Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
Topikgazda
válasz
nozs23 #30454 üzenetére
Vegyigyümi. Nagyon szépek a felvételek, pláne az elején, jók a színek, tök jól átjön a hangulat.
Technikai kritika:
Az első felében van 2-3 snitt aminél hiába rövid a snitt az utólagos stabi olyat warpol a képen hogy brutál
A kültérieket utólag szerintem túl világosra húztad, persze ez ízlés kérdése, nameg nem ég ki csak túl világos a bőr. Illetve nincsenek nagylátós shotok csak tele, így nehezebb elhelyezni az eseményeket hogy hol történnek. A telések viszont király felvételek, pláne a szőlők között felsétálós.
A Speedrampet rosszul használod. Nagyon jól áll a gyors-lassú váltogatás a nyitótánctól, csak nem néz ki szépen így hogy csak el van vágva a klipp az első fele 400% a másik fele meg 50% sebességgel megy. Kell közé átmenet.
Még nekem az sem tetszett hogy az első pár snitt csak kicsit out of focus. Vagy legyen rendesen vagy legyen éles, így olyan mintha véletlen lettek volna belerakva a vidibe.Tartalmi kritika:
A menya bevonulásánál a szívdobogás elég hatásvadász,
A násznépen a panning shot az amin itt a srácok ki fogják tépni a hajukat hogy jitteres, a csokordobásnál nagyon kilóg a taps hangja, szerintem nem passzol oda, ott eredeti hanggal nem lenne jobb? A piros ruhás táncnál a kamu ováció jobb, illetve nagyon hirtelen van vége, de legalább jó a zárósnitt.A framing nekem többnyire tetszett, a look végig király, a hangulat jó, szerintem a pár letette az arcát tőle, szóval összességében szép munka.
Vlog-ban mentél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest