Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3194) sharKBITE válasza RockHaRD (#3191) üzenetére


sharKBITE
aktív tag

A hajszárító önmagában elég sovány fegyver áztatás ellen. Minimum kompresszor, tapasztalatból mondom, azzal is legalább egy óra fújkálás. Jobb félni ugyanis, mint megijedni.
Én eddíg két lapot áztattam el (egy Asus P5WD2 és egy DFI P965D voltak az áldozatok) és az egyiknék el is követtem azt a hibát, hogy olyat mertem feltételezni, hogy 5 óra hajszárítózás elég neki (P5). Elég is volt, mármint a szó szoros értelmében, ugyanis az egyik PCI-E slotban maradt víz a kitartó hajszárítózásom ellenére. A végeredmény az lett, hogy két napra rá szépen elégette a másik vga-mat (igen, előtte két napot üzemelt vizesen, minden gond nélkül), úgyhogy ugrott a lap meg az egyik vga is.
Másodjára sikerült eláztatni a DFI-t, de ekkor már okultam a hibámból. 3 napot állt a rendszer. Elhasználtam egy 100-as pzs-t a törölgetésre és felitatgatásra úgy, hogy késhegyre tettem a zsepit, és így nyúlkáltam be a nehezen elérhető helyekre. Ezután napi 2-2 órát hajszárítóztam (persze felosztva, picit melegítettem, majd amikor elkezdett sütni a nyák, akkor vártam míg lehül, aztán folytattam előről). Ekkor tévesen azt hittem hogy ennél okébb már nem is lehet. De szerencsére a szkepticizmusom kerekedett felül, megfújkáltam kompival, és csak lestem, hogy még mennyi vízcsepp jön elő rejtettebbnél rejtettebb helyről. Szóval fújogattam és törölgettem egy órán át, majd csak ezután szereltem össze. Na ezzel nem is lett gond, azóta is jól üzemel.
Szóval én azt tanácsolom, hallgass a jó szóra. Annak idején én sem akartam kompizni, aztán mégis meggyőztek róla a kollégák, hogy nem ártana. Nem is bántam meg, mert ha nem tettem volna azóta már az is kuka lenne. Ja és egyébként meg sok szerencsét, remélem nem jutsz a sorsomra. Ennyi, befejeztem. :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.