ha meg ezért kell venti a házba,akár egy is, akkor az elég szar ügy...vagy nem? :F

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#3883) 4tom4nti válasza WiZARD (#3875) üzenetére


4tom4nti
tag

Hi!
Spec én se erőltetném ezt a foszfátos dolgot...
Erőteljesen környezetszennyező anyag, amelyet én biztos, hogy nem tennék a vizembe még, ha esetleg jó hatással lenne is...
Oldószernek használják, például az autófelniket régebben foszfátos oldattal kezelték, hogy az agresszív anyagokat is lehozza...
Ma már foszfátmentes oldószereket használnak ===> környezetkímélő...
Szvsz foszfátok veszélyes anyagok, nem kísérleteznék velük poénból sem... :(
üdv :R

[ Szerkesztve ]

(#3884) oalex válasza Nyugdíjas (#3879) üzenetére


oalex
senior tag

Ílyenekre gondolnak, ezt hivját hibridnek:

Mint látod, egyben a blockot vízzel és levegővel hűtik egyszerre.

Szerény véleményem szerint nincs sk értelme. Csak néhány SET gyártó ezt használja marketing fogásnak.

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3885) oalex


oalex
senior tag

Ez az egyik leg idétlenebb VGA-re:

Mindent el lehet adni :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3886) OC válasza V.Stryker (#3882) üzenetére


OC
őstag

Szia!

A komolyabb vga-kra olyan blokkot illik rakni, ami a memóriákat és/vagy a feteket is hűti. Van már a piacon választék belőlük...

Ja és ilyen köszönés után hol a pálinka? :D Persze csak a torkom miatt kellene... ;]

[ Szerkesztve ]

(#3887) plömplöm válasza Nyugdíjas (#3881) üzenetére


plömplöm
őstag

annyi értelme lehet hogy "mobilizálható" a masina egy kvékpartira a havernál úgy is hogy amúgy vízzelhűtés üzemmódban a gép oldja meg a padlófűtést otthon.

miért ne lenne megoldható? el kell képzelni egy vízblokkot amiből hőcsövek is jönnek ki egy ventis lamellarengetegre. ha kering a víz akkor hideg marad a blokk tehát a hőcsövek alszanak mint kisbalázs, venti is off a lamellákon akár automatice, ha nem kering a víz akkor meg hőcsövek majd elviszik a meleget, nemde? igaz hogy egy ilyen öszvér megoldás rosszabb mint a 2féle megoldás külön-külön, dehát vannak akik a 4évszakos gumira esküsznek...

de persze az is lehet hogy kurvára félreértettem valamit :DDD

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#3888) WiZARD válasza 4tom4nti (#3883) üzenetére


WiZARD
addikt

fagyálló se hiszem hogy sokkal környezetbarátabb...

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#3889) Nyugdíjas válasza oalex (#3884) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Jaja, ilyesmire gondolhatott:)
Hát ez nem sokat érhet:)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3890) oalex válasza Nyugdíjas (#3889) üzenetére


oalex
senior tag

a cuccokról még nincs hír? :DD :DD

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#3891) 4tom4nti válasza WiZARD (#3888) üzenetére


4tom4nti
tag

Fagyállóban sincsen foszfát!!!
Nagyon kezdetleges körülmények között alkalmazták viszonylag sok helyen, de a kémia is fejlődik... ha jól tudom be is tiltották már a használatát...
Szvsz azbeszt is erősen ártalmas, azt is betiltották és nem hiszem, hogy amit helyette használnak most, azt egy szinten lehetne emlegetni az azbeszttel ártalom szempontjából...
Fagyálló etilén-glikolt tartalmaz nagy mennyiségben... honnan tudom? megnéztem :DD
téma lezárva... foszfát hülyeség...
üdv. :R
Jah mégegy eszembe billent: fagyálló-> rendszerek működtetésére van fejlesztve, nem agresszív oldószernek használják!!!

[ Szerkesztve ]

(#3892) V.Stryker válasza OC (#3886) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

És milyen a nem komoly vga? :DDD Mert egy ratyira minek rakja vízet? Arra a passzív is jó...de mondjuk ha veszek egy 7900GTO-t, akkor oda már kell cucc,ha húzni akarom. :D

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#3893) WiZARD válasza 4tom4nti (#3891) üzenetére


WiZARD
addikt

egy szóval se mondtam hogy fagyállóban foszfát van, hanem azt hogy nem hiszem hogy olyan nagy környezet barát szer...

nem ragaszkodok foszfáthoz, csak az rémlett, mint vizet folyékonyabbá tevő cucc...

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#3894) ::Trunks::


::Trunks::
senior tag

Na lesz egy hülye kérdésem bár kitudja :D nos. miko hazaértem a suliból kinnt várt az asztalon egy energiaital.szépen kiöntöttem pohárba és leraktam a gép mellé mire azt vettem észre h reagál a UV re.Belelehetne tölteni a tartályba??persze a sénsavat gondosan kirázom belőle.és milyen arányban rakjam?? :R

[ Szerkesztve ]

::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/

(#3895) FoBCRaistlin válasza dvdbackuper (#3866) üzenetére


FoBCRaistlin
őstag

Sajnos tutira kell teflon hozzá, bár eddig csak 2 D5-öst szereltünk, de mind2 hőz kellett az átalakítóhoz teflon. Amúgy szinte csöpögne sajnos. Én úgy sejtem, hogy fém a fémmel tömítés nélkül nem fog zárni sehogy. De javítsatok ki ha tévedek. :R

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX

(#3896) yakuza.tora válasza ::Trunks:: (#3894) üzenetére


yakuza.tora
addikt

Én nem tenném! Egyrészt teljesen nem tudod kirázni a szénsavat, másrészt tele van cukorral, koffeinnel, stb... szóval nem hiszem, hogy jót tenne a rendszernek.

Alléz Olympique de Marseille!

(#3897) shteer válasza ::Trunks:: (#3894) üzenetére


shteer
titán

milyen arányban? whiskey-vel vagy pezsgővel igyad a szokásos keverésben :D

yakuza.tora: vajon milyen haztással lenne a koffein a vízhűtésre? ;]

[ Szerkesztve ]

..szerintem jónak tűnik

(#3898) yakuza.tora válasza shteer (#3897) üzenetére


yakuza.tora
addikt

Az éjszakai letöltések sebességén lehet, hogy gyorrsítana... :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#3899) ::Trunks:: válasza shteer (#3897) üzenetére


::Trunks::
senior tag

lol :DDD

::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/

(#3900) yakuza.tora


yakuza.tora
addikt

Elnézést kérek, nem szoktam hirdetést futtatni a fórumoldalakon, de arra gondoltam, hogy kis jogtalan piaci előnyt biztosítok a vizes kollegáknak. :))

Eladó 1 db Silentmaxx HDD-silencer Rev. 1. és 1 db Zalman ZM-2HC2
[link]

Holnap délután teszem csak be az apróba, úgyhogy addig is, akit érdekel, jelezzen priviben.

Mégegyszer Sorry! :R

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.