- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
szarkad333 #2040 üzenetére
egyelőre az elgondolásom az, hogy 3 műfajt szeretnék párhuzamosan szerkeszteni, ebből az egyik az minden bizonnyal városi bringások és fixisek lenne, mivel én is és a barátaim is ezen a vonalon haladunk.
másodiknak valami látvány-ágat gondoltam, bmx vagy mtb street/dirt vonalon, de akár flatland is, de ilyen ismerősöm kevés van. abban reménykedem hogy majd lesz valahogy és ismerősök ismerősei által sikerül.
a harmadikat még nem tudom, egy downhilles részt nehéz lenne összeszervezni és sok pénzt emésztene fel normális helyszínre utazni hozzá. gondoltam motorosokra is (kicsit szabadabban értelmezve a kerékpár fogalmát) harmadikként de ilyen ismerősöm mégkevesebb van és ez mégtöbb pénzt igényelne valószínűlegkempingbringa, boltbajárós-nagymamás, bármi lehet még. nem valószínű hogy július végénél korábban bele tudnék vágni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest