Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20075) Aygor válasza fsb1000 (#20071) üzenetére


Aygor
tag

Lehet nekem vannak téveszméim... meggyőzhető vagyok.

Nem írtam sehol h gravitáció nem kell a dologhoz, de pusztán a gravitáció csak a vonzásról szól, fajsúly nélkül keveredne a te példádban levő tavi víz... ÉrteEem Macky bácsi? Szóval lehet h kell gravitáció (amit mondtam is h kell) de fajsúly nélkül k-a nem fog beindulni ezt meg könyörgöm Te értsed már meg!!!

2 Tudtommal a víz nem fog keringeni magától... ha homogén hőm vizet akarok keringetni akkor mi ellen kell dolgoznom ???? súrlódás + gravitáció sztem ... igaz egyetemen is volt fizikám de az is régen volt (ezért kérlek ne papázd édesapámat nem 10-en éves vagyok. )

3 Reset Elek annó bemutatkozott, ahogy még sokan mások is (pl R. Zolival is szállt már el a ló) ahogyan most én is. Meg lehet győzni fojtathatjuk priviben. Elérhetőségem megvan... de tőlem leülhetünk 1 sör mellé is... ha majd nem tudunk dűlőre jutni, jöhetnek a székek :) (vicc)

Piros-pontok: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=Aygor&submit=%C2%A0 http://prohardver.hu/temak/keres.php?stext=%22kivel+%C3%A9rdemes+%C3%BCzletelni%22&suser=&sival=

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.