Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Márton
    nagyúr

Egy kicsit én is megszakértem nozs23 klipjét:

- az első néhány snitt életlen. Direkt vagy így sikerült?
    - 1:44 anyakönyvvezető vagy legyen rajta vagy sem, ez a fél ember nekem picit fura
    - csokordobás szuper, de miért van lecsípve a vége? A lényeg, hogy ki kapja el, mennyire örül (vagy nem :) )
    Tuninger már írta az 1:55-ös panningot, igen, nekem itt kifolyik a szemem, sajna gyors a mozgás. Illetve nem, csak kevés a 25p, még így blur-rel is :DDD Ez engem sokkal jobban zavar, mint a stabi warpolás, ami fel sem tűnt mert rövid és a szép lányokat nézi az ember. Még kikockázva is alig-alig veszem észre, 5x visszatekertem. Ha pedig egy szakmabeli nem, akkor a megrendelő azt sem tudja miről beszélünk.

Amúgy szép anyag, gratula! :K

Azt hadd kérdezzem még, ti a buliból mindig csak ilyen rövid snitteket vesztek fel, majd a legjobbakat egy zenére vágjátok és csókolom? Ok, Tuningernél is DJ volt, de amikor jön egy 5-8 tagú szuper zenekar, amiért akár többszázezret fizet a pár, akkor én nem tudnám nem az élőzenével átadni az anyagot. Hát azt is csak vissza akarják hallgatni évek múlva, nem? :U
    Sőt, én maximalista még külön rá szoktam a mixerükre csatlakozni egy hangrögzítővel, hogy a legjobb minőségben legyen meg a zene. De mivel az túl steril lenne, nincsenek tapsok, násznép bekiabálások, stb, ezért persze összeszinkronizálom a 2 hangsávot és 20-30%-ra alávágom a kamerahangot is. Na így már jól szól a hifin én meg nyugodtan kolbászolhatok bármerre a teremben, végig jó lesz a hang. :B

Új hozzászólás Aktív témák