Hirdetés
Aktív témák
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
Achill3uS
nagyúr
ma mindenképp kell 1, Nyugdijassal majd leboxolom ne törődj vele
há de álumíniumtot énis tók bugázni tesóókáim ide gyüllyetek"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Joshi
titán
Van egy Laing D5 szivattyúm és a meneteket leszűkítettem 1/2"-ról 1/4"-ra egy átalakítóval, amit teflon segítségével tekertem be, mert csak így tömített rendesen. Kérdésem az lenne, hogy kikezdi-e a teflont a fagyállós hűtőfolyadék vagy sem?
-
fuzik
aktív tag
Nem kezdi ki. Legalábbis nálam nem okozott pronlémát.
Mi van itt kéremszépen? BackPlate karácsonyi ákcijjóó???
[ Szerkesztve ]
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
belaazallat
addikt
Hali!
Ez a backplate nem iniverzális ugye? AM2+ hoz lehet rendelni?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Reset Elek
aktív tag
Jo, jo persze, elhiszem, ha te mondod.
Az áramlásmérőd kalibrálva és hitelesítve van?
Mert ha nem, akkor legalább olyan pontos, mint egy napóra."...mindig másba kötsz bele aki csinál is valamit..."
Nemtudom, föltűnt-e, de senkibe sem kötök bele.
Beléd sem.
Csak te hiperérzékeny vagy, és abszolút nem bírod a kritikát.
Persze nem kéne felfújni a dolgot, de így legalább egy kis ízelítőt kapunk a stílusodból, még ha kicsit lejáratod is magad
Hát szóóórri, de ez van.
Jah, és nem győzöm elégszer ismételni, semmi olyat ne állíts rólam, ami nem igaz. Csak magadat járatod le az ilyen kicsinyességgel.U.I.: De inkább számolgass a bordahatásfokkal, hátha elkészül a gigamega radiátorod, aztán mondhatom végre én is, hogy valamit tényleg letettél az asztalra
Az elmélet és a gyakorlat viszonyának elméletét már jól ismerjük a gyakorlatból. Indoklás nélkül a hozzászólásod csak a ''vélemény'' szintjét éri el...
-
tomika873
csendes tag
helosziasztokjóestétmegminden.
látom megy a biznisz.cserebere aprópézre.
van univerzális is ha valakinek azkell.mintha láttam volna ilyet.
intel s775/s478
amd am2/754/939/940/L
bár ez méretileg nagyobb.ezért kicsit több péz.
ha nemteccik neszójjá hozzám.TGMT
-
djadji
senior tag
Blokk forrasztásban kellene segítség...
Van egy vörösréz blokkom és tetőt akarok rá forrasztani. Az eredeti elképzelés az volt, hogy lecsiszolom a blokkot ahol forrasztani akarom, gáztűzhelyen fölmelegítem a blokkot és a ónt hozzányomva gyorsén , szépen vékonyan befutja az ón a csiszolt fémtiszta felületen. Hát baromira nem. Akár csiszolom, akár forrsavval kenem be akár mit csinálok vele, az ón szép gömböcskékben avn a felöleten.
Mit csináljak vele?Lehet hoyg tul meleg?
http://djadji.fw.hu
-
szacsee
nagyúr
Múlt héten szereztem acéllemezt, én kihagyom az alus akciót.
Van belőle 3-as és 5-ös, bármelyikkel áthuzazom a procit az alaplap másik oldalára.
Lehet kicsit nehéz lesz, de majd könnyítek rajta. -
Reset Elek
aktív tag
Forrsav?
Hmmmmmmmmmm.........
Vízszerelési boltban vegyél forraztáshoz való pasztát, pl Degufit-et. Azzal bekened, és nem lesz problema.Az elmélet és a gyakorlat viszonyának elméletét már jól ismerjük a gyakorlatból. Indoklás nélkül a hozzászólásod csak a ''vélemény'' szintjét éri el...
-
ssolitude
őstag
Ha nem fut meg az ón, annak lehet pár oka:
1. A forrsav nem biztos hogy elegendő a felület kezelésére. Az ónnal dúsított Degufit-hez hasonló masszát kell rákenni. Ez megakadályozza a felület oxidálódását, ráadásul a megfelelő hőfokon azonnal egy ónréteg képződik.
2.Kevés a hő. Ez a lakossági gáz hőteljesítményétől teljesen elképzelhető.
3.Túl magas a hő, a felvitt folyasztószer elég, és megindul az oxidáció.Én a 2. lehetőségre tippelek. Jópár blokkot forrasztottam, köztük igazán bonyolultakat is. Igazán tökéletesen csak gázforrasztóval lehet ezeket a blokkokat összeállítani, ez pár másodperc alatt helyileg a megfelelő hőmérsékletre melegíti a rezet, plusz kell hozzá a jó folyasztószer.(Praktiker és társai árulnak ilyet elérhető áron, ha sokat foglalkozol ilyesmivel, megéri beruházni.)
[ Szerkesztve ]
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Achill3uS
nagyúr
nah, befejeztem ma a vizem, elkészült az új (áhitott omv zöld) lötyi és shteer backplate-je is felkerült arra amire szerettem volna tökéletes, nagyon elégedett vagyok vele, 10 fokot ráver az (ex) Ultra120 Extreme-emre azonos rendszer alatt, E6850@4GHz 1.54v load 60C
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz banderasz77 #3526 üzenetére
tomika: igen és nagyon jó cucc, shteer kollégánál még fogok jelentkezni a "szolgálataidra" ha lehetséges
szacsee: alu, csak nagyon becsillogott a vakutól btw nem feltétlen lesz jobb attól ha nagyobb radid van de rákötsz kismillio dolgot, de várjuk kiváncsian neked is high flow lesz?
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
nyunyu
félisten
Ezen a backplateen mekkora csavar fer at?
Ha 4-es atmegy rajta, vevo vagyok egyre.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Achill3uS
nagyúr
-
Joshi
titán
Van egy X2 5000+ BE procim, de szerintem a jelenlegi Nexxxos HP Pro blokkom nem tudja rendesen lehűteni, mert csak 3Ghz-en stabil úgy is csak +0.1V-al. Kérdés, most melyik a legütősebb CPU blokk?
-
dvdbackuper
őstag
sziasztok. összeraktam tegnap a rendszerem, de nem akar légtelenedni, és nagyon zúg a pumpa...mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz dvdbackuper #3541 üzenetére
a szivattyú gondolom berezgeti a házat, mivel közvetlenül arra van csavarozva oda kellene vmi rezgéscsillapítás és szvsz a DDC nem szereti a vízszintestől eltérő elheylezést - ha tudod rakd inkább a ház aljába (annak ellenére hogy így jól néz ki)
a prociblokkot is jobb lene úgy felszerelni, hogy a csonkok függőlegesen és a kiömlő legyen felül
amúgy nice! designra bejövős
szerintem jónak tűnik..
-
Dirtyz
őstag
Szilikon vagy pvc csövet ajánlotok a vízhűtéshez inkább...?
Védd a fákat, egyél hódot!
-
ABnormal
őstag
válasz dvdbackuper #3541 üzenetére
szilvia barátnődön mi az a nagy folt? valamelyik csati nem jó...
-
belaazallat
addikt
válasz tomika873 #3520 üzenetére
Hali!
Külön kell megrendelni minden foglalat tipushoz, vagy lehet olyat ami egyszerre jó 939-hez és AM2-höz? Ha igen mennyi lenne? Köszi!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest