Hirdetés

Aktív témák

• qpakcovboy

őstag

válasz HJ.Henry #1582 üzenetére

Profitálni ebből biztos hogy nem lehet, egyrészt sokaknak megvan a gari, mert hát elég drága a konzol nem flesselik, ha nem használtan veszem és nincs kiflesselve (tehát a garim meglenne) én se variálnék a módosításokkal, beszarik akkor jön az MS és ad másikat. De mivel így alakult ezért szeretném normálisan lehűteni, nehogy leégjen idő elött. Thermaltake-nek valóban elég lenne a vízhűtése, de jelenleg magyarországon sehol sem lehet kapni :( tegnap ráment az egész napom, mindenhol azt a fajta, vagy hasonló hűtést vadásztam ,de senki sem tud csak megrendelésre, minimum 3 hét, de volt aki azt mondta, hogy csak karácsonyra.
    Szerencsére találtam tegnap kutakodás közben 2 Zalman blokkot, ami csomagolás sérült és így odaadták 1500 Ft-ért a kettőt, és adtak mellé ajándékba memhűtőket is (passzív)
    Így már csak a vízpumpa kell a tartályal (12.500) a hőleadó (4.500) Rá egy venti, csővek, meg egyéb segédanyagok (3000) Így az egész kijön 21500-ból ami nem kevés kb ugyan annyi mint a thermaltake cuccosa, mondjuk ez teljesítménybe többet tud, meg szerintem halkabb. Ha a két blokot rendes bolti áron venném 30 alatt nem hozom ki.

Aktív témák

Hirdetés