Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20083) Aygor válasza Lucif-R (#20080) üzenetére


Aygor
tag

Itt mindenki csak félig olvassa el a dolgokat vagy csak mindenki más nő rajtam kívül és csak azt olvassa el/érti meg a dolgokból amit ő akar??? (Nem sértésnek szántam a női nem képviselőinek, mégha ők csakis ezt akarják belőle kiolvasni... Vannak ilyenek most csak általánosítottam bocsánatot kérek érte.)

Ti meg hagyjátok már abba legyen jobb dolgotok a 4 napos hétvégén! Nem kell kockulni Én is lassan hazahúzok csak be kell ugranom melóhelyre, addig elcs*sztem az időt.Menjetek szeretgessétek meg a családtagjaitokat a gépeteket a gravitációt, tessék surlódni és miegymás, inni 1 sört stb.

Tudjuk h van több erőhatás is melyek nagyrésze elhanyagolható esetünkben. Olvassa át mindenki lassan talán megértjük ki h gondolta.... én többször megtettem, leírtam sztem aki józan az látja.

Fsb1000: Kell a fajsúly vagy neked elég csak a grav?
Lucifer: Nem kell békebírónak lenni felnőtt emberek vagyunk megbeszéljük. Szerintem idevaló volt a conversation ha nem, moderátor majd kiszedi. Nem tűnt fel pár előbbi linkem ??? Nem tünt fel h mondtam menj és inkább írd az elő hszt??? Azon nem illene megsértődni ha máson ennyire kiakadsz? vagy azt el sem olvastad?

Kérek mindenkit h hagyja abba a szemetelést és kapcsolja ki a gépet a hétvégére lenne 100 értelmesebb dolog is amit csinálni lehet. mindenki főzzön vagy kiránduljon, vagy menjen tüntetni még annak is több értelme van.

Részemről befejeztem aki akar privátban fojtahatjuk ;)

Ui.: winx kösz a linket, de mint mondtam az összeset nehéz lenne ezen az elven működtetni, lévén azok kötött fizikai elrendezése végett. De aki megoldja hisz semmi sem lehetetlen (lenne olyan deszka ami talán ideális hozzá) az kap 1 pirospontot, vagy 1 kojak nyalókát.

[ Szerkesztve ]

Piros-pontok: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=Aygor&submit=%C2%A0 http://prohardver.hu/temak/keres.php?stext=%22kivel+%C3%A9rdemes+%C3%BCzletelni%22&suser=&sival=

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.